emperor4her Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 οσο για opera.. δεν ξερω ποτε δεν την συμπαθησα.. μονο stock και chrome.. pff! λοιπον.. εχουμε και λεμε.. τα nandroid backup δεν δουλευουν.. το λεω να το ξερετε! χαχα!:mad::mad: παμε παλι απ την αρχη τη rom.. και επισης,αν προσπαθησεε να κανετε restore, χαλαει και το system που σημαινει περναμε απ την αρχη gb και μετα τα 2 αρχεια.. :mad::mad: το ανακαλυψα On hard way! :lol::lol: double post καταλαθως Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Θέματα δε παίζουν ακόμα σε ics, εκτός αυτό που αλλάζει τη notification bar. Αλλά έχουν οι διάφοροι launchers θέματα να συνδυάσεις αν θες. Αφού έχεις battery%, τι ψάχνεις;;; Τπτ δε δουλεύει από GB... Μάλιστα κατάλαβα... Έψαχνα θέμα που να μου αρέσει παραπάνω για την μπαταρια αλλά πολυτέλειες δεν τρέχει τίποτα.. Εκτός λοιπόν από playerpro το μόνο πρόβλημα που είδα είναι στο FB δεν μου φορτώνει τα group.. Other than that όλα κομπλέ!! Φαντάσου η stock πως θα παίζει δηλαδή.. ΑΝ την δούμε ποτέ!!! Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Μάλιστα κατάλαβα... Έψαχνα θέμα που να μου αρέσει παραπάνω για την μπαταρια αλλά πολυτέλειες δεν τρέχει τίποτα.. Εκτός λοιπόν από playerpro το μόνο πρόβλημα που είδα είναι στο FB δεν μου φορτώνει τα group.. Other than that όλα κομπλέ!! Φαντάσου η stock πως θα παίζει δηλαδή.. ΑΝ την δούμε ποτέ!!! Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Mια χαρα μου δουλευει Player pro. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Mια χαρα μου δουλευει Player pro. Α στο καλό!! Περίεργο εντελώς έχω δοκιμάσει να την ανοίξω μέσα από όλα τα widgets και κανονικά αλλά τίποτα.. Είναι αγορασμένο η δικιά σου? Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Α στο καλό!! Περίεργο εντελώς έχω δοκιμάσει να την ανοίξω μέσα από όλα τα widgets και κανονικά αλλά τίποτα.. Είναι αγορασμένο η δικιά σου? Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 οχι ρε δεν παμε καλα σημερα! επαθα πλακα.. δειτε screenshotς.. εχουμε 4g στην ελλαδα? cosmote σε σημειο που πριν ειχα με δυσκολια H :confused::confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 οχι ρε δεν παμε καλα σημερα! επαθα πλακα.. δειτε screenshotς.. εχουμε 4g στην ελλαδα? cosmote σε σημειο που πριν ειχα με δυσκολια H :confused::confused: Βασικά νομίζω το 4g εννοεί το παλιό H Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 οχι ρε δεν παμε καλα σημερα! επαθα πλακα.. δειτε screenshotς.. εχουμε 4g στην ελλαδα? cosmote σε σημειο που πριν ειχα με δυσκολια H :confused::confused: Είναι χαρακτηριστικό της ics και τίποτα παραπάνω...παραπλάνηση...:p Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 (edited) ρε παιδια μια χαρη.. στον browser μου εχει by default search engine ενα baidu.com... κινεζικο.. πως επιλεγω τον google? δεν βρισκω κατι στις ρυθμισεις αν και θα ορκιζομουν οτι εχει ρυθμιση τετοια.. isc alba.. και το χειροτερο ειναι οτι και στο search widget στον launcher μου πεταει στον Browser και ψαχνει σε αυτη λαλακια αντι για google... πριν που εψαχνα στις ρυθμισεις, ειδα οτι εχει τη σελιδα αυτη σαν preview στο browser settings - accessibility Για δοκιμασε να βαλεις απο τα settings του browser στο General και στο πεδιο homepage αυτη τη διευθυνση http://www.google.com/webhp?client=ms-android-google&source=android-home Είναι χαρακτηριστικό της ics και τίποτα παραπάνω...παραπλάνηση...:p Εδω σε λιγο ουτε Η δεν θα εχουμε:( --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited April 12, 2012 by athanaso77 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 παιδια SOS.γεμησε η εσωτερικη μνημη και τα 16gb....πως μπορω να μεταφερω τα αρχεια των παιχνιδιων στην εξωτερικη??δοκιμασα αλλα οταν ανοιγω την εφαρμογη μου ζηταει να τα ξανα κατεβασω,μπορω να αλλαξω καπως το path που διαβαζουν οι εφαρμογες τα αρχεια η καποια αλλη λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Παιδες την μπροστινη φωτο που εχει με την πενα πριν το ξεκλειδωσουμε αλλαζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Παιδες την μπροστινη φωτο που εχει με την πενα πριν το ξεκλειδωσουμε αλλαζει; Ναι βρε πατας πληκτρο μενού και πας φόντο.. Εκεί επιλέγεις κινούμενο φόντο, από κάποια αποθηκευμένα ή οτιδήποτε δικό σου.. Επισης αν ανοίξεις κάποια εικόνα από την συλλογή σου και πας πάλι με το πλήκτρο μενού θα έχει "ορισμός ως" και επιλέγεις από εκεί.. Θα το βρεις ευκολα Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Εννοω την πρωτη φωτο οχι στο wallpaper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Εννοω την πρωτη φωτο οχι στο wallpaper Ρυθμισεις>οθονη>προβολη οθονης>Φοντο (κλειδωμα οθονης) Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Την έβαλα με το που βγήκε.Γενικά έχω κόλλημα με cm9 και ναι θα κάτσω.Ειδικά αν το υποστηρίξει και επίσημα το τηλέφωνο η cyanogenmod team.Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω μετά από τόσες πωλήσεις που έχει γιατί δεν το έχουν υποστηρίξει ακόμα (οκ να μου πείς η sammy δεν έχει βγάλει ακόμα ics για το note, το οποίο φυσικά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ).Ναι poweramp παίζει οκ.Για να πας σε cm9 1. φλασάρεις με mobile odin την cf repack lp1.μπαίνεις στη ρομ και την αφήνεις να κάνει settle. 2. κατεβαζεις από το thread του imilka τη rom καθώς επίσης τα τελευταια google appls από εδώ http://goo.im/gapps/gapps-ics-20120317-signed.zip και το facelock http://goo.im/gapps/gapps-ics-facelock-20120131-signed.zip Βάζεις αυτα τα 3 αρχεία στην sdcard σου (προτιμώ πάντα την εσωτερική) 3.Κάνεις boot σε cwm recovery και κάνεις wipe cache, wipe data/factory reset και από advanced wipe dalvik cache. 4. Επειτα επιλέγεις Install from sdcard και πηγαινεις στην επιλογη install from internal sd card και φλασαρεις α. τη ρομ β. τα gapps γ. το facelock και κάνεις reboot Το facelock τι ειναι ?? το πρόγραμμα για το ξεκλείδωμα της οθόνης με το πρόσωπο ?? Εγω δεν το φλασαρα το αρχειο αλλα δουλευει μια χαρα το facelock. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Το πήρα και γω... Η μπαταρία άντεξε 2:30 ώρες συνεχούς "σκαλίσματος" και τώρα είναι στην 1η φόρτιση. Μόλις φορτιστεί, πάει για root και μετά restore από titanium... Και έχει ο Θεός μετά :) Φαίνεται απίστευτη συσκευή πάντως. Λίγο να συνηθίσω την αναγνώριση γραφής με το S-Pen και θα είναι κορυφή! :) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Το facelock τι ειναι ?? το πρόγραμμα για το ξεκλείδωμα της οθόνης με το πρόσωπο ?? Εγω δεν το φλασαρα το αρχειο αλλα δουλευει μια χαρα το facelock. Ακριβως.Ναι πολυ πιθανο ο imilka να το εχει ηδη συμπεριλαβει στη rom.Συνηθισμενος απο cm9 το φλασαρα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Είμαι ένα βήμα πριν παραγγείλω το λευκό αλλά έχω ακούσει ότι ξεφλουδίζεται το νίκελ του σε ορισμένα σημεία. Αληθεύει? Έχει συμβεί σε κανέναν? Και κάτι άλλο.. Το carbon blue είναι το μαύρο που λένε ή υπάρχει όντως και μαύρο? Εχω κολλήσει σε τι χρώμα θα το πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Το carbon blue είναι το μαύρο που λένε ή υπάρχει όντως και μαύρο? Ένα χρώμα είναι. Η συσκευή βγαίνει σε αυτό και σε λευκό. (Κυκλοφόρησε και σε ροζ στην αγορά της Ασίας αλλά υποθέτω πως δεν σε ενδιαφέρει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Είμαι ένα βήμα πριν παραγγείλω το λευκό αλλά έχω ακούσει ότι ξεφλουδίζεται το νίκελ του σε ορισμένα σημεία. Αληθεύει? Έχει συμβεί σε κανέναν? Και κάτι άλλο.. Το carbon blue είναι το μαύρο που λένε ή υπάρχει όντως και μαύρο? Εχω κολλήσει σε τι χρώμα θα το πάρω. Για το χρωμα οπως τα λεει απο πανω...για το νικελ ουτε εχω ακουσει ποτε κατι τετοιο ουτε το εχω δει στη συσκευη μου. Γενικα να ξερεις οτι στο ασπρο τα σημαδια ειναι πιο ευδιακριτα αλλα πανω απο ολα μετραει το τι σου αρεσει. Προχωρα ελευθερα! Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Για το χρωμα οπως τα λεει απο πανω...για το νικελ ουτε εχω ακουσει ποτε κατι τετοιο ουτε το εχω δει στη συσκευη μου. Γενικα να ξερεις οτι στο ασπρο τα σημαδια ειναι πιο ευδιακριτα αλλα πανω απο ολα μετραει το τι σου αρεσει. Προχωρα ελευθερα! Ναι, ότι φαίνονται τα σημάδια και η βρωμιες πιο έντονα στο άσπρο το έχω ακούσει και από άλλους. Είναι ωραία και τα 2( τα άτιμα).Μάλλον πάω για το μαύρο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 (edited) Καλημερα παιδια και χρονια πολλα!! Απο χτες κι εγω ειμαι ενας ευτυχης κατοχος της ''Βιβλου'' :D Σα νεος στα android (ex iphonakias) θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις (ισως λιγο αφελης αλλα ειμαι νεουδι :p) Πηρα το κινητο απο γνωστο Σκρουτζομαγαζο και ειναι γερμανικο. Στην αρχη λοιπον οταν το ανοιξα με ρωτουσε για αναβθμισεις για google play κλπ και τα εκανα ολα αυτα τωρα στο ινφο του κιν λεει εκδοση Kernel N7000XXLA6 αυτη ειχε και οταν το ανοιξα ή απλα εκανα μακακια που δεχτηκα οτι αναβαθμιση μου ελεγε??? Οταν το συνδεω στο samsung kies μου λεει οτι υπαρχει μια νεοτερη αναβαθμιση την κατεβαζει αλλα μετα που τελειωνει μου λεει οτι δεν ολοκληρωθηκε η εγκατασταση με επιτυχια τι εγινε εκανα τπτ μακακια?? :confused: ( οταν παω να κανω αναβαθμιση λογισμικου μεσα απο το τηλ μου λεει πως δεν υπαρχει νεοτερη) Επισης κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι αναζητωντας καποια παιχνιδια που τα βλεπω στο youtube πχ nba jam, need for speed hot persuit στο google play κανω search και δεν μου τα δειχνει!! Αλλο Μαρκετ κατεβασα τι γινεται?? Τι εχω κανει?? :cry: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις την αδικαιολόγητη μορφοποίηση κειμένων. Γράψε κανονικά όπως όλοι μας. Edited April 13, 2012 by athanaso77 Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Καλημερα παιδια και χρονια πολλα!! Απο χτες κι εγω ειμαι ενας ευτυχης κατοχος της ''Βιβλου'' :D Σα νεος στα android (ex iphonakias) θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις (ισως λιγο αφελης αλλα ειμαι νεουδι :p) Πηρα το κινητο απο γνωστο Σκρουτζομαγαζο και ειναι γερμανικο. Στην αρχη λοιπον οταν το ανοιξα με ρωτουσε για αναβθμισεις για google play κλπ και τα εκανα ολα αυτα τωρα στο ινφο του κιν λεει εκδοση Kernel N7000XXLA6 αυτη ειχε και οταν το ανοιξα ή απλα εκανα μακακια που δεχτηκα οτι αναβαθμιση μου ελεγε??? Οταν το συνδεω στο samsung kies μου λεει οτι υπαρχει μια νεοτερη αναβαθμιση την κατεβαζει αλλα μετα που τελειωνει μου λεει οτι δεν ολοκληρωθηκε η εγκατασταση με επιτυχια τι εγινε εκανα τπτ μακακια?? :confused: ( οταν παω να κανω αναβαθμιση λογισμικου μεσα απο το τηλ μου λεει πως δεν υπαρχει νεοτερη) Επισης κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι αναζητωντας καποια παιχνιδια που τα βλεπω στο youtube πχ nba jam, need for speed hot persuit στο google play κανω search και δεν μου τα δειχνει!! Αλλο Μαρκετ κατεβασα τι γινεται?? Τι εχω κανει?? :cry: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις την αδικαιολόγητη μορφοποίηση κειμένων. Γράψε κανονικά όπως όλοι μας. Καλως ηρθες φιλε μου στην παρεα μας!!Για την αναβαθμιση μην σκας,μετα απο ωρα θα ξεκολλησει(το Kies κανει πολλα κολληματα).Για τα παιχνιδια κυριως της Gameloft δεν σου τα βγαζει γιατι δεν ειναι συμβατα με τη συσκευη,πανε στην σελιδα της Gameloft η της EA και κατεβασε τα απο εκει,θα ειναι συμβατα,επισης ψαξτα και στο Samsung app εγω π.χ κατεβασα το Asphalt 6 απο εκει δωρεαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Καλως ηρθες φιλε μου στην παρεα μας!!Για την αναβαθμιση μην σκας,μετα απο ωρα θα ξεκολλησει(το Kies κανει πολλα κολληματα).Για τα παιχνιδια κυριως της Gameloft δεν σου τα βγαζει γιατι δεν ειναι συμβατα με τη συσκευη,πανε στην σελιδα της Gameloft η της EA και κατεβασε τα απο εκει,θα ειναι συμβατα,επισης ψαξτα και στο Samsung app εγω π.χ κατεβασα το Asphalt 6 απο εκει δωρεαν. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση!! Καλως σας βρηκα!!! Δλδ εχει βγει νεοτερη εκδοση απο την LA6?? Αυτη ειναι ελληνικη (η LA6??) Δεν ειναι συμβατα τα παιχνιδια?? :cry: Ωπς...η αληθεια ειναι οτι με το μηλο δεν σκευτομουν ποτε για συμβατοτητες συσκευων :X Αυτο τωρα λιγο με ξενισε να σου πω... :blink: Δλδ θα ψαχνουμε τα παιχνιδια με βαση τους κατασκευαστες στο νετ?? :blink: :wacko: Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση!! Καλως σας βρηκα!!! Δλδ εχει βγει νεοτερη εκδοση απο την LA6?? Αυτη ειναι ελληνικη (η LA6??) Δεν ειναι συμβατα τα παιχνιδια?? :cry: Ωπς...η αληθεια ειναι οτι με το μηλο δεν σκευτομουν ποτε για συμβατοτητες συσκευων :X Αυτο τωρα λιγο με ξενισε να σου πω... :blink: Δλδ θα ψαχνουμε τα παιχνιδια με βαση τους κατασκευαστες στο νετ?? :blink: :wacko: Δεν ειναι θεμα οι κατασκευαστες. το μηλο ηταν 1 μαθε φορα δηλαδη πχ to 4s φορανε ολα τον ιδιο επεξαργαστη, ιδια οθονη κλπ κλπ. Στο android υπαρχουν διαφορετικοι επεξεργαστες, διαφορετικες αναλυσεις οθονης.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 (edited) Για παιχνίδια κοίτα 1. dead space 2. Real racing 2 HD 3. Fifa 2012 4. Angry Birds I,II,III,IV 5. Blood and Glory 6. Shadowgun 7. Modern Combat 3: Fallen Nation 8. Reptide GP 9. GTA III .....αυτα εχω αγορασμενα απο android market και τρεχουν τέλεια σε 1280χ800 Edited April 13, 2012 by Sebastian13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts