Jump to content

[GPS] iGO My Way / iGO Primo

Morfie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια οι τοποθεσιες που έχουμε αποθηκεύσει σε ποιο αρχειο ειναι να το εχω backup?

Igo/saves/profiles

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να βάλει διαδρομή Κοζάνη - Πέραμα Ιωαννίνων και να μου πει τι επιλογές του βγάζει ;

Συγκεκριμένα όλες οι εναλλακτικές με έβγαζαν από την εγνατία γύρω στα 30χλμ. πριν , βάζοντάς με σε παλιό δρόμο . Λογικά η ταχύτατη θα έπρεπε να με βγάλει στο τέλος της εγνατίας και από τον περιφερειακό των Ιωαννίνων να με πάει στο πέραμα .

Το Navigon μου έδινε και τις δύο επιλογές , είτε από τον παλιό δρόμο πιο κοφτά , είτε από τον κεντρικό .

Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να βάλει διαδρομή Κοζάνη - Πέραμα Ιωαννίνων και να μου πει τι επιλογές του βγάζει ;

Συγκεκριμένα όλες οι εναλλακτικές με έβγαζαν από την εγνατία γύρω στα 30χλμ. πριν , βάζοντάς με σε παλιό δρόμο . Λογικά η ταχύτατη θα έπρεπε να με βγάλει στο τέλος της εγνατίας και από τον περιφερειακό των Ιωαννίνων να με πάει στο πέραμα .

Το Navigon μου έδινε και τις δύο επιλογές , είτε από τον παλιό δρόμο πιο κοφτά , είτε από τον κεντρικό .

για δες

έχω ζουμάρει λίγο στο τέλος που λες για να δεις καλύτερα

δοκίμασα και με tomtom χάρτη και με navteq !μετά λέμε ότι το πρίμο έχει τις καλύτερες διαδρομές! στο επόμενο ποστ δες την διαδρομή από sygic!

έχω και το route 66 αλλά δεν ξέρω πως να δηλώσω περιοχή εκκίνησης της διαδρομής άλλη από αυτήν που είμαι!

Edited by ilka71

για δες

δοκίμασα και με tomtom χάρτη και με navteq !μετά λέμε ότι το πρίμο έχει τις καλύτερες διαδρομές! στο επόμενο ποστ δες την διαδρομή από sygic!

έχω και το route 66 αλλά δεν ξέρω πως να δηλώσω περιοχή εκκίνησης της διαδρομής άλλη από αυτήν που είμαι!

ποια εκδοση εχεις και σου βγαζει εναλλακτικες διαδρομες?

για δες

για ποιο πρόγραμμα λες;

για δες

Μπερδεύτηκα και το έβαλα στο άλλο θέμα με GPS.

Εδώ οι φώτο από το Route66.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5703004

Amazon Fire stick 4k max

Μπερδεύτηκα και το έβαλα στο άλλο θέμα με GPS.

Εδώ οι φώτο από το Route66.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5703004

δες λίγο στο γενικό thread για Gps τι σε ρώτησα για το route 66

9.6.7.235654 .

Όσο για την διαδρομή ,ναι αυτήν που έχει το sygic ήθελα και φυσικά αυτή θα έπρεπε να προτείνει το primo στην ρύθμιση ταχύτατη .

ΣΟΣ. Βοήθεια έχω αποκλείσει στο Ελσίνκι. Και προσπαθώ να γυρίσω με το αμάξι στο διαμέρισμα!!! Γύρισα τη ρύθμιση σε Πεζούς. Και το igo primo see LG g2 δε ξεκινάει. Έχεις κανείς καμία ιδέα αν μπορώ να πειράξω κάποιο αρχείο; θένξ.

ΣΟΣ. Βοήθεια έχω αποκλείσει στο Ελσίνκι. Και προσπαθώ να γυρίσω με το αμάξι στο διαμέρισμα!!! Γύρισα τη ρύθμιση σε Πεζούς. Και το igo primo see LG g2 δε ξεκινάει. Έχεις κανείς καμία ιδέα αν μπορώ να πειράξω κάποιο αρχείο; θένξ.

Αν έχεις το apk Κάνε επανεγκατάσταση.

Amazon Fire stick 4k max

...Γύρισα τη ρύθμιση σε Πεζούς. Και το igo primo see LG g2 δε ξεκινάει...

Αφαίρεσε από το sys.txt την εντολή

[debug]
show_pedestrian=1

ή απενεργοποίησέ την

;show_pedestrian=1

Η επανεγκατάσταση δεν έπιασε. Ο σχολιασμός στο debug pedestrial λειτούργησε. Ευχαριστώ πολύ για την ΆΜΕΣΗ απάντηση, απόδειξη του πόσο σημαντικά είναι τα φόρουμ. Θένξ θένξ. !!

Επί Windows mobile εάν διέγραφα το αρχείο sys.txt και επανεκκινούσα το igo ,αυτόματα το ξαναδημιουργούσε ξεκινώντας με τις αρχικές ρυθμίσεις . Στην έκδοση για Android δεν ισχύει αυτό ;

Επί Windows mobile εάν διέγραφα το αρχείο sys.txt και επανεκκινούσα το igo ,αυτόματα το ξαναδημιουργούσε ξεκινώντας με τις αρχικές ρυθμίσεις . Στην έκδοση για Android δεν ισχύει αυτό ;

ψάξε να βρεις apk που πριν την τελεία λένε ".....sys changed"

Καλημέρα σε όλους,

Υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένα ΟΛΑ τα διαθέσιμα settings για το sys.txt;

Με ενδιαφέρει να φτιάξω ένα sys.txt, κοινό για tablet και smartphone, με όλες τις χρήσιμες ρυθμίσεις, και ανάλογα να κάνω comment τις γραμμές που δεν ταιριάζουν σε κάθε συσκευή.

Καλημέρα σε όλους,

Υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένα ΟΛΑ τα διαθέσιμα settings για το sys.txt;

Με ενδιαφέρει να φτιάξω ένα sys.txt, κοινό για tablet και smartphone, με όλες τις χρήσιμες ρυθμίσεις, και ανάλογα να κάνω comment τις γραμμές που δεν ταιριάζουν σε κάθε συσκευή.

Τα διαθέσιμα settings είναι άπειρα και ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας... Δεν νόμιζω να υπάρχει κάπου αυτό που ζητάς...

Μπορείς να δεις ορισμένα πράγματα στα παρακάτω...

http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?t=8783 &

http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?t=8892

Edited by furiousdemitris
GPS Pocket PC Team

• 2 weeks later...
Οι ειδοποιήσεις κυκλοφορίας σας βγαίνουν οι μισές στα Ελληνικά και οι υπόλοιπες στα Ελληνικά; Προσπαθώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό. Άλλαξα και το localization της εφαρμογής με το xposed.

Καλησπέρα

Προσπαθώ να περάσω στο igo τους χάρτες της Ολλανδίας που θέλω και η επιλογή για την αλλαγή χάρτη εμφανίζεται απενεργοποιημένη.

Τι πρέπει να κάνω?

Έβαλα το igo στο tab pro 10.1 που έχω για δοκιμή και πάει απίστευτα αργά. Ξέρει κάποιος τον λόγο; Το sygic παίζει κανονικά.

Έβαλα το igo στο tab pro 10.1 που έχω για δοκιμή και πάει απίστευτα αργά. Ξέρει κάποιος τον λόγο; Το sygic παίζει κανονικά.

Καλώς ήρθες στο club… Και στο Note 10,1 Ed. 2014 που έχω είναι το ίδιο αργό. Σε ένα Galaxy 4 μάλιστα, χρονομετρήσαμε το πόσο χρόνο θέλει για να ξεκινήσει και μας έκανε 19 με 20 δευτερόλεπτα!

Καλησπέρα

Προσπαθώ να περάσω στο igo τους χάρτες της Ολλανδίας που θέλω και η επιλογή για την αλλαγή χάρτη εμφανίζεται απενεργοποιημένη.

Τι πρέπει να κάνω?

Ολλανδίας από διαφορετικές εταιρείες;;

GPS Pocket PC Team