barca10 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Μήπως να φτιάχναμε νέο τόπικ για το igo primo; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Ειναι επιλεγμενο το: Ελληνικα for igo primo 2.0? Ics φορατε και οι δυο; Επιλεγμένα είναι τα ελληνικά for primo, android 2.3.7. Μπορεί κανείς που δεν έχει πρόβλημα να ανεβάσει τα σχετικά αρχεία μπας και τα αρχεία που έχω είναι λάθος? Σημειώνω πως οι χάρτες είναι οι τελευταίοι navteq, γιατί κάτι μου λέει πως η ανάγνωση ονομάτων εξαρτάτε από τον χάρτι, εφόσον κατά τα άλλα η αριάδνη λειτουργεί Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Επιλεγμένα είναι τα ελληνικά for primo, android 2.3.7. Μπορεί κανείς που δεν έχει πρόβλημα να ανεβάσει τα σχετικά αρχεία μπας και τα αρχεία που έχω είναι λάθος? Σημειώνω πως οι χάρτες είναι οι τελευταίοι navteq, γιατί κάτι μου λέει πως η ανάγνωση ονομάτων εξαρτάτε από τον χάρτι, εφόσον κατά τα άλλα η αριάδνη λειτουργεί Χμ, πολλα μπορει να παιζουν ρολο. Ακομα και τα SVOX μπορει να ειναι για ICS, υπηρχαν διαφορετικες εκδοσεις για αυτα. Δοκιμασε μια με χαρτη ΤΑ αν εχεις να σου φυγει η απορια απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Δε νομίζω πως παίζει ρόλο ο χάρτης, αυτά που διαβάζει συλλαβιστα στα αγγλικά είναι οι κάμερες και αφού τις έχει διαβάσει μια χαρά στα ελληνικά. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ και δε μπορώ να βρω λύση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 (edited) Είναι και οι κάμερες αλλά και τα ονόματα δρόμων. Το δοκίμασα και σε εθνική αλλά και σε στενά που σίγουρα δεν έχει κάμερες. Για παράδειγμα, την οδό Δομοκού την λέει domoku, και ένα ένα γράμμα, συλλαβιστα. Vassar, δοκίμασες με TA χάρτη? Γιατί δεν έχω μαζί μου εδώ που είμαι. Edited August 9, 2012 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Πάντως τρελή βλακεία να πρέπει να γυρίσεις το κινητό σε Ελληνικό μενού, για να παίζει η Αριάδνη τις TTS φωνές. :mad: Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Στο PRIMO στην εκφώνηση των καμερών με tts πάντα ενώ την πρώτη φορά τις εκφωνεί καλά μετά κάτι λέει συλλαβίζοντας στα αγγλικά. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό? Ναι το ίδιο πράγμα κάνει και στο δικό μου. Θέλει να πει κάτι στα αγγλικά αλλά δεν έπιασα τι είναι ακριβώς (κάτι με camera). Αν κάποιος το γράψει πιστεύω οτι βάζοντας το στο dictionary.lang θα λυθεί το πρόβλημα. Πάντως τρελή βλακεία να πρέπει να γυρίσεις το κινητό σε Ελληνικό μενού, για να παίζει η Αριάδνη τις TTS φωνές. :mad: Δεν ισχύει αυτό. Σε αγγλικό menu το έχω και η Αριάδνη παίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anothersunnyday Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Δυστυχώς ακόμα δεν έχω καταφέρει να δουλέψει το primo στο HD2 μου. Ανοίγει για 5-10 δευτερόλεπτα και μετα δεν αποκρίνεται και κολάει. Καμία βοήθεια? :confused: Είμαι με nexusHD2-ICS-tytung v2.5 Παράθεση Φιλικά : Κωστής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 (edited) ...Αν κάποιος το γράψει πιστεύω οτι βάζοντας το στο dictionary.lang θα λυθεί το πρόβλημα. ... Δεν βρήκα σχετικό αρχείο. Που είναι το dictionary.lang και τι πρέπει να του βάλουμε;;; Αν το έχεις έτοιμο, κάνε ένα κόπο και ανέβασέ το κάπου μπας και δούμε άσπρη μέρα με το tts. edit: με λίγο ψάξιμο βρήκα αυτό το οποίο μπορεί να βοηθήσει κάποιους με τις κάμερες και τα ελληνικά. Σε κάποιον που έχει πρόβλημα με τις κάμερες, αλλά τα ονόματα οδών είναι σωστά, μπορείτε να μου στείλετε με PM ή με κάποιο τρόπο τα εξής;;; 1) folder lang 2) folder voice 3) sys.txt Ευχαριστώ σε όποιον κάνει τον κόπο. Edited August 9, 2012 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Δουλευει σε κανενα απο εσας η φωνητικη πλοηγηση στο jelly bean (κανονικη οχι tts) ειτε στο myway ειτε στο primo; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Στο hd2 και jelly bean paranoid το igomyway,έχει κανονικά φωνή.Το primo όχι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalogran1 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Πάντως τρελή βλακεία να πρέπει να γυρίσεις το κινητό σε Ελληνικό μενού, για να παίζει η Αριάδνη τις TTS φωνές. :mad: Για όσους έχουν προβλήματα με τα tts pro μπορούν να χρησιμοποιήσουν τής φωνές tts pro άπω τα wm ΑΛΛΑ πρέπει να κάνουν μερικές αλλαγές η διορθώσεις στο info.ini και συγκεκριμένα asr_language="el-gr", tts_engine="android", tts_langname="ell_grc", tts_voicename="Ariadne" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Για όσους έχουν προβλήματα με τα tts pro μπορούν να χρησιμοποιήσουν τής φωνές tts pro άπω τα wm ΑΛΛΑ πρέπει να κάνουν μερικές αλλαγές η διορθώσεις στο info.ini και συγκεκριμένα asr_language="el-gr", tts_engine="android", tts_langname="ell_grc", tts_voicename="Ariadne" Το info.ini που βρίσκεται; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 (edited) Αν δεν κάνω λάθος, μέσα στο folder lang, μεσα στο zip του αρχείου γλώσσας Edit: μόλις είδα πως υπάρχει σχετικό αρχείο στο zip της φωνης tts της αριάδνης, που μάλλον εκεί πρέπει να γίνουν οι αλλαγές, στο folder voice, και όχι στο lang Edited August 10, 2012 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Για όσους έχουν προβλήματα με τα tts pro μπορούν να χρησιμοποιήσουν τής φωνές tts pro άπω τα wm ΑΛΛΑ πρέπει να κάνουν μερικές αλλαγές η διορθώσεις στο info.ini και συγκεκριμένα asr_language="el-gr", tts_engine="android", tts_langname="ell_grc", tts_voicename="Ariadne" Στα 3 αρχεία TTS που έδωσαν πιο πάνω για Android, έχω τα παρακάτω στο info.ini: [iNFO] LCID=0x0408 ask_recalulate="Είστε εκτός διαδρομής! Επανυπολογισμός??" brand="Standard" cmlangkey="Voice_Greek" flag="flag_grk.bmp" flag_icon="countryflag_gre" gps_disconnect="Το Τζιπιές αποσυνδέθηκε." gps_signal_lost="Το σήμα του Τζιπιές χάθηκε." lang_extention_flag="" languagekey="Greek" languagename="Ελληνικά" luavoice=1 name="Ariadne_TTS xoris ekfonisi odon" offroute="Είστε εκτός διαδρομής!" overspeed="Κινείστε πάνω απο το όριο ταχύτητας." phoneme_lang="GRE" recalulate="Επανυπολογισμός." sex="female" testsound="Καλό ταξίδι, οδηγείτε προσεκτικά." timestamp="1337604838" timestamp_readable="2012_05_21__14_53_58" tmcsup=1 traffic_jam="Κυκλοφοριακή συμφόρηση μπροστά σας." tts_destnames=1 tts_engine="android" tts_eta="Θα φτάσετε στον προορισμό σας σε \number=time %H:%M" tts_langname="Ελληνικά" tts_mode_mixed=0 tts_rate=100 tts_voicename="Ariadne" ttsvoice=1 unitssup_kmm=1 unitssup_mlf=1 unitssup_mly=1 voiceID="3099" voicekey="TTS-svox-Gr-f1-lua" [iNFO] LCID=0x0408 ask_recalulate="Είστε εκτός διαδρομής! Επανυπολογισμός??" brand="Standard" cmlangkey="Voice_Greek" flag="flag_grk.bmp" flag_icon="countryflag_gre" gps_disconnect="Το Τζιπιές αποσυνδέθηκε." gps_signal_lost="Το σήμα του Τζιπιές χάθηκε." lang_extention_flag="" languagekey="Greek" languagename="Ελληνικά" luavoice=1 name="Ariadne_TTS_v1" offroute="Είστε εκτός διαδρομής!" overspeed="Κινείστε πάνω απο το όριο ταχύτητας." phoneme_lang="GRE" recalulate="Επανυπολογισμός." sex="female" testsound="Καλό ταξίδι, οδηγείτε προσεκτικά." timestamp="1337604838" timestamp_readable="2012_05_21__14_53_58" tmcsup=1 traffic_jam="Κυκλοφοριακή συμφόρηση μπροστά σας." tts_destnames=1 tts_engine="android" tts_eta="Θα φτάσετε στον προορισμό σας σε \number=time %H:%M" tts_langname="Ελληνικά" tts_mode_mixed=0 tts_rate=100 tts_voicename="Ariadne" ttsvoice=1 unitssup_kmm=1 unitssup_mlf=1 unitssup_mly=1 voiceID="3099" voicekey="TTS-svox-GG-f1-lua" [iNFO] LCID=0x0408 ask_recalulate="Είστε εκτός διαδρομής! Επανυπολογισμός??" brand="Standard" cmlangkey="Voice_Greek" flag="flag_grk.bmp" flag_icon="countryflag_gre" gps_disconnect="Το Τζιπιές αποσυνδέθηκε." gps_signal_lost="Το σήμα του Τζιπιές χάθηκε." lang_extention_flag="" languagekey="Greek" languagename="Ελληνικά" luavoice=1 name="Ariadne_TTS me ekfonisi odon" offroute="Είστε εκτός διαδρομής!" overspeed="Κινείστε πάνω απο το όριο ταχύτητας." phoneme_lang="GRE" recalulate="Επανυπολογισμός." sex="female" testsound="Καλό ταξίδι, οδηγείτε προσεκτικά." timestamp="1337604838" timestamp_readable="2012_05_21__14_53_58" tmcsup=1 traffic_jam="Κυκλοφοριακή συμφόρηση μπροστά σας." tts_destnames=1 tts_engine="android" tts_eta="Θα φτάσετε στον προορισμό σας σε \number=time %H:%M" tts_langname="Ελληνικά" tts_mode_mixed=0 tts_rate=100 tts_voicename="Ariadne" ttsvoice=1 unitssup_kmm=1 unitssup_mlf=1 unitssup_mly=1 voiceID="3099" voicekey="TTS-svox-gre-f1-lua" Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Τις έφτιαξα τελικά τις TTS φωνές!!! :) :) Έκανα δοκιμή με πειραγμένα τα info.ini και αλλάζοντας το tts_langname="Ελληνικά" σε "ell_grc" το πρόγραμμα τις είδε και τις εμφάνισε. Αλλά γιατί χρειάζονται 3 TTS? Μόνο το ένα έχει ανακοινώσιμες οδούς. Τα άλλα 2 τι τα θέλουμε; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Στο hd2 και jelly bean paranoid το igomyway,έχει κανονικά φωνή.Το primo όχι Δουλευει πραγματι στο myway αλλα τραυλιζει.. καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 βρε παιδια μια ερώτηση. υπάρχει ανάλυση συμβατή με το Samsung Galaxy Tab II 10,1 ; ανάλυση οθόνης 1280 x 800 pixels. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 βρε παιδια μια ερώτηση. υπάρχει ανάλυση συμβατή με το Samsung Galaxy Tab II 10,1 ; ανάλυση οθόνης 1280 x 800 pixels. Για το Primo λες; Ναι κανονικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 ναι για το primo.:) σε ευχαριστώ.:D τώρα πρέπει να ανατρέξω πίσω στα κειμενά σας για να βρώ που και πως...:wacko: κάποια ...βοήθεια...μήπως...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Τις έφτιαξα τελικά τις TTS φωνές!!! :) :) Έκανα δοκιμή με πειραγμένα τα info.ini και αλλάζοντας το tts_langname="Ελληνικά" σε "ell_grc" το πρόγραμμα τις είδε και τις εμφάνισε. Αλλά γιατί χρειάζονται 3 TTS? Μόνο το ένα έχει ανακοινώσιμες οδούς. Τα άλλα 2 τι τα θέλουμε; Ε κάνε και το καλό να μας τις ανεβάσεις εδώ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Ο φίλος που αναφέρει πως έφτιαξε τις tts μάλλον εννοεί ότι κατάφερε να έχει ελληνικό tts με αγγλικο τηλέφωνο, αφού αυτό ήταν το πρόβλημά του. Οπότε μάλλον το πρόβλημα του αγγλικού συλλαβισμού παραμένει. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Ο φίλος που αναφέρει πως έφτιαξε τις tts μάλλον εννοεί ότι κατάφερε να έχει ελληνικό tts με αγγλικο τηλέφωνο, αφού αυτό ήταν το πρόβλημά του. Οπότε μάλλον το πρόβλημα του αγγλικού συλλαβισμού παραμένει. Ακριβώς αυτό. Για τις κάμερες δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Εγώ τις παρατάω τις προσπάθειες με το tts. Δοκίμασα τα πάντα και απ'ότι είδα σε πολλά φόρουμ πολλοί έχουν πρόβλημα συλλαβισμού οδών ή καμερών. Οπότε μέχρι κάποιος που δεν έχει πρόβλημα να ποστάρει τα σχετικά αρχεία, παύση δοκιμών:) Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Η υποστήριξή του σκιν του mariupol έχει σταματήσει στην εκδοσή 3.3.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts