nikos92 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση!! Καλως σας βρηκα!!! Δλδ εχει βγει νεοτερη εκδοση απο την LA6?? Αυτη ειναι ελληνικη (η LA6??) Το κινητο σου αφου το πηρες καινουριο και εισαι σιγουρος οτι ειναι γερμανικο θα φοραει την γερμανικη ρομ. Για γερμανια εχει κυκλοφορησει και LB1 και LC1 οποτε με το kies πρεπει να παρεις την LC1. Αν κολλαει το kies κανε rstart το pc και αν συνεχισει τα ιδια κανε uninstall και install ξανα, ετσι θα στρωσει σιγουρα. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας θα συνηθίσω το android που θα πάει...;) Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Και νεα Leak rom για το i9220 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1597100 LP6 και από ότι λέγεται έχει το Premium suite.ΠΡΟΣΟΧΗ ακομα καν αν την κατεβασετε μην την φλασαρετε.Περιμενουμε τους devs Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας θα συνηθίσω το android που θα πάει...;) Μια χαρά θα το συνηθίσεις και θα σε βολεψει.. Εμείς τι είχαμε πριν νομίζεις και τώρα δεν ξεκολλάμε από το εκπληκτικο note?? :P Για παίξε asphalt ή angry birds σε αυτή την οθονη και πες μου εντυπώσεις μετά!! Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Εμένα φίλε Εύθυμη αρχίζει και δε με βολεύει καθόλου όσο δεν έρχεται το ICS...... αχ τι να σε κάνω Κωστή... δυστυχώς πολύ το καθυστέρησαν δίκιο έχεις και γενικότερα βλέπω ότι το ICS δεν είχε τόσο καλό implementation από τις εταιρείες... πάντως από χθες πέρασα μια ICS leak την Alba και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστω πόσο καλά θα τρέχει η επίσημη! Οπότε πιστεύω αξίζει να περιμένουμε...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Δε θα με αναγκάσει η Samsung να κάνω root, άσε που έχω πρόβλημα με το rar στο PC, αλλά ακόμα κι αν δεν είχα δεν υπάρχει λόγος σε αυτό το τηλέφωνο, πιστεύω. Προτιμώ να το πουλήσω, όσο καλό κι αν είναι. Τι να την κάνω μια custom ics που τρέχει τόσο καλά όσο αυτή που έχω τώρα χωρίς την υλοποίηση της από τη Samsung για το note.... Η νέα ics leak είναι ειδικά για το note, και απ ότι λένε περιλαμβάνει και τη νέα σουίτα του Spen. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Ποια είναι αυτή η rom ? έχεις κανένα link ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Ποια είναι αυτή η rom ? έχεις κανένα link ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1597100 Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 (edited) Παιδια εχω τρελαθει...ολο το μεσημερι παλευω να κανω την αναβαθμιση που σας ειπα παραπανω (απο LA6 σε LC1) και φτανει παντα σε ενα σημειο (οχι παντα στο ιδιο) και μετα μου λεει αποτυχια για αγνωστη αιτια...Το εχω προσπαθησει σε 2 υπολογιστες και τα ιδια...Εχω εγκαταστησει και απεγκαταστησει το kies 2 φορες και στα 2 pc και παλι τα ιδια...μα τι γινεται...μου εχουν σπασει τα νευρα και αναπολω το μηλαρακι μου :cry: :angry: Καμια ιδεα κανεις?? :( Edited April 13, 2012 by jmarousakis Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Παιδια εχω τρελαθει...ολο το μεσημερι παλευω να κανω την αναβαθμιση που σας ειπα παραπανω (απο LA6 σε LC1) και φτανει παντα σε ενα σημειο (οχι παντα στο ιδιο) και μετα μου λεει αποτυχια για αγνωστη αιτια...Το εχω προσπαθησει σε 2 υπολογιστες και τα ιδια...Εχω εγκαταστησει και απεγκαταστησει το kies 2 φορες και στα 2 pc και παλι τα ιδια...μα τι γινεται...μου εχουν σπασει τα νευρα και αναπολω το μηλαρακι μου :cry: :angry: Καμια ιδεα κανεις?? :( Για πατα εκει που παιρνεις τηλεφωνο αυτο : *2767*3855# Προσοχη οτι εχεις μεσα στην συσκευη θα σβηστει...μολις πατησεις τον κωδικο θα κανει ενα format και μολις ανοιξει ξανα προσπαθησε να κανεις το update απο το kies. edit: Επισης δοκιμασε πρωτα να κανεις απεγκατασταση τους drivers του κινητου απο το pc και συνδεσε την συσκευη ξανα για να περαστουν αυτοματα απο τα windows. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 (edited) Να υποθέσω ότι δε θα πρέπει να βιαστείς. Το kies έκανε δύο αναβαθμίσεις,πριν μου περάσει την LC1...οπότε περίμενε λίγο και θα περαστεί κανονικά. Ίσως να σου έρθει και over air. Η LC1 είναι για τα γερμανικά τηλέφωνα να ξέρεις. Εμένα είναι γερμανικό και ποτέ δεν είχε LA6....η LC1 ήρθε over air...;όχι μέσω kies...Όμως είναι το ίδιο,από τη στιγμή που σου βγάζει καινούρια αναβάθμιση για το τηλέφωνό σου,όταν το συνδέεις. Έχω αλλάξει 3 rom και τη μία μέσω kies. Απορώ πώς δε στην κατεβάζει σωστά. over the air μου λεει πως το λογισμικο ειναι ενημερωμενο ενω στο kies μου λεει οτι εχει βγει η καινουργια η LC1 τι να πω δεν ξερω...Απλα με απογοητευει αυτο διοτι στο μηλο τετοια προβληματα δεν ειχα...γερμανικο ειναι και το δικο μου αλλα με LA6, καμια φορα το συνδεω και το kies δεν το βλεπει (λεει ολο συνδεση... ) το βγαζω το ξαναβαζω και μετα συνδεεται :mad: Για πατα εκει που παιρνεις τηλεφωνο αυτο : *2767*3855# Προσοχη οτι εχεις μεσα στην συσκευη θα σβηστει...μολις πατησεις τον κωδικο θα κανει ενα format και μολις ανοιξει ξανα προσπαθησε να κανεις το update απο το kies. edit: Επισης δοκιμασε πρωτα να κανεις απεγκατασταση τους drivers του κινητου απο το pc και συνδεσε την συσκευη ξανα για να περαστουν αυτοματα απο τα windows. Τις επαφες πως θα τις ξαναπερασω?? ειδα κι επαθα χτες μια μια να τις περναω...πιστευα οτι θα συνχρονιζει αυτοματα με το outlook αλλα δεν...τα περασα μεσω αρχειου και μου εβγαζε αλαμπουρνεζικα!!! Περιμενα το android να ηταν πιο απλο η αληθεια... με το μηλο ολα στο icloud και με ενα πατημα γινοταν το τηλ οπως πριν!! ευχαριστω για την βοηθεια σας :) :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited April 13, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 over the air μου λεει πως το λογισμικο ειναι ενημερωμενο ενω στο kies μου λεει οτι εχει βγει η καινουργια η LC1 τι να πω δεν ξερω...Απλα με απογοητευει αυτο διοτι στο μηλο τετοια προβληματα δεν ειχα...γερμανικο ειναι και το δικο μου αλλα με LA6, καμια φορα το συνδεω και το kies δεν το βλεπει (λεει ολο συνδεση... ) το βγαζω το ξαναβαζω και μετα συνδεεται :mad: Βασικα το kies καμια φορα τα κανει κατι τετοια αλλα οκ νομιζω οτι ευκολα ζεις με αυτα τα κολπα. Τωρα το παλικαρι απο πανω εχει δικιο για αυτο που σου ειπε...γερμανικο LA6 ειχε βγει μονο απο την vodafone. Ακου τι θα κανεις για να ειμαστε σιγουροι τι κινητο εχεις...συνδεσου απο το pc στο λογαριασμο gmail που εχεις φτιαξει. Μετα αφου συνδεθεις και σε παει στην σελιδα με τα e-mail που εχεις καπου πανω στην δεξια γωνια θα εχει ολοκληρο το gmail σου xxxxxxxx@gmail.com και διπλα θα εχει ενα βελακι. Πατα ο βελακι και μετα ρυθμισεις λογαριασμου. Μετα στην νεα σελιδα που θα ανοιξει αριστερα πατα "προϊοντα" και μετα ανοιγει παλι αλλη σελιδα. Απο τα εικονιδια επελεξε πινακας ελεγχου και στην σελιδα που θα βγει δες εκει που λεει android devices τι ονομα ειναι καταχωρημενο στο κινητο σου....αν ειναι της vodafone θα λεει samsung GT-N7000 Vodafone. Δες και πες μας για να βγαλουμε ακρη. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dumspirospero28 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Χαιρετω ολους τους φιλους της ωραιας αυτης παρεας. Ειπα και εγω να γινω μελος της και ετσι περιμενω απο το hoh.de το "τηλεφωνακι" μου. Τσιμπησα και αυτη την θηκουλα http://zenuscase.net/zenus-galaxy-note-prestige-vintage-g-note-diary.html για να ειμαι κομπλε:D Καλως σας βρηκα λοιπον(αν και παρακολουθω καιρο το νημα)και χρονια πολλα σε ολους. Παράθεση ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Οι επαφές σου είναι στο gmail, αν τις έχεις περάσει εκεί από την αρχή...Οπότε δεν τις χάνεις ποτέ.Κοίτα,.βγάλε το kies και πέρασε το πάλι. Αν συνδέσεις το τηλέφωνο και δεν το βρίσκει μην το αποσυνδέσεις, απλά πάτα εκεί που λέει αντιμετώπιση προβλημάτων και θα το βρει. Μετά θα κατέβει κανονικά Οκ τις βρηκα!! Το μαθαινω σιγα σιγα!! :dance: Βασικα το kies καμια φορα τα κανει κατι τετοια αλλα οκ νομιζω οτι ευκολα ζεις με αυτα τα κολπα. Τωρα το παλικαρι απο πανω εχει δικιο για αυτο που σου ειπε...γερμανικο LA6 ειχε βγει μονο απο την vodafone. Ακου τι θα κανεις για να ειμαστε σιγουροι τι κινητο εχεις...συνδεσου απο το pc στο λογαριασμο gmail που εχεις φτιαξει. Μετα αφου συνδεθεις και σε παει στην σελιδα με τα e-mail που εχεις καπου πανω στην δεξια γωνια θα εχει ολοκληρο το gmail σου xxxxxxxx@gmail.com και διπλα θα εχει ενα βελακι. Πατα ο βελακι και μετα ρυθμισεις λογαριασμου. Μετα στην νεα σελιδα που θα ανοιξει αριστερα πατα "προϊοντα" και μετα ανοιγει παλι αλλη σελιδα. Απο τα εικονιδια επελεξε πινακας ελεγχου και στην σελιδα που θα βγει δες εκει που λεει android devices τι ονομα ειναι καταχωρημενο στο κινητο σου....αν ειναι της vodafone θα λεει samsung GT-N7000 Vodafone. Δες και πες μας για να βγαλουμε ακρη. Λοιπον παιδια εχω καλα νεα!!!Μετα απο τοσες προσπαθειες εδωσε ο μεγαλοδυναμος και μου εκανε την αναβαθμιση!!! :yahoo: Και το τηλεφωνο ειχε την LA6 αλλα δεν ειναι vodafon πηγα εκει που ειπες και λεει σκετο samsung GT-N7000 Αντε να δουμε ποτε θα ερθει και το περιβοητο ICS να δουμε τι πραγματικα κανει αυτη η ''Βιβλος''!!! Σας ευχαριστω ολους παιδια ειστε απαιχτο team!! Προς το παρον δεν θα σας ζαλισω αλλο :D (για το μελλον δεν σας ταζω :p :lol:) Καλη Ανασταση σε ολους!! Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Οκ τις βρηκα!! Το μαθαινω σιγα σιγα!! :dance: Λοιπον παιδια εχω καλα νεα!!!Μετα απο τοσες προσπαθειες εδωσε ο μεγαλοδυναμος και μου εκανε την αναβαθμιση!!! :yahoo: Και το τηλεφωνο ειχε την LA6 αλλα δεν ειναι vodafon πηγα εκει που ειπες και λεει σκετο samsung GT-N7000 Αντε να δουμε ποτε θα ερθει και το περιβοητο ICS να δουμε τι πραγματικα κανει αυτη η ''Βιβλος''!!! Σας ευχαριστω ολους παιδια ειστε απαιχτο team!! Προς το παρον δεν θα σας ζαλισω αλλο :D (για το μελλον δεν σας ταζω :p :lol:) Καλη Ανασταση σε ολους!! Ωραιος...οσο για αυτες τις τσιριμονιες που σου κανε το kies μην φοβασαι και μην αγχονεσαι, συντομα θα δεις την πραγματικη διαφορα απο το iOS και δεν νομιζω να μετανιωσεις για την αλλαγη. Υ.Γ : Εντελως πληροφοριακα και φιλικα παντα, να σου πω οτι εχεις μπερδεψει κατι...Βιβλο εδω αποκαλουμε τον πολυ καλο και πληρεστατο οδηγο που εχει φτιαξει ο συμφορουμιτης elthis για την συσκευη μας (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329997) και οχι το ιδιο το κινητο :lol: . Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 ................Υ.Γ : Εντελως πληροφοριακα και φιλικα παντα, να σου πω οτι εχεις μπερδεψει κατι...Βιβλο εδω αποκαλουμε τον πολυ καλο και πληρεστατο οδηγο που εχει φτιαξει ο συμφορουμιτης elthis για την συσκευη μας (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329997) και οχι το ιδιο το κινητο :lol: . :lol: ε, μα κι αυτο το κινητακι σαν Βιβλος ειναι μπροστα στα αλλα :D Πολυ ωραιος ο οδηγος του φιλου και μπραβο εχω διαβασει αρκετα αλλα θελω ακομα δουλεια :O οσο για το iOS που ανεφερες ενα θα σου πω...χτες ειδα Chicago - Miami στο τερας :whistle: :rolleyes: δεν θα χανω αγωνα απο δω και περα :yahoo: Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Μπορεις να δεις απο που ειναι το κινητο σου και με αυτο τον τροπο *#272*IMEI# βαζεις στο dialer και θα σου βγαλει μια λιστα,δοκιμασε και πες μας πιο ειναι τσεκαρισμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1597100 Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Ευχαριστώ Ο τρόπος φλασαρισματος είναι αυτός στην. Σελίδα του ? Δεν υπάρχει κάποιος άλλος ? Γράφει ότι αλλάζει το boot loader σε i9220 θα μπορω να το ξανά επαναφερω σε N7000 ? πόσο επικίνδυνο είναι το έχει κάνει κανείς ? πολλές ερωτήσεις :X Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Μπορεις να δεις απο που ειναι το κινητο σου και με αυτο τον τροπο *#272*IMEI# βαζεις στο dialer και θα σου βγαλει μια λιστα,δοκιμασε και πες μας πιο ειναι τσεκαρισμενο.[/quote Το έκανα κι εγώ αυτό και μου λέει ato. Ξέρω ότι δεν είναι ελληνικό αλλά από που είναι; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Το έκανα κι εγώ αυτό και μου λέει ato. Ξέρω ότι δεν είναι ελληνικό αλλά από που είναι; :O Το ATO ειναι απο Αυστρια. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Ευχαριστώ, πάλι καλά, είδα κάτι σαν γερμανικά στην αρχή και μετά επέλεξα τα ελληνικά και έτσι το κατάλαβα ότι ήταν από κάπου εκεί. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Call recorder for galaxy Note...;) Δεν απαιτείται root. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Call recorder for galaxy Note...;) Δεν απαιτείται root. Ολα στο μαρκετ δουλεύουν αλλά μέ χαμηλή ένταση τού συνομιλητή. Κανένα δέν έχει τήν ίδια ένταση , μέ τήν δικιά μας φωνή(όπως τά nokia) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 (edited) Ολα στο μαρκετ δουλεύουν αλλά μέ χαμηλή ένταση τού συνομιλητή. Κανένα δέν έχει τήν ίδια ένταση , μέ τήν δικιά μας φωνή(όπως τά nokia) Έτσι είναι αλλά, Αυτή είναι ειδικά για το Note και μακάρι να συνεχιστεί η προσπάθεια. Οι περισσότερες, αν όχι όλες (δε χρησιμοποιώ κάποια τέτοια εφαρμογή απ google play), απαιτούν root. Επίσης, πολλές custom rom, έχουν default call recorder που η ένταση είναι πολύ καλή...;) edit: Ένα καινούριο forum (greek-android.gr) άνοιξε πρόσφατα και ήμουν απο τους πρώτους (ο 1ος εκτός του admin...LoL) που άνοιξα κάποιο thread, φυσικά για το Note, με τη ''Βίβλο''... Όποιος θέλει να συμμετάσχει στη παρέα, Galaxy Note (N7000) : Η ''Βίβλος''. Edited April 14, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 (edited) Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά!! Αργύρη και Ηλία, ή οποίος άλλος ξέρει, εκτός από τον trebuchet launcher μπορώ να δοκιμάσω κάτι άλλο γιατί καμιά φορά μου σκάει αυτός δυστυχώς.. Με ics alba είμαι και μου αρέσει πολύ δεν γυρνάω σε gingerbread.. Ο stock tw δουλεύει μια χαρά χωρίς προβληματα Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Edited April 14, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts