katergaris1979 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Για το θέμα της μπαταρίας: Θυμάμαι στην αναβάθμιση του google nexus s από 2.4.6 σε 4.0.4 υπήρχε αρκετός κόσμος που είχε επισημάνει αύξηση στην κατανάλωση, αν και οι κρίσεις σε αυτό δεν ήταν ομόφωνες. Η νέα αναβάθμιση σε 4.1 όμως έφερε μεγάλη βελτίωση στην κατανάλωση ενέργειας -και εδώ οι κρίσεις είναι ομόφωνες. Συνεπώς δεν αποκλείω να υπάρχει θέμα κατανάλωσης στην 4.0.4 και αυτό θα μας κάνει να ονειρευόμαστε την Jelly Bean από την πρώτη στιγμή... Μόνο που το πρόβλημα εδώ παρουσιάζεται κυρίως όταν το tab είναι σε sleep mode. Όταν το λειτουργείς όντως η κατανάλωση είναι μικρότερη, όταν όμως είναι σε sleep ρουφάει μπαταρία με απίστευτη ταχύτητα και απ' ό,τι λένε οι πιο πολλοί, πρέπει να είναι θέμα kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Μόνο που το πρόβλημα εδώ παρουσιάζεται κυρίως όταν το tab είναι σε sleep mode. Όταν το λειτουργείς όντως η κατανάλωση είναι μικρότερη, όταν όμως είναι σε sleep ρουφάει μπαταρία με απίστευτη ταχύτητα και απ' ό,τι λένε οι πιο πολλοί, πρέπει να είναι θέμα kernel Βαλτε μια task rom απο xda.... Γενικα, κατι τρεχει στο παρασκηνιο και σου αδειαζει την μπαταρια.. Κατα 99% καποια εφαρμογη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason13gr Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Αλλο ενα επιτυχημενο update σε ICS 4.0.4 κι απο μενα.Το βραδακυ θα κανω κ καποιες ρυθμισεις κ ειμαι κομπλε.Το root αξιζει? Ο οδηγος κατατοπιστικοτατος.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Η μέτρηση χρήσης δεδομένων που υπάρχει με την ics δουλεύει σωστά; κάθε λεπτό που περνάει βλέπω και μερικά ακόμη gigabyte να προστίθενται. Μέχρι να γράψω αυτό το μήνυμα έχω καταναλώσει περίπου 15 gigabyte, καλά είναι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 MB εννοείς, ε; Εγώ την βρήκα πολύ ακριβή. Δουλεύει άριστα και είναι σύμφωνη με την "κατανάλωση" δεδομένων που βλέπω στο λογαριασμό μου. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 MB εννοείς, ε; Εγώ την βρήκα πολύ ακριβή. Δουλεύει άριστα και είναι σύμφωνη με την "κατανάλωση" δεδομένων που βλέπω στο λογαριασμό μου. Αν ήταν mb μπορεί και να μην έδινα σημασία, μιλάω για gb και το παρατήρησα μετά από tethering μέσω bt που έδινα σύνδεση στο hd2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 GB?? Μα τι πακέτο έχεις και σου τρώει GB σε λεπτά; Και συγνώμη, τι ταχύτητες έχεις, επίσης; Αναφερόμουν στη μεταφορά δεδομένων ίντερνετ από το δίκτυο (3G), μήπως μιλάς για κάτι άλλο; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Αλλο ενα επιτυχημενο update σε ICS 4.0.4 κι απο μενα.Το βραδακυ θα κανω κ καποιες ρυθμισεις κ ειμαι κομπλε.Το root αξιζει? Ο οδηγος κατατοπιστικοτατος.Ευχαριστω Γεια σας και από μένα. Βρε παιδιά έχω βαρεθεί να κάνω flash rom . Τι 4.0.4 τι 4.1 τι CM10 τι INFAMOUS 202 κτλ π ...... Τίποτα , μια δεν δουλεύει το ένα μια το άλλο ...στην original (root) γύρισα αλλά αυτή τώρα μου φαίνεται πολύ αργεί σαν να κολλάει . Πέστε μου καμιά καλή να περάσω ????? Και για ποιον οδηγό μιλάτε ? Να είστε καλά και χρόνια πολλά .... Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 GB?? Μα τι πακέτο έχεις και σου τρώει GB σε λεπτά; Και συγνώμη, τι ταχύτητες έχεις, επίσης; Αναφερόμουν στη μεταφορά δεδομένων ίντερνετ από το δίκτυο (3G), μήπως μιλάς για κάτι άλλο; Έχω ένα στικακι της Vodafone με 1gb δωρεάν internet τον μήνα. Από μέσα πήρα την κατά και την έβαλα στο tab. Έχει αρκετά καλή ταχύτητα και όταν χρειάζεται δίνω μέσω bt ίντερνετ και σε ένα HD2 που έχω. Παρατήρησα πως η μέτρηση της κατανάλωσης είναι παράξενη και μάλιστα ανεβαίνει κάθε λεπτό που περνάει ανά μερικά gb. Αυτήν την στιγμή από χθες μετράει περίπου 55 gb χωρίς τι wifi!. Μίλησα με την Vodafone και το έψαξαν, αλλά δεν βρήκαν κάποια υπέρβαση τύπου ορίου. Μάλιστα έχω ακόμη περίπου 700 mb διαθέσιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Άρα απλά η μέτρηση είναι ανακριβής. Αν είχες πράγματι ταχύτητα μερικά gb ανά λεπτό, θα διέθετες το πιο γρήγορο ίντερνετ στην Ευρώπη...! Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamantas29 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 καλημερα , εβαλα και γω με odin την 4.0.4. Στην αρχη απογοητευτηκα γιατι μου φανηκε οτι σερνεται , αλλα στη συνεχεια εστρωσε φαινεται να παει ελαφρως καλυτερα εχω μονο 3 θεματα που θα ηθελα τη βοηθεια σας 1. τα wallpaper δεν μετακινουνται οταν μεταφερεσαι απο οθονη σε οθονη κατι που με πειραξε καθως το σκρολαρισμα του wallpaper ηταν ωραια λεπτομερεια στα android 2. Δεν μπορω να εξαφανισω το εικονιδιο απο τις ειδοποιησεις που μου λεει οτι δεν μπορει να βρει σιμ καρτα. Θελω να το εξαφανισω και μου τη σπαει νατο εχω εκει συνεχεια αφου δεν βαζω σιμ καρτα στην ταμπλετα 3. οτσν σνοιγω την ταμπλετα μου ερχεται ενα μηνυμα 5 - 6 φορες Μουσικη διακοπηκε. Παταω και γω το οκ καμια 5-6 φορες για εξαφανιστει. Αυτα Ευχαριστω προκαταβολικα Εχω το P7500 μοντελο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 2. Δεν μπορω να εξαφανισω το εικονιδιο απο τις ειδοποιησεις που μου λεει οτι δεν μπορει να βρει σιμ καρτα. Θελω να το εξαφανισω και μου τη σπαει νατο εχω εκει συνεχεια αφου δεν βαζω σιμ καρτα στην ταμπλετα Αυτη ειναι και δικη μου απορια,για το 7500 που εχω κι εγω!:( Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greco99 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 2. Δεν μπορω να εξαφανισω το εικονιδιο απο τις ειδοποιησεις που μου λεει οτι δεν μπορει να βρει σιμ καρτα. Θελω να το εξαφανισω και μου τη σπαει νατο εχω εκει συνεχεια αφου δεν βαζω σιμ καρτα στην ταμπλετα Αυτη ειναι και δικη μου απορια,για το 7500 που εχω κι εγω!:( Αν δεν κανω λάθος, το γυρνάς σε flight mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Άρα απλά η μέτρηση είναι ανακριβής. Αν είχες πράγματι ταχύτητα μερικά gb ανά λεπτό, θα διέθετες το πιο γρήγορο ίντερνετ στην Ευρώπη...! Φίλε μιλάω για κατανάλωση data, όγκο δεδομένων σε gb. Όχι ταχύτητα σύνδεσης. Συγνώμη αν προκάλεσα σύγχυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Αν δεν κανω λάθος, το γυρνάς σε flight mode. Και εαν το γυρισεις σε flight mode,ολες οι αλλες ρυθμισεις/εφαρμογες παραμενουν οπως τις εχεις?:rolleyes: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greco99 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 (edited) Και εαν το γυρισεις σε flight mode,ολες οι αλλες ρυθμισεις/εφαρμογες παραμενουν οπως τις εχεις?:rolleyes: Νομίζω ........ (έχω το 7510 και δεν μπορω να πω με σιγουριά, αλλά έτσι πρέπει) Τουλάχιστον στο Dell Streak που έχω δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. Edited August 16, 2012 by greco99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Και εαν το γυρισεις σε flight mode,ολες οι αλλες ρυθμισεις/εφαρμογες παραμενουν οπως τις εχεις?:rolleyes: ναι παραμενουν.βαλτο σε flight mode και εισαι οκ. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Θα το βαλω σε flight mode και θα ειμαι ΟΚ!:up: Ευχαριστω πολυ παιδια,γιατι ειναι σπαστικη η ενδειξη που βγαινει!;) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Φίλε μιλάω για κατανάλωση data, όγκο δεδομένων σε gb. Όχι ταχύτητα σύνδεσης. Συγνώμη αν προκάλεσα σύγχυση. To ίδιο λέμε. Αν σε ένα λεπτό είχες όγκο δεδομένων GB, θα μεταφραζόταν στη μεγαλύτερη ταχύτητα ίντερνετ του κόσμου! Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 (edited) Check your tab. Με χαρά να αναφέρω πρώτος ότι η ΟΤΑ κατέφθασε. Θα σας πάρει κάμποση ώρα (νομίζω γύρω στα 35 λεπτά) αλλά όλα θα πάνε καλά. Πρώτες παρατηρήσεις: Όπως περίμενα, έχουν μεγαλώσει οι εικόνες στο contacts. Επίσης, εξαφάνισε όλα τα εικονίδια των εφαρμογών που είχα επιλέξει να εμφανίζονται, από την επιφάνεια εργασίας. Δεν είναι τίποτα - πρέπει να τα προσθέσουμε ξανά. Edited August 17, 2012 by nikosal Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Check your tab. Με χαρά να αναφέρω πρώτος ότι η ΟΤΑ κατέφθασε. Θα σας πάρει κάμποση ώρα (νομίζω γύρω στα 35 λεπτά) αλλά όλα θα πάνε καλά. Πρώτες παρατηρήσεις: Όπως περίμενα, έχουν μεγαλώσει οι εικόνες στο contacts. Επίσης, εξαφάνισε όλα τα εικονίδια των εφαρμογών που είχα επιλέξει να εμφανίζονται, από την επιφάνεια εργασίας. Δεν είναι τίποτα - πρέπει να τα προσθέσουμε ξανά. Να υποθεσω οτι οσοι εχουμε κανει την αναβαθμιση την αγνοουμε την ειδοποιηση? Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Check your tab. Με χαρά να αναφέρω πρώτος ότι η ΟΤΑ κατέφθασε. Θα σας πάρει κάμποση ώρα (νομίζω γύρω στα 35 λεπτά) αλλά όλα θα πάνε καλά. Πρώτες παρατηρήσεις: Όπως περίμενα, έχουν μεγαλώσει οι εικόνες στο contacts. Επίσης, εξαφάνισε όλα τα εικονίδια των εφαρμογών που είχα επιλέξει να εμφανίζονται, από την επιφάνεια εργασίας. Δεν είναι τίποτα - πρέπει να τα προσθέσουμε ξανά. Δεν εχω λάβει καμία ειδοποιηση. Στον έλεγχο που έκανα δε χειροκίνητα για ενημερώσεις δεν εμφανίζει καμία διαθέσιμη ενημερωση. Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Να υποθεσω οτι οσοι εχουμε κανει την αναβαθμιση την αγνοουμε την ειδοποιηση? αν την εχεις κανει μεσω odin δεν θα σου ερθει ειδοποιηση Δεν εχω λάβει καμία ειδοποιηση. Στον έλεγχο που έκανα δε χειροκίνητα για ενημερώσεις δεν εμφανίζει καμία διαθέσιμη ενημερωση. αν εχεις ακομα την 3.2 μπορεις να περασεις τημ 4.0.4 απο το pc.υπαρχει αναλυτικος οδηγος 3-4 σελιδες πιο πισω αν δεν κανω λαθος. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 αν την εχεις κανει μεσω odin δεν θα σου ερθει ειδοποιηση αν εχεις ακομα την 3.2 μπορεις να περασεις τημ 4.0.4 απο το pc.υπαρχει αναλυτικος οδηγος 3-4 σελιδες πιο πισω αν δεν κανω λαθος. Μεσω odin την εχω κανει,ευχαριστω πολυ Θεμη!;):up: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamantas29 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 παιδια εμενα δε μου βγαζει επιλογη flight mode, μου εχει μονο επιλογη για λειτουργεια οδηγησης , την οποια οταν επιλεξω παλι δεν εξαφανιζει το εικονιδιο για την καρτα. Σχετικα με τα αλλα ερωτηματα ξερει κανεις τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts