elthis Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 παιδια απο μπαταρια τι βλεπετε? με wifi αναμενο ολη μερα ποσο σας κραταει? Με moderate χρήση, 1,5 μέρα. Αλλά γενικά σε σύγκριση με τις προηγούμενες συσκευές Android και ios που είχα, βλέπω ένα 30% παραπάνω. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Το περίμενα λίγο καλύτερο, αλλά με τέτοια οθόνη, πάλι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Το περίμενα λίγο καλύτερο, αλλά με τέτοια οθόνη, πάλι καλά! Πόσο καλύτερο δηλαδή από σχεδόν μισή φορά περισσότερη διάρκεια μπαταρίας από όλα τα smartphones που κυκλοφορούν;;; lol Και μη κοιτάς τη δική μου 1,5 μέρα.Του αλλάζω τα φώτα στη κυριολεξία.Με κανονική χρήση βγάζει άνετα 2 μέρες και περισσεύει..;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 ποσο καλυτερο? με τετοια οθονη παλι καλα.....που διαρκει τοσο.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 ποσο καλυτερο? με τετοια οθονη παλι καλα.....που διαρκει τοσο.. φωτεινοτητα στο αυτοματο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Εχει συναντησει κανεις το παρακατω προβλημα; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1500000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 ναι κ με χρηση φουλ μ βγαζει ανετα μια μερα. κ σ λεω ομιλια 2 ωρες. κ ιντερνετ αρκετα. 3G συνεχωσ ανοιχτο. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Παιδια δεν ξερω αν το εχουν παθει κι αλλοι αλλα παω μπρος-πισω μεταξυ s2 & Note τις τελευταιες μερες!! Τελικα αν χρησιμοποιησεις αυτη την οθονη δεν γυριζεις πισω κι ας μιλαμε για το S2!! Ερωτηση: Δεν πειραζει που φορτισα το note απο το charger του s2?? Το πρωτο βγαζει 1Α ενω του s2 0.7Α...εχει να κανει μονο με την ταχυτητα φορτισης ή βρισκουμε κι αλλου διαφορα? Επισης ειχα ρωτησει και παλιοτερα αν ξερει καποιος πως να ρυθμισω τις επαφες μου ωστε να βγαζει πρωτες τις επαφες με ελληνικους χαρακτηρες..αντε καλωσοριστε με παλι!!!! Sent from my GT-N7000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Παιδια δεν ξερω αν το εχουν παθει κι αλλοι αλλα παω μπρος-πισω μεταξυ s2 & Note τις τελευταιες μερες!! Τελικα αν χρησιμοποιησεις αυτη την οθονη δεν γυριζεις πισω κι ας μιλαμε για το S2!! Ερωτηση: Δεν πειραζει που φορτισα το note απο το charger του s2?? Το πρωτο βγαζει 1Α ενω του s2 0.7Α...εχει να κανει μονο με την ταχυτητα φορτισης ή βρισκουμε κι αλλου διαφορα? Επισης ειχα ρωτησει και παλιοτερα αν ξερει καποιος πως να ρυθμισω τις επαφες μου ωστε να βγαζει πρωτες τις επαφες με ελληνικους χαρακτηρες..αντε καλωσοριστε με παλι!!!! Sent from my GT-N7000 LoL... Καλώς ήρθες πάλι λοιπόν! Πιθανό πρόβλημα με κάποιο φορτιστή θα υπήρχε αν τα Amber ήταν αρκετά πάνω από 1 που είναι το κανονικό για το Note, και όχι σε λιγότερα όπου το μόνο που διαφέρει είναι ο χρόνος φόρτισης. Όμως έχει αναφερθεί ότι φορτίζει κανονικά, χωρίς πρόβλημα, ακόμα και με φορτιστές πιο δυνατούς, με 2A, όπως του iPad. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 (edited) LoL... Καλώς ήρθες πάλι λοιπόν! Πιθανό πρόβλημα με κάποιο φορτιστή θα υπήρχε αν τα Amber ήταν αρκετά πάνω από 1 που είναι το κανονικό για το Note, και όχι σε λιγότερα όπου το μόνο που διαφέρει είναι ο χρόνος φόρτισης. Όμως έχει αναφερθεί ότι φορτίζει κανονικά, χωρίς πρόβλημα, ακόμα και με φορτιστές πιο δυνατούς, με 2A, όπως του iPad. Εσυ ξερεις το δραμα που ζω!! Οποτε δεν εχουμε θεμα με φορτιστες ειμαστε κομπλε! Ξερει κανεις βρε παιδια το θεμα με τις επαφες? Εσας τι εμαφανιζει πρωτα?? Α επισης η καμερα μας ειναι λιγο καλυτερη του S2 ή ειναι ιδεα μου? Sent from my GT-N7000 Edited February 21, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 μολις εκανα την αναβαθμιση στην επισημη LB1 απο LA4 που ειχα. Οπτικα δεν εχω κατι διαφορετικο. H LB1 ειναι και αυτη 2.3.6 Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Λογικό αφού η ICS δεν έχει βγει ακόμα. Είσαι με stock rom; Έγινε over air; Εγώ δεν έχω κάτι. Ακόμα με LA4 είμαι. ναι stock rom εχω, δεν εχω κανει ποτε root Εγινε μεσω Kies Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 καλησπερα παιδες..! θα ρωτησω εδω μιας και εδω αναφερθηκε κατι για φορτιστες... θελω να παρω φορτιστη για το αμαξι... αν παρω απο τους πακιστανους στα φαναρια θα εχω κανενα θεμα μπορουμε να ξερουμε κατι ή να κοιταξω για κατι αλλο?? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_gr Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 ναι stock rom εχω, δεν εχω κανει ποτε root Εγινε μεσω Kies Η αναβάθμιση είναι wipe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Η αναβάθμιση είναι wipe? Σε μενα περασε πανω απο την LA4 χωρις wipe...μεσω kies Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Παιδιά, φοβερή εφαρμογή για την κινητάρα μας είναι το Free Note. Στη δουλειά πάντα δίπλα είχα ένα χαρτί για γρήγορες σημειώσεις. Όσο κι αν προσπάθησα το S Memo δεν κατάφερε να αντικαταστήσει το χαρτί με επιτυχία. Το Free Note είναι σε άλλη διάσταση. Πραγματικά μια εβδομάδα το δουλεύω και πλέον μου έχει γίνει απαραίτητο εργαλείο. Και ολόκληρη έκθεση γράφεις πιο εύκολα απ'ότι σε τετράδιο. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 λοιπον παιδακια σχεδον 24 ωρες με την κινηταρα!:) και δεν το εχω στρώσει ακομη οπως θελω! οι πρωτες εντυπώσεις μου! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ για το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Κ Ι Ν Η Τ Ο (ναι ναι ναι κινητό) που εχω πιασει στα χερια μου! 1)αυτη η οθονη πραγματικα δεν υπαρχει!:) χαιρεσαι να σερφαρεις να γραφεις να βλεπεις ταινίες να κανεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ! το μεσημέρι που γυρναω πλεον απο την δουλεια δεν ανοιγω το pc μου ουτε για πλακα! απολαμβάνω τα παντα απο το κινητο μου! τα παντα ομως!:) 2)μεγεθος! οταν το ειδα για πρωτη φορα στο youtube διπλα σε ολα τα αλλα επαθα ενα σοκ! λεω τι ειναι αυτη η παντόφλα??? διαβασα και εδω στο φορουμ διαβασα και αλλου πολλες γνώμες κτλ κτλ κτλ! ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ και αν δεν το ζήσεις οτι και να διαβαζεις δεν εχει νόημα! η συσκευη ανετα μπαινει στην τζεπη μου(προσωπικά με την ιδια ανεση που εβαζα και τον γαλαξια τον 2 και στο τσαντάκι μου και και και οπουδήποτε! )ειναι σαν ολα τα αλλα κινητα! κανενα μα κανενα προβλημα εδω! επισης το δουλευω και με το ενα χερι!:) ανετα,γραφω sms με το swype γενικα κανω τα παντα χωρις κανενα πρόβλημα! πραγματικα εδω δεν το περιμενα αυτο! 3)ΚΑΜΕΡΑ! δεν ξερω γιατι γραφουν στα reviews οτι η καμερα ειναι στα ιδια επιπεδα με τον γαλαξια2! η ΚΑΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΝΩΤΕΡΗ! και στις photos ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!! :blink:εγραψα επιτελους υψηλής ανάλυσης βιντεο χωρις το γνωστο προβλημα που εχουν οι περισσότεροι γαλαξιες(αυτο που δεν εστιάζει σωστα η καμερα!)! στο note το προβλημα εχει σχεδον εξαφανιστει! με την Lg camera δεν υπαρχει ουτε για πλακα! 4)ηχειο σαφως ανωτερο και πιο "μπασατο" απο τον γαλαξια2! ακουω τωρα ραδιο και η διαφορα ειναι αισθητή! 5)pen (στυλος η οτι αλλο θελετε) !τι να το κανεις με μια τετοια οθονη! προσωπικά δεν το εχω βγαλει ακομη απο την θεση του! δεν μου χρειάστηκε! 6)το σερφαρισμα ειναι απλα Μ Α Γ Ε Ι Α ! ουαου!!!!!! 7)γενικα δεν εχω λογια! πραγματικα η samsung εχει κανει παπαδες με τις τελευταίες συσκευες της! πιστευα οτι μετα τον γαλαξια τον 2 ερχεται το χαος! και ηρθε το χαος:lol::lol: για την μπαταρια δεν εχω ακομη αποψη μια και δεν εχω κλεισει καν 24 ωρες! αλλα δειχνει θηρίο! ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένος!αραζω εδω για πολυ καιρο...αλλα τα ιδια ελεγα και για τον γαλαξια ας ειναι καλα το αδερφακι μου με τις επιδοτήσεις του:p θα τα λεμε καιρο! μπραβο και παλι μπραβο στην samsung! τους εβαλε τα γυαλια ολους! ΟΛΟΥΣ ομως! κινηταρα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 (edited) Πώς γράφεις επάνω με το s-pen; Ναι με το Spen γράφω. Έχει διάφορα modes. Εγώ χρησιμοποιώ κυρίως το Handwrite English (μη σας μπερδεύει το English, κανονικά γράφεις, δεν ξέρω γιατί του δώσαν τέτοια ονομασία). Σαν δεύτερη επιλογή μπορεί να χρησιμοποιήσω το Paint αν θέλω να κάνω hilight κάτι. Μέχρι πριν μία εβδομάδα κι εγώ δεν έβρισκα σοβαρό λόγο να χρησιμοποιήσω το Spen (εκτός από κάποια παιχνίδια). Πλέον το θεωρώ το πιο δυνατό του feature (μετά την οθόνη ίσως...) Επίσης μη σας τρομάξει το tutorial. Επειδή η εφαρμογή έχει άπειρα features, εγώ όταν το είχα πρωτοδεί είχα χάσει τη μπάλα. Το είχα αφήσει κανά μήνα εγκατεστημένο στο κινητό και πριν μία εβδομάδα είπα να το δοκιμάσω ξανά. Απλά βάλτε μια κενή σελίδα και ξεκινήστε να γράφετε και αργότερα δοκιμάζετε τα κουμπάκια και τις επιλογές του. Έχει layers, bookmarks που παραπέμπουν σε επαφές, ιστοσελίδες ή ότι άλλο, υπενθυμίσεις και πολλά άλλα. @freddaras --> Ωραίο mini review. Χαίρομαι που το βολεύτηκες. Όσο θα περνάν οι μέρες θα εκτιμάς ακόμη παραπάνω αυτό το υπέροχο κινητό. Και πιστεύω πως με τον καιρό θα εκτιμήσεις και το spen :) Edited February 21, 2012 by Boss82 Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 @freddaras --> Ωραίο mini review. Χαίρομαι που το βολεύτηκες. Όσο θα περνάν οι μέρες θα εκτιμάς ακόμη παραπάνω αυτό το υπέροχο κινητό. Και πιστεύω πως με τον καιρό θα εκτιμήσεις και το spen :) ναι δεν διαφωνω! καλα κανει που υπαρχει! και εκει που μπαινει δεν το παιρνεις χαμπάρι οτι υπαρχει(:lol:) απλα για την ωρα δεν μου χρειάστηκε! ειναι τοσο απίστευτη η οθονη του κινητου που δεν χρειάζονται(για μενα τουλάχιστον) περιττές κινήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Ναι με το Spen γράφω. Έχει διάφορα modes. Εγώ χρησιμοποιώ κυρίως το Handwrite English (μη σας μπερδεύει το English, κανονικά γράφεις, δεν ξέρω γιατί του δώσαν τέτοια ονομασία). Δηλαδή φίλε Boss82 με το Spen μπορείς να γράψεις εύκολα και ελληνικούς χαρακτήρες? Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 (edited) μολις εκανα την αναβαθμιση στην επισημη LB1 απο LA4 που ειχα. Οπτικα δεν εχω κατι διαφορετικο. H LB1 ειναι και αυτη 2.3.6 Έχω ήδη root και σκέφτομαι να περάσω την lb1. Κατέβασα αυτή που έχει εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997, τελευταία και λέει open germany. Θα κάνει για το δικό μου που είναι ελληνικό ή να κατεβάσω αυτή που λέει vodafone; εγώ έχω wind... Επίσης μπορείτε να πείτε τη διαδικασία φλασαρίσματος με το mobile odin pro έτσι ώστε περνώντας στην lb1 να μην χάσω το root και τα προγράμματα-ρυθμίσεις; Επίσης αυτές που γράφουν wipe version τι ακριβώς κάνουν wipe; Edited February 22, 2012 by KostasNK Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 μολις εκανα την αναβαθμιση στην επισημη LB1 απο LA4 που ειχα. Οπτικα δεν εχω κατι διαφορετικο. H LB1 ειναι και αυτη 2.3.6 Aπο που εχεις παρει το ΝΟΤΕ, απο Ελλαδα; Εαν παρατηρησεις διαφορες/βελτιωσεις σε σχεση με τα προηγουμενα, πες μας εαν δεν σου κανει κοπο. Εγώ δεν έχω κάτι. Ακόμα με LA4 είμαι. Τα δικα μας -εαν δεν απατομαι- ειναι απο Γερμανια (αμαζον.ντε) και αυτο νομιζω παιζει το ρολο του στο ποτε δινεται καινουριο firmware για αναβαθμιση. Αναλογα με την χωρα για την οποια προοριζοταν να διατεθει η συσκευη ειναι διαφορετικο το timing της αναβαθμισης. Aynway.Με το καλο ναρθει και στα δικα μας. :cool: Παιδιά, φοβερή εφαρμογή για την κινητάρα μας είναι το Free Note Το περασα ασαπ, φαινεται πολυ δυνατο "εργαλειο" θελει ομως λιγο διαβασμα.:p Θανξ για το ινφο! Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Δηλαδή φίλε Boss82 με το Spen μπορείς να γράψεις εύκολα και ελληνικούς χαρακτήρες? Φυσικά γράφεις κανονικά σα να γράφεις σε χαρτί. Δεν κάνει κάποιο recognition, ότι γράφεις αποτυπώνεται όπως το γράφεις. @petran66 Είναι γερμανικό το κινητό σου? Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 @petran66 Είναι γερμανικό το κινητό σου? Για να ειμαι ειληκρινης δεν ξερω:!:Το πηρα ελαφρως μεταχειρισμενο και εχω αποδειξη απο extreme mobile.gr.Παντως πριν ειχα την XALA4 και το εβλεπε κανονικα to kies,οπως και τωρα... Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 (edited) Γερμανικο ειναι. Μου ηρθε κι εμενα το update. Tωρα το κατεβαζω :) Edit --> LB1 κι εγώ. Καλή φαίνεται μέχρι στιγμής, δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά, αλλά τώρα είμαι δουλειά. Όποιος έχει κάποιο changelog ας το ποστάρει :) Edited February 22, 2012 by Boss82 Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts