truckman Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Καποιος που εχει περασει το modem της jvu σε jw5 να μας πει τι παιζει? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiver1908 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 παιδια εχω προβλημα.εσβησε το κινητο σταματησε στην αρχικη δεν κανει τιποτα.κατεβασα 2.3.5 προσπαθω μεσο οδιν αλλα τιποτα κολαει.στο recovery den mpainei.πεθανε/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 (edited) Δεν μπαίνει σε Download Mode (Home - Volume Down - Power) για να περάσεις μία επίσημη Gingerbread; Αφού ανοίγει το κινητό τότε μάλλον φτιάχνεται. Edited May 5, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiver1908 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 (edited) μονο σε download mode μπαινει.δεν κανει τιποτα αλλο μπαινει αλλα δεν την περνει κολαει Edited May 5, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Τότε ακολουθείς τον οδηγό και λογικά δε θα έχεις πρόβλημα. Βεβαιώσου ότι έχεις περάσει τα drives στον υπολογιστή σου και τρέξε το Odin ως Administrator. Επίσης δοκίμασε να κατεβάσεις ξανά τη ROM ή κάποια άλλη μήπως και δεν σου κατέβηκε σωστά. Φλάσαρε με τρία αρχεία, re-partition και pit. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiver1908 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 αθτον εκανα αλλα δεν το περναει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Κάνε επανεκκίνηση στον υπολογιστή σου, βγάλε την μπαταρία από το κινητό, βάλε την σε κανένα δεκάλεπτο πάλι και ξαναδοκίμασε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Κανε πρώτα ένα repartition και βγάλε τη μπαταριά για κανα λεπτό και περνά μετά αφού κανείς reset στο Odin κάποια rom και σίγουρα θα δουλέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiver1908 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 αυτο ακριβως κανω βαζω το pit 512 sto odin ,repartition ενωνω το κινητο το βρισκει παταω start.to κανει γραφει pass.βγαζω μπαταρια περιμενω το ξαναβαζω se download mode ξετικαρω το repartition βαζω τα τρια αρχεια (εχω κανει ρεσετ το οdin)παταω start kai kolaeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ekei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Ctrl alt del και κλείσε ότι διεργασία υπάρχει από το kies (και άλλες ύποπτες). Δοκίμασε και άλλη θύρα usb στον υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiver1908 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 οχι τιποτα παιδια.μετο odin 1.30.se sm9 ημουνα και παω να βαλω 2.3.6 value pack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Καποιος που εχει περασει το modem της jvu σε jw5 να μας πει τι παιζει? Σε εμενα η jw5 με μοντεμ jvu δουλευει αψογα εδω και 10 ημερες...Εχω και go launcher και go sms και XWJW5 boeffla blue theme και περιπου 45 εφαρμογες εγκατεστημενες οποτε θεωρω οτι ειναι σχετικα "φορτωμενο".... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Σε εμενα η jw5 με μοντεμ jvu δουλευει αψογα εδω και 10 ημερες...Εχω και go launcher και go sms και XWJW5 boeffla blue theme και περιπου 45 εφαρμογες εγκατεστημενες οποτε θεωρω οτι ειναι σχετικα "φορτωμενο".... Με 50-100 εφαρμογές είναι light φίλε μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiver1908 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 (edited) παιδια δεν γινεται τιποτα σταματαει το pit 512 δεν ειναι? Edited May 5, 2012 by magiver1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 παιδια δεν γινεται τιποτα σταματαει το pit 512 δεν ειναι? ναι 512 ειναι... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 (edited) Σε εμενα η jw5 με μοντεμ jvu δουλευει αψογα εδω και 10 ημερες...Εχω και go launcher και go sms και XWJW5 boeffla blue theme και περιπου 45 εφαρμογες εγκατεστημενες οποτε θεωρω οτι ειναι σχετικα "φορτωμενο"....Σε ευχαριστω φιλε μου.Οντως δουλευει αψογα η jw5 και γι αυτο το λογο ρωτησα για το μοντεμ αν το εχει δοκιμασει κανεις,γιατι δεν θελω να την χαλασω. Edited May 5, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laloss Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 ολοι εχετε την ελβετικη jw5?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 ολοι εχετε την ελβετικη jw5??Πιστευω αρκετοι.Ειναι η καλυτερη gingerbread. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Με 50-100 εφαρμογές είναι light φίλε μου :) Χαχα, εγω που εχω 210 τι θεωρουμαι; Ακου φορτωμενο στα 45... :D Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Χαχα, εγω που εχω 210 τι θεωρουμαι; Ακου φορτωμενο στα 45... :D Εγω εγινα slim με ~60 εφαρμογες!(που τις μαζεψα απο τις 160-που τις μαζεψα απο τις 350-που τις μαζεψα απο τις 500!!:lol: ) :p Γενικα ~200 εφαρμογες ειναι νορμαλ πιστευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okotzak Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Παιδια εχω wifi απο on telecoms προσφατα εγκατεστεισα το GT_I9000_XXJW4_XXJW4_OXAJW4_Sbl firmware. To wifi μου κανει συνεχως αποσυνδεσεις καθε 2-3 λεπτα και μετα ξανασυνδεεται. Και το GT_I9000_XWJVW_XXJVT_OXXJV9_Sbl το ιδιο. Εχει να κανει μήπως οτι η on εχει static ip ? πώς μπορω να διορθωσω το προβλημα ? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Χαχα, εγω που εχω 210 τι θεωρουμαι; Ακου φορτωμενο στα 45... :D Εμα βρε Αλεξανδρε.Και τις χρησιμοποιεις ολες...;:rolleyes: Εγω αυτες που εχω αναγκη ειναι μια 50ρια, και εχω ακομη αλλες 60 για να περνα ευχαριστα ο χρονος :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 (edited) Εμα βρε Αλεξανδρε.Και τις χρησιμοποιεις ολες...;:rolleyes: Εγω αυτες που εχω αναγκη ειναι μια 50ρια, και εχω ακομη αλλες 60 για να περνα ευχαριστα ο χρονος :)Σωστος ο Ηρακλης!!! Τις ιδιας αποψης ειμαι κι εγω. Λοιπον αυτη η jw5 ειναι ολα τα λεφτα,η μοναδικη gb που δουλευει σωστα (σε μενα τουλαχιστον :p).Το gps κλειδωνει σε χρονο μηδεν οπου κι αν ειμαι (τι να πει και το sii που πρεπει να παρω τηλεφωνο τον φιλο μου τον αστροναυτη να με ενημερωσει για την θεση των δορυφορων για να το βαλω ακριβως απο κατω τους :lol:),λειτουργια απροβληματιστη,κρεμασματα-κολληματα μηδεν,ταχυτατη,προβλημα με τον tw επισης κανενα τοσες μερες που το λιωνω,η μπαταρια δεν παιρνει χαμπαρι τιποτα,μεχρι και το bt για πρωτη φορα με gb δουλευει σωστα :blink: !!! να πω οτι την εχω με semaphore 2.7.4sc και convert του file system σε ext4 Edited May 5, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 (edited) Εμα βρε Αλεξανδρε.Και τις χρησιμοποιεις ολες...;:rolleyes: Εγω αυτες που εχω αναγκη ειναι μια 50ρια, και εχω ακομη αλλες 60 για να περνα ευχαριστα ο χρονος :) Χρησιμοποιώ πολλές. Δε λέω ότι τις χρησιμοποιώ όλες κάθημερινά φυσικά, αλλά αν ας πούμε μου έρθει να παίξω ένα παιχνίδι που μ'αρέσει ή να κάνω κάτι έκτακτα με κάποια εφαρμογή δε μου λείπει, είναι εκεί. Το τηλέφωνό μου είναι γεμάτο με εφαρμογές και έτσι πρέπει να είναι κατά την άποψη μου, έχω smartphone και το χαίρομαι. Το θέμα είναι ότι έχω επέμβει προσωπικά σε κάποιες που έκαναν πράγματα που δεν ήθελα, ή άνοιγαν όταν δεν ήθελα, και τους το έχω κόψει. Και φυσικά αν δεν μπορώ να αλλάξω κάποια κακή συμπεριφορά, πάει στα σκουπίδια. Δυστυχώς επειδή δεν μπορούν/θέλουν να το κάνουν πολλοί αυτό, το να έχεις λίγες εφαρμογές στο Android ίσως έιναι πιο "ασφαλές", για να μη σου κολλάει το τηλέφωνο. Και φυσικά χωρίς root δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Τουλάχιστον στην παρούσα φάση του Android. Το δικό μου τηλέφωνο πάντως λειτουργεί υποδειγματικά, όσο φορτωμένο κι αν το έχω. Kαι το χαίρομαι. :) (το παραπάνω νούμερο είναι χωρίς τις εφαρμογές συστήματος)... Edited May 5, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Σωστος ο Ηρακλης!!! Τις ιδιας αποψης ειμαι κι εγω. Λοιπον αυτη η jw5 ειναι ολα τα λεφτα,η μοναδικη gb που δουλευει σωστα (σε μενα τουλαχιστον :p).Το gps κλειδωνει σε χρονο μηδεν οπου κι αν ειμαι (τι να πει και το sii που πρεπει να παρω τηλεφωνο τον φιλο μου τον αστροναυτη να με ενημερωσει για την θεση των δορυφορων για να το βαλω ακριβως απο κατω τους :lol:),λειτουργια απροβληματιστη,κρεμασματα-κολληματα μηδεν,ταχυτατη,προβλημα με τον tw επισης κανενα τοσες μερες που το λιωνω,η μπαταρια δεν παιρνει χαμπαρι τιποτα,μεχρι και το bt για πρωτη φορα με gb δουλευει σωστα :blink: !!! να πω οτι την εχω με semaphore 2.7.4sc και convert του file system σε ext4 Ε ναι βρε φιλε, πανω-κατω μια 100ρια χρησιμοποιω, το θεμα δεν ειναι να εχεις λιγες ή πολλες αλλα ανα πασα στιγμη οτι θελησεις να περασεις να εχεις χωρο, και ο γαλαξιας εχει απλετο χωρο!!! Αληθεια, τοσο καλη ειναι η jw5 ( εαν δεν κανω λαθος την Ελβετικη εχεις ;:rolleyes: ) ...; Τοτε σιγουρα ειναι υποψηφια οταν αποφασισω να επιστρεψω απο την slim ;) Χρησιμοποιώ πολλές. Δε λέω ότι τις χρησιμοποιώ όλες κάθημερινά φυσικά, αλλά αν ας πούμε μου έρθει να παίξω ένα παιχνίδι που μ'αρέσει ή να κάνω κάτι έκτακτα με κάποια εφαρμογή δε μου λείπει, είναι εκεί. Το τηλέφωνό μου είναι γεμάτο με εφαρμογές και έτσι πρέπει να είναι κατά την άποψη μου, έχω smartphone και το χαίρομαι. Το θέμα είναι ότι έχω επέμβει προσωπικά σε κάποιες που έκαναν πράγματα που δεν ήθελα, ή άνοιγαν όταν δεν ήθελα, και τους το έχω κόψει. Και φυσικά αν δεν μπορώ να αλλάξω κάποια κακή συμπεριφορά, πάει στα σκουπίδια. Δυστυχώς επειδή δεν μπορούν/θέλουν να το κάνουν πολλοί αυτό, το να έχεις λίγες εφαρμογές στο Android ίσως έιναι πιο "ασφαλές", για να μη σου κολλάει το τηλέφωνο. Και φυσικά χωρίς root δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Τουλάχιστον στην παρούσα φάση του Android. Το δικό μου τηλέφωνο πάντως λειτουργεί υποδειγματικά, όσο φορτωμένο κι αν το έχω. Kαι το χαίρομαι. :) (το παραπάνω νούμερο είναι χωρίς τις εφαρμογές συστήματος)... Προσωπικα, δεν προτιμω να εχω "λιγες" για να μην μου κολλαει. Δεν θεωρω ως αιτια δυςλσλειτουργιας καμια φορα του συστηματος το πληθος των εφαρμοφων, αλλα την ποιοτητα τους. Υπαρχουν αρκετες κακογραμμενες εφαρμογες ή τελοσπαντων δεν λειτουργουν σωστα σε ολες τις ανδροειδη συσκευες, κι αυτο ειναι φυσικο επακολουθο του fragmentation κατα την γνωμη μου.Μου εχει τυχει με 30 apps να κολλαει το συμπαν λογω 2-3 τετοιων εφαρμογων και με 80 apps να πηγαινει μπαλα!! Δεν εχει λοιπον για μενα σημασια "ποσες" βαζω, αλλα "ποιες" βαζω :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts