ManolisGti Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Καλησπερα σε ολους, Ξερει καποιος να μου πει πως μειωνουμε το μεγεθος του πληκτρολογιου?:wacko: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Καμιά ελπίδα να πάμε κατευθείαν στο android 4.1 jelly bean? Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Ξέρει κανένας για το 5100 αν γίνεται root η rom που έχει και αν μετά επαναφέρεται unroot?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Ξέρει κανένας για το 5100 αν γίνεται root η rom που έχει και αν μετά επαναφέρεται unroot?! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1657056 Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Καλημερα σας. εδω και μερικες μερες κατοχος του ΤΑΒ 2 10.1 Συμφωνα με τις προδιαγραφες εχει 1 gb μνημη. Απο τη διαχειριση εργασιων βλεπω οτι εχει μονο 637mb. Το ΝΟΤΕ που εχω ενω και παλι ονομαστικα λεει για1gb και παλι η διαχειριση μνημης βγαζει λιγοτερο αλλα τουλαχιστον πανω απο τα 800mb. Τι γινεται? όσο μεγαλώνει η οθόνη τόσο μικραίνει το ... 1 gb? tnx baxy Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Καλημερα σας. εδω και μερικες μερες κατοχος του ΤΑΒ 2 10.1 Συμφωνα με τις προδιαγραφες εχει 1 gb μνημη. Απο τη διαχειριση εργασιων βλεπω οτι εχει μονο 637mb. Το ΝΟΤΕ που εχω ενω και παλι ονομαστικα λεει για1gb και παλι η διαχειριση μνημης βγαζει λιγοτερο αλλα τουλαχιστον πανω απο τα 800mb. Τι γινεται? όσο μεγαλώνει η οθόνη τόσο μικραίνει το ... 1 gb? tnx baxy γενικα η διαχειριση της ραμ ειναι τραγικη , σου κολλαει γενικα?εμενα παρα πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 γενικα η διαχειριση της ραμ ειναι τραγικη , σου κολλαει γενικα?εμενα παρα πολυ Συμφωνώ μια από τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasele Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 γεια σας παιδια! θα προσπαθησω να ειμαι συντομος παρα τον μεγαλο ογκο των αποριων μου. ειμαι αναμεσα στο samsung galaxy tab 2 (16 g wifi) και στο ipad 2 (16g wifi) που παιζουν στα 400-430 ευρω αντιστοιχα. το galaxy δεν θα με δυσκολεψει μιας και ξερω απο android αλλα εχω ακουσει και δει σε σχετικο hands on οτι λαγγαρει. το ipad σιγουρα δεν αντιμετωπιζει θεμα με το λαγκ αλλα εχω απειρες αποριες ως προς την χρηση του. μπορω να κατεβασω apps τσαμπα? πρεπει να κανω jailbreak και λοιπα που δεν καταλαβαινω για να το λειτουργησω κανονικα? γενικα, τι επιπλεον χρειαζεται να κανω απο την στιγμη που θα το βγαλω απο το κουτι που δεν θα εκανα στο samsung? ps. δεν εχω ιδεα απο apple οποτε και το πιο απλο να χρειαστει να κανω θα με ξενερωσει..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 (edited) γενικα η διαχειριση της ραμ ειναι τραγικη , σου κολλαει γενικα?εμενα παρα πολυ όχι δε μου κολλάει γενικά. έχει φάει 1-2 κολημματάκια μέχρι τώρα αλλά δεν εχω παράπονο και μάλιστα εχω μείνει πολύ πιο ευχαριστημένος από ότι φοβόμουν με αυτα που είχα διαβάσει. Πάντως συμφωνώ ότι με αυτό που λες " τραγική διαχείρηση μνήμης " όχι τόσο για τα λαγγαρισματα οσο για αυτο που εγραψα στο αρχικο μου μυνημα. Ημαρτον δηλαδη θες που θες 400-500 ΜΒ για να δουλευεις και σου μενουν 100-200 ελευθερα. Και κατηγορουσα το ΝΟΤΕ μετα με τα 808. Ισως να το διορθωσουν σε κανενα update. Ευσεβεις ποθοι? γεια σας παιδια! θα προσπαθησω να ειμαι συντομος παρα τον μεγαλο ογκο των αποριων μου. ειμαι αναμεσα στο samsung galaxy tab 2 (16 g wifi) και στο ipad 2 (16g wifi) που παιζουν στα 400-430 ευρω αντιστοιχα. το galaxy δεν θα με δυσκολεψει μιας και ξερω απο android αλλα εχω ακουσει και δει σε σχετικο hands on οτι λαγγαρει. το ipad σιγουρα δεν αντιμετωπιζει θεμα με το λαγκ αλλα εχω απειρες αποριες ως προς την χρηση του. μπορω να κατεβασω apps τσαμπα? πρεπει να κανω jailbreak και λοιπα που δεν καταλαβαινω για να το λειτουργησω κανονικα? γενικα, τι επιπλεον χρειαζεται να κανω απο την στιγμη που θα το βγαλω απο το κουτι που δεν θα εκανα στο samsung? ps. δεν εχω ιδεα απο apple οποτε και το πιο απλο να χρειαστει να κανω θα με ξενερωσει..! Προσωπικα android και παλι android. Βρε κολλαει βρε λαγγαρει το προτιμω γιατι μου τη σπαει η περιοριστικη πολιτικη και το κλειστο συστημα της apple. Αλλα δε μπορουμε να παραβλεψουμε οτι το ipad ειναι κορυφαιο gadgetaki ετσι? τωρα θα μου πεις τι σου λεω. δε σε βοηθησα με την απαντηση μου. ακου λοιπον τη συμβουλη μου. οτι και να κανεις ... ζευγαρωσε τα. δηλαδη αν εχεις android κινητο παρε android ταμπλετα. κατα προτιμηση samsung και τα 2. Αν εχεις iphone τοτε ipad. θα παθεις πλακα με τη συνεργασια τους αν ειναι ζευγαρωμενα. allshare, wifi direct, tendering, cloud , κτλ. αν και δε το νομιζω ελπιζω να βοηθησα. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited July 5, 2012 by sakiss Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 εβαλα χθες την τελευταια ρομ που ειναι στο sammobile gia to p5100 tab 2 10.1 και θεωρω οτι τουλαχιστον το λαγκαρισμα σταματησε αρκετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Ότι υπάρχει ορισμένες φορές lag, υπάρχει. Πχ. πατάς ένα link και δεν βλέπεις κάποια ένδειξη ανταπόκρισης, αν και λίγα δευτερόλεπτα μετά διαπιστώνεις ότι προχωράει. Έχω διαβάσει ότι με το 4.0 η βελτίωση είναι μεγάλη, οπότε υπομονή. Στη διαχείρηση της ram δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα. Ποτέ δεν με έχει απασχολήσει η ελεύθερη ram αφού όλες οι app δουλεύουν σωστά. Και, εννοείται, το τμήμα που «λείπει» το χρησιμοποιεί το λειτουργικό. Δεν είχα ποτέ κάποιο κόλλημα της ταμπλέτας που να απαιτεί επανεκκίνηση, και όταν λέω ποτέ, εννοώ ποτέ. Μερικές φορές έχουν κλείσει εφαρμογές, τίποτα άλλο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasele Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 ενταξει, ψιλοασχετος ειμαι, οχι βλακας! βοηθησες ναι, απλα ελπιζω να μην κολλαει απιστευτα πολυ το samsung γιατι τοτε θα το μετανιωσω και θα τα κλαψω τα φραγκα.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 ερώτηση- γνωρίζει κανείς γιατί ΔΕΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ η συσκευή όταν την συνδέεις με το pc? οπως γινεται με το τηλ? υγ εκανα root η διαδικασία είναι πανεύκολη και αξίζει- τωρα όταν θα μπει το ζελεδάκι, το κάνουμε unroot και αυτο για να περάσουε το καινούριο firmwware? Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 ερώτηση- γνωρίζει κανείς γιατί ΔΕΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ η συσκευή όταν την συνδέεις με το pc? οπως γινεται με το τηλ? υγ εκανα root η διαδικασία είναι πανεύκολη και αξίζει- τωρα όταν θα μπει το ζελεδάκι, το κάνουμε unroot και αυτο για να περάσουε το καινούριο firmwware? Αν κάνεις root, θα έρθει η ενημέρωση για ics; Γενικά για να έρθει η ενημέρωση, πρέπει να κάνεις κάτι ή θα έρθει ειδοποίηση κάποια στιγμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Αν κάνεις root, θα έρθει η ενημέρωση για ics; Γενικά για να έρθει η ενημέρωση, πρέπει να κάνεις κάτι ή θα έρθει ειδοποίηση κάποια στιγμή; Αν έχεις κάνει root έρχεται κανονικά η ενημέρωση απλά όταν την κάνεις χάνεις το root. Η ενημέρωση θα σου εμφανιστεί αρκεί να έχεις επιλέξει από το μενού την αυτόματη αναζήτηση, άσε δε που θα το μάθεις και από εμάς αν διαβάζεις καθημερινά το topic Q) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Αν κάνεις root, θα έρθει η ενημέρωση για ics; Γενικά για να έρθει η ενημέρωση, πρέπει να κάνεις κάτι ή θα έρθει ειδοποίηση κάποια στιγμή; ερώτηση- γνωρίζει κανείς γιατί ΔΕΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ η συσκευή όταν την συνδέεις με το pc? για να φορτισει κατευθειαν απο το pc θελεις αυτο http://www.ebay.com/itm/USB-Data-Charger-Cable-for-PC-Computer-Charging-Samsung-Galaxy-Tab-10-1-P7500-10-/220912305994?pt=US_Tablet_Accessories&hash=item336f66474a οπως γινεται με το τηλ? υγ εκανα root η διαδικασία είναι πανεύκολη και αξίζει- τωρα όταν θα μπει το ζελεδάκι, το κάνουμε unroot και αυτο για να περάσουε το καινούριο firmwware? θα σου ερθει ειδοποιηση αλλα μπορεις να βλεπεις και απο εδω http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=3&o=1&m=GT-P7500&r=1#regiona Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 ερώτηση- γνωρίζει κανείς γιατί ΔΕΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ η συσκευή όταν την συνδέεις με το pc?Γιατί χρειάζεται μεγαλύτερη ένταση ρεύματος από αυτή που μπορεί να δώσει το USB. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greco99 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Ρε παιδιά, γνωρίζει κανείς κάτι σχετικά με τα παρακάτω λεγόμενα απο το Android Greece ??? http://androidgreece.gr/2012/07/07/ta-galaxy-tab-tis-samsung-anavathmizontai-se-ics/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Ρε παιδιά, γνωρίζει κανείς κάτι σχετικά με τα παρακάτω λεγόμενα απο το Android Greece ??? http://androidgreece.gr/2012/07/07/ta-galaxy-tab-tis-samsung-anavathmizontai-se-ics/ λογικα απο μερα σε μερα θα ερθει και σε μας.το 7.7 ηδη την πηρα προχθες. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Ποιό πληκτρολόγιο χρησιμοποιείτε; το Swype είναι πολύ καλό, αλλά όταν θέλω να γράψω κάτι που δεν υπάρχει στο λεξικό του είναι πολύ δύσκολο να πετύχω την λέξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Android - Εφαρμογές: Πληκτρολόγια & Εισαγωγή Κειμένου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Ποιό πληκτρολόγιο χρησιμοποιείτε; το Swype είναι πολύ καλό, αλλά όταν θέλω να γράψω κάτι που δεν υπάρχει στο λεξικό του είναι πολύ δύσκολο να πετύχω την λέξη.Απενεργοποίησε την αυτόματη διόρθωση από τις ρυθμίσεις του swype για να μην έχεις αυτό το πρόβλημα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Δοκίμασα να συνδέσω την ταμπλέτα με kies σε win7 και το usb καλώδιό του. Κατέβασα το πλέον πρόσφατο kies και συνέδεσα / αποσύνδεσα την ταμπλέτα πολλές φορές, χωρίς ωστόσο επιτυχία. Έχω το debugging on και off (κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι πρέπει να είναι οff, οπότε δοκίμασα και τα δύο), σε κάθε περίπτωση η σύνδεση είναι ανέφικτη (παίρνω το μήνυμα ότι η συσκευή δεν μπορεί να συνδεθεί, δοκιμάστε ξανά, κάτι τέτοιο) παρά το γεγονός ότι έχει 3-4 φορές κατεβάσει drivers (το laptop) και έχει κάνει επανεκκίνηση, που υποτίθεται ήταν απαραίτητη για να προχωρήσει η σύνδεση. Α, να σημειώσω ότι το laptop βλέπει το tablet, το αναγνωρίζουν δηλαδή τα win7 ως storage device υποθέτω, και μου ζητάει αν θέλω να κάνω συγχρονισμό ή να μεταφέρω αρχεία (αλλά σε ένα παράθυρο των win7, όχι του kies, που εξακολουθεί να μη βλέπει την ταμπλέτα). Εγώ φυσικά δεν θέλω τίποτα από αυτά (μεταφορά αρχείων κλπ.), θέλω να χρησιμοποιήσω αποκλειστικά το kies για αναβάθμιση του λογισμικού της ταμπλέτας. Καμία πρόταση; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 ειναι τα κολληματα του kies μη το ψαχνεις ειναι το χειροτερο προγραμμα , δοκιμασε να αναβαθμισεις μεσα απο το τηλεφωνο OTA αλλιως ξεκινα να φλασαρεις μονος σου την επισημη ρομ που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να σας ρωτήσω εάν γνωρίζετε κάποια εφαρμογή με την οποία μπορείς να βλέπεις την οθόνη του tablet στον υπολογιστη. Με wifi υπάρχει, εγώ ψάχνω αυτό να γίνεται μέσω συνδεσης usb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts