ponstan Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Τι ακριβώς εννοείς?Καλημέρα!!! Όπως στα WM πχ. 0275*14ΧΧΧ#, ή κάτι άλλο που να γίνεται αυτό που ρώτησα:) Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Καλημέρα!!! Όπως στα WM πχ. 0275*14ΧΧΧ#, ή κάτι άλλο που να γίνεται αυτό που ρώτησα:) Δεν νομίζω,κάποτε και εγώ το έψαξα και δεν βρήκα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karelia Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Καλησπέρα παλικάρια. Παίζει πρόβλημα πέρασα την cyanodenmod 10 και όταν άνοιξα το κινητό λειτουργεί σαν να μην έχει sim. Είχα apn backup αλλά δεν λειτουργεί σε jb. Τα φώτα σας παρακαλώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Κάποιος πλήρης οδηγός για να περάσουμε jb σε κινητό που είναι εργοστασιακό υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGOS_MERLIN Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Είναι πολύ δύσκολο Να βάλω jb στο Arc? Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, αλλά ψήνομαι λίγο... Τα βήματα είναι απλά το θέμα είναι να εχεις όρεξη. 1) Ξεκλειδώνεις τον bootloader 2) Κάνεις root 3) Εγκαταστείς την Cyanogenmod 10 Κι έτσι απολαμβάνεις το JB στο ARC. Παράθεση I am a programmer, i write code, I will NOT fix your pc! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Τα βήματα είναι απλά το θέμα είναι να εχεις όρεξη. 1) Ξεκλειδώνεις τον bootloader 2) Κάνεις root 3) Εγκαταστείς την Cyanogenmod 10 Κι έτσι απολαμβάνεις το JB στο ARC. Μερσί.Αλλά που μπορώ να βρώ τις οδηγίες για να το κάνω?Είμαι εντελώς άσχετος με αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGOS_MERLIN Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Μερσί.Αλλά που μπορώ να βρώ τις οδηγίες για να το κάνω?Είμαι εντελώς άσχετος με αυτό Mερικοί τα θέλετε όλα έτοιμα. Αν ψάξεις λίγο το φόρουμ θα βρεις τα πάντα. Ξεκίνα από εδώ: εδώ για να ξεκλειδώσεις τον Bootloader. Μετά κάνε root από εδώ Επίσης δες κι εδώ Πιστεύω να βοήθησα. Πάντως αν ψαχτείς λίγο θα το καταφέρεις δεν είναι τίποτα. Παράθεση I am a programmer, i write code, I will NOT fix your pc! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Mερικοί τα θέλετε όλα έτοιμα. Αν ψάξεις λίγο το φόρουμ θα βρεις τα πάντα. Ξεκίνα από εδώ: εδώ για να ξεκλειδώσεις τον Bootloader. Μετά κάνε root από εδώ Επίσης δες κι εδώ Πιστεύω να βοήθησα. Πάντως αν ψαχτείς λίγο θα το καταφέρεις δεν είναι τίποτα. Ευχαριστώ!:) θα το δοκιμάσω και ο θεός βοηθός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Για κάποιο λόγο σταμάτησαν οι push ενημερώσεις ..Σε όλες σχεδόν τις εφαρμογές..Γιατί; Οι ενημερώσεις είναι ανοιχτές.. :s Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos001 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Mερικοί τα θέλετε όλα έτοιμα. Αν ψάξεις λίγο το φόρουμ θα βρεις τα πάντα. Ξεκίνα από εδώ: εδώ για να ξεκλειδώσεις τον Bootloader. Μετά κάνε root από εδώ Επίσης δες κι εδώ Πιστεύω να βοήθησα. Πάντως αν ψαχτείς λίγο θα το καταφέρεις δεν είναι τίποτα. Και εγώ με το ARC LT15! ακολουθώ της οδηγίες αυτές σωστά Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 http://developer.sonymobile.com/2012/12/06/new-flash-tool-from-sony-for-unlocked-xperia-smartphones-video-beta-download/comment-page-3/?order=desc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Και εγώ με το ARC LT15! ακολουθώ της οδηγίες αυτές σωστά Το έκανες εντάξει? Εγώ δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, φοβάμαι μην το χαλάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos001 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Όχι δεν το έκανα ακόμα. Ήθελα να πάρω μπακάπ πρώτα αλλά ακόμα το cardon δεν δουλεύει :( Να χαλάσει δεν νομίζω, και αν ξεκλειδώσουμε έχουμε και το emma μετά. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 http://developer.sonymobile.com/2012/12/06/new-flash-tool-from-sony-for-unlocked-xperia-smartphones-video-beta-download/comment-page-3/?order=desc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Οι custom roms δεν είναι επικίνδυνες? Εννοώ αυτός που την έφτιαξε δεν μπορεί να έχει περάσει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να ελέγχει το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGOS_MERLIN Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Και εγώ με το ARC LT15! ακολουθώ της οδηγίες αυτές σωστά Κάνε πρώτα μια αναβάθμιση με το SEUS σε 4.0.4 και μετά δες οδηγίες από εδώ Παράθεση I am a programmer, i write code, I will NOT fix your pc! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos001 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 (edited) Έχω την 4.0.4 μπακαπ χωρίς το ροοτ δεν μπορώ, για τα δεδομένα μου. Δουλεύει το cardon σε εσάς; Δεν ξέρω για το πόσο πρέπει να εμπιστευόμαστε της ροομ, όμως δεν έχω διαβάσει κάτι κακό για αυτό το θέμα, και της σελίδες στα ελληνικά της έχω διάβαση όλες, και πολλές φόρες.. Edited March 17, 2013 by tasos001 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 http://developer.sonymobile.com/2012/12/06/new-flash-tool-from-sony-for-unlocked-xperia-smartphones-video-beta-download/comment-page-3/?order=desc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGOS_MERLIN Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Έχω την 4.0.4 μπακαπ χωρίς το ροοτ δεν μπορώ, για τα δεδομένα μου. Δουλεύει το cardon σε εσάς; Δεν ξέρω για το πόσο πρέπει να εμπιστευόμαστε της ροομ, όμως δεν έχω διαβάσει κάτι κακό για αυτό το θέμα, και της σελίδες στα ελληνικά της έχω διάβαση όλες, και πολλές φόρες.. Οι custom rom φτιάχνονται με σκοπό να βελτιώσουν τις επιδόσεις των τηλεφώνων. Εννοείται ότι πάντα πρέπει να διαβάζεις πριν ασχοληθείς με κάποια συγκεκριμένη γιατί μπορεί να έχει κάποια προβλήματα. Συνήθως στην αρχή και μετά διορθόνωνται. Τώρα όσο αφορά για το backup μία απλή αντιγραφή των δεδομένων σου στην κάρτα μνήμης είναι αρκετή μιας και δεν επηρεάζεται από την διαδικασία του root. Για καλό και για κακό μπορείς να την αφαιρέσεις κιόλας αλλά εγώ χωρίς να την αφαιρέσω δεν είχα κανένα πρόλημα. Το μόνο που θα χάσεις είναι ότι έχεις στην μνήμη του τηλεφώνου. Παράθεση I am a programmer, i write code, I will NOT fix your pc! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos001 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Άπλα αν κάτι πάει στραβά και χρειαστεί επαναφορά τότε χρειάζεται το μπακαπ. Για το ξεκλείδωμα του bootloader πρέπει να έχεις μπακαπ χάνονται το δεδομένα από της εφαρμογές Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 http://developer.sonymobile.com/2012/12/06/new-flash-tool-from-sony-for-unlocked-xperia-smartphones-video-beta-download/comment-page-3/?order=desc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Οι custom roms παίρνουν και αναβαθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Οι custom roms παίρνουν και αναβαθμίσεις? Εννοεις να ερθει ειδοποιηση για επισημη αναβαθμιση οταν εχεις custom? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Εννοεις να ερθει ειδοποιηση για επισημη αναβαθμιση οταν εχεις custom? Εντάξει, δεν νομίζω να έχεις και επίσημη αναβάθμιση με custom, αλλά πως βλέπεις αν υπάρχει κάποια διαθέσιμη ενημέρωση? Και αν την κάνεις πρέπει να φλασάρεις πάλι το τηλέφωνο και να σβηστούν όλα? Συγνώμη αν ρωτάω χαζομάρες αλλά δεν έχω κάνει root ποτέ και δεν ξέρω και πολλά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Εντάξει, δεν νομίζω να έχεις και επίσημη αναβάθμιση με custom, αλλά πως βλέπεις αν υπάρχει κάποια διαθέσιμη ενημέρωση? Και αν την κάνεις πρέπει να φλασάρεις πάλι το τηλέφωνο και να σβηστούν όλα? Συγνώμη αν ρωτάω χαζομάρες αλλά δεν έχω κάνει root ποτέ και δεν ξέρω και πολλά. :) Οταν βγαζει καποιο bug fix αυτος που εφτιαξε την custom την περνας μεσω recovery συνηθως. Φυσικα και δεν σου βγαζει καποια ειδοποιηση. Απλα πας xda και κοιτας το αντιστοιχο θεμα της rom να δεις αν εβγαλε καποιο fix ο developer Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 (edited) Προσπάθησα να ξεκλειδώσω τον bootloader και στο τελικό στάδιο εκεί πουσσυνδέω το τηλέφωνο στον υπολογιστή, δεν βρίσκει drivers. Δοκιμάζω αυτούς που λένε οι οδηγίες και τίποτα. Ξερει κανένας γιατί? Σε αυτό το σημείο κόλλησα: On your computer, you will be asked for drivers. Point to the usb_driver folder where you placed the android_winusb.inf-file, and select the Android Boot loader Interface-file. Open a command window and go to the tools folder within the Android SDK folder. Enter fastboot.exe -i 0x0fce getvar version, and verify that you get a response back (for example "0.3"). This means your phone is connected properly. Edited March 23, 2013 by michanikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 σε 4.0.4 επισημη,δεν μπορουμε να βρουμε,πως θα αποθηκευονται οι φωτο και τα βιντεο στην sd και οχι στην εσωτερικη μνημη. οσο και να εψαξα δεν μπορουσα να το βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos001 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Προσπάθησα να ξεκλειδώσω τον bootloader και στο τελικό στάδιο εκεί πουσσυνδέω το τηλέφωνο στον υπολογιστή, δεν βρίσκει drivers. Δοκιμάζω αυτούς που λένε οι οδηγίες και τίποτα. Ξερει κανένας γιατί? Σε αυτό το σημείο κόλλησα: On your computer, you will be asked for drivers. Point to the usb_driver folder where you placed the android_winusb.inf-file, and select the Android Boot loader Interface-file. Open a command window and go to the tools folder within the Android SDK folder. Enter fastboot.exe -i 0x0fce getvar version, and verify that you get a response back (for example "0.3"). This means your phone is connected properly. Αν στην πρώτη εντολή που δίνεις fastboot.exe -i 0x0fce getvar version δεν σου γράψει το 0,3 δεν έχεις τους drivers εγκατεστημένους ακολούθησε πιστά της οδηγίες πριν 3 μέρες το έκανα Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 http://developer.sonymobile.com/2012/12/06/new-flash-tool-from-sony-for-unlocked-xperia-smartphones-video-beta-download/comment-page-3/?order=desc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Αν στην πρώτη εντολή που δίνεις fastboot.exe -i 0x0fce getvar version δεν σου γράψει το 0,3 δεν έχεις τους drivers εγκατεστημένους ακολούθησε πιστά της οδηγίες πριν 3 μέρες το έκανα Αυτό είναι το θέμα, δεν τους αναγνωρίζει. Πάω σε εκείνον τον φάκελο που λέει, βλέπω τους drivers τους τικάρω και μου λέει ότι δεν βρέθηκε κατάλληλο πρόγραμμα οδήγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts