Jump to content

ZTE Carl

aenaos15
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εγώ στο service το έχω δώσει, 2 βδομάδες μου είπαν οι οποίες συμπληρώνονται την τρίτη που μας έρχεται. Έχω κι εγώ την υποψία μη μου δώσουν απλά ένα καινούργιο με το ίδιο πρόβλημα, η κοπελιά στο κατάστημα μου είπε για καινούργιο και την σταμάτησα, τις είπα να αναφέρει ρητά "πρόβλημα με το WiFi" στο service ώστε να ξέρουν (ελπίζω) τι να κάνουν. Θα δείξει.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

• Απαντήσεις 263
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το ίδιο μου έκανε κι εμένα, κι έστελνε ένα sms σε δύο ή τρία κομμάτια. Εκεί να δεις χρεώσεις.

Μπορείς να κατεβάσεις το greek keyboard και θα λειθεί το πρόβλημά σου. Είναι ελληνικό.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sql.greekkeyboard&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zcWwuZ3JlZWtrZXlib2FyZCJd

Πιστεύω να βοήθησα :-)

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου, η εφαρμογη που δινεις λυνει το θεμα μιας και τα default ελληνικα του τηλεφωνου "στοιχιζουν" τα διπλα bytes (θελω να πιστευω πως δεν ειναι καποιο αρρωστο τρικ για να γδερνουν τους πελατες) !!!!!!

Κι εγώ στο service το έχω δώσει, 2 βδομάδες μου είπαν οι οποίες συμπληρώνονται την τρίτη που μας έρχεται. Έχω κι εγώ την υποψία μη μου δώσουν απλά ένα καινούργιο με το ίδιο πρόβλημα, η κοπελιά στο κατάστημα μου είπε για καινούργιο και την σταμάτησα, τις είπα να αναφέρει ρητά "πρόβλημα με το WiFi" στο service ώστε να ξέρουν (ελπίζω) τι να κάνουν. Θα δείξει.

εμενα με πηραν σήμερα τηλέφωνο... αρχικα για να μου πουν να παω στο καταστημα να παραλάβω ΝΕΟ κινητό(ΖΤΕ carl) ή κάποιο άλλο στην ίδια τιμή (100 ευρω). Ε, πηγα εκεί κ τους λέω, θέλω το Motorola Fire xt... Μου λέει,δεν έχουμε απόθεμα κ έλα απο τετάρτη να το πάρεις.

Αργότερα, με πηραν τηλέφωνο να μου πούν, οτι έγινε λάθος κ δεν μπορώ να πάρω άλλη συσκευή αλλα μόνο του ZTE carl.

Της είπα της κοπέλας να περάσω να πάρω νεα συσκευή ZTE carl, αλλα μου λέει δεν έχουμε απόθεμα, ουτε απο αυτό κ δεν γνωρίζω ποτε 8α έχουμε.....

Για να μην πολυλογώ...θόλωσα:protest:

Πηρα τηλέφωνο το 1260 και αυτοι μου έδωσαν το τμήμα του σέρβις. Μου είπε η κοπέλα οτι το κατάστημα έστειλε την συσκευή για σέρβις στις 12/06/2012 , ενώ εγώ την έδωσα στο μαγαζί στις 29/05/2012 (το έιχαν το κινητό 2 βδομαδες σχεδόν, να κάθεται στο συρτάρι του καταστήματος)

Εν ολίγης την ταλαιπορία όλη την έκανε το κατάστημα με την απαράδεκτη συμπεριφορά του. :mad:

Η ευγενέστατη κοπέλα του helpdesk/support με καθησύχασε και μου είπε οτι θα το ψάξει το θέμα κ θα με ενημερώσει.

WIND εάν δεν μπορέσεις να κρατήσεις τους επαγγελματίες και να διώξεις τους τραγικούς αντιεπαγγελματιες απο τα καταστήματα σου, δεν θα πας μπροστά.:down:

Edited by malcolmthe4

αν καποιος εχει παρει backup την μαμα rom εστω και με το προβλημα στο wifi θα τον παρακαλουσα να την ανεβασει καπου

ευχαριστω

πες μου πως γίνεται και θα προσπαθήσω να το κάνω εγώ.

με το rom manager που δοκίμασα κολλάει το κινητό και μόνο με αφαίρεση μπαταρίας boot-αρει

στη λίστα με τα τηλέφωνα που σου δίνει να διαλέξεις όταν κανεις flash ClockworkMod Recovery το πιο κοντινό στο δικό μας είναι το ZTE Racer, ίσως αυτό να φταίει που κολλάει το σύμπαν όταν το περνάω...

Edited by diplo

πες μου πως γίνεται και θα προσπαθήσω να το κάνω εγώ.

με το rom manager που δοκίμασα κολλάει το κινητό και μόνο με αφαίρεση μπαταρίας boot-αρει

στη λίστα με τα τηλέφωνα που σου δίνει να διαλέξεις όταν κανεις flash ClockworkMod Recovery το πιο κοντινό στο δικό μας είναι το ZTE Racer, ίσως αυτό να φταίει που κολλάει το σύμπαν όταν το περνάω...

το εχεις κανει root?

διαβασε εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1578099

@all

με το που γινει το τηλεφωνο root μπορουμε να αφαιρεσουμε το xt9 system service (τα ελληνικα δλδ μαζι με το συστημα πληκτρολογησης χωρις να σηκωνεις το δαχτυλο) και να περασουμε μεσα στο system partition αυτο για ελληνικα 160 χαρακτηρων https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sql.greekkeyboard#?t=W251bGwsMSwxLDUwMSwiY29tLnNxbC5ncmVla2tleWJvYXJkIl0.

η αφαιρεση προγραμματων και services συστηματος καθως και η επιλογη του αν θα φορτωνουν κατα το boot και πολλα αλλα γινονται με αυτο

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SystemCleanup.Inteks.org#?t=W251bGwsMSwxLDUwMSwiY29tLlN5c3RlbUNsZWFudXAuSW50ZWtzLm9yZyJd

Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

για το HTC One X δεν ειναι αυτο ????

linux εντολες κονσολας ειναι λογικα δουλευουν σε ολα

και ενας γενικος οδηγος

http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-backup-your-android-phones-boot-recovery-and-system-partition-images/

αν καποιος εχει rom με το διορθωμενο wifi και επαιρνε backup του συστηματος με καποιο τροπο θα μας γλιτωνε απο την wind και την ταλαιπωρια

Edited by Redshift

επειδή το έχω παραγγείλει και εγώ και θα έρθει Δευτέρα μάλλον!

μπορείτε να μου πείτε

1) είναι τόσο δύσκολο να δώσει η επίσημη αντιπροσωπεία το formware? έλεος όλοι το κάνουν

2) ποια είναι η επίσημη αντιπροσωπεία Ελλάδα?

3) γιατί να μην το πάμε σε αυτούς κατευθείαν για την αναβάθμιση ή την αλλαγή??

ευχαριστώ πολύ!

Γνωρίζει κανείς διαφρές σε σχέση με το ZTE racer; Γιατί αν δεν υπάρχουν διαφορές πέρα από το εμφανιασιακό κομμάτι, έχω βρει πολλές rom οι οποίες λογικά θα "πατάνε"!!

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

καλησπερα τελικα βαζοντας το στο φορτιστη ληθηκε το προβλημα με το wifi και μετα οσο ειναι γεματη η μπαταρια ,οπως διαβασα καπου παραπανω .Το πηρε κανεις απο servis πισω για να μας πει εαν με την αναβαθμηση αυξηθηκε η καταναλωση της μπαταριας.ξερει κανεις εαν βαλω την εφαρμογη που κλειδωνει το wifi για ναμην κανει αποσυνδεσεις εαν χανω την εγγυηση?

καλησπερα τελικα βαζοντας το στο φορτιστη ληθηκε το προβλημα με το wifi και μετα οσο ειναι γεματη η μπαταρια ,οπως διαβασα καπου παραπανω .Το πηρε κανεις απο servis πισω για να μας πει εαν με την αναβαθμηση αυξηθηκε η καταναλωση της μπαταριας.ξερει κανεις εαν βαλω την εφαρμογη που κλειδωνει το wifi για ναμην κανει αποσυνδεσεις εαν χανω την εγγυηση?

Για ποιο λόγο να χάσεις την εγγύηση?Επειδή θα εγκαταστήσεις κάποια εφαρμογή? Σε καμία περίπτωση!!!

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus

Για ποιο λόγο να χάσεις την εγγύηση?Επειδή θα εγκαταστήσεις κάποια εφαρμογή? Σε καμία περίπτωση!!!

παιδια κανένας που το έστειλε για σερβις κ να το πηρε υπάρχει ?

εγώ κλείνω σε λίγες μέρες μηνα... περιμένω απο το Hekpdesk της wind να με παρουν.... Τι μπορώ να κάνω?

τελικα απο την zte αρνουνται να μου στειλουν κατι οτιδηποτε για να το επαναφερω σε λειτουργικη κατασταση παρολο που τους ειπα οτι θα καταληξω με ενα ολοκαινουργιο χαλασμενο τηλεφωνο

τελικα απο την zte αρνουνται να μου στειλουν κατι οτιδηποτε για να το επαναφερω σε λειτουργικη κατασταση παρολο που τους ειπα οτι θα καταληξω με ενα ολοκαινουργιο χαλασμενο τηλεφωνο

Απόλυτα λογικό το βρίσκω φίλε μου.

Αν σου έδιναν έτσι εύκολα ότι ζητούσες, ποιος ο λόγος να υπάρχει το service;

Απόλυτα λογικό το βρίσκω φίλε μου.

Αν σου έδιναν έτσι εύκολα ότι ζητούσες, ποιος ο λόγος να υπάρχει το service;

μα το 8εμα ειναι οτι το σερβις της wind ειναι απαραδεκτο... εγω ακομα περιμενω... και μαλιστα μου ειπαν οτι θα μου αντικαταστησουν την συσκευη...δλδ 8α μου δωσουν ενα καινουργιο zte carl με προβλημα στο wifi...αρα καμια λυση

μα το 8εμα ειναι οτι το σερβις της wind ειναι απαραδεκτο... εγω ακομα περιμενω... και μαλιστα μου ειπαν οτι θα μου αντικαταστησουν την συσκευη...δλδ 8α μου δωσουν ενα καινουργιο zte carl με προβλημα στο wifi...αρα καμια λυση

Αυτό δεν το ξέρεις.

Η δική μου συσκευή δεν έχει τέτοιο θέμα και μάλλον υποθέτω ότι προέρχεται από παρτίδα που είναι απαλλαγμένη απ' αυτό το πρόβλημα.

Βασικά, για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν, είχα πάρει μία συσκευή από την ανανέωση των 59€ και μου βγήκε ελλατωματική.

Την πήγα μετά από μία εβδομάδα και μου την αντικατέστησαν αμέσως.

Δοκίμασες αυτή τη λύση;

Γιατί επέλεξες το σέρβις;

Στο λέω γιατί όπως γράφω και παραπάνω, μάλλον τα τελευταία κομμάτια που έχουν παραλάβει, δεν έχουν πρόβλημα.

Αυτό δεν το ξέρεις.

Η δική μου συσκευή δεν έχει τέτοιο θέμα και μάλλον υποθέτω ότι προέρχεται από παρτίδα που είναι απαλλαγμένη απ' αυτό το πρόβλημα.

Βασικά, για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν, είχα πάρει μία συσκευή από την ανανέωση των 59€ και μου βγήκε ελλατωματική.

Δοκίμασες αυτή τη λύση;

Στο λέω γιατί όπως γράφω και παραπάνω, μάλλον τα τελευταία κομμάτια που έχουν παραλάβει, δεν έχουν πρόβλημα.

Εμένα δεν μου κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, το είχα setαρει με το δικό μου gmail και είπα να το δώσω στην αδερφή μου όμως όταν πάω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κάνει επανεκκίνηση και κολλάει στο logo της ΖΤΕ. Μίλησα με wind και μου είπαν να το πάω σε κάποιο κατάστημα...!

Αυτό δεν το ξέρεις.

Δοκίμασες αυτή τη λύση;

όπως έγραψα κ σε παραπάνω σχόλιο, το πήγα στο κατάστημα την μερα που το αγορασα... η διευθυντρια εκεί μου είπε μόνο σερβις μπορουμε να το στειλουμε....(με ενα ηφους 1000 καρδιναλιων) τελικα το αφησα στο καταστημα για σερβις.

οπως εγραψα κ παραπανω το καταστημα το εστειλε μετα απο 14 μερες το κινητο στο σερβις. ετσι μου ειπε η κοπελια στο helpdesk αφου της εδωσα το ΙΜΕΙ της συσκευης..... Τωρα το καταστημα μου λεει οτι θα σου φερουμε καινουργια συσκευη αλλα δεν εχουμε αποθεματα..... οοοοοοοοοοταν θα εχουμε θα σε πουμε.

τωρα περιμενω να με ειδοποιησου αλλα μαλλον θα τους παρω αυριο εγω.

ΤΡΑΓΙΚΟΙ

όπως έγραψα κ σε παραπάνω σχόλιο, το πήγα στο κατάστημα την μερα που το αγορασα... η διευθυντρια εκεί μου είπε μόνο σερβις μπορουμε να το στειλουμε....(με ενα ηφους 1000 καρδιναλιων) τελικα το αφησα στο καταστημα για σερβις.

οπως εγραψα κ παραπανω το καταστημα το εστειλε μετα απο 14 μερες το κινητο στο σερβις. ετσι μου ειπε η κοπελια στο helpdesk αφου της εδωσα το ΙΜΕΙ της συσκευης..... Τωρα το καταστημα μου λεει οτι θα σου φερουμε καινουργια συσκευη αλλα δεν εχουμε αποθεματα..... οοοοοοοοοοταν θα εχουμε θα σε πουμε.

τωρα περιμενω να με ειδοποιησου αλλα μαλλον θα τους παρω αυριο εγω.

ΤΡΑΓΙΚΟΙ

Όχι απλά τραγικοί, τραγικότατοι θα έλεγα!

Να σου πω όμως κάτι;

Τελικά δεν έχει να κάνει με την εταιρία όλο αυτό, ή αν θες καλύτερα, κακώς που δεν τους ελέγχει κάποιος.

Στη δική μου περίπτωση, όχι απλά μ' εξυπηρέτησαν άψογα και άμεσα, αλλά μου ζήτησαν μέχρι και συγγνώμη για την αναμονή.

Φυσικά μια τέτοια εμπειρία δεν θα μπορούσα να μην την αναφέρω, γι' αυτό και όπως θα δεις, στη σελίδα τους στο Facebook δίνω συγχαρητήρια στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Θα επιμείνω πάντως πως αν το τηλέφωνο ήταν στα χέρια σου για λιγότερο από 14 μέρες, έπρεπε να απαιτήσεις, όχι να ζητήσεις, άμεση αντικατάσταση.

Όχι απλά τραγικοί, τραγικότατοι θα έλεγα!

Να σου πω όμως κάτι;

Τελικά δεν έχει να κάνει με την εταιρία όλο αυτό, ή αν θες καλύτερα, κακώς που δεν τους ελέγχει κάποιος.

Στη δική μου περίπτωση, όχι απλά μ' εξυπηρέτησαν άψογα και άμεσα, αλλά μου ζήτησαν μέχρι και συγγνώμη για την αναμονή.

Φυσικά μια τέτοια εμπειρία δεν θα μπορούσα να μην την αναφέρω, γι' αυτό και όπως θα δεις, στη σελίδα τους στο Facebook δίνω συγχαρητήρια στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Θα επιμείνω πάντως πως αν το τηλέφωνο ήταν στα χέρια σου για λιγότερο από 14 μέρες, έπρεπε να απαιτήσεις, όχι να ζητήσεις, άμεση αντικατάσταση.

Βλέποντας και απο άλλους στο φορουμ που είχαν το ίδιο πρόβλημα και αφου είχα τηλεφωνίσει στην ΖΤΕ στα κεντρικα στην Αθήνα(μου είπαν οτι το γνωρίζουν το πρόβλημα κ οτι έχουν δώσει στη wind το πρόγραμμα αναβάθμισης) θεώρησα οτι το να το στείλω στο σέρβις 8α έλυνε το πρόβλημα μου μιάς και μία άλλη συσκευή πολυ πιθανό να είχε το ίδιο πρόβλημα...

Γιαυτό το έστειλα για σέρβις, που να φανταστω οτι θα βίωνα τέτοια ταλαιπορία

καλημερα ,αυτοι στην zte αθηνας αφου βλεπουν το προβλημα με το wifi οτι ειναι γενικο γιατι δεν ανεβαζουν καποια αναβαθμηση σε σαιτ και οποιος θελει την βαζει να τελειωνουμε με αυτο,και αυτην την μλκια για να αλλαξης το gmail που πρεπει να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων τι ειναι παλι,και μετα φορτωμα παλι τις επιπλεον εφαρμογες σκυπε κτλ.

καλημερα ,αυτοι στην zte αθηνας αφου βλεπουν το προβλημα με το wifi οτι ειναι γενικο γιατι δεν ανεβαζουν καποια αναβαθμηση σε σαιτ και οποιος θελει την βαζει να τελειωνουμε με αυτο,και αυτην την μλκια για να αλλαξης το gmail που πρεπει να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων τι ειναι παλι,και μετα φορτωμα παλι τις επιπλεον εφαρμογες σκυπε κτλ.

Γιατί δεν τους νοιάζει ίσως; Εγώ το πήρα απο το service χτες. Τι έγινε; Μου έδωσαν καινούργιο οι άχρηστοι, το οποίο έχει το ίδιο πρόβλημα φυσικά. Το service τους είναι παντελώς άχρηστο, αναγκαστικά έβαλα ένα απο τα προγραμματάκια που κρατάνε την CPU ανοιχτή συνεχώς για να μην πέφτει το WiFi. Κάκιστη εξυπηρέτηση.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Καλά που δεν το έστειλα δηλαδή και περίμενα να δω από εδώ τι γίνεται με κάποιο παιδί που το έστειλε για σέρβις !!!

Τέσπα, το πρόβλημα ευτυχώς διορθώνεται με τις εφαρμογούλες, οπότε μικρό το κακό. Σε συνδιασμό με τα λεφτά που δώσαμε (δωρεάν :lol: ), ακόμα και έτσι, είναι πολύ καλή επιλογή !!!

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Παιδια ας βάλει κάποιος το τηλέφωνο της ZTE να αρχίσουμε να τηλεφωνούμε για να υπάρξει λύση.....να μας δώσει τη λύση στο internet και να μην ταλαιπωρούμαστε στα service!!!Τι λέτε?
Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

• The title was changed to ZTE Carl