tasosuser Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Τα έχει μέσα κομπλέ αυτό που σου έστειλα ;) ΟΚ, Ηλία, τα είδα. Για ανανέωση καμερών κλπ, κατεβάζουμε το speedcams.txt από http://index.pois.gr/SpeedCameras_primo.aspx στο φάκελο \content\speedcam\ όπως και στο igomyway; Και κάτι ακόμα (αν γνωρίζεις): για να έχω δεδομένα κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο τί πρέπει να επιλέξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 ΟΚ, Ηλία, τα είδα. Για ανανέωση καμερών κλπ, κατεβάζουμε το speedcams.txt από http://index.pois.gr/SpeedCameras_primo.aspx στο φάκελο \content\speedcam\ όπως και στο igomyway; Και κάτι ακόμα (αν γνωρίζεις): για να έχω δεδομένα κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο τί πρέπει να επιλέξω; Επειδή με τις κάμερες δεν ασχολούμαι γιατί δεν τρέχω :) Ρώτα στο άλλο φόρουμ! Με το primo έχεις live κίνηση άμεσα!όπως εισαι στον χάρτη πάνω δεξιά έχει ένα εικονίδιο με αυτοκίνητα .το πατάς και μετά συμβάντα και σου δείχνει! Βέβαια είναι με μία μικρή καθυστέρησή. Χτες περνούσα από κάπου και έλεγε κίνηση αλλά δεν είχε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Και εγώ περίμενα πως και πως τη δυνατότητα να έχεις TMC αλλά πρακτικά η ενημέρωση είναι αργή και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Εδώ πριν λίγες μέρες ήταν πάλι κλειστό το κέντρο και το TMC σφύριζε αδιάφορα... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASILLIS78 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 http://www.igomyway.com/android/en/ ειvαι free? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 ειvαι free? Όχι δεν κυκλοφορεί επίσημα προς αγορά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 παιδια καλησπερα.Υπαρχει κανεις που να εχει το samsung galaxy note και να τρεχει το primo.Αν υπαρχει καποιος να στειλει π.μ.:!::!: Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 παιδια καλησπερα.Υπαρχει κανεις που να εχει το samsung galaxy note και να τρεχει το primo.Αν υπαρχει καποιος να στειλει π.μ.:!::!: Ανάλυση οθόνης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Ανάλυση οθόνης? H αναλυση ειναι 1280x800 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Επειδή με τις κάμερες δεν ασχολούμαι γιατί δεν τρέχω :) Ρώτα στο άλλο φόρουμ! Με το primo έχεις live κίνηση άμεσα!όπως εισαι στον χάρτη πάνω δεξιά έχει ένα εικονίδιο με αυτοκίνητα .το πατάς και μετά συμβάντα και σου δείχνει! Βέβαια είναι με μία μικρή καθυστέρησή. Χτες περνούσα από κάπου και έλεγε κίνηση αλλά δεν είχε! 'Α, δεν κάνεις καθόλου καλά που δεν τρέχεις. Δεν ξέρεςις τι χάνεις:lol: Το κινητό μου δεν έχει δέκτη TMC. Ωστόσο, πατώντας το εικονίδιο που λες, βλέπω και ΄γώ δεδομένα. Πού τα βρίσκει και τα εμφανίζει, έστω και με χρονική καθυστέρηση; Μήπως είναι "μούφα" εννοώντας ότι έχουν παραμείνει από άλλη εγκατάσταση σε συσκευή που είχε δέκτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 'Α, δεν κάνεις καθόλου καλά που δεν τρέχεις. Δεν ξέρεςις τι χάνεις:lol: Το κινητό μου δεν έχει δέκτη TMC. Ωστόσο, πατώντας το εικονίδιο που λες, βλέπω και ΄γώ δεδομένα. Πού τα βρίσκει και τα εμφανίζει, έστω και με χρονική καθυστέρηση; Μήπως είναι "μούφα" εννοώντας ότι έχουν παραμείνει από άλλη εγκατάσταση σε συσκευή που είχε δέκτη;Μουφα δεν ειναι απλα επειδη εχει μια χρονικη καθυστερηση δεν ειναι τοσο αξιοπιστο!τα δεδομενα τα κατεβαζει μεσω internet data!προσεχε τι πακετο δεδομενων εχεις!δεν κατεβαζει πολλα αλλα παιζει ρολο και τι πακετο ιντερνετ εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Μουφα δεν ειναι απλα επειδη εχει μια χρονικη καθυστερηση δεν ειναι τοσο αξιοπιστο!τα δεδομενα τα κατεβαζει μεσω internet data!προσεχε τι πακετο δεδομενων εχεις!δεν κατεβαζει πολλα αλλα παιζει ρολο και τι πακετο ιντερνετ εχεις. Κατάλαβα. Ευτυχώς που το επισήμανες Ηλία, γιατί έχω οικονομικό πακέτο. Για να πλοηγούμαι χωρίς να κατεβάζω δεδομένα κυκλοφορίας μήπως ξέρεις τι πρέπει να ξεμαρκάρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 (edited) Κατάλαβα. Ευτυχώς που το επισήμανες Ηλία, γιατί έχω οικονομικό πακέτο. Για να πλοηγούμαι χωρίς να κατεβάζω δεδομένα κυκλοφορίας μήπως ξέρεις τι πρέπει να ξεμαρκάρω; οταν εισαι στον χάρτη πάνω δεξιά που ειναι το εικονίδιο του tmc πατα το και στις ρυθμισεις που ειναι κατω κατω εκει που λεει ρυθμισεις κυκλοφοριας ξεκλικαρε και τα δυο κουτάκια! Edited September 15, 2012 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Ερωτηση μιας και μολις το εγκατεστησα στο Xperia S , ειμαστε στο αυτοκινητο μας και θελουμε να παμε απο το χ μερος στο ψ ,τι βηματα ακολουθουμε στο προγραμμα ωστε να εχουμε φωνητικες εντολες ,διαδρομη κτλ κτλ ? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 16, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Ερωτηση μιας και μολις το εγκατεστησα στο Xperia S , ειμαστε στο αυτοκινητο μας και θελουμε να παμε απο το χ μερος στο ψ ,τι βηματα ακολουθουμε στο προγραμμα ωστε να εχουμε φωνητικες εντολες ,διαδρομη κτλ κτλ ? Απλά βάζεις τον προορισμό σου και τα υπόλοιπα τα κάνει το πρόγραμμα, αρκεί να το έχεις στήσει σωστά. Δες και εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305767 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Απλά βάζεις τον προορισμό σου και τα υπόλοιπα τα κάνει το πρόγραμμα, αρκεί να το έχεις στήσει σωστά. Δες και εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305767 Ευχαριστω τα καταφερα χτες και πλοηγηθηκα :pεπιτυχως Χαρτες για το Q2/2012 εχουν βγει ? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 17, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Χαρτες για το Q2/2012 εχουν βγει ? Όχι, οι τελευταίοι της Navteq είναι 2012.Q1_120627. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το primo 2... γιατί το θέλω για ανάλυση 1280χ720 που δεν έχει το igo myway και δεν μπορώ να βλέπω άλλο μικρή την οθόνη ας μου στείλει ένα πμ. Ευχαριστώ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Έχω την έκδοση thin 1.6 με το γνωστό skin Mariunpol στημένο όπως ακριβώς θα ήθελα με τους τελευταίους χάρτες της teleatlas (με τη βοήθεια φυσικά όλων εδώ!). Αξίζει τον κόπο να μπω στη διαδικασία να αναβαθμίσω σε κάτι από τις καινούργιες εκδόσεις που αναφέρετε? Η ανανέωση της κίνησης είναι ενδιαφέρουσα, αλλά με τη χρονοκαθυστέρηση που εμφανίζεται μου αρκεί να δω στο myroute στο Internet πριν ξεκινήσω τι γίνεται και να αποφασίσω, οπότε δεν είναι κάτι που θα με βάλει στον κόπο να ανανεώσω. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Με βοήθησαν 2 παιδιά από εδώ αλλά δεν έχει βγει άκρη... Έχω δοκιμάσει το igo primo 2 από 3 διαφορετικές πηγές. Έκανα αρκετούς συνδυασμούς. Και όταν κατάφερα να το δουλέψω, έγινε η εγκατάσταση και πατώντας άνοιγμα μου βγάζει για λίγα δευτερόλεπτα μαύρη οθόνη και κλείνει. Μία φορά μόνο μου άνοιξε ένα παράθυρο που έλεγε επιλογή γλώσσας και έλεγε Ελληνικά αλλά ήταν κολλημένο εκεί. Το igomyway δούλευε κανονικά και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, αλλά ήταν χαμηλή ανάλυση και το έβλεπα σε μικρό μέρος της οθόνης. Η συσκευή μου είναι η htc one x. Καμιά πρόταση; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Ερώτηση για την εναλλαγή χαρτών. Στην έκδοση 5.3 έχω μόνο τον τελευταίο Navtec. Το πρώτο περίεργο είναι ότι ο map changer βγάζει ως Τρέχων χάρτη τον Tom Tom. Αν μετά προσθέσω στον φάκελο των χαρτών και χάρτη Tom Tom, όταν φορτώσω το πρόγραμμα και πάω στο περιεχόμενο βλέπει μόνο τον Tom Tom αν και είναι και οι 2 στον φάκελο. Επίσης, παρόλο που επιλέγω τον Navtec στον changer, δεν αλλάζει ο χάρτης. Καμία ιδέα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Ερώτηση για την εναλλαγή χαρτών. Στην έκδοση 5.3 έχω μόνο τον τελευταίο Navtec. Το πρώτο περίεργο είναι ότι ο map changer βγάζει ως Τρέχων χάρτη τον Tom Tom. Αν μετά προσθέσω στον φάκελο των χαρτών και χάρτη Tom Tom, όταν φορτώσω το πρόγραμμα και πάω στο περιεχόμενο βλέπει μόνο τον Tom Tom αν και είναι και οι 2 στον φάκελο. Επίσης, παρόλο που επιλέγω τον Navtec στον changer, δεν αλλάζει ο χάρτης. Καμία ιδέα;δεν δουλευει ο mapchanger ακομα.απλα υπαρχει το εικονιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 δεν δουλευει ο mapchanger ακομα.απλα υπαρχει το εικονιδιο Τότε τι ρόλο παίζει; γιατί υπάρχει κάτι που δεν δουλεύει; Επίσης να ρωτήσω για τα raster maps και tmc. Ενώ έχω όλες τις απαραίτητες εγγραφές στο sys, δεν έχω επιλογή για να ενεργοποίηση του raster στο Ui labs. Και το Tmc εικονίδιο δεν βγαίνει ενεργό κατά την πλοήγηση, παρόλο που έχω wifi. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 (edited) Τότε τι ρόλο παίζει; γιατί υπάρχει κάτι που δεν δουλεύει; Επίσης να ρωτήσω για τα raster maps και tmc. Ενώ έχω όλες τις απαραίτητες εγγραφές στο sys, δεν έχω επιλογή για να ενεργοποίηση του raster στο Ui labs. Και το Tmc εικονίδιο δεν βγαίνει ενεργό κατά την πλοήγηση, παρόλο που έχω wifi. Μόλις τώρα στο μενού είδα την επιλογή raster maps. Είναι στις επιπλέον ρυθμίσεις (με τον δοκιμαστικό σωλήνα σαν σύμβολο). Έχω την v 3.3. Το skin υπήρχε από τα winmo, γι αυτό και υπάρχει αυτή η επιλογή του map changer. Χρησιμοποιώ τα scripts και επιλέγω όποιον χάρτη θέλω. Edited September 21, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Μόλις τώρα στο μενού είδα την επιλογή raster maps. Είναι στις επιπλέον ρυθμίσεις (με τον δοκιμαστικό σωλήνα σαν σύμβολο). Έχω την v 3.3. Το skin υπήρχε από τα winmo, γι αυτό και υπάρχει αυτή η επιλογή του map changer. Χρησιμοποιώ τα scripts και επιλέγω όποιον χάρτη θέλω. Άρα εμένα δεν βγαίνει η επιλογή για raster γιατί έχω την 5.3? Το Ui labs δεν το έχει σίγουρα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Άρα εμένα δεν βγαίνει η επιλογή για raster γιατί έχω την 5.3? Το Ui labs δεν το έχει σίγουρα.τι ειναι το ui labs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts