cb600f Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Τωρα βλεπω αυτο: http://www.slotgames.gr/igo.png Και εγώ αυτό το ξένου έχω. Τι άλλαξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 (edited) Και εγώ αυτό το ξένου έχω. Τι άλλαξες; Θέλω να αλλάξω για να ακούω και λεκτική ειδοποίηση στα speedcams. Τωρα ακούγεται κάτι σαν μπιπ. Βρήκα στο κάπου στο net την φωτογραφία ...http://www.elgreko.gr/photo/up/users/10005/soundproblem2.jpg.. ετσι δεν έπρεπε να ειναι??? ή μιλάμε για αλλη version? EDIT: @cb600f είναι θέμα skin, άλλαξε το και θα εμφανιστεί. Έβαλα το skin Dimka as ap 1.1.3. Edited May 4, 2013 by zirobabis Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Τελικά η Kastiel 3.15 έπαιξε με την πρώτη στο Nexus, αλλά για κάποιο λόγο δεν βλέπει καθόλου τα skin, αν και έχω 5 αρχεία μέσα στον σχετικό φάκελο. Μου δίνει μόνο την προεπιλογή. Καμία ρύθμιση που μου διαφεύγει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Μήπως τα skin που έχεις δεν υποστηρίζουν την ανάλυση της συσκευής σου? Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Μήπως τα skin που έχεις δεν υποστηρίζουν την ανάλυση της συσκευής σου? Για δοκιμή μπήκα στο info.ini ενός από αυτά και πρόσθεσα την ανάλυσή μου, αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Ενημερωτικά έχω περάσει την επίσημη 1280Χ800, ενώ εγώ έχω 1280Χ768 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) Για δοκιμή μπήκα στο info.ini ενός από αυτά και πρόσθεσα την ανάλυσή μου, αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Ενημερωτικά έχω περάσει την επίσημη 1280Χ800, ενώ εγώ έχω 1280Χ768 Έχω γράψει παραπάνω ακριβώς τι πρέπει να κάνεις. Ακόμη και αν θέλεις να έχεις fullscreen ή να φαίνεται η status bar. Τις αλλαγές στα skins θα τις κανείς στο PC αλλά του sys μπορεί να γίνει και στο κινητό. Με την ανάλυση και την έκδοση που έβαλες, δεν είναι όλα πολύ μικρά στην οθόνη; Edited May 7, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Έχω γράψει παραπάνω ακριβώς τι πρέπει να κάνεις. Ακόμη και αν θέλεις να έχεις fullscreen ή να φαίνεται η status bar. Τις αλλαγές στα skins θα τις κανείς στο PC αλλά του sys μπορεί να γίνει και στο κινητό. Με την ανάλυση και την έκδοση που έβαλες, δεν είναι όλα πολύ μικρά στην οθόνη; Να σου πω δεν χρειάστηκε να πειράξω τίποτα από πλευρά sys για να παίξει σωστά. Και σε landscape και σε horizontal δεν έχω πουθενά κενό περιθώριο ή να τρώει μέρος της οθόνης. Μόνο πρόβλημα το ότι δεν βλέπει τα skins. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Να σου πω δεν χρειάστηκε να πειράξω τίποτα από πλευρά sys για να παίξει σωστά. Και σε landscape και σε horizontal δεν έχω πουθενά κενό περιθώριο ή να τρώει μέρος της οθόνης. Μόνο πρόβλημα το ότι δεν βλέπει τα skins. θελει και το αναλογο data zip παραληλα με την αναληση για να σου δουλεψει κανονικα !!!! Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Να σου πω δεν χρειάστηκε να πειράξω τίποτα από πλευρά sys για να παίξει σωστά. Και σε landscape και σε horizontal δεν έχω πουθενά κενό περιθώριο ή να τρώει μέρος της οθόνης. Μόνο πρόβλημα το ότι δεν βλέπει τα skins. Μήπως το screen resolution είναι στο auto; Αν όχι πρόσθεσε αυτό που έχει στο sys στο info.ini του κάθε skin. Αν τα θέλεις οπωσδήποτε δοκίμασε να αλλάξεις την γραμμή στο sys που σου δίνω και κράτα ένα backup το Save και διέγραψε το. Τις αναλύσεις τις έχω γράψει πιο πάνω. Λογικά θα τις δει την δεύτερη φορά που θα ανοίξεις το primo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 θελει και το αναλογο data zip παραληλα με την αναληση για να σου δουλεψει κανονικα !!!! Αναφέρεσαι στα skins και μόνο; Τα data που έχω τώρα είναι από την άλλη ανάλυση. Δεν υπάρχουν data για την ανάλυση που έχω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Καλημερα παιδια,χριστος ανεστη.δουλευω το primo και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.υπαρχει μηπως καποιος τροπος να αλλαξω τα μπλε μπαλλονια των ποι με 3d οπως ειχα κανει παλαιοτερα σε wm? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Καλημερα παιδια,χριστος ανεστη.δουλευω το primo και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.υπαρχει μηπως καποιος τροπος να αλλαξω τα μπλε μπαλλονια των ποι με 3d οπως ειχα κανει παλαιοτερα σε wm? ευχαριστω εκ των προτερων Αν δεν κάνω λάθος, αυτό που ζητάς είναι το branding. Περιλαμβάνεται στις γνωστές ελληνικές εκδόσεις που κυκλοφορούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 1] ποια ειναι η τελευταια εκδοση χαρτη που ειναι συμβατη με android???? 2]ποια ειναι η καλυτερη εκδοση χαρτη,φυσικα προσωπικη και υποκειμενικη αποψη,του καθε χρηστη!!! Ευχαριστω εκ των προτερω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 1] ποια ειναι η τελευταια εκδοση χαρτη που ειναι συμβατη με android???? 2]ποια ειναι η καλυτερη εκδοση χαρτη,φυσικα προσωπικη και υποκειμενικη αποψη,του καθε χρηστη!!! Ευχαριστω εκ των προτερω:) 1. δεν υπάρχει μόνο ένας πάροχος. 2. για μένα navteq Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 1. δεν υπάρχει μόνο ένας πάροχος. 2. για μένα navteq ευχαριστω για τις πληροφοριες!! ο χαρτης που εχω και λεει GREECE_83_NQ_2012.Q3_121103.FBL της NAVTEQ MAPS(ΕΛΛΑΔΑ 2012.Q3) ειναι καλος???ειναι και η τελευταια εκδοση που υπαρχει ευχαριστω και παλι:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 ευχαριστω για τις πληροφοριες!! ο χαρτης που εχω και λεει GREECE_83_NQ_2012.Q3_121103.FBL της NAVTEQ MAPS(ΕΛΛΑΔΑ 2012.Q3) ειναι καλος???ειναι και η τελευταια εκδοση που υπαρχει ευχαριστω και παλι:D Υπάρχει και Q4 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Απο το 2006 που άρχισα να ασχολούμαι με το igo πάντα navteq προτιμούσα. Αλλά τελευταία κάτι η έλλειψη τόνων που δημιουργεί προβλήματα με το TTS ακόμα και με τις διορθωμένες φωνές, κάτι τα νησιά του Αιγαίου που επιμένει να τα έχει εδώ και 3 εκδόσεις ακόμα με τούρκικα ονόματα, κάτι ορισμένα λάθη που βρήκα που δεν υπήρχαν στην Q2, το έχω πλέον γυρίσει σε tomtom. Στην επαρχία ήταν πάντα καλύτερος (πολύ καλύτερος) και στην Αθήνα δεν έχω βρει λάθος μέχρι τώρα. Παλιότερα είχε πλεονέκτημα ο navteq στις μεγάλες πόλεις (και ίσως να έχει ακόμα) αλλά σίγουρα όχι τόσο οσο παλιότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Στο tab 2 πού έχω και έχει ανάλυση 1024*600 μου κόβει την εικόνα από κάτω. Ξέρετε τι πάει να κάνω με το sys η το data.? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theovav Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Εισαγωγή διαδρομής από αρχείο google earth γίνεται στο igo; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Στο tab 2 πού έχω και έχει ανάλυση 1024*600 μου κόβει την εικόνα από κάτω. Ξέρετε τι πάει να κάνω με το sys η το data.? Υπό την προϋπόθεση ότι αναφέρεσε στις τελευταίες 2-3 εκδόσεις του Primo, με τα αντίστοιχα data.zip τους, δοκίμασε τις παρακάτω εγγραφές στο sys.txt: [android] has_physical_home_button=0 show_status_bar=1 fullscreen=1 tablet=1 [rawdisplay] driver=engine screen_xy="auto" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Υπό την προϋπόθεση ότι αναφέρεσε στις τελευταίες 2-3 εκδόσεις του Primo, με τα αντίστοιχα data.zip τους, δοκίμασε τις παρακάτω εγγραφές στο sys.txt: [android] has_physical_home_button=0 show_status_bar=1 fullscreen=1 tablet=1 [rawdisplay] driver=engine screen_xy="auto" Δυστυχώς ούτε έτσι το κατάφερα. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Δοκίμασε διάφορες εκδοχές 0 - 1 στις εγγραφές της ενότητας [android] π.χ. tablet=0 has_physical_home_button=1 tablet=1 has_physical_home_button=1 κλπ, ή απενεργοποίησε κάποιες εντολές. Δoκίμασε διάφορους συνδυασμούς ρυθμίσεων των ως άνω. επίσης: [rawdisplay] driver=engine ;screen_xy="auto" screen_xy="800_480:1024x600/600x1024:fullscreen" ή screen_xy="1024_768:1024x600/600x1024:fullscreen" πάντα με την τελευταία επίσημη data.zip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 καλημερα ειχα στο παλιο μου κιν (s2) igo primo.εχω κατεβασει τουσ τελευταιους χαρτες,αλλα με την ανάλυση δν χερω τι να κανω μπορει να με βοηθήσει καποιος?για την ακριβεια οπως το εχω στήσει τωρα ανοιγει κανονικα αλλα οταν το βαζω σε landscape (οριζοντια) μενουνε τα κουμπια μενου σε κάθετη μορφή και εμφανίζονται και αλλα σε οριζοντια τα οποια και λειτουργούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Παληκαρια, υπαρχει καπου Ελληνικο πληκτρολογιο για το primo? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) Παληκαρια, υπαρχει καπου Ελληνικο πληκτρολογιο για το primo? εαν εχεις ελληνικα (lang greek) στον φακελο igo>contet>lang την ωρα που σου ανοιγει το πληκτρολογιο να γραψεις διευθηνση, στο κεντρο κατω εχει επιλογη <περισοτερα> κανεις κλικ εκει και σου ανοιγει επιλογη να βαλεις την γλωσσα που θες να γραψεις <ελληνικα-αγγλικα-κ.λ.π>, εαν δεν εχεις ελληνικα στον φακελο κατεβασε τα απο εδω που τα εχω βαλει και ετσι οπως ειναι σε μορφη zip βαλτα στον φακελο igo>contet>lang.. http://www.mediafire.com/download/l2li2ut0zivi18l/Lang_Greek_Primo_2P.zip Edited May 24, 2013 by viotos Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts