Tyxerakias Δημ. November 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Και εγώ επίσης το έχω δοκιμάσει απο την πρώτη στιγμή που βγήκε το app και είμαι ευχαριστημένος (σε γενικά πλαίσια). Περισσότερες πληροφορίες (στο σάιτ του xda) εδώ Το καλό είναι οτι η επι πληρωμή έκδοση έχει αρκετές ρυθμίσεις για τη μνήμη (ανάλογα πως χρησιμοποιεί το κινητό ο καθένας μας). Το κακό οτι η free έκδοση έχει μόνο μια ρύθμιση (balance) και επίσης πρέπει να εγγραφείς στο yaam market για να την κατεβάσεις (δεν υπάρχει στο κανονικό android market). Οπότε -για να σας βγάλω απο τον κόπο- όσοι θέλετε να την δοκιμάσετε (την free έκδοση) κατεβάστε την απευθείας απο εδώ:)! Όντως. Δε νομίζω ότι αξίζει η free έκδοση... Θεώρησα πάντως ότι μπορώ να αποχωριστώ ένα ευρώ και δεν το'χω μετανιώσει. Αν και όλα αυτά μπορούν να γίνουν με ένα σκριπτάκι στο init.d, γι'αυτούς που έχουν το semaphore kernel... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Είναι το ανάλογο του low memory killer που υπάρχει στον semaphore? Που επιλεγείς σε πόσα mb μνήμης θα αρχίζει η συσκευή τα kills σε εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Είναι το ανάλογο του low memory killer που υπάρχει στον semaphore? Που επιλεγείς σε πόσα mb μνήμης θα αρχίζει η συσκευή τα kills σε εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ναι, είναι ακριβώς το ίδιο. Το tweaks του Chainfire που υπάρχει στον semaphore κάνει επίσης αυτή τη δουλειά. Το ίδιο (αν και με άλλες τιμές παραμέτρων) κάνει και ο autokiller memory optimiser, το system tuner κτλ κτλ κτλ. Διάβασε τα περι διαχείρισης μνήμης εδώ. Είναι μια ομάδα παραμέτρων που αλλάζει, ειδικά στο /proc/sys/vm/ (swapiness, dirtyness κτλ) και στο /sys/module/lowmemorykiller/parameters . (adj και minfree). Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Κατά την γνώμη σου τυχεράκια είναι καλύτερο το μαμά Gps? Βλέπω το Gps του iphone4 που είναι πραγματικά άψογο και μου την σπάει! Δεν χάνει καθόλου!! Να το χωνέψω απλά πως είναι καλύτερο το μήλο ή το δικό μου gps δεν είναι καλό? Μη μου μιλάς για μήλα :p Απλά το GPS του galaxy s δεν είναι καλό, συγκριτικά. Έκανα μια σύγκριση περπατώντας με το GPS του HTC Desire της κοπέλας μου, και δε συγκρίνεται. Το τσιπάκι τους δεν ήταν η καλύτερη επιλογή. Παρ'όλα αυτά στην οδήγηση δουλεύει άψογα, και αν δεν υπάρχει κάποιο hardware θέμα με τη συγκεκριμένη συσκευή, δε θα έπρεπε να έχεις κανένα πρόβλημα. Όσο για το αν είναι καλύτερο το μαμά, επειδή εγώ πραγματικά δεν έχω πρόβλημα λήψης, δε δοκίμασα το gps του nexus οπότε δε μπορώ να σου πω. Ίσως το κάνω μία από αυτές τις μέρες από περιέργεια και θα σας πω εντυπώσεις. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Μη μου μιλάς για μήλα :p Απλά το GPS του galaxy s δεν είναι καλό, συγκριτικά. Έκανα μια σύγκριση περπατώντας με το GPS του HTC Desire της κοπέλας μου, και δε συγκρίνεται. Το τσιπάκι τους δεν ήταν η καλύτερη επιλογή. Παρ'όλα αυτά στην οδήγηση δουλεύει άψογα, και αν δεν υπάρχει κάποιο hardware θέμα με τη συγκεκριμένη συσκευή, δε θα έπρεπε να έχεις κανένα πρόβλημα. Όσο για το αν είναι καλύτερο το μαμά, επειδή εγώ πραγματικά δεν έχω πρόβλημα λήψης, δε δοκίμασα το gps του nexus οπότε δε μπορώ να σου πω. Ίσως το κάνω μία από αυτές τις μέρες από περιέργεια και θα σας πω εντυπώσεις. Στην οδήγηση δεν μου είναι καλό εμένα! Πως θα καταλάβω αν είναι θέμα hardware? Παίζει ρόλο και ο κερνελ και το μοντεμ ε? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 (edited) παιδια πηρα σημερα ενα S μεταχειρισμενο . Ειχε μεσα την 2.1 νωμηζω και του περασα πριν λιγο την 2.3.5 απο samfirmware την Europe. (κανονικα με το Odin και το pit αρχειο .. ολα ΟΚ) Πηγα να γραψω μηνυμα και ειδα δεν εχει ελληνικα ....:( γιατι ?? που μπορω να βρω μια rom να χει ελληνικα στο πληκτρολογιο η χρειαζεται καπιο αρχειο αναβαθμισης?? Menu εχει κανονικα ελληνικα. HELP !!!! :cry: ( αλλιως να βαλω καμια custom rom -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1203047 που πηστευω θαχει) Και την custom που εβαλα ουτε αυτη εχει ελληνικο πληκτρολογιο .... σνιφ !! Edited November 1, 2011 by jimmis1974 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngphobos Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Στην περίπτωσή μου δούλεψε μια χαρά η εφαρμογή gps aids, το θέμα της οποίας βρίσκεται σε αυτό το sub-forum. Στην περίπτωση που το πρόβλημά σου είναι θέμα κεραίας του gps δες αυτό. Αλλά το αποκλείω από τη στιγμή που λες ότι το gps σου δουλεύει μια χαρά σε επίσημο samsung firmware. Σε κάθε περίπτωση μάλλον το κινητό σου από τη στιγμή που του πέρασες cm7 την έχει δει και πολύ σνομπ και θέλει να το κυκλοφορείς πάνω σε μεταλλικό δίσκο σερβιρίσματος :lol: (πλάκα κάνω). Δούλευε καλά άλλα όχι όσο θα μπορούσε με την official μάλλον! Αυτό το fix έκανε αισθητή δουλεία, πρώτη φορά βλέπω 11 δορυφόρους από πάνω μου!! Το παράξενο είναι πως πάλι πιάνει καλύτερα oνταν το αφήνω πάνω σε μεταλλικές επιφάνειες... ίσως κάποια στιγμή δοκιμάσω και αυτό. Προς το παρόν δουλεύει αρκετά ικανοποιητικά. Ευχαριστώ για το link. Aυτό σε γυρνάει στο μαμά gps, αν νομίζεις ότι είναι καλύτερο. Ευχαριστώ και για αυτό το αρχείο, καλό είναι να το έχω! Πότε δεν ξέρεις :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 παιδια πηρα σημερα ενα S μεταχειρισμενο . Ειχε μεσα την 2.1 νωμηζω και του περασα πριν λιγο την 2.3.5 απο samfirmware την Europe. (κανονικα με το Odin και το pit αρχειο .. ολα ΟΚ) Πηγα να γραψω μηνυμα και ειδα δεν εχει ελληνικα ....:( γιατι ?? που μπορω να βρω μια rom να χει ελληνικα στο πληκτρολογιο η χρειαζεται καπιο αρχειο αναβαθμισης?? Menu εχει κανονικα ελληνικα. HELP !!!! :cry: ( αλλιως να βαλω καμια custom rom -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1203047 που πηστευω θαχει) Και την custom που εβαλα ουτε αυτη εχει ελληνικο πληκτρολογιο .... σνιφ !! Διάβασε λίγο ΕΔΩ: (1ο και 4ο ποστ). Οι custom roms συνήθως ΔΕΝ περιέχουν Ελληνικά πληκτρολόγια Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 παιδια πηρα σημερα ενα S μεταχειρισμενο . Ειχε μεσα την 2.1 νωμηζω και του περασα πριν λιγο την 2.3.5 απο samfirmware την Europe. (κανονικα με το Odin και το pit αρχειο .. ολα ΟΚ) Πηγα να γραψω μηνυμα και ειδα δεν εχει ελληνικα ....:( γιατι ?? που μπορω να βρω μια rom να χει ελληνικα στο πληκτρολογιο η χρειαζεται καπιο αρχειο αναβαθμισης?? Menu εχει κανονικα ελληνικα. HELP !!!! :cry: ( αλλιως να βαλω καμια custom rom -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1203047 που πηστευω θαχει) Και την custom που εβαλα ουτε αυτη εχει ελληνικο πληκτρολογιο .... σνιφ !! Τζάμπα ταλαιπωρήθηκες. Είτε το πρώτο post αυτού του θέματος να διάβαζες είτε το επισημασμένο θέμα «επίσημα firmwares και οδηγός εγκατάστασης» θα ήξερες και ποια firmwares έχουν ελληνικά πληκτρολόγια αλλά και πως να τα βάλεις στα firmwares που δεν έχουν. Sent from my GT-I9000 Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 (edited) Διάβασε λίγο ΕΔΩ: (1ο και 4ο ποστ). Οι custom roms συνήθως ΔΕΝ περιέχουν Ελληνικά πληκτρολόγια Για να τα κανεις αυτα ομως χρειαζεσαι root access, πραγμα που θα γινει αν φλασαρεις με το odin εναν kernel που σου δινει προσβαση root οπως ο semaphore για παραδειγμα. επισης δεν ξερω ποσο παλια ειναι τα αρχεια που υπαρχουν σε αυτα τα λινκ, απο μια φαση και μετα ο αλεξ ειχε τροποποιησει ενα αρχειο του swype για να μπορει το swype να εμφανισει τις λεξεις με το τελικο "ς" γιατι τα προηγουμενα δεν μπορουσαν. απο οτι θυμαμαι αυτο το swype το τροποποιημενο ειχε ονομασια που περιειχε τις λεξεις jvn και fixed χωρις να ειμαι πολυ σιγουρος ομως γιατι μπορει απλα να το ειχα μετονομασει εγω ετσι τοτε για να το ξεχωριζω. (εχει περασει πολυ καιρος απο τοτε) σιγουρα υπαρχει καπου εδω μεσα στο φορουμ.... αλλα ειναι βασικο να rootαρεις πρωτα την συσκευη γιατι αλλιως δεν θα εχεις προσβαση σε αρχεια συστηματος Edited November 1, 2011 by jimacid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Διάβασε λίγο ΕΔΩ: (1ο και 4ο ποστ). Οι custom roms συνήθως ΔΕΝ περιέχουν Ελληνικά πληκτρολόγια ευχαριστωωωωωωωωωωωω !!! :bow: κατεβασα το samkeybgb.zip και το swype3grsmall.zip και απο recovery τα εκανα install zip (ειμαι root) MIA ΧΑΡΑ , thanks πολυ !!!!!:dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Δούλευε καλά άλλα όχι όσο θα μπορούσε με την official μάλλον! Αυτό το fix έκανε αισθητή δουλεία, πρώτη φορά βλέπω 11 δορυφόρους από πάνω μου!! Το παράξενο είναι πως πάλι πιάνει καλύτερα oνταν το αφήνω πάνω σε μεταλλικές επιφάνειες... ίσως κάποια στιγμή δοκιμάσω και αυτό. Προς το παρόν δουλεύει αρκετά ικανοποιητικά. Ευχαριστώ για το link. Ευχαριστώ και για αυτό το αρχείο, καλό είναι να το έχω! Πότε δεν ξέρεις :D Πληροφοριακά, το πόσους δορυφόρους βλέπεις έχει να κάνει με το που βρίσκεσαι, τι εποχή είναι, και ποια ώρα της ημέρας ψάχνεις για δορυφόρους. Εγώ βλέπω και 12 χωρίς αλλαγές στο αρχείο, αλλά αν κοιτάξω άλλη στιγμή, βρίσκω μόνο 9 ή 10, γιατί απλούστατα δεν υπάρχουν άλλοι όταν κοιτάω. Αν είναι από την άλλη μεριά της γής δεν πρόκειται να τους δεις... Πάντως αφού λες ότι βλέπεις βελτίωση ίσως να μην είναι placebo, οπότε θα το δοκιμάσω κι εγώ και θα αναφέρω. (Επίσης θα μεταφέρω αυτή τη συζήτηση στο θέμα των τροποποιήσεων γιατί είναι άσχετη με το CM7). ευχαριστωωωωωωωωωωωω !!! :bow: κατεβασα το samkeybgb.zip και το swype3grsmall.zip και απο recovery τα εκανα install zip (ειμαι root) MIA ΧΑΡΑ , thanks πολυ !!!!!:dance: Αυτά είναι τα τελευταία αρχεία, τώρα έχεις και πιο καινούριο swype από το αρχικό σου. Εnjoy :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Αυτά είναι τα τελευταία αρχεία, τώρα έχεις και πιο καινούριο swype από το αρχικό σου. Εnjoy :) enjoy .... αλλα :( ενω ολα πηγαν κατευχην δεν εχω live wallpapers :blink: Ενω παταω το "Φοντο" μου βγαζει "Επιλογη φοντου απο" : "Συλλογη" - "Συλλογη φοντων" (μονο φωτογραφιες μπορω απο εδω) Που πηγε το επιλογη για κινουμενο ??:blink: :blink: :blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 enjoy .... αλλα :( ενω ολα πηγαν κατευχην δεν εχω live wallpapers :blink: Ενω παταω το "Φοντο" μου βγαζει "Επιλογη φοντου απο" : "Συλλογη" - "Συλλογη φοντων" (μονο φωτογραφιες μπορω απο εδω) Που πηγε το επιλογη για κινουμενο ??:blink: :blink: :blink: :blink: Aυτό δεν έχει να κάνει με τα πληκτρολόγια. Μάλλον η custom rom που έβαλες φταίει. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Aυτό δεν έχει να κάνει με τα πληκτρολόγια. Μάλλον η custom rom που έβαλες φταίει. μαλλον και τωρα .....? να την βγαλω ....κριμας φενεται πολυ καλη και σταθερη και εχει και % μετρητη στην μπαταρια που ηθελα. Ασε που δεν βρηκα καπια αλλη να χει 2.3.5. Δεν υπαρχει καπιο apk να ειναι το Live wallpapers να το εγκαταστησω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 μαλλον και τωρα .....? να την βγαλω ....κριμας φενεται πολυ καλη και σταθερη και εχει και % μετρητη στην μπαταρια που ηθελα. Ασε που δεν βρηκα καπια αλλη να χει 2.3.5. Δεν υπαρχει καπιο apk να ειναι το Live wallpapers να το εγκαταστησω ? Η επίσημη 2.3.5 JVT είναι στο sticky θέμα με τα επίσημα firmwares. Μπορείς να βάλεις αυτή, αν θες 2.3.5... ή ψάξε και πέρνα μόνος σου τα αρχεία των live wallpapers από την επίσημη σ'αυτήν που έβαλες, εφόσον είσαι root. Ποια custom έβαλες, αλήθεια; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 (edited) Η επίσημη 2.3.5 JVT είναι στο sticky θέμα με τα επίσημα firmwares. Μπορείς να βάλεις αυτή, αν θες 2.3.5... ή ψάξε και πέρνα μόνος σου τα αρχεία των live wallpapers από την επίσημη σ'αυτήν που έβαλες, εφόσον είσαι root. Ποια custom έβαλες, αλήθεια; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1203047 το ψαχνω λιγο τωρα απο το cooker της rom μπας και το βρω. το βρηκα απο το cooker , το κατεβασα σε zip το εκανα install και μου εβγαλε στο φοντο και την επιλογη "Ζωντανες ταπετσαριες" Κιαυτος που εφτιαξε την rom παναθεμα τον χαθηκε να το χει μεσα ετοιμο ?? Καρδιακους μα εκανε. Τωρα πραγματικα ........... enjoy :dance: Edited November 1, 2011 by jimmis1974 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngphobos Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Πληροφοριακά, το πόσους δορυφόρους βλέπεις έχει να κάνει με το που βρίσκεσαι, τι εποχή είναι, και ποια ώρα της ημέρας ψάχνεις για δορυφόρους. Εγώ βλέπω και 12 χωρίς αλλαγές στο αρχείο, αλλά αν κοιτάξω άλλη στιγμή, βρίσκω μόνο 9 ή 10, γιατί απλούστατα δεν υπάρχουν άλλοι όταν κοιτάω. Αν είναι από την άλλη μεριά της γής δεν πρόκειται να τους δεις... Πάντως αφού λες ότι βλέπεις βελτίωση ίσως να μην είναι placebo, οπότε θα το δοκιμάσω κι εγώ και θα αναφέρω. 9 ή 10;; εγώ πριν αν έβλεπα 7 έκανα πάρτυ!:lol: Ναι, καλό θα ήταν να το δοκίμαζε και κάποιος άλλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Με το gps status του gpsaids βλέπω 9 με 10 δορυφόρους. Με το sygic βλέπω 4 με 5 στην καλύτερη. Περίεργα πράγματα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Μα τόσο χρήσιμο είναι το GPS στο κινητό, που μετράτε όλοι δορυφόρους? :lol: Εγώ αν χρειαστώ GPS έχω το κανονικό που πιάνει πάντα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Μα τόσο χρήσιμο είναι το GPS στο κινητό, που μετράτε όλοι δορυφόρους? :lol: Εγώ αν χρειαστώ GPS έχω το κανονικό που πιάνει πάντα :p χαχαχαχχαχ +1 Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 (edited) Σήμερα βρήκα χρόνο και έβαλα τα αρχεία GPS του Nexus S. Υπάρχει σαφής διαφορά, αλλά δεν ξέρω αν είναι προς το καλύτερο. Ο αριθμός των δορυφόρων παραμένει ίδιος, αυτό που αλλάζει είναι το SNR (πόσο καλά πιάνει) και η ακρίβεια θέσης. Το SNR είναι χαμηλότερο με τα αρχεία του Nexus, και η ακρίβεια τώρα πάει 5-10-15-20-25 κτλ αντί για 5-10-30-50 κτλ. που είναι με τα μανίσια αρχεία. Νομίζω ότι δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά στη λήψη, απλά στο πόσο καλά σου λέει ότι λαμβάνεις. Νομίζω τα αρχεία του Nexus είναι ίσως πιο ακριβή, ενώ της JVT υπεραισιόδοξα. Αν πάντως τα SNR είναι πραγματικά και δεν έχει αλλάξει η κλίμακα, τα μανίσια αρχεία είναι καλύτερα. Θα το δοκιμάσω πάντως και στο δρόμο να δω, αν και δε νομίζω ότι θα υπάρξει πρακτική διαφορά. Πάντως το "fix" δεν είναι fix. Kαι όσο για την ερώτησή σου Νίκο... εξυπνάδες :p Edited November 3, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCIFIAS Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 (edited) Παιδια καλημέρα! Μπορει να μου δώσει κάποιος χειροκίνητες τιμές για το overcloking στον tegrak? Edited November 3, 2011 by PCIFIAS Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyxterinos Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Και εγω για αυτες τις τιμες του tegrak θελω να μαθω,να ανεβασω voltage;Στον Semaphore βαζω 1200 αλλα μετα απο λιγη ασχολια με το τηλ.κανει force close και reboot,οποτε κανω oc στον tegrak που βρηκα ιδανικη τιμη για μενα απο αποψη ταχυτητας και ομαλοτητας του τηλ.στα 1152,αλλα δεν ξερω αν πρεπει να πειραξω το voltage που ειναι στα 1275. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Παιδια καλημέρα! Μπορει να μου δώσει κάποιος χειροκίνητες τιμές για το overcloking στον tegrak? για πολυ καιρο το ειχα με tegrak στα 1200 με το ρευμα στα 1285 χωρις κανενα προβλημα..με το ρευμα στα 1295 απλα υπερθερμενοταν στα παιχνιδια μονο και μετα απο μιση ωρα κολλουσε,αλλα αυτο μονο στα παιχνιδια. Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts