hraklhs57 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Παιδιά σε όσες GB έχω δοκιμάσει, όταν το κινητό είναι στην πρίζα, ο επεξεργαστής είναι στα 200 Mhz (τεσταρισμένο με CPUSPY). Αυτό συμβαίνει και στην JW5 όμως δεν είναι κάτι καινούργιο. Το είχα παρατηρήσει και στην JVT και στην JW1. Εχθές το βράδυ έβαλα το κινητό να φορτίσει (ανοικτό, όχι airplane mode) και έμεινε στην πρίζα 8 ώρες. Ας υποθέσουμε ότι τις 3 ώρες φόρτιζε, αυτό σημαίνει ότι 5 ώρες αποφορτιζόταν και μάλιστα με τον επεξεργαστή κολλημένο στα 200 Mhz. Πόση μπαταρία θα έπρεπε να βρω? 90%? 85%? Οταν λοιπόν το έβγαλα απο την πρίζα η μπαταρία ήταν στο 99%... Και αυτό το 1% που έλειπε νομίζω θα συμφωνήσετε ότι πιθανότατα οφείλεται στο ότι στις GB η μπαταρία δεν φορτίζεται πλήρως (για λόγους βέλτιστης διάρκειας ζωής) και όχι σε 5άωρη αποφόρτιση... Γενικά αμφιβάλλω αν το κινητό όσο είναι στην πρίζα αποφορτίζεται. Φορτίζω πάντα βράδυ οπότε το κινητο μου μένει στην πρίζα συχνά για 8-10 ώρες. Οταν το βγάλω είναι στα 98-99%. Στις δε ICS είναι πάντα στο 100%. Συμφωνω απολυτα, και σε εμενα αυτο ακριβως γινεται !! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 (edited) Να αναφερω λοιπον κι εγω πως εδω και μια μερα ειμαι στη jw5(ελβετικη)+semaphore+boeffla mod και αν εξαιρεσουμε τη μπαταρια που ειναι νωρις για να ξερω μου φαινεται στο ιδιο επιπεδο με τη jw1 αλλα καλυτερη σε θεματα ποιοτητας αφης-αποκρισης και multitasking...οποτε το βλεπω να καθομαι εδω...νομιζω απο τις jw1 jw4 jw5 η τελευταια ειναι η καλυτερη. Κι εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Η jw5 μου άρεσε περισσότερο από όλες. Αν βγει και το services.odex για να δουλεύει το bln pro με την stock εφαρμογή μηνυμάτων θα είμαστε κομπλέ. edit: βγήκε και το πέρασα... δουλεύει μια χαρά! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574975 (για stock JW5 είναι η έκδοση odex) Edited April 28, 2012 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Το εκανα και παλι δεν αναβουν στο τεστ, η επιλογη ρυθμος εναλλαγης φωτεινοτητας led, πρεπει να ειναι ιδιες οι ρυθμισεις με το BLN; Την μαμα εφαρμογη μπορω να τη διαγραψω; Βγήκε το patch για να δουλεύει με τη stock εφαρμογή. (δουλεύει μια χαρά) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Οσοι έχετε βάλει JW5 μπορείτε να γράψετε ποια έκδοση φοράτε και αν σας έχει βγάλει προβλήματα (και τι προβλήματα είναι αυτά); Οι επιλογές απο ότι βλέπω είναι: Τσεχίας, Σλοβακίας, Ελβετίας, Πορτογαλίας και Ολλανδίας.Φλασαρα προχθες την σλοβακικη και ευτυχως που ειχα δευτερη συσκευη στο αυτοκινητο γιατι ειχα προβληματα με το μικροφωνο και δεν μπορουσε κανεις να καταλαβει τι ελεγα.Περασα την ελβετικη και ολα καλα,μια χαρα δουλευει η ρομ.:happy: Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 δηλαδη η jw5 ελβετικη δεν εχει προβληματα? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 (edited) δηλαδη η jw5 ελβετικη δεν εχει προβληματα? :DΕγω δεν εχω το παραμικρο προβλημα ως στιγμης,σφαιρα παει σε ολα της.(τωρα ενα θεματακι με το bluetooth ειμαι σιγουρος οτι θα το εχω,οπως σε ολες τις gb,αλλα τελος παντων,το εχω αποδεχτει :whistle:) Edited April 28, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Εγω δεν εχω το παραμικρο προβλημα ως στιγμης,σφαιρα παει σε ολα της.(τωρα ενα θεματακι με το bluetooth ειμαι σιγουρος οτι θα το εχω,οπως σε ολες τις gb,αλλα τελος παντων,το εχω αποδεχτει :whistle:) πια ελβετικη εχεις βαλει αυτη που εχει στο xda? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 H ελβετική είναι στην πρώτη σελίδα του θέματος με τα επίσημα firmwares σε μορφή 3ων αρχείων. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Βγήκε το patch για να δουλεύει με τη stock εφαρμογή. (δουλεύει μια χαρά) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574975 Οποτε γυριζουμε σε stock, βεβαια μου αρεσει ο μετρητης του gosms. Κατεβασες το αρχειο zip η το jar; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laloss Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Βγήκε το patch για να δουλεύει με τη stock εφαρμογή. (δουλεύει μια χαρά) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574975 τι κανει αυτο ακριβως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 H ελβετική είναι στην πρώτη σελίδα του θέματος με τα επίσημα firmwares σε μορφή 3ων αρχείων. Αλέξη σήμερα προστέθηκε η ρομ στην μορφή των 3ων αρχείων? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Αλέξη σήμερα προστέθηκε η ρομ στην μορφή των 3ων αρχείων? Nαι την εβαλα πριν λίγο. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Οποτε γυριζουμε σε stock, βεβαια μου αρεσει ο μετρητης του gosms. Κατεβασες το αρχειο zip η το jar; Το .zip (jw5 services.odex) .Το περνάς με cwm kai install zip file from sd card. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 τι κανει αυτο ακριβως? Δουλεύει το bln με την στοκ εφαρμογή για SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laloss Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Δουλεύει το bln με την στοκ εφαρμογή για SMS. δεν καταλαβα :p :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 δεν καταλαβα :p :p :lol: https://play.google.com/store/apps/details?id=neldar.bln.control.free&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5lbGRhci5ibG4uY29udHJvbC5mcmVlIl0. Διάβασε την περιγραφη της εφαρμογής Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Πάνω που έλεγα οτι όλα δουλεύουν οκ με την Eλβετική jw5 εχω φάει 2 freeze μέσα σε 1 ώρα :( Το τηλέφωνο κολλάει σε μια απο τις αρχικές οθόνες και δεν αποκρίνεται παρα μόνο μπορώ να το κλειδώσω/ξεκλειδώσω με το power. Περίμενα πάνω απο 1 λεπτό σε κάθε περίπτωση μπας και ξεκολλήσει αλλά δεν. Οπότε έκανα reboot... Το χει κανένας άλλος αυτό; Υπάρχει ελπίδα με άλλο launcher; Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Πάνω που έλεγα οτι όλα δουλεύουν οκ με την Eλβετική jw5 εχω φάει 2 freeze μέσα σε 1 ώρα :( Το τηλέφωνο κολλάει σε μια απο τις αρχικές οθόνες και δεν αποκρίνεται παρα μόνο μπορώ να το κλειδώσω/ξεκλειδώσω με το power. Περίμενα πάνω απο 1 λεπτό σε κάθε περίπτωση μπας και ξεκολλήσει αλλά δεν. Οπότε έκανα reboot... Το χει κανένας άλλος αυτό; Υπάρχει ελπίδα με άλλο launcher; Τετοιου ειδους προβληματα αρκετοι που φορουσαν την jw4 τα ελυσαν βαζοντας τον go launcher.Δοκιμασε τον κι εσυ... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Πάνω που έλεγα οτι όλα δουλεύουν οκ με την Eλβετική jw5 εχω φάει 2 freeze μέσα σε 1 ώρα :( Το τηλέφωνο κολλάει σε μια απο τις αρχικές οθόνες και δεν αποκρίνεται παρα μόνο μπορώ να το κλειδώσω/ξεκλειδώσω με το power. Περίμενα πάνω απο 1 λεπτό σε κάθε περίπτωση μπας και ξεκολλήσει αλλά δεν. Οπότε έκανα reboot... Το χει κανένας άλλος αυτό; Υπάρχει ελπίδα με άλλο launcher; σημερα το πρωι μου εκανε η jw5 ολλανδικη ενα παγωμα και επανεκινηση. Μετα απο 3 μερες το πρωτο παγωμα. Την εβγαλα και περασα την Ελβετικη. Για να δουμε. Δε μπορω αλλο. εχω περασει 3 jw5 (σλοβακια, ολλανδια, ελβετια). Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Τετοιου ειδους προβληματα αρκετοι που φορουσαν την jw4 τα ελυσαν βαζοντας τον go launcher.Δοκιμασε τον κι εσυ... Μάλιστα.... Θα το δοκιμάσω να δω πως θα πάει! σημερα το πρωι μου εκανε η jw5 ολλανδικη ενα παγωμα και επανεκινηση. Μετα απο 3 μερες το πρωτο παγωμα. Την εβγαλα και περασα την Ελβετικη. Για να δουμε. Δε μπορω αλλο. εχω περασει 3 jw5 (σλοβακια, ολλανδια, ελβετια). Η αλήθεια είναι οτι έχει καταντήσει λίγο κουραστική η όλη φάση... Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Πάνω που έλεγα οτι όλα δουλεύουν οκ με την Eλβετική jw5 εχω φάει 2 freeze μέσα σε 1 ώρα :( Το τηλέφωνο κολλάει σε μια απο τις αρχικές οθόνες και δεν αποκρίνεται παρα μόνο μπορώ να το κλειδώσω/ξεκλειδώσω με το power. Περίμενα πάνω απο 1 λεπτό σε κάθε περίπτωση μπας και ξεκολλήσει αλλά δεν. Οπότε έκανα reboot... Το χει κανένας άλλος αυτό; Υπάρχει ελπίδα με άλλο launcher; Σε εμένα τόσες μέρες δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Σε εμένα τόσες μέρες δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό. Και μένα απο χθές + όλη μέρα σήμερα που το παίδευα δεν είχε κάνει κιχ, μέχρι πριν λίγο! Εφαρμογές δεν άλλαξα, restore δεν εκανα με το titanium επίτηδες για να είναι όσο πιο καθαρή γίνεται η εγκατάσταση. Τεσπα, έβαλα go launcher τώρα να δω αν θα στρώσει... Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Και μένα απο χθές + όλη μέρα σήμερα που το παίδευα δεν είχε κάνει κιχ, μέχρι πριν λίγο! Εφαρμογές δεν άλλαξα, restore δεν εκανα με το titanium επίτηδες για να είναι όσο πιο καθαρή γίνεται η εγκατάσταση. Τεσπα, έβαλα go launcher τώρα να δω αν θα στρώσει... Μήπως είναι από την Microsd (αν έχεις)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Έχω και αυτό δεν το χα σκεφτεί! Θα το δουλέψω με τον go προς το παρόν να δω πως θα πάει και θα δοκιμάσω μετά και χωρις sd με touchwiz Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Τετοιου ειδους προβληματα αρκετοι που φορουσαν την jw4 τα ελυσαν βαζοντας τον go launcher.Δοκιμασε τον κι εσυ...Eγω παλι με την jw4,δεν ειχα το παραμικρο 10 μερες που την φορουσα.Το προβλημα που ειχε εντονα ηταν με το bt,το οποιο ηταν το χειροτερο σε ολες τις gb που εχω βαλει.Κατα τα αλλα ομως,σταθεροτατη και αυτα τα κολληματα του tw4 που εχουν αναφερθει δεν τα ειχα δει πουθενα.Για την jw5 δεν ξερω τι θα συμβει στην πορεια,εως τωρα καλα παει αλλα...samsung ειναι αυτη :cry: Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts