Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά σε όσες GB έχω δοκιμάσει, όταν το κινητό είναι στην πρίζα, ο επεξεργαστής είναι στα 200 Mhz (τεσταρισμένο με CPUSPY). Αυτό συμβαίνει και στην JW5 όμως δεν είναι κάτι καινούργιο. Το είχα παρατηρήσει και στην JVT και στην JW1.

Εχθές το βράδυ έβαλα το κινητό να φορτίσει (ανοικτό, όχι airplane mode) και έμεινε στην πρίζα 8 ώρες. Ας υποθέσουμε ότι τις 3 ώρες φόρτιζε, αυτό σημαίνει ότι 5 ώρες αποφορτιζόταν και μάλιστα με τον επεξεργαστή κολλημένο στα 200 Mhz. Πόση μπαταρία θα έπρεπε να βρω? 90%? 85%? Οταν λοιπόν το έβγαλα απο την πρίζα η μπαταρία ήταν στο 99%... Και αυτό το 1% που έλειπε νομίζω θα συμφωνήσετε ότι πιθανότατα οφείλεται στο ότι στις GB η μπαταρία δεν φορτίζεται πλήρως (για λόγους βέλτιστης διάρκειας ζωής) και όχι σε 5άωρη αποφόρτιση... Γενικά αμφιβάλλω αν το κινητό όσο είναι στην πρίζα αποφορτίζεται. Φορτίζω πάντα βράδυ οπότε το κινητο μου μένει στην πρίζα συχνά για 8-10 ώρες. Οταν το βγάλω είναι στα 98-99%. Στις δε ICS είναι πάντα στο 100%.

Συμφωνω απολυτα, και σε εμενα αυτο ακριβως γινεται !!

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να αναφερω λοιπον κι εγω πως εδω και μια μερα ειμαι στη jw5(ελβετικη)+semaphore+boeffla mod και αν εξαιρεσουμε τη μπαταρια που ειναι νωρις για να ξερω μου φαινεται στο ιδιο επιπεδο με τη jw1 αλλα καλυτερη σε θεματα ποιοτητας αφης-αποκρισης και multitasking...οποτε το βλεπω να καθομαι εδω...νομιζω απο τις jw1 jw4 jw5 η τελευταια ειναι η καλυτερη.

Κι εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Η jw5 μου άρεσε περισσότερο από όλες. Αν βγει και το services.odex για να δουλεύει το bln pro με την stock εφαρμογή μηνυμάτων θα είμαστε κομπλέ.

edit: βγήκε και το πέρασα... δουλεύει μια χαρά!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574975

(για stock JW5 είναι η έκδοση odex)

Edited by achillesgk

Το εκανα και παλι δεν αναβουν στο τεστ, η επιλογη ρυθμος εναλλαγης φωτεινοτητας led, πρεπει να ειναι ιδιες οι ρυθμισεις με το BLN;

Την μαμα εφαρμογη μπορω να τη διαγραψω;

Βγήκε το patch για να δουλεύει με τη stock εφαρμογή. (δουλεύει μια χαρά)

Οσοι έχετε βάλει JW5 μπορείτε να γράψετε ποια έκδοση φοράτε και αν σας έχει βγάλει προβλήματα (και τι προβλήματα είναι αυτά);

Οι επιλογές απο ότι βλέπω είναι: Τσεχίας, Σλοβακίας, Ελβετίας, Πορτογαλίας και Ολλανδίας.

Φλασαρα προχθες την σλοβακικη και ευτυχως που ειχα δευτερη συσκευη στο αυτοκινητο γιατι ειχα προβληματα με το μικροφωνο και δεν μπορουσε κανεις να καταλαβει τι ελεγα.Περασα την ελβετικη και ολα καλα,μια χαρα δουλευει η ρομ.:happy:

δηλαδη η jw5 ελβετικη δεν εχει προβληματα? :D
Εγω δεν εχω το παραμικρο προβλημα ως στιγμης,σφαιρα παει σε ολα της.(τωρα ενα θεματακι με το bluetooth ειμαι σιγουρος οτι θα το εχω,οπως σε ολες τις gb,αλλα τελος παντων,το εχω αποδεχτει :whistle:) Edited by truckman

Εγω δεν εχω το παραμικρο προβλημα ως στιγμης,σφαιρα παει σε ολα της.(τωρα ενα θεματακι με το bluetooth ειμαι σιγουρος οτι θα το εχω,οπως σε ολες τις gb,αλλα τελος παντων,το εχω αποδεχτει :whistle:)

πια ελβετικη εχεις βαλει αυτη που εχει στο xda?

H ελβετική είναι στην πρώτη σελίδα του θέματος με τα επίσημα firmwares σε μορφή 3ων αρχείων.
- Alex

Βγήκε το patch για να δουλεύει με τη stock εφαρμογή. (δουλεύει μια χαρά)

Οποτε γυριζουμε σε stock, βεβαια μου αρεσει ο μετρητης του gosms. Κατεβασες το αρχειο zip η το jar;

H ελβετική είναι στην πρώτη σελίδα του θέματος με τα επίσημα firmwares σε μορφή 3ων αρχείων.

Αλέξη σήμερα προστέθηκε η ρομ στην μορφή των 3ων αρχείων?

Κώστας

Αλέξη σήμερα προστέθηκε η ρομ στην μορφή των 3ων αρχείων?

Nαι την εβαλα πριν λίγο.

- Alex

Οποτε γυριζουμε σε stock, βεβαια μου αρεσει ο μετρητης του gosms. Κατεβασες το αρχειο zip η το jar;

Το .zip (jw5 services.odex) .Το περνάς με cwm kai install zip file from sd card.

δεν καταλαβα :p :p :lol:

https://play.google.com/store/apps/details?id=neldar.bln.control.free&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5lbGRhci5ibG4uY29udHJvbC5mcmVlIl0.

Διάβασε την περιγραφη της εφαρμογής

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Πάνω που έλεγα οτι όλα δουλεύουν οκ με την Eλβετική jw5 εχω φάει 2 freeze μέσα σε 1 ώρα :( Το τηλέφωνο κολλάει σε μια απο τις αρχικές οθόνες και δεν αποκρίνεται παρα μόνο μπορώ να το κλειδώσω/ξεκλειδώσω με το power. Περίμενα πάνω απο 1 λεπτό σε κάθε περίπτωση μπας και ξεκολλήσει αλλά δεν. Οπότε έκανα reboot...

Το χει κανένας άλλος αυτό; Υπάρχει ελπίδα με άλλο launcher;

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Πάνω που έλεγα οτι όλα δουλεύουν οκ με την Eλβετική jw5 εχω φάει 2 freeze μέσα σε 1 ώρα :( Το τηλέφωνο κολλάει σε μια απο τις αρχικές οθόνες και δεν αποκρίνεται παρα μόνο μπορώ να το κλειδώσω/ξεκλειδώσω με το power. Περίμενα πάνω απο 1 λεπτό σε κάθε περίπτωση μπας και ξεκολλήσει αλλά δεν. Οπότε έκανα reboot...

Τετοιου ειδους προβληματα αρκετοι που φορουσαν την jw4 τα ελυσαν βαζοντας τον go launcher.Δοκιμασε τον κι εσυ...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

σημερα το πρωι μου εκανε η jw5 ολλανδικη ενα παγωμα και επανεκινηση. Μετα απο 3 μερες το πρωτο παγωμα. Την εβγαλα και περασα την Ελβετικη. Για να δουμε. Δε μπορω αλλο. εχω περασει 3 jw5 (σλοβακια, ολλανδια, ελβετια).

TCe

Τετοιου ειδους προβληματα αρκετοι που φορουσαν την jw4 τα ελυσαν βαζοντας τον go launcher.Δοκιμασε τον κι εσυ...

Μάλιστα.... Θα το δοκιμάσω να δω πως θα πάει!

σημερα το πρωι μου εκανε η jw5 ολλανδικη ενα παγωμα και επανεκινηση. Μετα απο 3 μερες το πρωτο παγωμα. Την εβγαλα και περασα την Ελβετικη. Για να δουμε. Δε μπορω αλλο. εχω περασει 3 jw5 (σλοβακια, ολλανδια, ελβετια).

Η αλήθεια είναι οτι έχει καταντήσει λίγο κουραστική η όλη φάση...

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Σε εμένα τόσες μέρες δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό.

Σε εμένα τόσες μέρες δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό.

Και μένα απο χθές + όλη μέρα σήμερα που το παίδευα δεν είχε κάνει κιχ, μέχρι πριν λίγο! Εφαρμογές δεν άλλαξα, restore δεν εκανα με το titanium επίτηδες για να είναι όσο πιο καθαρή γίνεται η εγκατάσταση.

Τεσπα, έβαλα go launcher τώρα να δω αν θα στρώσει...

MyFlickr

Και μένα απο χθές + όλη μέρα σήμερα που το παίδευα δεν είχε κάνει κιχ, μέχρι πριν λίγο! Εφαρμογές δεν άλλαξα, restore δεν εκανα με το titanium επίτηδες για να είναι όσο πιο καθαρή γίνεται η εγκατάσταση.

Τεσπα, έβαλα go launcher τώρα να δω αν θα στρώσει...

Μήπως είναι από την Microsd (αν έχεις)?

Έχω και αυτό δεν το χα σκεφτεί!

Θα το δουλέψω με τον go προς το παρόν να δω πως θα πάει και θα δοκιμάσω μετά και χωρις sd με touchwiz

MyFlickr

Eγω παλι με την jw4,δεν ειχα το παραμικρο 10 μερες που την φορουσα.Το προβλημα που ειχε εντονα ηταν με το bt,το οποιο ηταν το χειροτερο σε ολες τις gb που εχω βαλει.Κατα τα αλλα ομως,σταθεροτατη και αυτα τα κολληματα του tw4 που εχουν αναφερθει δεν τα ειχα δει πουθενα.Για την jw5 δεν ξερω τι θα συμβει στην πορεια,εως τωρα καλα παει αλλα...samsung ειναι αυτη :cry:

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις