freddaras Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 (edited) την εβαλα και εγω με apex launcher(ο οποιος ειναι καταπληκτικός....) τωρα στηνω το κινητο θα επανελθω... ολα παντως δειχνουν να δουλευουν ρολοι...:) ο broswer λιγο που τον ειδα τα σπαει πραγματικα..και ο opera δειχνει να πηγαινει σφαιρα.. γενικα αλλη "φαση" το παγωτο.. παιδες μου βγαζει πανω στην μπαρα μήνυμα για ενημερωση λογισμικου... το παταω αλλα δεν κανει κατι??? τι ειναι αυτο γνωριζει κανεις? Edited April 14, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 την εβαλα και εγω με apex launcher(ο οποιος ειναι καταπληκτικός....) τωρα στηνω το κινητο θα επανελθω... ολα παντως δειχνουν να δουλευουν ρολοι...:) ο broswer λιγο που τον ειδα τα σπαει πραγματικα..και ο opera δειχνει να πηγαινει σφαιρα.. γενικα αλλη "φαση" το παγωτο.. Εγω παντος αφου δοκίμασα ολες της ics εκτος απο την alba 6 ξαναγυρισα σε stock rooted lc1. Nαι αλλη φαση η ιcs αλλα εχει και η καθε μια τα θεματακια της. Π.χ ηθελα να δω μια επαφη την ωρα της κλησης για να δώσω ενα νουμερο σε φιλο και την ωρα που εψαχνα της επαφες δεν με ακουγε ο φιλος γιατι εκλεινε το μικρόφωνο απο μονο του αλλα μονο οταν κοιταζα της επαφες, μολις ξαναγυρνουσα στην κληση ανοιγε το μικρόφωνο και με ακουγε κανονικά. Ενα αλλο που με χάλασε ηταν οτι τα βιντεο τα τραβαγε σε 3gp μορφη αντι για mp4 και αλλο ενα κακο ηταν οτι δεν έπαιζε με hardware τα avi video αλλα μονο με software. Iσως αυτα να ειναι φτιαγμένα στην alba6 ( ας μας πει κάποιος που την έχει περασμένη )μιας και ειναι με της ευλογίες της samsung οποτε απο αυριο το απογευμα ξαναγυρνάμε στα φλασαρίσματα. :) Παντος το smooth στο σερφάρισμα και τα μενου των ics δεν συγκρίνεται με καμία φτιαγμένη gingerbread... Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Εγω παντος αφου δοκίμασα ολες της ics εκτος απο την alba 6 ξαναγυρισα σε stock rooted lc1. Nαι αλλη φαση η ιcs αλλα εχει και η καθε μια τα θεματακια της. Π.χ ηθελα να δω μια επαφη την ωρα της κλησης για να δώσω ενα νουμερο σε φιλο και την ωρα που εψαχνα της επαφες δεν με ακουγε ο φιλος γιατι εκλεινε το μικρόφωνο απο μονο του αλλα μονο οταν κοιταζα της επαφες, μολις ξαναγυρνουσα στην κληση ανοιγε το μικρόφωνο και με ακουγε κανονικά. Ενα αλλο που με χάλασε ηταν οτι τα βιντεο τα τραβαγε σε 3gp μορφη αντι για mp4 και αλλο ενα κακο ηταν οτι δεν έπαιζε με hardware τα avi video αλλα μονο με software. Iσως αυτα να ειναι φτιαγμένα στην alba6 ( ας μας πει κάποιος που την έχει περασμένη )μιας και ειναι με της ευλογίες της samsung οποτε απο αυριο το απογευμα ξαναγυρνάμε στα φλασαρίσματα. :) Παντος το smooth στο σερφάρισμα και τα μενου των ics δεν συγκρίνεται με καμία φτιαγμένη gingerbread... ωχχχ μην μου λες τετοια... περιμενε λιγο εχω αγορασμενο το lgcamera(βιντεο ετσι και αλλιως απο εκει τραβαω...) και θα σου πω αν γραφει σε mp4 (σε λιγο ομως γιατι ακομη επαναφέρω τις εφαρμογες μου...) επισης ρε παιδια γνωριζει κανεις αυτο που ρωτησα πιο πριν? το βιντεο που γραφουμε τωρα ειναι στερεο η μονο? και γενικα πριν τι ηταν? στο τοπικ του γαλαξια εγινε λεει στέρεο απο μονοφωνικό(νομιζω οτι αυτο ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ εξελιξη!!!!).. τελος μου βγαινει συνεχως το μυνημα(το ειπα και πιο πανω) για αναβαθμιση λογισμικου...τι ειναι αυτο δεν μπορω να καταλαβω:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Εγω παντος αφου δοκίμασα ολες της ics εκτος απο την alba 6 ξαναγυρισα σε stock rooted lc1. Nαι αλλη φαση η ιcs αλλα εχει και η καθε μια τα θεματακια της. Π.χ ηθελα να δω μια επαφη την ωρα της κλησης για να δώσω ενα νουμερο σε φιλο και την ωρα που εψαχνα της επαφες δεν με ακουγε ο φιλος γιατι εκλεινε το μικρόφωνο απο μονο του αλλα μονο οταν κοιταζα της επαφες, μολις ξαναγυρνουσα στην κληση ανοιγε το μικρόφωνο και με ακουγε κανονικά. Ενα αλλο που με χάλασε ηταν οτι τα βιντεο τα τραβαγε σε 3gp μορφη αντι για mp4 και αλλο ενα κακο ηταν οτι δεν έπαιζε με hardware τα avi video αλλα μονο με software. Iσως αυτα να ειναι φτιαγμένα στην alba6 ( ας μας πει κάποιος που την έχει περασμένη )μιας και ειναι με της ευλογίες της samsung οποτε απο αυριο το απογευμα ξαναγυρνάμε στα φλασαρίσματα. :) Παντος το smooth στο σερφάρισμα και τα μενου των ics δεν συγκρίνεται με καμία φτιαγμένη gingerbread... Ετοιμασου για Alba τοτε γιατι αυτα που περιγραφεις δεν υπαρχουν στην ZCLP6 ;) (ληψη .mp4, μικροφωνο λειτουργει στην πλοηγηση στα μενου κατα τη διαρκεια κλησεων κλπ) Τα FC που ειχα ηταν απο το titanium, που δε φαινεται να ειναι η συμπαθεια της Alba. Παντως ειναι μακραν η καλυτερη ICS ROM μεχρι σημερα και απο οτι βλεπω γενικα απροβληματιστη @freddaras Πατα να ανοιξει και μετα "Αργοτερα" (η συνεχισε και θα σου αναφερει οτι δεν υπαρχει καποια αναβαθμιση). Ειναι η λειτουργια ελεγχου αναβαθμισεων και δε μας αφορα στην προκειμενη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Ετοιμασου για Alba τοτε γιατι αυτα που περιγραφεις δεν υπαρχουν στην LCP6 ;) (ληψη .mp4, μικροφωνο λειτουργει στην πλοηγηση στα μενου κατα τη διαρκεια κλησεων κλπ) Τα FC που ειχα ηταν απο το titanium, που δε φαινεται να ειναι η συμπαθεια της Alba. Παντως ειναι μακραν η καλυτερη ICS ROM μεχρι σημερα και απο οτι βλεπω γενικα απροβληματιστη @freddaras Πατα να ανοιξει και μετα "Αργοτερα" (η συνεχισε και θα σου αναφερει οτι δεν υπαρχει καποια αναβαθμιση). Ειναι η λειτουργια ελεγχου αναβαθμισεων και δε μας αφορα στην προκειμενη... thanks για την απαντηση:) σε μενα το τιτανιουμ δουλευει ρολοι!!! δεν εχω κανενα προβλημα... παιδια η ρομ φυσαει! ειναι απιστευτη! ειναι σαν να εχω αγορασει αλλο κινητο!!!!!!!:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Ετοιμασου για Alba τοτε γιατι αυτα που περιγραφεις δεν υπαρχουν στην ZCLP6 ;) (ληψη .mp4, μικροφωνο λειτουργει στην πλοηγηση στα μενου κατα τη διαρκεια κλησεων κλπ) Τα FC που ειχα ηταν απο το titanium, που δε φαινεται να ειναι η συμπαθεια της Alba. Παντως ειναι μακραν η καλυτερη ICS ROM μεχρι σημερα και απο οτι βλεπω γενικα απροβληματιστη @freddaras Πατα να ανοιξει και μετα "Αργοτερα" (η συνεχισε και θα σου αναφερει οτι δεν υπαρχει καποια αναβαθμιση). Ειναι η λειτουργια ελεγχου αναβαθμισεων και δε μας αφορα στην προκειμενη... Ωχ Βαγγελη με εβαλες σε φωτιά τωρα! Αντε να ξαναπάω απο lc1 σε ics :lol: Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Που αλλού μπορώ να βρω το εγχειρίδιο χρήσης στα ελληνικά? Στο site της samsung λέει ότι δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 ειμαι στην προηγουμενη alba.αξιζει τοσο πολυ η αναβθμιση? full wipe data απο cwm και μετα flash zip απο cwm?και απο titanium restore apps? Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Που αλλού μπορώ να βρω το εγχειρίδιο χρήσης στα ελληνικά? Στο site της samsung λέει ότι δεν υπάρχει. Ελληνικό user manual δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Ωχ Βαγγελη με εβαλες σε φωτιά τωρα! Αντε να ξαναπάω απο lc1 σε ics :lol: Ναι Χρηστο παιζει αψογα. Ειναι η πρωτη ICS που θετει σοβαρη υποψηφιοτητα να μεινει σταθερα στο κινητο μου (μεχρι το επομενο... leak ή καποια final). Απο titanium επανεφερα καποιες εφαρμογες με τα δεδομενα τους, αλλα δεν αρεσε στην ALBA, οποτε εκανα καθαρη εγκατασταση σε ολες :cry: Σημασια εχει οτι παιζει εξαιρετικα καλα... @ jimpsar Δοκιμασε απλα αναβαθμιση, ισως να μη χρειαστει να κανεις full wipe (ο δημιουργος δηλαδη σε προτρεπει για κατι τετοιο)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Ναι Χρηστο παιζει αψογα. Ειναι η πρωτη ICS που θετει σοβαρη υποψηφιοτητα να μεινει σταθερα στο κινητο μου (μεχρι το επομενο... leak ή καποια final). Απο titanium επανεφερα καποιες εφαρμογες με τα δεδομενα τους, αλλα δεν αρεσε στην ALBA, οποτε εκανα καθαρη εγκατασταση σε ολες :cry: Σημασια εχει οτι παιζει εξαιρετικα καλα... @ jimpsar Δοκιμασε απλα αναβαθμιση, ισως να μη χρειαστει να κανεις full wipe (ο δημιουργος δηλαδη σε προτρεπει για κατι τετοιο)... Βαγγελη παντα σε μια εγκατασταση για καλο κακου κανω παντα clean install για να ειμαι σιγουρος. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Βαγγελη παντα σε μια εγκατασταση για καλο κακου κανω παντα clean install για να ειμαι σιγουρος. Ναι αλλα αν εχεις "χτισει" ενα σωρο settings και logs απο ποικιλες εφαρμογες, θελεις να τις κρατησεις. Επειδη βαριομουν να ψαχνω μια προς μια ποια δημιουργει το προβλημα εκανα επαναφορα και καθαρη εγκατασταση ολων και το συστημα πεταει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Ναι αλλα αν εχεις "χτισει" ενα σωρο settings και logs απο ποικιλες εφαρμογες, θελεις να τις κρατησεις. Επειδη βαριομουν να ψαχνω μια προς μια ποια δημιουργει το προβλημα εκανα επαναφορα και καθαρη εγκατασταση ολων και το συστημα πεταει... Bαγγελη για ελληνικο πληκτρολόγιο τι προτείνεις ?? Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Bαγγελη για ελληνικο πληκτρολόγιο τι προτείνεις ?? Swiftkey X που αγορασα προ καιρου και χρησιμοποιω σε ολες τις android συσκευες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Swiftkey X που αγορασα προ καιρου και χρησιμοποιω σε ολες τις android συσκευες... Ερώτηση για το συγκεκριμένο αν ξέρεις σε παρακαλώ.. Το χρησιμοποιείς και για αποστολή μηνυμάτων? Αυτό που λέει ότι "ο παραλήπτης ενδέχεται να λάβει κατεστραμμενο μέρος του μηνυματος"?? Απλά σε gingerbread γυρνούσα επί τόπου το πληκτρολόγιο στο στοκ και έστελνα.. Τώρα σε alba αυτό δεν γίνεται και δεν ξέρω τι να κάνω + 16 δεν έχει ελληνικά το στοκ πληκτρολόγιο εδώ Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 και εγω swiftkey εχω αλλα δεν μπορω να στειλω ελληνικα μικρα,μου τα βγαζει στο αλλο κινητο με ερωτηματικα,γιατι?τι μπορουμε να κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Ερώτηση για το συγκεκριμένο αν ξέρεις σε παρακαλώ.. Το χρησιμοποιείς και για αποστολή μηνυμάτων? Αυτό που λέει ότι "ο παραλήπτης ενδέχεται να λάβει κατεστραμμενο μέρος του μηνυματος"?? Απλά σε gingerbread γυρνούσα επί τόπου το πληκτρολόγιο στο στοκ και έστελνα.. Τώρα σε alba αυτό δεν γίνεται και δεν ξέρω τι να κάνω + 16 δεν έχει ελληνικά το στοκ πληκτρολόγιο εδώ Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 τι εννοεις δεν καταλαβα??? και εγω αγορασμενο το εχω και δεν εχω τετοια... ρε παιδια γιατι παιδευόσαστε??? βαλτε go sms...και τελος! εγω προσωπικά εχω ξεχασει οτι υπαρχει η στοκ εφαρμογη δεν ασχολούμαι καν... εχουμε τετοια προγραμματαρα που κανει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ακομη πιο πολλα και ακομη ασχολείστε με την στοκ εφαρμογη/??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Οπως ειπε ο freddaras, swiftkey + go sms (ή handcent sms) και ειστε οκ απο μηνυματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Οπως ειπε ο freddaras, swiftkey + go sms (ή handcent sms) και ειστε οκ απο μηνυματα... Βαγγελη εβαλα και το swiftkey και ειναι ολα ΚΟΜΠΛΕ !! Ολα παιζουν οπως θελω!! Αντε να δουμε τωρα και σε χρηση 2-3 ημερων και υπο ολες της συνθηκες εαν θας μας κανει κανα κουλο.... αν και με βλεπω με αυτην μεχρι την επίσημη.....αλλα ποτε δεν λεω ποτε.... :lol: Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Το call log σας λειτουργει κανονικα ε? φταιει οτι την περασα χωρις clean instal? καποιος που την περασε απο πανω στην προηγουμενη και να του δουλευει? επισης μην βαλετε το θεμα που ειχα postaρει χτες. δεν παιζει στην καινουρια alba και θα κανει forse close to system.ui Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Swiftkey και Handcent SMS χρησιμοποιώ και γω στο Galaxy Mini, και σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω και στο Note (ακόμα δεν το έχω στήσει, έχω κάποια προβλήματα με τους drivers και το rooting) και δεν έχω κανένα πρόβλημα! Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 (edited) Τελικά καλη και η alba αλλά μετα απο ωρες και δοκιμασμα εφαρμογών δεν είχε το smooth που επρεπε και το snapier που ηθελα να εχει. Εβαλα την cm9 v2 (δε με βλεπω να ξαναφλασάρω με tw απο εδω και περα ) και ειμαι σουπερ σε ολα. Για το βιντεο που με έκαιγε να ειναι καλα το παλικάρι ο freddaras που είπε για την εφαρμογη lg camera η οποία εχει της ρυθμίσεις που ηθελα! Edited April 14, 2012 by vezyro Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Οποιος εχει προβλημα με την AlBa και το Smemo-screencapture, ας δοκιμασει τη λυση εδω... Δουλευει αψογα εδω...;) Καλη ανασταση!!!!Παω για μαγειριτσα λεμε!!!! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Κατάφερα να κάνω root (επιτέλους) flashάροντας τον Abyss Note 4.2 CWM rooted. Ευτυχώς διότι με τον απλό τρόπο δεν έβρισκα άκρη... Πάμε τώρα για στήσιμο... Η απορία μου είναι η εξής: σε περίπτωση OTA αναβάθμισης θα χάσω το root και θα πρέπει να ξαναflashάρω? Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Η απορία μου είναι η εξής: σε περίπτωση OTA αναβάθμισης θα χάσω το root και θα πρέπει να ξαναflashάρω? OTA αναβάθμιση με custom kernel δεν πρόκειται να κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts