Superuser Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Στην JVU θα το βρεις. Το περνάς όπως είπες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 απο χθες με την value pack αυτη με τα 3 αρχεια που δινεται στον οδηγο και τα προβληματα πολλα. 1) τρωει ωρες ωρες κολληματα και μετα απο (χωρις πλακα) 5-6 δευτερολεπτα ξεκολλαει 2) μεχρι τωρα 3 φορες κολλησε και εκανε επανεκινηση μονο του τι να φταιει; α) η rom αρα να περασω αλλη value pack ή ειναι θεμα των value pack β) καποια εφαρμογη μου Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 απο χθες με την value pack αυτη με τα 3 αρχεια που δινεται στον οδηγο και τα προβληματα πολλα. 1) τρωει ωρες ωρες κολληματα και μετα απο (χωρις πλακα) 5-6 δευτερολεπτα ξεκολλαει 2) μεχρι τωρα 3 φορες κολλησε και εκανε επανεκινηση μονο του τι να φταιει; α) η rom αρα να περασω αλλη value pack ή ειναι θεμα των value pack β) καποια εφαρμογη μου Πόσες σελίδες με εφαρμογές έχεις? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Στην JVU θα το βρεις. Το περνάς όπως είπες. Η JVU δεν κατεβαινει λογο megaupload...Παρολα αυτα εψαξα τα αρχεια μου και ειδα οτι εχω κατεβασει απο παλια μια που ο τιτλος της ειναι "JVUEUR.rar"....οποτε υπεθεσα οτι ειναι αυτη.Οταν ομως την εκανα extract ειδα οτι μου δινει "PHONE_JVT.tar.md5"....????? Αυτο ειναι που πρεπει να βαλω?... Γιατι εγω περιμενα να βγει ονομασια που να λεει PHONE_JVU...Καταλαβα λαθος???? Sorry για το πρηξημο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Σωστό πρέπει να είναι αυτό που έχεις αλλά το ανέβασα και εγώ αν το θες. JVU CSC Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Σωστό πρέπει να είναι αυτό που έχεις αλλά το ανέβασα και εγώ αν το θες. JVU CSC Οκ κατεβαζω το δικο σου για να ειμαι σιγουρος....:D Ευχαριστω για την βοηθεια σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Πόσες σελίδες με εφαρμογές έχεις? Όσες σελίδες και εφαρμογές και να έχει αυτό δεν δικαιολογείται,τα ίδια προβλήματα είχα και εχώ με την JW4 όπου και την έστειλα για τα καλά. Πηγαινε σε jw1 ή ICS όπως είμαι και εγώ τώρα με την infinitum και όλα είναι τέλεια.:D Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 (edited) Επειδη θελω και εγω να περασω την JW5 λεω να βαλω το jvu modem.Μηπως μπορεις να μου πεις μεσα σε ποια rom θα το βρω?...Φανταζομαι οτι η διαδηκασια ειναι απλα να επιλεξεις αυτο το modem που θες, (στην θεση phone του odin), αντι να επιλεξεις αυτο που ξεζιπαρεις απο την JW5 οταν εχει 3 αρχεια....σωστα? Sorry για την καθυστέρηση... εδώ το modem της JVU. (Νίκο αυτό που έδωσες είναι το CSC... και δεν είναι σωστό αυτό που έχεις... είναι άλλη JVU αυτή που βρήκες). Kαι για να είναι ολοκληρωμένο το post, ορίστε και της JW5 και της JW4. Nαι, απλά τα βάζεις στο phone και φλασάρεις. Δε χρειάζεται να βάλεις ολόκληρη τη rom. Μόνο αυτά. Αν είσαι δηλαδή JW5 τώρα, απλά βάλε το JVU στο phone μόνο του, τίποτα άλλο, και ρίχτου :) Είναι σε .7zip αρχεία, ξεζίπαρέ τα πρώτα με το 7zip. Edited April 22, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Καλησπερα Αλεξανδρε, :) Να ενημερωσω οτι το λινκ για την jw5 απο mediafire δεν λειτουργει πλεον :confused: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Καλησπερα Αλεξανδρε, :) Να ενημερωσω οτι το λινκ για την jw5 απο mediafire δεν λειτουργει πλεον :confused: Εμένα λειτουργεί άψογα... δεν ξέρω τι κάνεις λάθος. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Όσες σελίδες και εφαρμογές και να έχει αυτό δεν δικαιολογείται,τα ίδια προβλήματα είχα και εχώ με την JW4 όπου και την έστειλα για τα καλά. Πηγαινε σε jw1 ή ICS όπως είμαι και εγώ τώρα με την infinitum και όλα είναι τέλεια.:D Mε αυτήν δεν έχω θέμα μέχρι στιγμής. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1608863 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 (edited) Sorry για την καθυστέρηση... εδώ το modem της JVU. (Νίκο αυτό που έδωσες είναι το CSC... και δεν είναι σωστό αυτό που έχεις... είναι άλλη JVU αυτή που βρήκες). Έχω την εντύπωση πως είναι από την JVU που είχες στα επίσημα αλλά εσύ είσαι πιο ειδικός στα Firmwares όποτε πάω πάσο. Edited April 23, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 (edited) Έχω την εντύπωση πως είναι από την JVU που είχες στα επίσημα αλλά εσύ είσαι πιο ειδικός στα Firmwares όποτε πάω πάσο. Ναι, αλλά εκείνη η JVU στα επίσημα είναι η λάθος JVU... είναι η XWJVU που δόθηκε στην Πορτογαλία (gb 2.3.5), ενώ ο tolisfz6 εννοεί το modem της XXJVU που είναι η πρώτη leaked value pack (gb 2.3.6). απο χθες με την value pack αυτη με τα 3 αρχεια που δινεται στον οδηγο και τα προβληματα πολλα. 1) τρωει ωρες ωρες κολληματα και μετα απο (χωρις πλακα) 5-6 δευτερολεπτα ξεκολλαει 2) μεχρι τωρα 3 φορες κολλησε και εκανε επανεκινηση μονο του τι να φταιει; α) η rom αρα να περασω αλλη value pack ή ειναι θεμα των value pack β) καποια εφαρμογη μου Έκανες επαναφορά ρυθμίσεων όπως λέει ο οδηγός αφού πέρασες τη rom? Τα έκανες όλα κατά γράμμα; Αν ναι, δοκίμασε τη JW5 την ελβετική που αναφέρει ο Αχιλλέας πιο πάνω, κι αυτή τώρα στο θέμα των αναβαθμίσεων. (ένα αρχείο, στο PDA, χωρίς repartition, factory reset μετά). Ενημέρωσέ μας.. Edited April 23, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 (edited) Ναι, αλλά εκείνη η JVU στα επίσημα είναι η λάθος JVU... είναι η XWJVU που δόθηκε στην Πορτογαλία (gb 2.3.5), ενώ ο tolisfz6 εννοεί το modem της XXJVU που είναι η πρώτη leaked value pack (gb 2.3.6). Νομίζω ότι ανέβασα το JVU της 2.3.6 αλλά επειδή το έκανα λίγο βιαστικά μπορεί και να κάνω λάθος. Θα το κοιτάξω μόλις βρω χρόνο και θα κάνω Edit σε αυτό το post. Όχι τίποτα άλλο αλλά με έπιασε η περιέργεια τώρα.:p EDIT: Δίκιο έχεις ανέβασα το CSC της 2.3.6 αντί για το PHONE. Όποιος βιάζεται...! Sorry tolisfz6. Edited April 23, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 βγηκε η jw5 ολλανδιας. αν υποθεσω απο την jw1 ολλανδιας μαλλον θα ειναι καλη. θα περσω αυτη, γιατι η σλοβακια μου κανει τρελά κολληματα. Ερωτηση: να περασω την ολλανδικα jw5 με odin πανω απο αυτη που εχω ηδη; ή να κανω hard reset και μετα; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Ναι, αλλά εκείνη η JVU στα επίσημα είναι η λάθος JVU... είναι η XWJVU που δόθηκε στην Πορτογαλία (gb 2.3.5), ενώ ο tolisfz6 εννοεί το modem της XXJVU που είναι η πρώτη leaked value pack (gb ) Εχεις δικιο..μου εδωσε το CSC αλλα επειδη το καταλαβα (δεν του το ειπα γιατι ο ανθρωπος ετυχε να μην το προσεξει και μπορει να μην ηταν καν μπροστα στον υπολογιστη του)δεν το εβαλα στο odin και εβαλα στη θεση του αυτο που ειχα...Ετσι κατεληξα να εχω jvt στο phone και το εστησα ετσι το τηλεφωνο...Τωρα που ειδα ομως τα δικα σου post και λες οτι μπαινουν και ανεξαρτητα θα κατεβασω το δικο σου και αυριο πια (γιατι σημερα μετα τη δουλεια εχουμε και τους Γιωργηδες...) θα το πεταξω στο odin να το φτιαξω..Ευχαριστω και τους 2 σας για την βοηθεια. Και χρονια πολλα στους Γιωργους!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 βγηκε η jw5 ολλανδιας. αν υποθεσω απο την jw1 ολλανδιας μαλλον θα ειναι καλη. θα περσω αυτη, γιατι η σλοβακια μου κανει τρελά κολληματα. Ερωτηση: να περασω την ολλανδικα jw5 με odin πανω απο αυτη που εχω ηδη; ή να κανω hard reset και μετα; Δε θα έχεις Ελληνικά μ'αυτήν, θα πρέπει να τα βάλεις μόνος σου μετά το root. Ίσως να έχεις swype, δεν έχω κοιτάξει. Το μόνο που αλλάζει όμως από την Ελβετική είναι το csc. Κι αυτή JW4 modem έχει. Αν είναι βάλε την ελβετική να έχεις και ελληνικά. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 εχω περασει την I9000XWJW5 Slovakia και μου κανει τρομερα κολληματα!!! και ενα απο αυτα ειναι οταν παταω σε ενα game να μπω και με πεταει εξω χανονται ολλα τα εικονιδια απο το φοντο και μετα απο 5 δευτερολεπτα μου κανει επανεκκινηση!!! ξερει κανεις τι συμβαινει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 εχω περασει την I9000XWJW5 Slovakia και μου κανει τρομερα κολληματα!!! και ενα απο αυτα ειναι οταν παταω σε ενα game να μπω και με πεταει εξω χανονται ολλα τα εικονιδια απο το φοντο και μετα απο 5 δευτερολεπτα μου κανει επανεκκινηση!!! ξερει κανεις τι συμβαινει?? φιλε μου δες τι εγραψα λιγο πιο πανω. Εχω τα ιδια απο χθες. Θα περασω την Ελβετικη να δω εκει πως ειναι τα πραγματα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 εχω περασει την I9000XWJW5 Slovakia και μου κανει τρομερα κολληματα!!! και ενα απο αυτα ειναι οταν παταω σε ενα game να μπω και με πεταει εξω χανονται ολλα τα εικονιδια απο το φοντο και μετα απο 5 δευτερολεπτα μου κανει επανεκκινηση!!! ξερει κανεις τι συμβαινει?? αυτο δεν ειναι κολημα... γεμιζει η ραμ του κινητου και μολις κλεισεις την εφαρμογη που τρεχεις ξαναδειαζει η ραμ και ξαναφορτωνει τον launcher απο την αρχη με τα widget-εικονιδια για 3-4 δευτερολεπτα, σε ολες τις ρομ το κανει Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 αυτο δεν ειναι κολημα... γεμιζει η ραμ του κινητου και μολις κλεισεις την εφαρμογη που τρεχεις ξαναδειαζει η ραμ και ξαναφορτωνει τον launcher απο την αρχη με τα widget-εικονιδια για 3-4 δευτερολεπτα, σε ολες τις ρομ το κανει H επανεκκίνηση του τηλεφώνου δεν είναι παράξενη όμως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 H επανεκκίνηση του τηλεφώνου δεν είναι παράξενη όμως; αμα κλεινει και ξανανοιγει το κινητο φυσικα και ειναι περιεργο:lol: πιο πολυ εστιασα στο οτι του ξαναφορτωνει τα εικονιδια... :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 H επανεκκίνηση του τηλεφώνου δεν είναι παράξενη όμως; αυτο λεω φιλε μου. μαμα το κινητο, 3 μηνων, με 20 εφαρμογες και 10 παιχνιδια ολα απο το google play (δλδ το κινητο το εχει η γυναικα μου, απλα πραγματακια κανει, πολυ απλα) και 4 φορες μου εκανε μετα απο κολλημα επανεκινηση. Θα της περασω την Ελβετικη να δω. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 αυτο λεω φιλε μου. μαμα το κινητο, 3 μηνων, με 20 εφαρμογες και 10 παιχνιδια ολα απο το google play (δλδ το κινητο το εχει η γυναικα μου, απλα πραγματακια κανει, πολυ απλα) και 4 φορες μου εκανε μετα απο κολλημα επανεκινηση. Θα της περασω την Ελβετικη να δω. Reset ή wipe κάνεις πριν την εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Reset ή wipe κάνεις πριν την εγκατάσταση; Και μετά την εγκατάσταση; Γράψτε τα αυτά παιδιά για να ξέρουμε τι γίνεται... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts