sv2qqn Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Δεν ''το εχω"" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Παιδιά καλημέρα. Εχω τον αθάνατο γαλαξία και ακόμη αντέχει. Φοράω 4.4.3 και snapshot M5. Δεν κολλάει σχεδόν καθόλου. Εχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο εξίσου σταθερό και γρήγορο; Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paterbill Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Καλησπέρα, ειμαι root και πηγα να φλασαρω τη SPIRIT ακολουθωντας τα παρακατω βηματα απο δω http://forum.xda-developers.com/galaxy-s-i9000/i9000-development/rom-t2837220 -WIPE DATA/FACTORY RESET -WIPE CACHE -FORMAT SYSTEM -FLASH THE ROM THEN RECOMMENDED GAPPS -REBOOT SYSTEM Το 3ο βημα ομως ελειπε (FORMAT SYSTEM) δε το εβρισκα κι ετσι σταματησα! τι εχω παραλειψει και δε μου το εμφανιζει? κι επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος χρησιμοποιω και Titanium backup, αυτο θεωρειται TWRP recovery? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayros83 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 (edited) καλησπερα υπαρχει οδηγος διαθεσιμος στα ελληνικα για αυτα τα προβληματα( Τι κάνω αν στην JVQ/JVR rom κάνει αναγκαστικό κλείσιμο η διεργασία com.android.phone; - Τι κάνω αν στην JVT rom κάνει αναγκαστικό κλείσιμο η διεργασία com.android.phone; ). εγινα root εχει την 2,3,6 xxjw4 κ θελω να λυσω ενα προβλημα που ειχε κ πριν στην κληση χανεται η οθονη δεν εχω επιλογες για την κληση κ δεν δουλευει τιποτα μετα αν δεν βγαλω μπαταρια,το κιν δουλευει κανονικα μονο αν εχω συνδεμενα ακουστικα Edited December 2, 2014 by stayros83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Παιδια εχω jetpack custom rom.Θελω να μου πειτε μια ελαφρια ρομ μονο για παιχνιδια.Διοτι το χρησιμοποιει μονο ο γιος μου για παιχνιδακια και καποια δεν τα παιζει η κολλαει.Σαν κινητο δεν το χρησιμοποιω καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Κανεις ?χρονια πολλα!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Χρόνια πολλά! Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 (edited) Κανεις ?χρονια πολλα!;) Για παιχνίδια βάλε αυτή... [ROM] GamerzRom Ninja v11 with RTL JW5 Odexed with 385MB RAM.και χρόνια πολλά. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28151174#post28151174 Edited December 26, 2014 by splus Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Παιδια εχω jetpack custom rom.Θελω να μου πειτε μια ελαφρια ρομ μονο για παιχνιδια.Διοτι το χρησιμοποιει μονο ο γιος μου για παιχνιδακια και καποια δεν τα παιζει η κολλαει.Σαν κινητο δεν το χρησιμοποιω καθολου Για παιχνίδια βάλε αυτή... [ROM] GamerzRom Ninja v11 with RTL JW5 Odexed with 385MB RAM.και χρόνια πολλά. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28151174#post28151174 Πολύ σωστός!! Ότι καλύτερο και σταθεροτερο κυκλοφορεί για games. Δοκιμασμένη και από εμένα,οποτε συμφωνώ απόλυτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Γνωρίζει κανείς αν κάποια από τις τελευταίες custom rom υποστηρίζει Call Recorder; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Πολύ σωστός!! Ότι καλύτερο και σταθεροτερο κυκλοφορεί για games. Δοκιμασμένη και από εμένα,οποτε συμφωνώ απόλυτα!!! Τωρα ειδα τα μηνυματα οκ παιδια θα τη βαλω αμεσα.Καλη χρονια με υγεια σε ολους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiss Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Καλησπερα παιδια, εχω εναν φιλο που ξεθαψε το galaxy s gti9000 και θα ηθελα να μαθω πια rom να του βαλω που να μην εχει προβληματα. Απο οτι ειδα εχει την Gingerbread 2.3.3 χωρις να ειναι root(cf-root).Nα του αφησω αυτην η μου προτεινεται καποια πιο νεα και καλυτερη και αν ναι απο που κατεβαζω. Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
otari Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Η JW8 εδω: I9000XWJW8 (EUR) (έκδοση 20 Ιουνίου - αρχικά για Vodafone Αυστραλίας, εδώ τελείως sim free με ελληνικές ρυθμίσεις). Βάλε την JW8, είναι η ίδια από το νήμα Eπίσημα Samsung firmwares και οδηγός εγκατάστασης με Odin Αν θές να το κάνεις root περνάς και Semaphore 2.7.4, Οδηγός εγκατάστασης Semaphore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiss Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 τελικα του περασα την ROM CyanogenMod 11.0 Android 4.4.4 KitKat.Ολα μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 (edited) Ειχα την mackay rom 4.4.4 και ηταν πολυ καλη δεν λεω και γρηγορη Τωρα για πλακα περασα την joyos που ξαθαψα απο καποιο site , περασα στην rom την μεταφραση στα Ελληνικα που ειχα απο προυγουμενη joyos αλλου κινητου και εχω Ελληνικη joyos sto galaxy S και εχω iphone look [ATTACH]55629[/ATTACH] [ATTACH]55630[/ATTACH] [ATTACH]55631[/ATTACH] [ATTACH]55632[/ATTACH] Edited January 17, 2015 by mik_tech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Καλησπέρα φίλοι,μηπως εχει κατεβάσει κάποιος απο παλιά το resque kit για το galaxy s,ψαχνω στο net αλλα εχουν κοπεί τα link.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 (edited) rescue kit εννοεις το odin ? Εδω εχω το odin και οδηγιες στα Ελληνικα πως να κανεις recovery και μετα να βαλεις new CM recovery : http://www.mediafire.com/download/5p9bmwwvw08x4b5/DDJV9.zip ελπιζω να σε βοηθησα Edited February 4, 2015 by mik_tech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Να ρωτήσω κάτι παιδιά. Ένας φίλος κλειδώθηκε από το κινητό του (κάνε παιδιά να δεις καλό) και επειδή δεν ήταν στο WiFi του ζητάει email/password αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι. Το πήγε Public και σε άλλα μαγαζιά αλλά δεν είδε φως. Υπάρχει λύση; Μπορεί ίσως να περάσει CWM και μετά με κάποιο aroma file manager να μεταφέρει τα αρχεία των επαφών στην SD; Το κινητό είναι τελείως stock. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Να ρωτήσω κάτι παιδιά. Ένας φίλος κλειδώθηκε από το κινητό του (κάνε παιδιά να δεις καλό) και επειδή δεν ήταν στο WiFi του ζητάει email/password αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι. Το πήγε Public και σε άλλα μαγαζιά αλλά δεν είδε φως. Υπάρχει λύση; Μπορεί ίσως να περάσει CWM και μετά με κάποιο aroma file manager να μεταφέρει τα αρχεία των επαφών στην SD; Το κινητό είναι τελείως stock. τι εννοεις κλειδωθηκε ? ειχε βαλει pin και δεν το θυμαται τωρα? τις επαφες που τις ειχε ? στην καρτα ή στο google? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 τι εννοεις κλειδωθηκε ? ειχε βαλει pin και δεν το θυμαται τωρα? τις επαφες που τις ειχε ? στην καρτα ή στο google? Είχε βάλει pattern και είχε κλειδωθεί απ' έξω μετά από πολλές προσπάθειες. Ζητούσε email+password αλλά δεν ήταν στο ίντερνετ/data και δεν μπορούσε να μπει. Anyway, κατάφερε να μπει με το email/pass (ούτε αυτός δεν ξέρει πως...). Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Χρόνια πολλά σε ολους Ποια η καλύτερη Ρομ που να έχει ταχύτητα απο τη μια χωρίς λαγκς και βασικό να μην ξεζουμιζει τη μπαταρία? Θενξ Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 (edited) Ημουν πολύ καιρό με slim 3.1. Τελικά διαπίστωσα πως δεν έτρεχε σχεδον τιποτα απο παιχνιδια :p Επειδη πηρα νεα συσκευη πριν λιγες μερες ειπα ας το γυρισω σε στοκ να δουλευει σωστα. Εβαλα JWB με semaphore 2.7.4scbm, ξηλωσα και αρκετο bloat, το γυρισα και σε ext4 και παει πολυ καλά. Εψαχνα το Voodoo Sound ομως και δεν υπαρχει πλεον στο play store. Τι παιχτηκε; Αλλαξε ονομα μηπως; Καταργηθηκε; Που θα το βρω; Παντως ο γαλαξιας εμεινε για καθημερινη χρηση σαν κυρια συσκευη στα χερια μου απο τις 9/9/2011 μέχρι τις 22/4/2015. Μαλιστα δεν εχω αλλαξει ποτε μπαταρια. Απιστευτο μου φαινεται... Τι περασαμε με αυτον. Φλασαρισματα καθημερινα, πειραματα (τοσο σε software τοσο και σε hardware με το GPS), τουμπες κλπ. Βασικά ακόμα θα τον εχω για κυριο κινητο μεχρι να βγαλω ακρη με το καινουριο επειδη το εστειλα πισω :p Και μια αναμνηστική φωτογραφία με ο,τι απεμεινε απο το ξεφλουδισμενο bezel (σκοπευα να το ξεφλουδισω ολο αλλα σταματησα εκει γιατι βαρεθηκα) http://postimg.org/image/age2hgbpp/ Edited April 29, 2015 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Ημουν πολύ καιρό με slim 3.1. Τελικά διαπίστωσα πως δεν έτρεχε σχεδον τιποτα απο παιχνιδια :p Επειδη πηρα νεα συσκευη πριν λιγες μερες ειπα ας το γυρισω σε στοκ να δουλευει σωστα. Εβαλα JWB με semaphore 2.7.4scbm, ξηλωσα και αρκετο bloat, το γυρισα και σε ext4 και παει πολυ καλά. Εψαχνα το Voodoo Sound ομως και δεν υπαρχει πλεον στο play store. Τι παιχτηκε; Αλλαξε ονομα μηπως; Καταργηθηκε; Που θα το βρω; Παντως ο γαλαξιας εμεινε για καθημερινη χρηση σαν κυρια συσκευη στα χερια μου απο τις 9/9/2011 μέχρι τις 22/4/2015. Μαλιστα δεν εχω αλλαξει ποτε μπαταρια. Απιστευτο μου φαινεται... Τι περασαμε με αυτον. Φλασαρισματα καθημερινα, πειραματα (τοσο σε software τοσο και σε hardware με το GPS), τουμπες κλπ. Βασικά ακόμα θα τον εχω για κυριο κινητο μεχρι να βγαλω ακρη με το καινουριο επειδη το εστειλα πισω :p Και μια αναμνηστική φωτογραφία με ο,τι απεμεινε απο το ξεφλουδισμενο bezel (σκοπευα να το ξεφλουδισω ολο αλλα σταματησα εκει γιατι βαρεθηκα) http://postimg.org/image/age2hgbpp/ Εγώ το πούλησα και το μετάνιωσα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Ψαχνε στις αγγελιες να το ξαναβρεις χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Ψαχνε στις αγγελιες να το ξαναβρεις χαχαχα Μπα αν δεν είναι το δικό μου που το είχα, κυριολεκτικά, άψογο δεν λέει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts