Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό μπορείς να το κάνεις μόνο με τον Opera Mobile.

Ισως δεν εκφραστηκα σωστα,αυτο που ηθελα να πω ειναι οταν κανω zoom κ ειμαι σε καποια σελιδα,δεν γινεται αυτοματη "ρυθμιση" της σελιδας ωστε να μην χρειαζεται να "τραβαω" την σελιδα δεξια αριστερα για να την διαβασω.Εβαλα τον opera mobile αλλα κ αυτος στο zoom δεν αναδιοργανωνει την σελιδα.

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό που κάνουν τα HTC, για παράδειγμα, και είναι αυτό που θέλεις μόνο o opera το κάνει όπως σου έγραψαν τα παιδιά. Απλά θέλει μια μεγαλύτερη προσπάθεια. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος αλλά αυτός που έχει το τηλέφωνο δεν το κάνει ακόμα κι αν τικαρεις τη συγκεκριμένη λειτουργία

Σε ευχαριστω,το ξερω ο default δεν το κανει,αλλα κ ο opera mobile που εβαλα ουτε κα αυτος το κανει,αν ξερεις καποιο "κολπο",με τον opera πες μου.Παρεπιπτοντως,ποιον θεωρεις καλο browser,τον dolphin η τον opera?

Edited by charis232

Σε ευχαριστω,το ξερω ο default δεν το κανει,αλλα κ ο opera mobile που εβαλα ουτε κα αυτος το κανει,αν ξερεις καποιο "κολπο",με τον opera πες μου.Παρεπιπτοντως,ποιον θεωρεις καλο browser,τον dolphin η τον opera?

opera και stock πιστεύω οτι είναι οι κκαλύτεροι...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Το κάνει και ο stock και ο opera(που εγώ δουλεύω χρόνια σε όλες τις συσκευές κ λειτουργικά(w.m. symbian,android)

στο stock πας στις ρυθμίσεις κ έχει ρύθμιση αυτόματης προσαρμογής κειμένου,τικ και είσαι έτοιμος..

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Δεν το κάνει o stock όσο και να πατήσεις το κουμπί και o opera θέλει κι ένα κλικ παραπάνω. Έχει δίκιο o φίλος που δεν το βρίσκει. Αν είχες ποτέ HTC θα καταλάβαινες τι πάει να πει προσαρμογή κειμένου σε όλη την οθόνη, ακόμα και στο μεγαλύτερο zoom. Αν έχεις δει τότε καταλαβαίνεις τι λέω.

Και HTC είχα από εποχής qtek και τώρα με το flyer,αλλά με το s2 που σου γράφω αυτή τη στιγμή με opera αλλά και stock το κάνει μία χαρά,ειδικά με opera.

Και με το note το ίδιο,δε μπορώ να καταλάβω τι άλλο εννοείς ακριβώς.

Παντα φιλικα Μανος

Και HTC είχα από εποχής qtek και τώρα με το flyer,αλλά με το s2 που σου γράφω αυτή τη στιγμή με opera αλλά και stock το κάνει μία χαρά,ειδικά με opera.

Ο stock browser έχει ένα προκαθορισμένο zoom με διπλό tap που προσαρμόζει το κείμενο και τέρμα. Αν κανείς μεγαλύτερο zoom από αυτό δεν το προσαρμόζει. Αυτό σε πολλές σελίδες είναι ενοχλητικό γιατί παραμένει το κείμενο δύσκολο στην ανάγνωση. Αντίθετα ο όπερα προσαρμόζει το κείμενο και σε μεγαλύτερα zoom και όχι σε ένα μόνο προκαθορισμένο.

Παιδια θελω να κάνω freeze to street.apk...

Ξέρετε σε τι ακριβώς χρησιμεύει???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παιδια θελω να κάνω freeze to street.apk...

Ξέρετε σε τι ακριβώς χρησιμεύει???

Μήπως είναι η λειτουργία street view του Google maps; Εάν είναι αυτή, για Ελλάδα δεν χρειάζεται, αφού δεν υποστηρίζεται ακόμα τουλάχιστον.

Ο stock browser έχει ένα προκαθορισμένο zoom με διπλό tap που προσαρμόζει το κείμενο και τέρμα. Αν κανείς μεγαλύτερο zoom από αυτό δεν το προσαρμόζει. Αυτό σε πολλές σελίδες είναι ενοχλητικό γιατί παραμένει το κείμενο δύσκολο στην ανάγνωση. Αντίθετα ο όπερα προσαρμόζει το κείμενο και σε μεγαλύτερα zoom και όχι σε ένα μόνο προκαθορισμένο.

Οταν λες προσαρμοζει,εννοεις οταν κανουμε zoom το ποσαρμοζει στην οθονη ωστε να φαινεται ολο? ,εγω που προσπαθησα,δεν ειδα να γινεται,αν ξερεις ποια ρυθμιση χρειαζεται θα σου ημουν υποχρεος.Eχω τον opera mobile.

Οταν λες προσαρμοζει,εννοεις οταν κανουμε zoom το ποσαρμοζει στην οθονη ωστε να φαινεται ολο? ,εγω που προσπαθησα,δεν ειδα να γινεται,αν ξερεις ποια ρυθμιση χρειαζεται θα σου ημουν υποχρεος.Eχω τον opera mobile.

Ναι αυτό εννοώ.

Ναι αυτό εννοώ.

ευχαριστω,δυστυχως σε μενα δεν δουλευει,ναι εχω τσεκαρει την επιλογη που δειχνει η εικονα που μου εστειλες,δεν ξερω τι αλλο να κανω

Γιαυτό αλλά κ επειδή τον εχω συνηθίσει χρησιμοποιω τον opera τόσα χρόνια όταν οι περισσότεροι άλλοι browsers είχαν θέμα.

Και ήθελα να πω στο φιλο που ρώτησε πριν και έλεγε ότι δε γίνεται ότι την αυτόματη προσαρμογή κειμενου τη κάνουν και οι 2 απλώς ο opera έχει μεγαλύτερα zoom όπως λες κσι εσυ,αλλά text wrapping κάνουν και οι 2

Παντα φιλικα Μανος

καλημερα παιδια ! Λοιπον επειδη ΔΕΝ εχω κανει αγορα ποτε μεσω Ιντερνετ και επειδη φοβαμαι μη μου χρεωσουν την πιστωτικη με τρελα ποσα-καποιο ΚΑΛΟ site για να αγορασω θηκη για το μηχανακι υπαρχει να προτεινεται ;

Γιαυτό αλλά κ επειδή τον εχω συνηθίσει χρησιμοποιω τον opera τόσα χρόνια όταν οι περισσότεροι άλλοι browsers είχαν θέμα.

Και ήθελα να πω στο φιλο που ρώτησε πριν και έλεγε ότι δε γίνεται ότι την αυτόματη προσαρμογή κειμενου τη κάνουν και οι 2 απλώς ο opera έχει μεγαλύτερα zoom όπως λες κσι εσυ,αλλά text wrapping κάνουν και οι 2

Θα μπορουσες να μου πεις,ποιες ρυθμισεις χρειαζονται για το text wrapping?,εχω τον opera mobile

Ευχαριστω

• Administrators
καλημερα παιδια ! Λοιπον επειδη ΔΕΝ εχω κανει αγορα ποτε μεσω Ιντερνετ και επειδη φοβαμαι μη μου χρεωσουν την πιστωτικη με τρελα ποσα-καποιο ΚΑΛΟ site για να αγορασω θηκη για το μηχανακι υπαρχει να προτεινεται ;

Ρίξε μια ματιά στο ebay, οι αγορές γίνονται με PAYPAL και είναι απολύτως ασφαλές.

Modpic.gif

Θα μπορουσες να μου πεις,ποιες ρυθμισεις χρειαζονται για το text wrapping?,εχω τον opera mobile

Ευχαριστω

Είναι απλό στο opera απλώς έχεις στο on το text wrapping και το zoom εγώ το εχω στο 200%

Αν δε σου δουλεύει καντου μία επανεγκατασταση καλού κακού.

Μιλάμε για το κανονικό opera και όχι το mini ok?

Παντα φιλικα Μανος

Ρίξε μια ματιά στο ebay, οι αγορές γίνονται με PAYPAL και είναι απολύτως ασφαλές.

Δηλαδη δεν μπορω να χρησιμοποιησω την πιστωτικη,θελει να βγαλω paypal ;

• Administrators
Δηλαδη δεν μπορω να χρησιμοποιησω την πιστωτικη,θελει να βγαλω paypal ;

Βάζεις στο PAYPAL τη visa κάρτα σου και αγοράζεις κανονικά. Το PAYPAL είναι ο αξιόπιστος μεσάζοντας για να γίνει η συναλλαγή.

Modpic.gif

οχι δεν το κανει!

δυστυχώς!

ουτε στο SGII αλλα απο οτι διαβαζω ουτε και στο Note(το οποιο ακομη περιμενω...:lol:)

μου κανει παντως τρομερη εντυπωση ολο αυτο!

στην αρχη νομιζα οτι ηταν μπαγκ του λειτουργικού!

και το πιο κουφο απο ολα ειναι οτι ο πρωτος γαλαξιας υποστηριζε και συνεχιζει να υποστηρίζει την συγκεκριμένη λειτουργία!

το γιατι δεν την υποστηρίζει το SGII και το note τωρα ειναι κατι που ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω..

παλι καλα που εχουμε τον οπερα.

οχι δεν το κανει!

δυστυχώς!

ουτε στο SGII αλλα απο οτι διαβαζω ουτε και στο Note(το οποιο ακομη περιμενω...:lol:)

μου κανει παντως τρομερη εντυπωση ολο αυτο!

στην αρχη νομιζα οτι ηταν μπαγκ του λειτουργικού!

και το πιο κουφο απο ολα ειναι οτι ο πρωτος γαλαξιας υποστηριζε και συνεχιζει να υποστηρίζει την συγκεκριμένη λειτουργία!

το γιατι δεν την υποστηρίζει το SGII και το note τωρα ειναι κατι που ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω..

παλι καλα που εχουμε τον οπερα.

Μενού

περισσότερα

ρυθμίσεις

αυτόματη προσαρμογή

αυτό με το stock browser στο s2 που σου γράφω αυτή τη στιγμή.

Παντα φιλικα Μανος

Μενού

περισσότερα

ρυθμίσεις

αυτόματη προσαρμογή

αυτό με το stock browser στο s2 που σου γράφω αυτή τη στιγμή.

βρε φιλε μου δεν το κανει!

μην μπερδεύεστε!

:)

προσαρμόζει το κειμενο με διπλο tab ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΉ δεν το προσαρμόζει!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΟΠΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ....

δες λιγο το βιντεο μου καλυτερα για να καταλαβεις τι εννοω...

τουλαχιστων στο SGII δεν γινεται σε καμια περιπτωση!(καρατσεκαρισμενο!)!

το ειχε σαν λειτουργία αυτο η samsung στον πρωτο γαλαξια αλλα μετα το "εγκατέλειψε".εκτος αν το επανέφερε στο Note που δεν το πιστευω!

ποτε δεν καταλαβα το γιατι...!

βρε φιλε μου δεν το κανει!

μην μπερδεύεστε!

:)

προσαρμόζει το κειμενο με διπλο tab ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΉ δεν το προσαρμόζει!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΟΠΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ....

δες λιγο το βιντεο μου καλυτερα για να καταλαβεις τι εννοω...

τουλαχιστων στο SGII δεν γινεται σε καμια περιπτωση!(καρατσεκαρισμενο!)!

το ειχε σαν λειτουργία αυτο η samsung στον πρωτο γαλαξια αλλα μετα το "εγκατέλειψε".εκτος αν το επανέφερε στο Note που δεν το πιστευω!

ποτε δεν καταλαβα το γιατι...!

Εσυ γιατί μπερδεύεσαι,αυτο αν διαβάσεις το είπαμε και προηγούμενος ότι δηλαδή και οι 2 κάνουν text wrapping αλλά μόνο ο opera κάνει και σε μεγαλύτερα zoom.

Όπως το βολεύει το καθένα,εγώ από χρόνια το εχω πει προτιμώ τον opera σε όλες μου τις mobile συσκευές.

Πάντως και ο stock έχει 2 η 3 επιλογές zoom αν θυμάμαι καλά.

Παντα φιλικα Μανος

Καλησπέρα παιδιά. Όταν είχα το iphone είχα βάλει και ένα πρόγραμμα δεδομένων 100mb. Είμαι στο δίκτυο της cosmote και θέλω να έχω αυτό το πρόγραμμα και στο note. Ξέρετε πως θα το ρυθμίσω;

• Administrators
Καλησπέρα παιδιά. Όταν είχα το iphone είχα βάλει και ένα πρόγραμμα δεδομένων 100mb. Είμαι στο δίκτυο της cosmote και θέλω να έχω αυτό το πρόγραμμα και στο note. Ξέρετε πως θα το ρυθμίσω;

Αν το έχεις ενεργοποιημένο από τον provider σου δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, είναι ήδη ενεργοποιημένο και σε αυτή τη συσκευή.

Modpic.gif

τέτοια ρύθμιση θα έχει το ics σε λίγο καιρό που θα έρθει...

Μέχρι τότε, για να έχεις τον έλεγχο, watchdog η/και COSMOTE info από market..

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA