Jump to content

Samsung Galaxy Tab 10.1 (P7500 / P7510)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πλεον μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι παει μια χαρα και με την μπαταρια......

το εχω τωρα μια και μιση ωρα ανοικτο στο ιντερνετ (wifi) και η μπαταρια ειναι στο 89%......:)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πλεον μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι παει μια χαρα και με την μπαταρια......

το εχω τωρα μια και μιση ωρα ανοικτο στο ιντερνετ (wifi) και η μπαταρια ειναι στο 89%......:)

Έτσι! Όπως είχα γράψει στην προηγούμενη σελίδα:

Η 4.0.4 είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς και κυρίως στην μπαταρία...

Την καινούρια έκδοση που λύνει το θέμα με το deepsleep και την μπαταρία πως το περνάμε? Σύμφωνα με τις οδηγίες που περάσαμε την έκδοση της Σλοβακίας? Clean install κλπ??

Κι εγώ έκανα την αναβάθμιση.

Μια χαρά φαίνεται το tablet. Δεν μου κολλάει μέχρι στιγμής καθόλου.[ παλαιότερα σταματούσαν κάποιες εφαρμογές - πάει καλύτερα τώρα]

Αν δω κάποιο θέμα, θα σας ενημερώσω.

Καλή αναβάθμιση σε όσους είναι με την 3.2.

Την καινούρια έκδοση που λύνει το θέμα με το deepsleep και την μπαταρία πως το περνάμε? Σύμφωνα με τις οδηγίες που περάσαμε την έκδοση της Σλοβακίας? Clean install κλπ??

Ναι είναι προτιμότερο.

- Alex

Ολα καλα, περασα την αναβαθμιση. Εχετε παρατηρησει οτι καταπινει λιγο πιο γρηγορα την μπαταρια? Βεβαια εχω δει φοβερη αλλαγη στα χρωματα κ στην φωτεινοτητα. Πολυ πιο καλο. Απλα για την μπαταρια. Κανεις που να εχει παρομοιο θεμα? Η θα ειναι επειδη ειμαι συνεχεια στο myphone,techblog, youtube, fullhd.gr & insomnia με reviews και videos. Scrollαρει πιο γρηγορα, πιο smoothness και πιο φωτεινο.
Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

Ολα καλα, περασα την αναβαθμιση. Εχετε παρατηρησει οτι καταπινει λιγο πιο γρηγορα την μπαταρια? Βεβαια εχω δει φοβερη αλλαγη στα χρωματα κ στην φωτεινοτητα. Πολυ πιο καλο. Απλα για την μπαταρια. Κανεις που να εχει παρομοιο θεμα? Η θα ειναι επειδη ειμαι συνεχεια στο myphone,techblog, youtube, fullhd.gr & insomnia με reviews και videos. Scrollαρει πιο γρηγορα, πιο smoothness και πιο φωτεινο.

Το έχουμε εξαντλήσει για τη μπαταρία. Ναι, έχει πρόβλημα, και έχει λυθεί...

- Alex

Σε ευχαριστω φιλε Τυχερακια, αλλα εχει λυθει αυτοματα με την αναβαθμιση που υπηρξε, η υπαρχει και ετερος τροπος? Και παλι ευχαριστω, Δημητρης.Να υπενθυμισω πως δεν ειμαι root και την αναβαθμιση την εκανα ΟΤΑ μολις βγηκε στην Ελλαδα πριν δυο εβδομαδες. Edited by scorpios44

Σε ευχαριστω φιλε Τυχερακια, αλλα εχει λυθει αυτοματα με την αναβαθμιση που υπηρξε, η υπαρχει και ετερος τροπος? Και παλι ευχαριστω, Δημητρης.Να υπενθυμισω πως δεν ειμαι root και την αναβαθμιση την εκανα ΟΤΑ μολις βγηκε στην Ελλαδα πριν δυο εβδομαδες.

Όχι η Samsung δεν έλυσε τίποτα, στο πρώτο μήνυμα έχω την τροποποιημένη αναβάθμιση που λύνει το πρόβλημα, και οδηγίες για την αναβάθμιση στους οδηγούς

- Alex

Επειδη δεν θελω να πειραματιζομαι με το tablet μου και θελω οτι περναω πανω του να ειναι μεσω της Samy, μια ερωτηση: υπαρχει πιθανοτητα να δωσει η Samy καποιο διορθωτικο firmware η upgrade που να διορθωσει το ζητημα μπαταριας? Ευχαριστω και παλι. Δημητρης.

Δημήτρη πολύ δύσκολα. Μην περιμένεις γιατί η υποστήριξη για το συγκεκριμένο tablet έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί από την Samsung...

Καλησπέρα. Λόγω του ότι η cm10.1 κάπως έκανε corrupt την sd, αναγκάστηκα να περάσω μέσω odin την 3.2 και μετά αναβάθμισα σε 4.04. Επανεγκατέστησα τις εφαρμογές μου, αλλά στο angry birds π.χ. δεν επαναφέρθηκαν τα δεδομένα, παρ' όλο που στις ρυθμίσεις λογαριασμού έχω την επιλογή να κάνει backup τα data στην google. Να υποθέσω οτι αυτή η ρύθμιση ΔΕΝ αφορά εφαρμογές απο το play αλλά μόνο τις ρυθμίσεις του tab;
Back In Black

Ναι, δεν σου επαναφέρει τα data των εφαρμογών συν ότι δεν έκανες το τελευταίο google backup αμέσως πριν ξεκινήσεις την επανεγκατάσταση...

Ναι, δεν σου επαναφέρει τα data των εφαρμογών συν ότι δεν έκανες το τελευταίο google backup αμέσως πριν ξεκινήσεις την επανεγκατάσταση...

Ισχύει οτι δεν έκανα backup πριν την επαναφορά, αλλά υποτίθεται, οτι το κάνει αυτόματα ( ; ).

Πάντως μισές δουλειές το backup της google. :p

Ευχαριστώ!

Back In Black

Να είσαι καλά. Το καλύτερο backup πάντως είναι αυτό που κάνουμε μόνοι μας χειροκίνητα και σε τακτά χρονικά διαστήματα...

• 4 weeks later...
Εγώ που έχω περασμένη (από τον Σεπτέμβριο) στην Πολωνική XXLQ8, αξίζει να μπω στην διαδικασία να κάνω την αλλαγή ? τι αλλαγές θα δω (εκτός της μπαταρίας) ? Edited by greda
Γρηγόρης Δάρης

Ναι Οκ! και αυτή που έχω ICS 4.0.4 είναι.... γιαυτό ρωτάω αν αξίζει η αλλαγή στην τελευταία έκδοση......
Γρηγόρης Δάρης

μια ερωτηση για καποιον φιλο...αν περασουμε την. XXMQ1(March 2013) που δινει τo sammobile σαν τελευταια

για Ελλαδα εχουμε προβλημα με την εγγυηση?

Edited by anergos13

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Αν το tablet rootαριστεί (και επομένως δεν μπορεί πλέον να αναβαθμιστεί μέσω Kies) τότε ναι, υπάρχει θέμα με την εγγύηση...

περνωντας την rom μεσω odin και κανωντας επιβεβαιωση αν ειναι root εδειξε οτι δεν ειναι root πλεον το tablet..Αφου τωρα δεν ειναι root και με περασμενη αυτη την rom δεν ειναι ΟΚ?

Επισης το tablet δεν προκειται να παρει αλλη αναβαθμιση αρα δεν μπορει να βγαλει αναβαθμιση το kies.

Επισης μετα το περασμα της ρομ και μετα το πρωτο ανοιγμα εκανε update ενα προγραμματακι της samsung για την αναβαθμιση συνδεθηκε με το server και εδειξε οτι δεν υπαρχει αλλη αναβαθμιση.

Η γνωμη σας?

Edited by anergos13

μια ερωτηση για καποιον φιλο...αν περασουμε την. XXMQ1(March 2013) που δινει τo sammobile σαν τελευταια

για Ελλαδα εχουμε προβλημα με την εγγυηση?

Πού την είδε αυτή τη ρομ ο φίλος σου;

- Alex

Πού την είδε αυτή τη ρομ ο φίλος σου;

https://www.dropbox.com/s/dzi5jmc4ghaol1p/ScreenHunter_02%20Jun.%2014%2012.17.jpg

Ναι αυτή είναι η MPJ (από το pda ονομάζονται οι ρομ) που έχω ποστάρει (και με φτιαγμένη μπαταρία) εδώ και καιρό στο πρώτο μήνυμα.... Δεν είναι καινούρια.

- Alex

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 10.1 (P7500 / P7510)