geovass Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Για δές εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Για δές εδώ Κατεβασα μια απο εκει...Και αφου την περασα , το ταμπλετ δεν ανοιγε...Εκανε boot loop (σωστα το ειπα;!!)..Εκτος κι αν εκανα λαθος διαδικασια.Αυτο που εχω εγω ειναι το google i/o και νομιζω ειχε κλειδωμενο/διαφορετικο bootloader..Καταφερα και εβαλα cwm recovery και περασα μια ρομ..Αλλα τωρα θελω να βαλω μια επισημη... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Δοκίμασε αυτήν. Εiναι η τελευταία Ευρωπαϊκή. Παίζει σε όλα τα P7510 που υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Οκ.Την κατεβασα.Τωρα αυτη την περναω μεσω odin;Η την αντιγραφω στο tab και μεσω recovery κανω εγκατασταση; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Με Odin θα την περάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Τα εκανα ολα...Περασα το cwm recovery το root και την επισημη HC 3.2...Πλεον το Kies βλεπει το firmware κανονικα , κατι που δεν εκανε πριν..! Ευχαριστω! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbou Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Πρόσφατα αγόρασα το συγκεκριμένο tablet και ενω στην αρχή μου έπαιζε όλα τα video απο youtube κανονικά, τον τελευταίο καιρό αρνειται πεισματικά να παίξει HD video. συγκεκριμένα μου βγάζει μήνυμα υπήρξε πρόβλημα κατά την αναπαραγωγή αγγίξτε για επανάληψη. το πρόβλημα εμφανίζεται και μέσω της εφαρμογής αλλα και μέσω του browser. επίσης να αναφέρω ότι 720p video απ'ο τον σκληρό ή απο το δίκτυο μου τα παίζει κανονικά.Έχει κανείς αλλος παρόμοιο πρόβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vageliskas Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 1) Είναι θέμα του υπολογιστή, μάλλον δεν έχει τα σωστά drivers. Εγκατάστησε το Kies αν δεν το έχεις κάνει, ή αν το έχεις κάνει ξανακάντο. Και κάνε ένα reboot. 2) Βγάλε το widget ειδήσεων του AP από την αρχική οθόνη αν είναι εκεί, μετά από τις ρυθμίσεις-εφαρμογές-διαχείριση εφαρμογών, βρες το AP και κάνε εκκαθάριση data και cache. Μετά κάνε reboot και θα είσαι οκ. Tότε αν θες μπορείς να ξαναβάλεις το widget εκεί που ήταν. Ευχαριστω πολυ για τις 2 λυσεις. Ηταν ακριβεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryssa33 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Γεια σας, Να κανω μια ερωτηση, οσοι χρησιμοποιουν το allshare για video straming μπορουν να δουν .srt υποτιτλους στο tab? Εννοειται με το ιδιο ονομα avi/srt... Χρυσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 (edited) Γεια σας, Να κανω μια ερωτηση, οσοι χρησιμοποιουν το allshare για video straming μπορουν να δουν .srt υποτιτλους στο tab? Εννοειται με το ιδιο ονομα avi/srt... Χρυσα Μόλις δοκίμασα Χρύσα, όχι, δε φαίνονται οι υπότιτλοι με το allshare... Γίνεται αν μπεις στο pc με κάποιο άλλο πρόγραμμα π.χ. es file explorer, και μετά τρέξεις το αρχείο με κάποιον player που υποστηρίζει υπότιτλους π.χ. Dice Player. Ευχαριστώ πολύ. Και κάτι ακόμη: Για να ανοίξω το samsung apps μου ζητάει κάρτα sim. Τελικά έβαλα μία παλιά και μπόρεσα και μπήκα. Είναι φυσιολογικό αυτό? Όσο για το allshare δεν το βρίσκω μέσα στις εφαρμογές. το μόνο που βρίσκω είναι το allshare player. Να κατεβάσω αυτό? Sorry για την καθυστέρηση. Όχι, το allshare player είναι πατάτα, και φαίνεται ότι το allshare δεν είναι στο samsung apps, νόμιζα ότι θα ήταν εκεί. Ορίστε το allshare από την 3.2, έχω την υποψία ότι δε θα εγκατασταθεί σαν απλή εφαρμογή και ότι πρέπει ως root να το αντιγράψεις στο /system/app, δοκίμασε πάντως και πες μου: http://www.mediafire.com/?9y8l23p163et1xk Edited February 20, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryssa33 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Ok Alex, thank you! Θα δοκιμασω με αυτο τον τροπο.. Ειχα πριν το Emit για αυτη τη δουλεια και δουλευε πολυ καλα, αλλα χρησιμοποιουσε πολλα resources και ζεσταινοταν αρκετα το φουκαριάρικο το λαπτοπ που εχω και ειπα να δοκιμασω το allshare.. Χρύσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khatzis Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Sorry για την καθυστέρηση. Όχι, το allshare player είναι πατάτα, και φαίνεται ότι το allshare δεν είναι στο samsung apps, νόμιζα ότι θα ήταν εκεί. Ορίστε το allshare από την 3.2, έχω την υποψία ότι δε θα εγκατασταθεί σαν απλή εφαρμογή και ότι πρέπει ως root να το αντιγράψεις στο /system/app, δοκίμασε πάντως και πες μου: Δυστυχώς δεν είμαι root οπότε δε θα μπορέσω μάλλον να το εγκαταστήσω. Σ' ευχαριστώ πάντως. Όσον αφορά τελικά την κάρτα sim, για ποιο λόγο είναι απαραίτητη για να δουλεύει το samsung apps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Δυστυχώς δεν είμαι root οπότε δε θα μπορέσω μάλλον να το εγκαταστήσω. Σ' ευχαριστώ πάντως. Όσον αφορά τελικά την κάρτα sim, για ποιο λόγο είναι απαραίτητη για να δουλεύει το samsung apps? Δεν ξέρω, μάλλον έχει να κάνει με κάποιο setting που είναι μόνο στα P7500. Εγώ που έχω το wifi only (P7510) δουλεύει μια χαρά το samsung apps. (Πάντα με βασάνιζε αυτό πάντως, όχι μόνο με σένα... αν δεν έχει κάποιος σκοπό να χρησιμοποιήσει το 3g και δεν έχει καν κάρτα, γιατί να δώσει παραπάνω λεφτά για το 3g μοντέλο; Δώστε μου κι εμένα αφού σας περισσεύουν ρε παιδιά :)) Προτείνω πάντως ανεπιφύλακτα να κάνεις root, όχι μόνο για το allshare αλλά και για το touchscreentune, που κάνει το tablet πραγματικό tablet... φυσικά η απόφαση είναι δική σου, απλά λέω ότι αξίζει. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khatzis Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Δεν ξέρω, μάλλον έχει να κάνει με κάποιο setting που είναι μόνο στα P7500. Εγώ που έχω το wifi only (P7510) δουλεύει μια χαρά το samsung apps. (Πάντα με βασάνιζε αυτό πάντως, όχι μόνο με σένα... αν δεν έχει κάποιος σκοπό να χρησιμοποιήσει το 3g και δεν έχει καν κάρτα, γιατί να δώσει παραπάνω λεφτά για το 3g μοντέλο; Δώστε μου κι εμένα αφού σας περισσεύουν ρε παιδιά :)) Προτείνω πάντως ανεπιφύλακτα να κάνεις root, όχι μόνο για το allshare αλλά και για το touchscreentune, που κάνει το tablet πραγματικό tablet... φυσικά η απόφαση είναι δική σου, απλά λέω ότι αξίζει. Φίλε Tyxerakia, εγώ πήρα το 7500 γιατί έχω 1,5 gb χρόνο Internet μηνιαίως με το πακέτο του κινητού μου, οπότε χρησιμοποιώντας το galaxy s2 ως hotspot θα μπορώ να έχω σχεδόν πάντοτε πρόσβαση στο internet. Όσον αφορά το θέμα root πάντως πιθανόν θα έχεις δίκιο, αλλά πρέπει να ασχοληθώ και να διαβάσω αρκετά για να το κάνω. Δεν μπαίνω καν στον κόπο να σε ρωτήσω τι είναι το touchscreentune, θα προσπαθήσω να το googlάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Δυστυχώς δεν είμαι root οπότε δε θα μπορέσω μάλλον να το εγκαταστήσω. Σ' ευχαριστώ πάντως. Όσον αφορά τελικά την κάρτα sim, για ποιο λόγο είναι απαραίτητη για να δουλεύει το samsung apps? Φιλε μου να σε ρωτησω, ποια εκδοση λογισμικου εχεις? την 3.2? Σε ρωταω γιατι αφενος το allshare περιλαμβανεται στην 3.2 (ειχα και γω το ιδιο θεμα μεχρι που εκανα την αναβαθμιση), αλλα και γιατι με το που εγινε η αναβαθμιση δεν μου ζητησε καρτα για να ενεργοποιηθει το samsung apps (Αυτο με μια επιφυλαξη-ισως ειχε κρατησει τα στοιχεια μου απο την 3.1). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 (edited) Φίλε Tyxerakia, εγώ πήρα το 7500 γιατί έχω 1,5 gb χρόνο Internet μηνιαίως με το πακέτο του κινητού μου, οπότε χρησιμοποιώντας το galaxy s2 ως hotspot θα μπορώ να έχω σχεδόν πάντοτε πρόσβαση στο internet. Όσον αφορά το θέμα root πάντως πιθανόν θα έχεις δίκιο, αλλά πρέπει να ασχοληθώ και να διαβάσω αρκετά για να το κάνω. Δεν μπαίνω καν στον κόπο να σε ρωτήσω τι είναι το touchscreentune, θα προσπαθήσω να το googlάρω. Ε... ακριβώς το επιχείρημά σου ακυρώνει αυτό που είπες... εκτός αν με το galaxy s2 σου και το πακέτο με το 1.5g, σου ήρθε δώρο το 7500... αλλιώς ακριβώς αυτό κάνω εγώ με το wifi only μοντέλο, συνδέομαι στο galaxy s μου ως hotspot. Τι σχέση έχει το 3g πάνω στο tablet μ'αυτό που λες; Όσο για το root, είναι μόνο ένα αρχείο, εύκολη υπόθεση, αν θέλεις βοήθεια στείλε μου ένα pm, δεν θέλει όση μελέτη φαντάζεσαι :). Το touchscreentune είναι ένα πρόγραμμα που βελτιώνει δραματικά την απόκριση της οθόνης, αν θέλεις να γράψεις στο tablet με το χέρι ή με stylus. Αλήθεια, δοκίμασες να εγκαταστήσεις το παραπάνω αρχείο και δε δούλεψε; ΕDIT: Για το P7500 ο giannis_lo έχει δίκιο, έχει βγει η 3.2. Από Ελλάδα το πήρες το κινητό; Αν ναι, έχεις κοιτάξει αν σου δίνει αναβάθμιση; Θα λύσεις μια και καλή το πρόβλημά σου με το allshare, και απ'ότι λέει ο Γιάννης και με το Samsung apps... Edited February 20, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khatzis Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 (edited) Ε... ακριβώς το επιχείρημά σου ακυρώνει αυτό που είπες... εκτός αν με το galaxy s2 σου και το πακέτο με το 1.5g, σου ήρθε δώρο το 7500... αλλιώς ακριβώς αυτό κάνω εγώ με το wifi only μοντέλο, συνδέομαι στο galaxy s μου ως hotspot. Τι σχέση έχει το 3g πάνω στο tablet μ'αυτό που λες; Όσο για το root, είναι μόνο ένα αρχείο, εύκολη υπόθεση, αν θέλεις βοήθεια στείλε μου ένα pm, δεν θέλει όση μελέτη φαντάζεσαι :). Το touchscreentune είναι ένα πρόγραμμα που βελτιώνει δραματικά την απόκριση της οθόνης, αν θέλεις να γράψεις στο tablet με το χέρι ή με stylus. Αλήθεια, δοκίμασες να εγκαταστήσεις το παραπάνω αρχείο και δε δούλεψε; Giannis_lo την 3.1 έχει ο Khatzis, γιατί η 3.2 δεν έχει βγει στην Ελλάδα ακόμα, προφανώς το δικό σου έχει λογισμικό εξωτερικού, δηλαδή είναι εισαγωγής... Έχεις απόλυτο δίκιο, μπερδεύτηκα. Νομίζω πως τελικά το 3g θα μείνει τελείως αχρείαστο, εκτός και εάν η vodafon μου δώσει δεύτερη κάρτα (παλαιότερα νομίζω το κάνανε χωρίς έξτρα χρέωση). Το touchscreentune δεν προσπάθησα να το εγκαταστήσω καν, αφού προορίζεται για root συσκευές. Όσον αφορά το root σου στέλνω pm. Φιλε μου να σε ρωτησω, ποια εκδοση λογισμικου εχεις? την 3.2? Σε ρωταω γιατι αφενος το allshare περιλαμβανεται στην 3.2 (ειχα και γω το ιδιο θεμα μεχρι που εκανα την αναβαθμιση), αλλα και γιατι με το που εγινε η αναβαθμιση δεν μου ζητησε καρτα για να ενεργοποιηθει το samsung apps (Αυτο με μια επιφυλαξη-ισως ειχε κρατησει τα στοιχεια μου απο την 3.1). Giannis_lo έχω την 3.1 Edited February 21, 2012 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktm_21 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Ρωτησα και πιο πριν αλλα κανεις δεν απαντησε, κανα καλο browser για να μην lagarei τοσο το tablet σε μερικες σελιδες οπως το facebook πχ se full site ? To ics πότε θα το πάρει σαν αναβαθμιση ? Παράθεση GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Καλημέρα φίλοι,ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω το συγκεκριμένο tablet με 3g εννοείται.Αν μπορεί κάποιος να μου πει κάποιες πληροφορίες περιληπτικά θα ήμουν ευγνώμων......... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Eπειδή τώρα τελευταία μου ζητήθηκε επανειλημμένα, έγραψα έναν αναλυτικό οδηγό για το πώς να γίνετε root στο tab σας. Είναι στην ενότητα των Οδηγών: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329092 Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 (edited) @ktm_21: Προφανώς θα πάρει το ics, αλλά ακόμα δεν νομίζω να έχω διαβάσει κάτι, ούτε για άλλες χώρες. Πάντως ένας φίλος με το asus eee pad transformer έλαβε σήμερα 4.0.3 και «ζηλεύω»... Edited February 27, 2012 by nikosal Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paiktour Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 (edited) Καλησπέρα... χθες έγινα κάτοχος του 7500 και έχω να ρωτήσω: προσπαθώ να βάλω την sim στην υποδοχή και δεν κουμπώνει με τπτ, παίρνει διαφορετική? Επίσης γιατι δεν μπορώ να βρω εφαρμογές στο μάρκετ όπως instagram, viber και whatsapp? Edited February 28, 2012 by paiktour Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Κανονική SIM παίρνει, απλά θέλει λίγο σπρώξιμο για να κουμπώσει! Για τις εφαρμογές που είπες, δεν μπορείς να τις περάσεις γιατί δεν υποστηρίζονται μιας και δεν έχεις voice στην κάρτα (νομίζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paiktour Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 χμμ κακό αυτό... το ipad τα χει αυτά, δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική κινούνται, είμαι και νέος στα android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpoulos Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Ρε παιδιά μια ερώτηση προσπαθώ να συνδεθώ με το emit άλλα τίποτα δεν το βλέπει ούτε για πλάκα μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts