Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω την αρχικη rom android 2.3.6, Kernel 2.6.35.7- N7000XXLA4-CL se.infra@SEP-74#42.

Εκδοση βασικου φασματος N7000XXLA4

Μπορεις να δωσεις το link. Ειναι αυτη που πηραν προσφατα τα ελληνικα η αυτη των γερμανικων;

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ναι η οθόνη είναι πρώτη και με διαφορά πάντα... λογικό κι επόμενο άλλωστε!! από την άλλη κρίμα είναι να τηνέχουμε και πολύ χαμηλά σωστά? στον γαλαξία2 την είχα μόνιμα στο 60-70% ...

παιδιά, πρέπει όλοι να εγκαταστήσετε το better battery stats απο xda...

Εμένα πχ για κάποιο λόγο ενεργοποιείται το GPS.... Κάνω reboot και στρώνει..

Δείτε εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1419087&page=3

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1499459

Μόνο με αυτό το πρόγραμμα θα η βγάλετε άκρη

Μπορεις να δωσεις το link. Ειναι αυτη που πηραν προσφατα τα ελληνικα η αυτη των γερμανικων;

Aυτη την ROM ειχα απο την αρχη,το κινητο ειναι εισαγωγης απο Γερμανια,και απο το link παρακατω μπορειτε να την κατεβασετε,ειναι η original.

http://www.hotfile.com/dl/142436991/8a33ef7/N7000XXLA4_N7000OXALA4_DBT.zip.html

Edited by charis232

Το ΜΤΡ συνδέθηκε, αποσυνδεθηκε (στην μπάρα ειδοποιήσεων) για μισή ώρα.

Αυτό το μήνυμα βλέπω κάθε φορά που βγάζω τον φορτιστη από την πρίζα.

Τί ακριβώς εννοεί το μήνυμα?

Στην συνέχεια κάνει σαρωση πολυμέσων και εμφανίζεται η κάρτα sim.

Μήπως πρόκειται γιά βλάβη? Η συσκευή είναι 7 ημερών καινούργια.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθεισει θα το εκτιμούσα πολύ.

Το ΜΤΡ συνδέθηκε, αποσυνδεθηκε (στην μπάρα ειδοποιήσεων) για μισή ώρα.

Αυτό το μήνυμα βλέπω κάθε φορά που βγάζω τον φορτιστη από την πρίζα.

Τί ακριβώς εννοεί το μήνυμα?

Στην συνέχεια κάνει σαρωση πολυμέσων και εμφανίζεται η κάρτα sim.

Μήπως πρόκειται γιά βλάβη? Η συσκευή είναι 7 ημερών καινούργια.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθεισει θα το εκτιμούσα πολύ.

Η ενδειξη MTP που βλεπεις ειναι φυσιολογικη.Ειναι οι drivers του usb που συνδεεται στο pc.

Επισης φυσιολογικο ειναι μετα την αποσυνδεση απο το καλωδιο να σκαναρει τα πολυμεσα...

Αυτο που δε καταλαβα ειναι το εξης...

Το σκαναρισμα μας λες οτι το κανει για μιση ωρα ενω εχεις αποσυδεσει ηδη το καλωδιο????

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Η ενδειξη MTP που βλεπεις ειναι φυσιολογικη.Ειναι οι drivers του usb που συνδεεται στο pc.

Επισης φυσιολογικο ειναι μετα την αποσυνδεση απο το καλωδιο να σκαναρει τα πολυμεσα...

Αυτο που δε καταλαβα ειναι το εξης...

Το σκαναρισμα μας λες οτι το κανει για μιση ωρα ενω εχεις αποσυδεσει ηδη το καλωδιο????

Σωστά. Εχω δοκιμάσει να κλείσω την συσκευή γιά να το σταματήσω. Αλλά μέτα

μου βγάζει την ένδειξη με την μπαταρία και ανοίγει μόνο όταν περάσουν 3~4 λεπτά

Σωστά. Εχω δοκιμάσει να κλείσω την συσκευή γιά να το σταματήσω. Αλλά μέτα

μου βγάζει την ένδειξη με την μπαταρία και ανοίγει μόνο όταν περάσουν 3~4 λεπτά

ειναι πιθανον να υπαρχει καποιο προβλημα με την sdcard.

Δοκιμασε το εξης:

Κανε ενα copy τα αρχεια σου σε εναν φακελο στο pc, και κανε ενα format στη καρτα.

Στη συνεχεια βγαλε την και βαλε την παλι στη συσκευη.

Ξαναπερασε τα αρχεια, ανοιξε τη συσκευη και δες πως θα συμπεριφερθει.

Follow me on XDA

ειναι πιθανον να υπαρχει καποιο προβλημα με την sdcard.

Δοκιμασε το εξης:

Κανε ενα copy τα αρχεια σου σε εναν φακελο στο pc, και κανε ενα format στη καρτα.

Στη συνεχεια βγαλε την και βαλε την παλι στη συσκευη.

Ξαναπερασε τα αρχεια, ανοιξε τη συσκευη και δες πως θα συμπεριφερθει.

Μακάρι να είναι σωστή η σκέψη σου. Γιατί δεν θέλω να φανταστώ το χειρότερο σενάριο.

Δεν ξερω τι ειναι το ASCI...

Εννοεις κατι σαν handwrite recognition?

Αν αυτο εννοεις, οχι δεν το κανει.

Οτι γραφεις απλα το παιρνει και το βαζει εκει που ειναι ο κερσορας οπως ακριβως το εχεις γραψει. Και μουτζουρα να γραψεις αυτο θα την καταγραψει ετσι οπως την εκανες.

Ευχαριστώ πολύ, αυτό εννοώ, μου έλυσες την απορία. Συγγνώμη για την αργοπορία.... τρεξίματα. Με θέλγει βαθύτατα το Note.

Edited by vga
Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Για τους ''φανατικους'' του Angry Birds, ερχεται μια αποκλειστικοτητα για το Note...:)

http://www.engadget.com/2012/02/27/angry-birds-space-to-launch-on-samsungs-galaxy-note-video/

Επισης, οσοι θελετε να δοκιμασετε διαφορετικους lunchers, εδω μπορειτε να τους βρειτε ολους μαζεμενους και να τους δοκιμασετε.

Edited by elthis

Follow me on XDA

Μια χαζή ερώτηση. Έχω το τηλέφωνο κλειστό και φορτίζει. Μου βγάζει πράσινη μπαταρία και κάτω από αυτήν 4 άσπρα που αναβοσβήνουν (χαζή περιγραφή, ξέρω :lol: ), το κινητό έχει φορτίσει ή θα περιμένω να σταματήσει αυτή η κίνηση ;

Εντάξει φόρτισε!!. Απλά είχε φορτίσει 100% όταν το κινητό ήταν ενεργοποιημένο και το έκλεισα, αλλά αυτό φόρτιζε ακόμα.

Ας αφαιρεθεί το post μου, χαζομάρα είναι :)

Edited by apitsakis

τι κινηταρα ρε παιδια ειναι αυτη!

εχω παθει σοκ μιλαμε:):):)

και με criskelo εχει απογειωθεί πραγματικα!

εχω μονο μια απορία πλεον!

εχω 2 μπαταριες με εξωτερικο φορτιστή και παιζω και με τις 2!

απλα οταν αλλαζω την μπαταρια(οταν τελειωνει η μια φυσικα) παντα πανω εχω 97% και οχι 100%..

γνωριζει κανεις γιατι συμβαινει αυτο?

χθες πέρασα τον νέο kernel του franco #7 και βλέπω ότι σήμερα πλέον η μπαταρία πάει αρκετά καλύτερα και επιτέλους δεν βλέπω πουθενά το sygic στην λίστα με τις εφαρμογές που έχουν καταναλώσει κάποιο ποσό μπαταρίας ποσοστιαία ακόμα και αν στο τέλος είχε καταναλώσει το sygic 3% της συνολικής μπαταρίας... οπότε μένουμε ως έχει και περιμένουμε παγωτά!!

Σχετικά με την μπαταρία . Παρατηρώ ότι όταν βλέπω στα στατιστικά, για το που χρησιμοποιήθηκε η μπαταρία, μου δείχνει περίπου στα 77% για το λειτουργικό σύστημα android. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι κάτι το φυσιολογικό. Σε εσάς συμβαίνει κάτι τέτοιο ;. Το κινητό δεν είναι ''πειραγμένο''.

Απο την στιγμη που μου εβγαλε την νεα αναβαθμιση και την εκανα προσπαθω στα μηνυματα και γενικα και στο S Memo να γραψω με το πενακι και οταν ειναι γυρισμενο στα ελληνικα δεν μου το αναγνωριζει.. δεν γραφει τιποτα μονο την τελεια αναγνωριζει και το κενο... δεν καταλαβαινω τι εχει συμβει.. οταν το αγορασα πριν δυο εβδομαδες ηταν μια χαρα και αναγνωριζε κανονικα και εγραφε ελληνικα.. τωρα παρολο που ειναι επιλεγμενα τα ελληνικα σαν γλωσσα μετα το update δεν γραφει τιποτα.. σασ παρακαλω βοηθειστε εχω φρικαρει λιγο!!!! Ευχαριστω εκ των προτερων..!!

χθες πέρασα τον νέο kernel του franco #7 και βλέπω ότι σήμερα πλέον η μπαταρία πάει αρκετά καλύτερα και επιτέλους δεν βλέπω πουθενά το sygic στην λίστα με τις εφαρμογές που έχουν καταναλώσει κάποιο ποσό μπαταρίας ποσοστιαία ακόμα και αν στο τέλος είχε καταναλώσει το sygic 3% της συνολικής μπαταρίας... οπότε μένουμε ως έχει και περιμένουμε παγωτά!!

Μπορείς να περιγράψεις τη διαδικασία για εμας τους άσχετους;

Αν θέλεις μπορείς να κρατήσεις με κάποιο τρόπο backup του stock kernel και να τον ξαναπεράσεις αν δεν σου κάθεται του franco;

RX8 rules!

Εγω εκανα σημερα μια.αναβαθμιση λογισμικου ota εκανε restart το κινητο και απο τοτε δε μου αναγνωριζει την σιμ καμια ιδεα ; εχω ξενερωσει! !κ μου γραφει εκδοση φασματος.αγνωατη? !?!

Εγω εκανα σημερα μια.αναβαθμιση λογισμικου ota εκανε restart το κινητο και απο τοτε δε μου αναγνωριζει την σιμ καμια ιδεα ; εχω ξενερωσει! !κ μου γραφει εκδοση φασματος.αγνωατη? !?!

Δοκίμασε να περάσεις πάλι ένα επίσημο firmware μέσω odin.

Follow me on XDA

Πιστεύω ότι το κινητό με έντονη χρήση μια μέρα την βγάζει μέχρι να φτάσει το 10%. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το κινητό είναι σφαίρα, οθόνη φοβερή, να μην είχε και αυτό το έκτρωμα το TW launcher, θα ήταν παραπάνω από τέλειο.

Να σου πω, τα εικονίδια του τηλεφώνου , επαφών κλπ (αυτά που έχει κάτω σε όλες τις οθόνες) γίνεται να τα αλλάξουμε ;

Πιστεύω ότι το κινητό με έντονη χρήση μια μέρα την βγάζει μέχρι να φτάσει το 10%. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το κινητό είναι σφαίρα, οθόνη φοβερή, να μην είχε και αυτό το έκτρωμα το TW launcher, θα ήταν παραπάνω από τέλειο.

Αντωνη θα σου δωσω ενα παραδειγμα...

Με το DHD (αλλα και στις προηγουμενες συσκευες μου), με πολυ εντονη χρηση, με flashαρισματα πανω απο 1 τη μερα, με data/wifi/browsing/tapatalk κτλ, γυριζα σπιτι στις 10μμ με μπαταρια <15%.

Με αναλογη χρηση στο Note, γυριζω την ιδια ωρα με >35%.

Oσο για τον luncher, συμφωνω, αν και λιγο τον συνηθισα (δε λεω ομως οτι μου αρεσει), ομως υπαρχουν πολλοι αξιολογοι lunchers στην αγορα.

Βεβαια, για την ics, εχουν βγει καποιοι ακομα καλυτεροι luncher (Nove, ApexLauncher) που δινουν την αισθηση του ''καθαρου'' android ics.

Να σου πω, τα εικονίδια του τηλεφώνου , επαφών κλπ (αυτά που έχει κάτω σε όλες τις οθόνες) γίνεται να τα αλλάξουμε ;

Μπορεις να τα αλλαξεις.Μπαινεις στον appdrawer-menu και θα δεις επιλογη επεξεργασια.Απο εκει ''σερνεις'' οποιο εικονιδιο θες κατω.

Edited by elthis

Follow me on XDA

Έβαλα το SPB . Πολύ καλύτερος αλλά και πάλι με χαλάει :lol: Η χρήση είναι κάτι το σχετικό. Εξαρτάται και τι συγχρονισμούς κάνουμε και πόσο η οθόνη είναι ενεργή αλλά ακόμα ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω γιατί τόση κατανάλωση να δείχνει για το λειτουργικό του android.

Έβαλα το SPB . Πολύ καλύτερος αλλά και πάλι με χαλάει :lol: Η χρήση είναι κάτι το σχετικό. Εξαρτάται και τι συγχρονισμούς κάνουμε και πόσο η οθόνη είναι ενεργή αλλά ακόμα ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω γιατί τόση κατανάλωση να δείχνει για το λειτουργικό του android.

Οντως ειναι σχετικη η καθε χρηση, για αυτο σου ανεφερα 2 ιδιες χρησεις σε 2 διαφορετικες συσκευες για να καταλαβεις τη διαφορα. ;)

Μιας παντως και σου αρεσει η αισθηση του sense, βαλε καποιον απλο luncher (goluncher, luncher pro) και προσθεσε πχ beautiful widgets η/και Sense 3.0 lockscreen - WidgetLocker Lockscreen.

Δεν υπαρχει αλλη λυση...

Edited by elthis

Follow me on XDA