boymanos Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 ειχε μια προσφορα το electroworld με κουπονι,αλλα φαινεται παραγγειλαν πολλοι και το εβγαλαν,μαλλον σημερα το απογευμα,γιατι μεχρι το μεσημερι υπηρχε στα 233 ευρω.κατοπιν τουτου η τιμη ειναι τωρα 333 ευρω χωρις εκπτωση,και υπαρχει εκπτωση ακομα για το 3g απο 399 ευρω στα 359 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis8791 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 ευχαριστω για τις απαντησεις σας... τι να κανουμε next time... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 ειχε μια προσφορα το electroworld με κουπονι,αλλα φαινεται παραγγειλαν πολλοι και το εβγαλαν,μαλλον σημερα το απογευμα,γιατι μεχρι το μεσημερι υπηρχε στα 233 ευρω.κατοπιν τουτου η τιμη ειναι τωρα 333 ευρω χωρις εκπτωση,και υπαρχει εκπτωση ακομα για το 3g απο 399 ευρω στα 359 ευρω. πρεπει να κανει καποιος εγγραφη στο site για να δει την προσφορα αυτη με το πασχαλινο κουπονι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 εγω παιδια μολις εστειλα email διαμαρτυριας για κοροιδια,καθοσον στο email που μου εστειλαν,το ειχαν σαν προσφορα με εκπτωτικο κουπουνι και μαλιστα ελεγαν για μια εβδομαδα ισχυ απο 17.04.12.αλλο το βγαζω τελειως γιατι τελειωσε σαν προιον,και αλλο αφαιρω την εκπτωση.αυτο ειναι σκετη κοροιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 εγω παιδια μολις εστειλα email διαμαρτυριας για κοροιδια,καθοσον στο email που μου εστειλαν,το ειχαν σαν προσφορα με εκπτωτικο κουπουνι και μαλιστα ελεγαν για μια εβδομαδα ισχυ απο 17.04.12.αλλο το βγαζω τελειως γιατι τελειωσε σαν προιον,και αλλο αφαιρω την εκπτωση.αυτο ειναι σκετη κοροιδια. λογικα θα σου πουν οτι ηταν για περιορισμενα κομματια... Κλασικες τακτικες δλδ... Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 πρεπει να κανει καποιος εγγραφη στο site για να δει την προσφορα αυτη με το πασχαλινο κουπονι ? οχι...Δεν χρειαζεται...Δες πχ την εκδοση wifi+3G Edit:Sorry για τα 2 συνεχομενα μυνηματα Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) εκανα μολις τωρα εγγραφη στο site του Electroworld, οντως δεν βλεπω πλεον πασχαλινο κουπονι για το μαυρο wifi (εχει 333 ευρω) ... αργησαμε, τι να κανουμε :cry: ... Το αλλο ομως, το 3G, εχει εκπτωση απο 399 στα 319 ευρω (κι οχι στα 359 που εγραψε καποιος) :) (τι εγινε, το κατεβασανε κι αλλο ?!! ... καλη προσφορα ειναι κι αυτη παντως, λεω να παρω αυτο τελικα) ;) φιλε What χρειαζεται νομιζω η εγγραφη, αλλιως δεν εχω κωδικου κουπονιου να δωσω και η τιμη ξαναπαει στα 399 απο τα 319 ... (εκανα αποσυνδεση και το διαπιστωσα !!) ... Εισαι σιγουρος οτι δεν χρειαζεται εγγραφη ?? :) Edited April 19, 2012 by Acer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greco99 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 εκανα μολις τωρα εγγραφη στο site του Electroworld, οντως δεν βλεπω πλεον πασχαλινο κουπονι για το μαυρο wifi (εχει 333 ευρω) ... αργησαμε, τι να κανουμε :cry: ... Το αλλο ομως, το 3G, εχει εκπτωση απο 399 στα 319 ευρω (κι οχι στα 359 που εγραψε καποιος) :) (τι εγινε, το κατεβασανε κι αλλο ?!! ... καλη προσφορα ειναι κι αυτη παντως, λεω να παρω αυτο τελικα) ;) φιλε What χρειαζεται νομιζω η εγγραφη, αλλιως δεν εχω κωδικου κουπονιου να δωσω και η τιμη ξαναπαει στα 399 απο τα 319 ... (εκανα αποσυνδεση και το διαπιστωσα !!) ... Εισαι σιγουρος οτι δεν χρειαζεται εγγραφη ?? :) Εχεις δικιο :confused: Τωρα το ειδα. Με το κουπονι, το μαυρο ειναι 359 και το ασπρο 319 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Εχεις δικιο :confused: Τωρα το ειδα. Με το κουπονι, το μαυρο ειναι 359 και το ασπρο 319 ! ρε παιδια τι σκαμπανεβασματα με τις τιμες και τα χρωματα ασπρο-μαυρο ειναι αυτα ? αλλη κοστολογηση εχει η ασπρη και η μαυρη μπογια στα πλαστικα ?? :p :D οχι...Δεν χρειαζεται...Δες πχ την εκδοση wifi+3G χρειαζεται η εγγραφη φιλε μου, αλλιως δεν εχεις εκπτωτικο κουπονι να δωσεις στο κουτακι που στο ζηταει !! ;) (τον κωδικο του κουπονιου μου τον στειλανε στο email που ακολουθησε την εγγραφη μου πριν λιγο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Εγω παιδια και χωρις να κανω login,βλεπω ποιες συσκευες ειναι σε προσφορα...Εμφανιζεται ενα χρυσο αυγο στα δεξια της εικονας... Τωρα τι αλλο να πω?Περιεργο :p Ας ελπιζουμε τα tablets που πηραμε να ειναι σε καλη κατασταση :) Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Εγω παιδια και χωρις να κανω login,βλεπω ποιες συσκευες ειναι σε προσφορα...Εμφανιζεται ενα χρυσο αυγο στα δεξια της εικονας... Τωρα τι αλλο να πω?Περιεργο :p Ας ελπιζουμε τα tablets που πηραμε να ειναι σε καλη κατασταση :) χμμμ, μαλλον δεν σε εχει αποσυνδεσει εντελως το συστημα και ο browser σου εχει κρατησει τα cookies (δεν τα εχει σβησει) ... Εγω με το που παταω "αποσυνδεση" δεν βλεπω πλεον τις προσφορες που εβλεπα πριν, ουτε χρυσα αυγα ουτε τιποτα ... :blink: ... χανω τα αυγα και τα πασχαλια που λενε !!!! :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 χμμμ, μαλλον δεν σε εχει αποσυνδεσει εντελως το συστημα και ο browser σου εχει κρατησει τα cookies (δεν τα εχει σβησει) ... Εγω με το που παταω "αποσυνδεση" δεν βλεπω πλεον τις προσφορες που εβλεπα πριν, ουτε χρυσα αυγα ουτε τιποτα ... :blink: ... χανω τα αυγα και τα πασχαλια που λενε !!!! :p :D xaxaxa Απο οτι βλεπω παντως το εκπτωτικο κουπονι που μου εστειλαν στο email,ειναι διαφορετικο απο αυτο που μας ειπε εδω ο φιλος...Παρολα δουλεψε κανονικα αυτο που εχει εδω :p Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 xaxaxa Απο οτι βλεπω παντως το εκπτωτικο κουπονι που μου εστειλαν στο email,ειναι διαφορετικο απο αυτο που μας ειπε εδω ο φιλος...Παρολα δουλεψε κανονικα αυτο που εχει εδω :p νομιζω οτι στον καθε user στελνουν αλλον κωδικο κουπονιου (unique, μοναδικον σε αυτον τον user δηλαδη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Στην οθόνη μου εμφανίστηκε μια κηλίδα η οποία ανά διαστήματα φαίνεται να υποχωρεί, και να εμφανίζεται ξανά, σα να έχει πάρει υγρασία η οθόνη, το έχει αντιμετωπίσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Στην οθόνη μου εμφανίστηκε μια κηλίδα η οποία ανά διαστήματα φαίνεται να υποχωρεί, και να εμφανίζεται ξανά, σα να έχει πάρει υγρασία η οθόνη, το έχει αντιμετωπίσει κανείς? Ποιο μοντελο εχεις,ποτε το πηρες και απο που ? Απο οτι διαβαζω ειναι γνωστο προβλημα λογο θερμοτητας. Απλα εγω νομιζα οτι υπηρχε μονο στα πρωτα κομματια(για αυτο το ρωταω το ποτε)... Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Είναι παλιό, είχε ξεμείνει στην εταιρία και πήρα να το δοκιμάσω, δε ξέρω από που αγοράστηκε GT-7500 λέει στο model number Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Ναι, το μαυρο πηρα!! ξερουμε για καποια θηκη-stand?? εγω πηρα αυτη την θηκη. μου ηρθε σημερα. πρωτες εντυπωσεις θετικες για τα λεφτα της. να θελεται να ανεβασω καμια φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Εγώ έχω πήρα αυτή. Είναι τέλεια και μου ήρθε εντός 3 ημερών. Επίσης έχω αγοράσει και συστήνω αυτά: skin guard screen protectorhttp://www.ebay.com/itm/TOP-QUALITY-LEATHER-CASE-FOR-SAMSUNG-GALAXY-TAB-10-1-P7500-UK-Seller/220871544751?ssPageName=WDVW&rd=1&ih=012&category=132141&cmd=ViewItem#ht_1379wt_953 Καλη ποιοτητα και καλη τιμη Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 για οποιον ενδιαφερεται για το 7510 μονο wi-fi ,το electroworld το ξαναεβαλε με το κουπονι στα 244 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 για οποιον ενδιαφερεται για το 7510 μονο wi-fi ,το electroworld το ξαναεβαλε με το κουπονι στα 244 ευρω. σε ευχαριστω πολυ φιλε :) στα 233 δεν ειχε μεχρι χτες το μεσημερι ? το ανεβασανε λιγακι δηλαδη ? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 σε ευχαριστω πολυ φιλε :) στα 233 δεν ειχε μεχρι χτες το μεσημερι ? το ανεβασανε λιγακι δηλαδη ? :blink: ναι,τωρα δεν ξερω το γιατι,αλλα απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 σε ευχαριστω πολυ φιλε :) στα 233 δεν ειχε μεχρι χτες το μεσημερι ? το ανεβασανε λιγακι δηλαδη ? :blink: ακριβως οπως τα λες. Η τιμη ανεβηκε και στο κωτσοβολο(ακριβως η ιδια τιμη, 349.9 χωρις την εκπτωση) καθως και οι 2 εταιριες ειναι στην Dixons retail! Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis8791 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 (edited) καλησπέρα παιδια, στο site electroworld, γραφει πως αν και εχει διπλη καμερα το GT-P7510 δε κανει βιντεοκληση. ισχυει και για skype αυτο? αν μπορουσατε να μου πειτε γιατι ειμαι ετοιμος να το παρω... Ευχαριστω... Edited April 20, 2012 by fanis8791 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Μα εννοείται ότι κάνει βιντεοκλήσεις με skype, google talk (τα δύο αυτά χρησιμοποιώ εγώ. Θα υπάρχουν και άλλα). Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 (edited) Αμφιταλαντευόμουν πολύ καιρό για το αν έπρεπε να πάρω ένα tablet ή όχι, αν αξίζει τα λεφτά του κτλ ... αλλά με αυτή την προσφορά του electroworld δεν άντεξα και μόλις το παρήγγειλα! Στην φτηνότερη τιμή της αγοράς για το P7510 βάλαν -30% και βάλαν και άτοκες δόσεις :D. Εμένα 244.93 μου βγήκε ή 6x40 περίπου. Ελπίζω μόνο να έχει συνέπεια το μαγαζί γιατί η προσφορά είναι λίγο too good to be true. Μήπως είναι τίποτα παραεισαγωγές τρελές; Παρέλαβε κανένας; Edited April 20, 2012 by gthe Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts