doctor-gio Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Ποιο firmware έχει τώρα; Δε φτάνει μόνο να αλλάξεις το pcode Έχει p7500 xxkl3 έκδοση φάσματος και αρ κατασκευής htj85b p7500xwkl1 για δώσε τα φώτα σου άρχοντα Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emax72003 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Παιδιά μήπως έχουμε ιδέα το πότε θα βγει τελικά η αναβάθμιση για ics για το P7500???έχουμε κανένα νέο???Για την επίσημη Ελληνική αναβάθμιση μιλάμε...ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Καλά, ότι δεν έχει βγει ακόμα -και ότι επίσης η ελληνική samsung δεν έχει να πει μια λέξη για αυτήν- είναι απογοητευτικό. Προφανώς το ενδιαφέρον τους για κάποιους πελάτες τους είναι πολύ περιορισμένο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Tyxerakia,μηπως εχεις κρατησει το md5sum της επισημης ελληνικης για να εχουμε το κεφαλι μας σιγουρο? Και κατι αλλο...να υποθεσω η διαδικασια του rooting παραμενει η ιδια ετσι? Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Tyxerakia,μηπως εχεις κρατησει το md5sum της επισημης ελληνικης για να εχουμε το κεφαλι μας σιγουρο? Και κατι αλλο...να υποθεσω η διαδικασια του rooting παραμενει η ιδια ετσι? Tι εννοείς; Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ελληνική ics. Η διαδικασία του rooting είναι ελάχιστα διαφορετική μεταξύ hc και ics, και υπάρχει αναλυτικά στον οδηγό για root, στην ενότητα των οδηγών. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Tι εννοείς; Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ελληνική ics. Η διαδικασία του rooting είναι ελάχιστα διαφορετική μεταξύ hc και ics, και υπάρχει αναλυτικά στον οδηγό για root, στην ενότητα των οδηγών. Για το ελληνικό P7510 βγήκε επίσημα η LP3 που είχε προηγουμένως δοθεί στην Πολωνία και στις χώρες τις Βαλτικής. Η επίσημη ελληνική rom: http://depositfiles.com/files/ci4irv3y1 H LP3 ειναι HC δηλαδη? Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 (edited) H LP3 ειναι HC δηλαδη? A sorry, εννοούσα την 7500 γιατί τα παράπονα γι'αυτήν είναι. Αν και όπως έχω ξαναπει, αυτή που υπάρχει στην πρώτη σελίδα (η LP6) είναι πλήρως συμβατή με την Ελλάδα και αν αποφασίσουν να τη δώσουν επίσημα αυτήν θα δώσουν πιθανότατα. Όσο για το md5 που ζητάς, περιέχεται μέσα στο zip... και δεν το έκανα εγώ αλλά η Samsung, οπότε δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς αν το έχω "κρατήσει". Edited October 30, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 A sorry, εννοούσα την 7500 γιατί τα παράπονα γι'αυτήν είναι. Αν και όπως έχω ξαναπει, αυτή που υπάρχει στην πρώτη σελίδα (η LP6) είναι πλήρως συμβατή με την Ελλάδα και αν αποφασίσουν να τη δώσουν επίσημα αυτήν θα δώσουν πιθανότατα. Δλδ η LP3(ICS) εχει δωθει επισημα για το p7510 ενω η LP6(ICS) αναμενεται(επισημα εννοω) για τα p7500 Ρωταω γιατι εχω μπλεξει λιγο τα μπουτια μου με αυτες τις ονομασιες...LP3 λεγονται και καποιες ρομς για το SII και δεν μπορω να βγαλω ακρη στο google Btw,λεω αυτες τις μερες να δοκιμασω την CM10 του pershoot...Λενε οτι ειναι πολυ καλη με το κυριως προβλημα να ειναι οτι η front camera ποτε δουλευει και ποτε οχι Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Δλδ η LP3(ICS) εχει δωθει επισημα για το p7510 ενω η LP6(ICS) αναμενεται(επισημα εννοω) για τα p7500 Ρωταω γιατι εχω μπλεξει λιγο τα μπουτια μου με αυτες τις ονομασιες...LP3 λεγονται και καποιες ρομς για το SII και δεν μπορω να βγαλω ακρη στο google Btw,λεω αυτες τις μερες να δοκιμασω την CM10 του pershoot...Λενε οτι ειναι πολυ καλη με το κυριως προβλημα να ειναι οτι η front camera ποτε δουλευει και ποτε οχι Ναι όπως τα λες. Δεν κατάλαβα γιατί έχεις μπλεχτεί, ακόμα και να έχουν τις ίδιες ονομασίες (που είναι πιθανό γιατί αντιστοιχούν σε ημερομηνίες συνήθως), η LP3 για το Sii θα είναι η I9100XXLP3, ενώ για το tablet θα είναι η P7510XXLP3.... Όσο για την CM10, αυτά έχουν οι customs. Αν τη δοκιμάσεις πάντως γράψε εμπειρίες :) Εγώ με την ICS πάντως είμαι ευχαριστημένος. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Καλησπερα υπαρχει καποιος τροπος να κανω επαναφορα διαγραμενων αρχειων απο το tablet; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegasos Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Το πρόβλημα με την κατανάλωση μπαταρίας σε official ICS έχει βρεθεί άκρη (p7500)? Στο δικό μου πέφτει απο το 100% σε 84% μεσα σε 24 ώρες χωρίς καθολου χρήση, απλα να είναι στο stand-by. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferrariakos88 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 http://galaxytabreview.com/10-1/south-africa-official-ics-update/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+PlanetAndroidCom+%28Planet+Android%29 Εμείς πότε? Μπορούμε να βάλουμε αυτή είναι καινούρια ή είναι σαν την ιταλική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 http://galaxytabreview.com/10-1/south-africa-official-ics-update/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+PlanetAndroidCom+%28Planet+Android%29 Εμείς πότε? Μπορούμε να βάλουμε αυτή είναι καινούρια ή είναι σαν την ιταλική? Γιατί να μπας να μπλέξεις, που ξέρεις τι είναι η Νοτιοαφρικάνικη? Ανετα βάλε την Βαλτικής, καλύτερη και από την Ιταλική είναι Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Δεν είναι καν για το δικό μας. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferrariakos88 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Ναι αλλά το θέμα με την μπαταρία? Εγγύηση συνεχίζει να ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Ναι αλλά το θέμα με την μπαταρία? Εγγύηση συνεχίζει να ισχύει? Δε βγάζει νόημα αυτό που είπες, θες να το εξηγήσεις λίγο; :) Ποια εγγύηση; Ποιο θέμα με τη μπαταρία; Τι σχέση έχει αυτό με το firmware που βρήκες που είναι για άλλη συσκευή (ΜΗΝ το βάλεις) ; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferrariakos88 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Πες ότι βάζουμε την ICS έκδοση της Βαλτικής σε ελληνικό tab. 1. Η εγγύηση ισχύει? 2. Τα tab που κάναν αυτή την αναβάθμιση, δεν είναι αλήθεια ότι στη συνέχεια αντιμετώπιζαν πρόβλημα με την αυτονομία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Πες ότι βάζουμε την ICS έκδοση της Βαλτικής σε ελληνικό tab. 1. Η εγγύηση ισχύει? 2. Τα tab που κάναν αυτή την αναβάθμιση, δεν είναι αλήθεια ότι στη συνέχεια αντιμετώπιζαν πρόβλημα με την αυτονομία? Με την εγγύηση δεν έχεις κάποιο θέμα και εγώ προσωπικά και με την ιταλική και με την Βαλτικής δεν διαπίστωσα κανένα θέμα με την μπαταρια Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferrariakos88 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Ποια προτείνετε δηλ.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Ποια προτείνετε δηλ.? Κοίτα το πρώτο μήνυμα του θέματος για προτεινόμενα firmwares... Όσο για την εγγύηση θεωρητικά όχι, δε θα ισχύει πια, εκτός κι αν η Ελλάδα δώσει το ίδιο firmware. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Στο 7510 , πως μπορώ να διαγράψω τον έναν από τους δυο λογαριασμούς gmail που έχει; Έχω βρει τον τρόπο να τον απενεργοποιήσω και να μην συγχρονίζει, αλλά να τον διαγράψω τελείως όχι. Είμαι root και έχω ics. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 εβαλα το update για Kies στον υπολογιστη και ανακαλυψα οτι πλεον δεν αναγνωριζει την συσκευη μου που ειναι tab 10.1 p7500 εχω βαλει το Πολωνικη εκδοση p7500XWLP6 ειναι καποιος που ανυμετωπισε αυτο το προβλημα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Ξαφνικά έβγαλε ένα κόκκινο Χ πάνω στην μπαταρία και φόρτισε ως το 86%. Έκανα επανεκκίνηση, αλλά το Χ παραμένει. Χρησιμοποιώ τον original φορτιστή και δεν είχα αυτό το πρόβλημα ποτέ πριν στους 16 μήνες της ταμπλέτας. Έκανα και μια βόλτα στο ίντερνετ, όπου σε 2-3 φόρουμ αναφέρουν κάποιοι το ίδιο πρόβλημα στη δική μας και άλλες (πχ. 10.1 tab 2) ταμπλέτες, χωρίς να δω κάποια λύση. Ξέρει κανείς κάτι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Μου το κανει στο λαπτοπ μου αυτο με windows 7.Μηπως ειναι για πεταμα η μπαταρια οπως και στο λαπτοπ μου;Μηπως αυτο θελει να πει ο ποιητης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Ξαφνικά έβγαλε ένα κόκκινο Χ πάνω στην μπαταρία και φόρτισε ως το 86%. Έκανα επανεκκίνηση, αλλά το Χ παραμένει. Χρησιμοποιώ τον original φορτιστή και δεν είχα αυτό το πρόβλημα ποτέ πριν στους 16 μήνες της ταμπλέτας. Έκανα και μια βόλτα στο ίντερνετ, όπου σε 2-3 φόρουμ αναφέρουν κάποιοι το ίδιο πρόβλημα στη δική μας και άλλες (πχ. 10.1 tab 2) ταμπλέτες, χωρίς να δω κάποια λύση. Ξέρει κανείς κάτι; εννοεις το ιδιο x που βγαζει αν συνδεσεις το ταμπλετ σε usb θυρα υπολογιστη? Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts