junglist Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Ρε παιδια οι τοποθεσιες που έχουμε αποθηκεύσει σε ποιο αρχειο ειναι να το εχω backup? Igo/saves/profiles Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να βάλει διαδρομή Κοζάνη - Πέραμα Ιωαννίνων και να μου πει τι επιλογές του βγάζει ; Συγκεκριμένα όλες οι εναλλακτικές με έβγαζαν από την εγνατία γύρω στα 30χλμ. πριν , βάζοντάς με σε παλιό δρόμο . Λογικά η ταχύτατη θα έπρεπε να με βγάλει στο τέλος της εγνατίας και από τον περιφερειακό των Ιωαννίνων να με πάει στο πέραμα . Το Navigon μου έδινε και τις δύο επιλογές , είτε από τον παλιό δρόμο πιο κοφτά , είτε από τον κεντρικό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να βάλει διαδρομή Κοζάνη - Πέραμα Ιωαννίνων και να μου πει τι επιλογές του βγάζει ; Συγκεκριμένα όλες οι εναλλακτικές με έβγαζαν από την εγνατία γύρω στα 30χλμ. πριν , βάζοντάς με σε παλιό δρόμο . Λογικά η ταχύτατη θα έπρεπε να με βγάλει στο τέλος της εγνατίας και από τον περιφερειακό των Ιωαννίνων να με πάει στο πέραμα . Το Navigon μου έδινε και τις δύο επιλογές , είτε από τον παλιό δρόμο πιο κοφτά , είτε από τον κεντρικό . για δες έχω ζουμάρει λίγο στο τέλος που λες για να δεις καλύτερα δοκίμασα και με tomtom χάρτη και με navteq !μετά λέμε ότι το πρίμο έχει τις καλύτερες διαδρομές! στο επόμενο ποστ δες την διαδρομή από sygic! έχω και το route 66 αλλά δεν ξέρω πως να δηλώσω περιοχή εκκίνησης της διαδρομής άλλη από αυτήν που είμαι! Edited October 21, 2014 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 με το sygic μάλλον είναι η διαδρομή που λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 για δες έχω ζουμάρει λίγο στο τέλος που λες για να δεις καλύτερα δοκίμασα και με tomtom χάρτη και με navteq !μετά λέμε ότι το πρίμο έχει τις καλύτερες διαδρομές! στο επόμενο ποστ δες την διαδρομή από sygic! έχω και το route 66 αλλά δεν ξέρω πως να δηλώσω περιοχή εκκίνησης της διαδρομής άλλη από αυτήν που είμαι! ποια εκδοση εχεις και σου βγαζει εναλλακτικες διαδρομες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 για δες έχω ζουμάρει λίγο στο τέλος που λες για να δεις καλύτερα δοκίμασα και με tomtom χάρτη και με navteq !μετά λέμε ότι το πρίμο έχει τις καλύτερες διαδρομές! στο επόμενο ποστ δες την διαδρομή από sygic! έχω και το route 66 αλλά δεν ξέρω πως να δηλώσω περιοχή εκκίνησης της διαδρομής άλλη από αυτήν που είμαι! ποια εκδοση εχεις και σου βγαζει εναλλακτικες διαδρομες? για ποιο πρόγραμμα λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 για δες έχω ζουμάρει λίγο στο τέλος που λες για να δεις καλύτερα δοκίμασα και με tomtom χάρτη και με navteq !μετά λέμε ότι το πρίμο έχει τις καλύτερες διαδρομές! στο επόμενο ποστ δες την διαδρομή από sygic! έχω και το route 66 αλλά δεν ξέρω πως να δηλώσω περιοχή εκκίνησης της διαδρομής άλλη από αυτήν που είμαι! ποια εκδοση εχεις και σου βγαζει εναλλακτικες διαδρομες? Μπερδεύτηκα και το έβαλα στο άλλο θέμα με GPS. Εδώ οι φώτο από το Route66. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5703004 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Μπερδεύτηκα και το έβαλα στο άλλο θέμα με GPS. Εδώ οι φώτο από το Route66. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5703004 δες λίγο στο γενικό thread για Gps τι σε ρώτησα για το route 66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 ποια εκδοση εχεις και σου βγαζει εναλλακτικες διαδρομες? 9.6.7.235654 . Όσο για την διαδρομή ,ναι αυτήν που έχει το sygic ήθελα και φυσικά αυτή θα έπρεπε να προτείνει το primo στην ρύθμιση ταχύτατη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Exω την 9.6.29.427562 και δεν μου βγαζει επιλογη εναλλακτικων διαδρομων.Μηπως υπαρχει καποια πιο ειδικη επιλογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Όταν λέω εναλλακτικές αναφέρομαι σε λειτουργία όπως στις εικόνες από το ποστ #2728 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickboldhead Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 ΣΟΣ. Βοήθεια έχω αποκλείσει στο Ελσίνκι. Και προσπαθώ να γυρίσω με το αμάξι στο διαμέρισμα!!! Γύρισα τη ρύθμιση σε Πεζούς. Και το igo primo see LG g2 δε ξεκινάει. Έχεις κανείς καμία ιδέα αν μπορώ να πειράξω κάποιο αρχείο; θένξ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 ΣΟΣ. Βοήθεια έχω αποκλείσει στο Ελσίνκι. Και προσπαθώ να γυρίσω με το αμάξι στο διαμέρισμα!!! Γύρισα τη ρύθμιση σε Πεζούς. Και το igo primo see LG g2 δε ξεκινάει. Έχεις κανείς καμία ιδέα αν μπορώ να πειράξω κάποιο αρχείο; θένξ. Αν έχεις το apk Κάνε επανεγκατάσταση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 ...Γύρισα τη ρύθμιση σε Πεζούς. Και το igo primo see LG g2 δε ξεκινάει... Αφαίρεσε από το sys.txt την εντολή [debug] show_pedestrian=1 ή απενεργοποίησέ την ;show_pedestrian=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickboldhead Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Η επανεγκατάσταση δεν έπιασε. Ο σχολιασμός στο debug pedestrial λειτούργησε. Ευχαριστώ πολύ για την ΆΜΕΣΗ απάντηση, απόδειξη του πόσο σημαντικά είναι τα φόρουμ. Θένξ θένξ. !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Επί Windows mobile εάν διέγραφα το αρχείο sys.txt και επανεκκινούσα το igo ,αυτόματα το ξαναδημιουργούσε ξεκινώντας με τις αρχικές ρυθμίσεις . Στην έκδοση για Android δεν ισχύει αυτό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Επί Windows mobile εάν διέγραφα το αρχείο sys.txt και επανεκκινούσα το igo ,αυτόματα το ξαναδημιουργούσε ξεκινώντας με τις αρχικές ρυθμίσεις . Στην έκδοση για Android δεν ισχύει αυτό ; ψάξε να βρεις apk που πριν την τελεία λένε ".....sys changed" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milo208 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Καλημέρα σε όλους, Υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένα ΟΛΑ τα διαθέσιμα settings για το sys.txt; Με ενδιαφέρει να φτιάξω ένα sys.txt, κοινό για tablet και smartphone, με όλες τις χρήσιμες ρυθμίσεις, και ανάλογα να κάνω comment τις γραμμές που δεν ταιριάζουν σε κάθε συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 (edited) Καλημέρα σε όλους, Υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένα ΟΛΑ τα διαθέσιμα settings για το sys.txt; Με ενδιαφέρει να φτιάξω ένα sys.txt, κοινό για tablet και smartphone, με όλες τις χρήσιμες ρυθμίσεις, και ανάλογα να κάνω comment τις γραμμές που δεν ταιριάζουν σε κάθε συσκευή. Τα διαθέσιμα settings είναι άπειρα και ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας... Δεν νόμιζω να υπάρχει κάπου αυτό που ζητάς... Μπορείς να δεις ορισμένα πράγματα στα παρακάτω... http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?t=8783 & http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?t=8892 Edited October 27, 2014 by furiousdemitris Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Οι ειδοποιήσεις κυκλοφορίας σας βγαίνουν οι μισές στα Ελληνικά και οι υπόλοιπες στα Ελληνικά; Προσπαθώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό. Άλλαξα και το localization της εφαρμογής με το xposed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Καλησπέρα Προσπαθώ να περάσω στο igo τους χάρτες της Ολλανδίας που θέλω και η επιλογή για την αλλαγή χάρτη εμφανίζεται απενεργοποιημένη. Τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Έβαλα το igo στο tab pro 10.1 που έχω για δοκιμή και πάει απίστευτα αργά. Ξέρει κάποιος τον λόγο; Το sygic παίζει κανονικά. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alefgr Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Έβαλα το igo στο tab pro 10.1 που έχω για δοκιμή και πάει απίστευτα αργά. Ξέρει κάποιος τον λόγο; Το sygic παίζει κανονικά. Καλώς ήρθες στο club… Και στο Note 10,1 Ed. 2014 που έχω είναι το ίδιο αργό. Σε ένα Galaxy 4 μάλιστα, χρονομετρήσαμε το πόσο χρόνο θέλει για να ξεκινήσει και μας έκανε 19 με 20 δευτερόλεπτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Sto Note 3 πάντως φορτώνει αν όχι ακαριαία σε 2-3". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καλησπέρα Προσπαθώ να περάσω στο igo τους χάρτες της Ολλανδίας που θέλω και η επιλογή για την αλλαγή χάρτη εμφανίζεται απενεργοποιημένη. Τι πρέπει να κάνω? Ολλανδίας από διαφορετικές εταιρείες;; Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts