ardimi Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Βαλε το jvc csc της jw5 μεσω odin. Αυτο CSC_OXXJVC.tar.md5 που εβαλα με την jw5 ενοεις; Δηλαδη το αλλαξα με τον semafore; Στο pda ? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Αυτο CSC_OXXJVC.tar.md5 που εβαλα με την jw5 ενοεις; Δηλαδη το αλλαξα με τον semafore; Στο pda ? Ευχαριστω Οχι δεν αλλαξες κατι, ο semaphore ειναι κερνελ και δεν επηρεαζει το csc. Απλα, σου λεω οτι για να εχεις ελληνικα πληκτρολογια μπορεις να βαλεις το jvc csc απο την jw5 διαφορετικα, μπορεις να φλασαρεις κατευθειαν το αρχειο .zip που βρισκεται στους οδηγους μεσα απο το cwm recovery που σου παρεχει ο semaphore χωρις να χρειαστει να βαλεις αλλο csc. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardimi Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Οχι δεν αλλαξες κατι, ο semaphore ειναι κερνελ και δεν επηρεαζει το csc. Απλα, σου λεω οτι για να εχεις ελληνικα πληκτρολογια μπορεις να βαλεις το jvc csc απο την jw5 διαφορετικα, μπορεις να φλασαρεις κατευθειαν το αρχειο .zip που βρισκεται στους οδηγους μεσα απο το cwm recovery που σου παρεχει ο semaphore χωρις να χρειαστει να βαλεις αλλο csc. Αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3936664#post3936664 Παντως δεν καταλαβα γιατι δεν ειχε... Εδω λεει I9000XWJW5 (TPH / SUN / ΑUT / ΧΕΗ) (έκδοση 20 Μαρτίου - Πορτογαλία / Ελβετία / Oυγγαρία) Τα πάντα στα ελληνικά (μενού + πληκτρολόγια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theovav Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Καλησπέρα, το JW6, με CSC της JW5 και το 2.7.4 δουλεύει ρολόι, εδώ και τρεις μέρες. Τόσο καλά που θέλω να το κρατήσω ένα backup με τις εφαρμογές κλπ για μελλοντικούς πειραματισμούς. Υπάρχει τρόπος να δημιουργήσω αντίγραφο μέσα από το recovery ή μόνο μεμονωμένα από το Titanium; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3936664#post3936664 Παντως δεν καταλαβα γιατι δεν ειχε... Εδω λεει I9000XWJW5 (TPH / SUN / ΑUT / ΧΕΗ) (έκδοση 20 Μαρτίου - Πορτογαλία / Ελβετία / Oυγγαρία) Τα πάντα στα ελληνικά (μενού + πληκτρολόγια) Βρε συ, ποια εβαλες τελικα..;εγω σου ειπα να βαλεις την jw6 με το csc της jw5. Εσυ ποια εβαλες, την jw6..; Να καταλαβαινομαστε δηλαδη... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Καλησπέρα, το JW6, με CSC της JW5 και το 2.7.4 δουλεύει ρολόι, εδώ και τρεις μέρες. Τόσο καλά που θέλω να το κρατήσω ένα backup με τις εφαρμογές κλπ για μελλοντικούς πειραματισμούς. Υπάρχει τρόπος να δημιουργήσω αντίγραφο μέσα από το recovery ή μόνο μεμονωμένα από το Titanium; Αν θελεις αντιγραφο ολης της ρομ στην κατασταση που βρισκεται τωρα κανε ενα nandroid backup απο το recovery Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardimi Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Βρε συ, ποια εβαλες τελικα..;εγω σου ειπα να βαλεις την jw6 με το csc της jw5. Εσυ ποια εβαλες, την jw6..; Να καταλαβαινομαστε δηλαδη... Την JW5 εβαλα,και με το παραπανω zip εχω και Ελληνικο πληκτρολογιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Την JW5 εβαλα,και με το παραπανω zip εχω και Ελληνικο πληκτρολογιο. Τοτε φιλε μου δεν χρειαζοταν να βαλεις το zip, τα εχει ετσι κι αλλιως :p Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Βρε Ηρακλή το ειπε το παιδι οτι εβαλε την 5 σε προηγούμενο ποστ :p Φιλε απλος επρεπε να αλλαξεις το product code οπως ελεγε ο οδηγος στο τελευταιο βημα. Γιατι κανεις δεν ακολουθει τον οδηγο? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Βρε Ηρακλή το ειπε το παιδι οτι εβαλε την 5 σε προηγούμενο ποστ :p Φιλε απλος επρεπε να αλλαξεις το product code οπως ελεγε ο οδηγος στο τελευταιο βημα. Γιατι κανεις δεν ακολουθει τον οδηγο? :p Και τωρα με μαλωνεις..;:rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Και τωρα με μαλωνεις..;:rolleyes: Ναι εννοείτε, σα δε ντρέπεσαι να απαντάς χωρίς να διαβάζεις προσεχτικά! :lol: (πλακίζω φυσικά) :offtopic: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionskotis Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Αχ παίδες βοήθεια. Αποφασίζοντας να βάλω την JW6 (πράγμα που έκανα βάζοντας και το CSC της JW5 και τον 2.7.4) πήγα να πάρω τα τελευταία αντίγραφα του titanium. Αυτό το έκανε αλλά έβγαλε ένα μπλε τικ δίπλα από την εφαρμογή και όχι το κίτρινο γελαστό προσωπάκι. Δεν έδωσα σημασία γιατί νόμιζα ότι ήταν το καινούργιο περιβάλλον. Έλα όμως που μετά από λίγο δεν βρισκόντουσαν τα αντίγραφα(δεν τα έβλεπε για να τα επαναφέρει). Αποφάσισα να φτιάξω νέο φάκελο προορισμού των αντιγράφων όπου και αντέγραψα τις εφαρμογές μου. Πάλι όμως (ειδικά μετά από επανεκκίνηση) το titanium δεν έβλεπε τα καινούργια αντίγραφα παρά μόνο 13 πολύ παλιά backup που είχαν κίτρινο προσωπάκι. Τέλος πάντων μετά τα wipe και την εργοστασιακή επαναφορά που διάβασα πιο πάνω (δεν θυμάμαι αν ήταν απότον truckman ή τον herklh57) πέρασα την καινούργια rom χωρίς κανένα πρόβλημα. Κατέβασα το titanium (το οποίο εξακολουθούσε να μην βλέπει τα αντίγραφα με το τικ και από τους δύο φακέλους και τέλος πάντων έβαλα τις 13 εφαρμογές που είχα και τις υπόλοιπες τις ξανάστησα από την αρχή. Το πρόβλημα είναι ότι εξακολουθεί να μην κρατάει τα καινούργια αντίγραφα. Επίσης παρατήρησα ότι σταμάτησε να δουλεύει και το greeekcallerId. Τι κάνουμε τώρα; Καμμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 μέσα σε 15 μέρες άλλαξα 3 ρομ (jw5, jw6, jw1) λοιπόν οι "value pack" jw5, jw6 είναι αργές σαν το θάνατο μπροστά στην jw1 τόσο γρήγορο το κινητό δεν έχει ξαναυπάρξει (εξαιρώντας cm9) και δεν αναφέρομαι μόνο μέσα στον launcher αλλά και σε εφαρμογές (fb, browser κ.α.) ταχύτατη η jw1, σίγουρα η πιο γρήγορη samsung rom και τις 3 ρομ φυσικά τις έβαλα με semaphore, την jw1 με semaphore 2.5 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 μέσα σε 15 μέρες άλλαξα 3 ρομ (jw5, jw6, jw1) λοιπόν οι "value pack" jw5, jw6 είναι αργές σαν το θάνατο μπροστά στην jw1 τόσο γρήγορο το κινητό δεν έχει ξαναυπάρξει (εξαιρώντας cm9) και δεν αναφέρομαι μόνο μέσα στον launcher αλλά και σε εφαρμογές (fb, browser κ.α.) ταχύτατη η jw1, σίγουρα η πιο γρήγορη samsung rom και τις 3 ρομ φυσικά τις έβαλα με semaphore, την jw1 με semaphore 2.5 Μόνο την jw1 είχα δοκιμάσει απο αυτές και όντως το κινητό ηταν πύραυλος. βέβαια με cm είναι ακόμα ταχύτερο!:D Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 μέσα σε 15 μέρες άλλαξα 3 ρομ (jw5, jw6, jw1) λοιπόν οι "value pack" jw5, jw6 είναι αργές σαν το θάνατο μπροστά στην jw1 τόσο γρήγορο το κινητό δεν έχει ξαναυπάρξει (εξαιρώντας cm9) και δεν αναφέρομαι μόνο μέσα στον launcher αλλά και σε εφαρμογές (fb, browser κ.α.) ταχύτατη η jw1, σίγουρα η πιο γρήγορη samsung rom και τις 3 ρομ φυσικά τις έβαλα με semaphore, την jw1 με semaphore 2.5 Την jw1 την φορουσα 2 μηνες και ημουν φανταρος ακομη τοτε και θυμαμαι οτι περιμενα σαν τρελος την αδεια να κατεβω Κρητη να την βγαλω να παει στα τσακιδια!! Ενω δουλευε μια χαρα τις πρωτες δεκα μερες, μετα αρχισαν τα πανηγυρια οπως μαυρη οθονη, δεν ανοιγε η οθονη κλειδωματος και μονο με αφαιρεση μπαταριας εφτιαχνε, κολληματα στα μενου, lagαρισμα τρελλα και πολλα fcs.Καθε μερα (μα καθε μερα ομως!) εστω μια φορα οταν πηγαινα να το ξεκλειδωσω το εβρισκα κλειστο :mad: Το τραγικο ηταν στην σκοπια μια φορα εβλεπα youtube και ετυχε ναρθει εφοδος και κολλησε !!! κι επεζε το βιντεακι στην τσεπη και εγω εκανα αναγνωριση :lol::lol: Τωρα καθε μερα λιωνω την jw6 και δεν με εχει απογοητευσει καθολου μεχρι στιγμης :D Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Και ολα αυτα γιατι αυτη η εταιρεια ειναι ανικανη να δωσει ενα σωστο λειτουργικο,αφου πιστευω πλεον ακραδαντα οτι η 2.2.1 τοτε,κατα τυχη της βγηκε (που να δειτε και την ics που εδωσε στο s2, μιλαμε για τρελο γελιο :D ) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Και ολα αυτα γιατι αυτη η εταιρεια ειναι ανικανη να δωσει ενα σωστο λειτουργικο,αφου πιστευω πλεον ακραδαντα οτι η 2.2.1 τοτε,κατα τυχη της βγηκε (που να δειτε και την ics που εδωσε στο s2, μιλαμε για τρελο γελιο :D ) Δεν θα διαφωνησω Παρη, σιγουρα πρωταγωνιστει κυριως στον τομεα του hardware και οχι τοσο στο software κομματι.Την σταθεροτητα της 2.2.1 δεν την εχουν οι gb roms αλλα που να γυρνας τωρα σε froyo :rolleyes: Ολο και πιο πολυ βλεπω να στρεφεσαι σε htc μερια ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Δεν θα διαφωνησω Παρη, σιγουρα πρωταγωνιστει κυριως στον τομεα του hardware και οχι τοσο στο software κομματι.Την σταθεροτητα της 2.2.1 δεν την εχουν οι gb roms αλλα που να γυρνας τωρα σε froyo :rolleyes: Ολο και πιο πολυ βλεπω να στρεφεσαι σε htc μερια ;) Τα εχουμε συζητησει Ηρακλη, τους εχω βγαλει κιτρινη καρτα. Φιαχνουν καλα κινητα αλλα απο υποστηριξη μηδεν. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionskotis Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 ρε παιδιά τώρα που σας τσάκωσα (και είστε και αυτοί που με παρασύρουν στις επιλογές) μήπως ξέρετε να μου πείτε καμμιά ιδέα; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορεί να κάνει backup το ρημάδι; Σόρρυ για την ενόχληση αλλά ρωτάω πριν στείλω email στον προγραμματιστή και είναι τίποτα απλό και γίνουμε ρόμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 ρε παιδιά τώρα που σας τσάκωσα (και είστε και αυτοί που με παρασύρουν στις επιλογές) μήπως ξέρετε να μου πείτε καμμιά ιδέα; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορεί να κάνει backup το ρημάδι; Σόρρυ για την ενόχληση αλλά ρωτάω πριν στείλω email στον προγραμματιστή και είναι τίποτα απλό και γίνουμε ρόμπα. Τι back up θελεις να παρεις ακριβως ; Εχεις γινει ροοτ φιλε..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionskotis Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 (edited) Μα και βέβαια. Όλες τις rom που μου υποδείξατε όταν τις φλάσαρα ξαναπέρναγα τις εφαρμογές μου με το titanium. Τώρα πήγα να πάρω τις πρόσφατες αντιγραφές και έιδα ότι στην αρχή τις βλέπει να τις ξαναπεράσει. Μετά από λίγο όμως ενώ ο φάκελος προορισμού είναι γεμάτος με αρχεία, το titanium δεν τις βλέπει για να τις επαναφέρει. Γράφει ότι δεν υπάρχουν αντίγραφα. Σκέφτομαι να κάνω αποκοπή τον φάκελο προορισμού στον υπολογιστή , μετά να απεγκαταστήσω το titanium να το επανεγκαταστήσω και να ξανακάνω εκ νέου καινουργιο φάκελο αντιγραφής. Το περίεργο είναι ότι από τις 37 εφαρμογές που έχω βλέπει μόνο 13 και αυτές παλιές αντιγραφές. Edited June 28, 2012 by ionskotis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 ο καθένας έχει την δικη του γνώμη για τις value pack (JW5,JW6) άλλοι λένε ότι είναι γρήγορες άλλοι είναι αργές....πιστεύω είναι καθαρά θέμα εγκατάστασης και θέμα στησίματος του κινητού!!!προσωπικά εγώ όταν την πέρασα (με τα 3 αρχεία) έκανα πριν την "φλασαρω" wipe cache + wipe data και μετά με re-partition και αφού την πέρασα έκανα πάλι wipe cache + wipe data και έχει κάτσει παρα πολύ καλά,είναι πολύ γρηγορη και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα από την μέρα που βγήκε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Μα και βέβαια. Όλες τις rom που μου υποδείξατε όταν τις φλάσαρα ξαναπέρναγα τις εφαρμογές μου με το titanium. Τώρα πήγα να πάρω τις πρόσφατες αντιγραφές και έιδα ότι στην αρχή τις βλέπει να τις ξαναπεράσει. Μετά από λίγο όμως ενώ ο φάκελος προορισμού είναι γεμάτος με αρχεία, το titanium δεν τις βλέπει για να τις επαναφέρει. Γράφει ότι δεν υπάρχουν αντίγραφα. Σκέφτομαι να κάνω αποκοπή τον φάκελο προορισμού στον υπολογιστή , μετά να απεγκαταστήσω το titanium να το επανεγκαταστήσω και να ξανακάνω εκ νέου καινουργιο φάκελο αντιγραφής. Το περίεργο είναι ότι από τις 37 εφαρμογές που έχω βλέπει μόνο 13 και αυτές παλιές αντιγραφές. δοκιμασε το εξης... μπες στο Titanium. πατα το αριστερο πληκτρο και μπες στο προτιμησεις εκει εχει να επιλεξεις τοποθεσια αντιγραφων ασφαλειας. δωσε του χειροκινητα την τοποθεσια του καταλογου του backup σου γιατι μπορει να εχει σκαλωσει σε παλιο καταλογο. μου εχει τυχει... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionskotis Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 (edited) Τελικά τά έφτιαξα ξανά όλα. Δυστυχώς το Τitanium δεν έβλεπε τις αντιγραφές γιατί με το που αναβαθμίστηκε αυτόματα κάποια στιγμή δεν έκανε αντιγραφές αλλά τροποποιούσε τις ιδιότητες της κάθε αντιγραφής και έτσι όποιες αντιγραφές τις είχα ανανεώσει δεν τις έβλεπε καθόλου. Γι'αυτό και έβλεπε μόνο κάτι παλιές (που δεν είχαν αναβαθμίσεις). Τέλος καλό όλα καλά. Το μόνο πρόβλημα που παρατηρώ στην JW6 είναι ότι μερικές φορές κολλάει στην κλειδωμένη οθόνη και δεν ακολουθεί το μοτίβο ξεκλειδώματος. Μετά από λίγο συνέρχεται. Σ΄ όλα τα άλλα είναι Ο.Κ. και αρκετά γρήγορη (όχι σαν 2.2.1 βέβαια). Θα ήθελα να παρακαλέσω έναν από τους μέντορες που δεν βρίσκουν κάποιο πρόβλημα στην JW6 να δοκιμάσουν να βάλουν ένα μοτίβο κλειδώματος της οθόνης και να το κρατήσουν για μια μέρα (νομίζω φτάνει μια μέρα, σε μένα το κάνει 3-5 φορές την ημέρα απρόβλεπτα ). Αν δεν τους κάνει τίποτα, θα ξαναστήσω την δικιά μου. Έτσι, για να μου φύγει και μένα η ιδέα, γιατί τα έκανα όπως είπε ο truckman με τα wipe και την επανεκκίνηση. Ευχαριστώ όλους που πάντα με βοηθάνε. Edited June 30, 2012 by ionskotis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Με την οθόνη ξεκλειδώματος είχα και εγώ καθυστερήσεις με την Jw6... όπως και με το app drawer που είχε lag για να ανοίξει ... πρίν λίγο φιλαράκι πέρασε και αυτό από Jw6 σε Jw1 και πάλι :p Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts