Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας παρουσιαζει προβλημα η jw5/jw6.

Εδω και 2 εβδομαδες ειμαι με την δευτερη και πραγματικα φυσαει η ρομ!!και η ευαισθησια της οθονης μια χαρα, ουτε ενα fc, κανενα reload του tw4, ο browser πολυ καλος αλλα προτιμω τον κορυφαιο opera,κανενα blackscreen, γενικα δεν εχω συναντησει το παραμικρο κολλημα, ολα κυλουν ομαλα,smooth και αμεσα:)

Κι ολα αυτα με semaphore 2.7.4 scbm.

Τι κανω δηλαδη εγω, μαγος ειμαι..;:rolleyes:

Μπορεί απλά αυτό που εσένα σου φαίνεται γρήγορο, σε κάποιον άλλο να φαίνεται αργό, αυτό που εσύ θεωρείς καλή απόκριση για κάποιον άλλο να είναι απογοήτευση. Καθένας με τα δικά του κριτήρια και γούστα.

Κώστας

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αμα εξαιρεσετε το βιντεο ολα τα αλλα ειναι πολυ καλα οπως λεει ο ηρακλης.. και σμουθ ειναι και κανενα αλλο fc ουτε σκαλωματα... θα περασω και εγω τον semaphore να δω μηπως και αλλαξει κατι:-)

άλλος φεύγει απο semaphore άλλος πάει σε semaphore...

αυτά είναι :lol::lol:

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

δεν ξέρω ρε Ηρακλή

γενικά έχω διαβάσει ότι κάποιοι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι, ενώ κάποιοι άλλοι πολύ απογοητευμένοι όπως και εγώ

την έχω βάλει με bootloaders απο gb εννοείται και πριν την φλασάρω έκανα 15 φορές wipe data, cahe κτλ

τι μπορεί να μην έκανα καλά? :p μπορεί να μην έκατσε καλά η ρομ, δεν ξέρω

εγώ έχω τον 2.7.4, θα βάλω τώρα τον speedmod και θα τσεκάρω

είναι πολύ smooth σε γενικές γραμμές, αλλά εκεί που ανοίγω τον opera πχ ανοίγει, φορτώνει τη σελίδα, κολλάει 2-3 δευτερόλεπτα, πάω στις επαφές κάνει 1-2 δευτερόλεπτα να ανοίξει καμία φορά, το ίδιο και κάποιες άλλες εφαρμογές όπως το facebook πχ

τα έκανε και στη froyo που ήμουνα αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό και σίγουρα δεν δέχομαι τη gb με τις όποιες αδυναμίες της (χαμηλό σήμα wifi, πρόβλημα tv out και subs κτλ) χωρίς να είναι smooth

το memory killer σε τι ποιο το έχεις?

Κι εγω κανω παντοτε ολα τα wipes πριν και μετα την εγκατασταση κανοντας επισης ορισμενες φορες ακομα και διπλο περασμα της ρομ.Κολλημα μεχρι στιγμης δεν εχει παρουσιασει και ολα λειτουργουν αρμονικα :cool:

Το memory killer ειναι στη default τιμη του.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

τελικά πριν αλλάξω κερνελ ξαναέβαλα το memory killer στο default, απο το multitasking που το είχα (και μου άρεσε ρε γμτ), και όλα είναι μάλλον όπως πρέπει οπότε μάλλον αυτό έφταιγε

για να δούμε...

Eχουμε χασει την μπαλα νομιζω ολοι μας,α ρε σαμυ στο δαφνι θα μας στειλεις :lol:

Λοιπον,με την jw6 ειχα φαει 2 fc στο ξεκαρφωτο και ενα κολημα σε εισερχομενη κληση,δεν ξεκλειδωνε η οθονη με τιποτα και του εκανα επανεκινηση κι επειδη τετοια δεν τα συγχωρω εφυγε με την μια.Η jw5 σε μενα ηταν υποδειγματικη.Την ειχα 1,5 μηνα και δεν ειχα κυριολεκτικα το παραμικρο,ουτε κοληματα στον tw,ουτε lag ουτε τιποτα.Αυτο που με χαλουσε ηταν το θεμα με το σημα σε jw5/jw6 που οταν βρισκομουν σε δυσκολες περιοχες δεν μπορουσα να κανω κλησεις πλεον.Αρχικα σκεφτομουν μηπως εχει δημιουργηθει καποιο προβλημα με την κεραια της συσκευης,αλλα με το που εβαλα cm9 ειδα οτι ολα ηταν καλα παλι.Επισης σε αυτο που ειπε ο @minfield για το touch στις ics,οντως ειναι καλυτερο εκει.

Παντως αυτο που παρατηρω ειναι συνεχεια αντικρουομενες αποψεις για τις τελευταιες ρομ,εν αντιθεση με προηγουμενες που ειχαμε κοινες παρατηρησεις και συμπερασματα.

Δεν φτανει που εχουμε χασει το μυαλο μας με ολα αυτα που γινονται εξω,εχουμε και τους κορεατες να μας επιδεινωνουν την κατασταση :p

εγώ και με την jw5 πάντως δεν πετάω και απο την χαρά μου με το σήμα

έχω δει ότι όντως είχα καλύτερο πριν αλλά εντάξει δεν είναι και χάλια...

με αλλαγή κανενός μόντεμ θα κάνουμε δουλειά?

εγώ και με την jw5 πάντως δεν πετάω και απο την χαρά μου με το σήμα

έχω δει ότι όντως είχα καλύτερο πριν αλλά εντάξει δεν είναι και χάλια...

με αλλαγή κανενός μόντεμ θα κάνουμε δουλειά?

Βασιλη δοκιμασα καποια αλλα δεν ειδα διαφορα,κατι αλλο παιζει.

Βασιλη δοκιμασα καποια αλλα δεν ειδα διαφορα,κατι αλλο παιζει.

οκ οπότε κάθομαι στα αυγά μου

η βάζω jw1 που με τρώει ο κ.λος μου μέρες τώρα... :p :lol:

Τρεις μέρες τώρα με την JW6 και semaphore 2.7.4 , ερχόμενος απο JW5 και CF-root και οι εντυπώσεις θεαματικές. Ο opera πιο smooth από ποτέ, πριν μου κολλαγε λιγάκι και η ανταπόκριση στο άγγιγμα της οθόνης καθόλου καλή, τώρα άψογη, το σήμα wifi δείχνει χαμηλό αλλά κατεβάζει σφαίρα, ο tw δεν μου έχει κολλήσει ποτέ, γενικά βλέπω το καλύτερο στήσιμο στο γαλαξία μου μέχρι τώρα.
Παναγιώτης

Τρεις μέρες τώρα με την JW6 και semaphore 2.7.4 , ερχόμενος απο JW5 και CF-root και οι εντυπώσεις θεαματικές. Ο opera πιο smooth από ποτέ, πριν μου κολλαγε λιγάκι και η ανταπόκριση στο άγγιγμα της οθόνης καθόλου καλή, τώρα άψογη, το σήμα wifi δείχνει χαμηλό αλλά κατεβάζει σφαίρα, ο tw δεν μου έχει κολλήσει ποτέ, γενικά βλέπω το καλύτερο στήσιμο στο γαλαξία μου μέχρι τώρα.

A γεια σου βρε giasoy :p

Ακριβως τα ιδια και σε εμενα !!

Ηρακλής!

^^

μήπως όμως την διαφορά την έκανε ο semaphore και όχι η μετάβαση απο την jw5 στην jw6? ;)

^^

μήπως όμως την διαφορά την έκανε ο semaphore και όχι η μετάβαση απο την jw5 στην jw6? ;)

Στον φιλο παραπανω μπορει, εγω μονο semaphore βαζω και την διαφορα την ειδα :rolleyes:

Η συντομη περιγραφη του φιλου αντιπροσωπευει και την δικη μου περιπτωση παντως :happy:

Ηρακλής!

^^

+1 κι εγω αυτο πιστευω γιατι τις ειχα και τις δυο

+1 κι εγω αυτο πιστευω γιατι τις ειχα και τις δυο

Κι εσυ Παρη ειχες cf-root..;:wacko:

Ηρακλής!

Κι εσυ Παρη ειχες cf-root..;:wacko:
Ποτεεε!!:lol:

κλασικα semaphore Hρακλη.Eιπαμε για την διαφορα που ειπε ο φιλος πριν επειδη ειχε πρωτα cfroot στην jw5 και μετα την μεταβαση απ οτι καταλαβα εβαλε semaphore (εγω ρε Ηρακλη cfroot??..εγω??:lol::lol:)

Τι να πω ρε παιδιά εγώ χτες πριν περάσω cm9 λέω κάτσε να δω αυτή την JW6 που τόσο πολλά διαβάζω, αλλά δεν άντεξα ούτε 5 λεπτά.... Πήγα σε ICS τρέχοντας. Δε ξέρω αν είχα συνηθίσει την αίσθηση της ICS, αλλά μου φάνηκε πολύ μούφα η JW6. Lagarisma στο μενού, στο μάρκετ, στις ρυθμίσεις, αργούσε να φορτώσει εφαρμογές..... απαπαπα

Αν μπορείτε να μου διευκρινίσετε κάτι όμως γιατί δε μπορώ να το βρω πουθενά. Τι είναι τα παρακάτω? Αυτά τα f και fr πρώτη φορά τα βλέπω.

Semaphore_2.7.4sbf.tar

Semaphore_2.7.4bmfr.tar

Edited by nikospot

Variations:

2.7.4bmfr

- 374.8MB

- breaks 720p video recording

2.7.4bm

- 384.5MB

- breaks front camera pictures and photo capture during video recording

2.7.4sc

- 366.4MB

- stock colors

2.7.4sbf

- 374.8MB

- stock colors

-2.7.4scbm

- 384.5MB

- stock colors

- breaks front camera pictures and photo capture during video recording

Επομένως η f και fr δε χαλάνε την μπροστά κάμερα και το τράβηγμα φωτογραφίας κατά την λήψη του βίντεο.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

επανέρχομαι σχετικα με το θέμα lag και jw5

έφυγα για άλλον κερνελ, περιμένω μόνο να φορτίσει λίγο, η κατάσταση δεν παλέυεται, αν και δεν νομίζω να αλλάξει το πρόβλημα οπότε στον ορίζοντα βλέπω Jw1 και μετά ενδεχομένως jw6 η και ics (μόνο να είχε ραδιο ρε γμτ)

Εγώ πάντως όταν πέρασα jw5 μετά από μήνες σε ics για να δω το gps και μόνο, απογοητεύτηκα..

Κανένα πρόβλημα, fc, lag κλπ, αλλά ήταν ΠΟΛΥ αργή.

Καθόλου μα καθόλου σπιρτάδα σε σχέση με τις ics.

Γούστα βέβαια αυτα γιατί κάποιοι θέλουν πιο αργά εφέ και smooth αίσθηση, ενώ εγώ σπιρτάδα και αμεσότητα.

Εγώ πάντως όταν πέρασα jw5 μετά από μήνες σε ics για να δω το gps και μόνο, απογοητεύτηκα..

Γούστα βέβαια αυτα γιατί κάποιοι θέλουν πιο αργά εφέ και smooth αίσθηση, ενώ εγώ σπιρτάδα και αμεσότητα.

μπα ούτε εφε θέλω ούτε τίποτα, εξάλλου τα έχω όλα απενεργοποιημένα :p

θέλω smoothness και σχετική αμεσότητα όπως λες και εσυ

Ποτεεε!!:lol:

κλασικα semaphore Hρακλη.Eιπαμε για την διαφορα που ειπε ο φιλος πριν επειδη ειχε πρωτα cfroot στην jw5 και μετα την μεταβαση απ οτι καταλαβα εβαλε semaphore (εγω ρε Ηρακλη cfroot??..εγω??:lol::lol:)

Μα ειπα κι εγω βρε Παρη, παραξενευτηκα :eek:

Κι εγω απο cm9 και slim πηγα σε jw5 και jw6, δεν ειναι σιγουρα ics αλλα εχω καλυτερη αυτονομια, ο opera λειτουργει αψογα, το tapatalk επιτελους ρολαρει ασταματητα χωρις κανενα lag και fc που ειχε στην ics, ραδιοφωνο και το κυριοτερο σταθεροτητα!

Ο κυριος λογος που εβαλα ics ηταν η μεγαλυτερη διαθεσιμη ραμ, αλλα πλεον αφου μπορω να την εχω και τωρα στην στοκ 2.3.6 δεν με χαλαει καθολου:p

Βεβαια ας ειναι καλα ο Στρατος :)

Αργες Νικολα δεν τις λες τις jw5/6 λιγοτερο smooth σε σχεση με τις 4.0.4 ναι αλλα αυτο αλλωστε ειναι χαρακτηριστικο του android ics γενικοτερα :rolleyes:

Ωραιο avatar Νικολα :D

Edited by hraklhs57

Ηρακλής!

Εβαλα τις προάλλες JW6, στήνω εφαρμογές, βάζω και το facebook app, πάω να τσεκάρω τι παίζει στο account μου, σπρώχνω με το δάχτυλο να σκρολάρω και αρχίζουν τα καρεδιάσματα....

GET THE F*CK OUT OF MY GALAXY :mad:

Αμεσα πίσω σε cm9 και ας έχω το βράδυ 40% αντί για 60% μπαταρία. ;)

Edited by mindfield
Κώστας

Εβαλα τις προάλλες JW6, στήνω εφαρμογές, βάζω και το facebook app, πάω να τσεκάρω τι παίζει στο account μου, σπρώχνω με το δάχτυλο να σκρολάρω και αρχίζουν τα καρεδιάσματα....

GET THE F*CK OUT OF MY GALAXY :mad:

Αμεσα πίσω σε cm9 και ας έχω το βράδυ 40% αντί για 60%. ;)

αυτό ακριβώς εννοώ...

μια καρεδιάζει, μια δεν ανταποκρίνεται καν, πατάω το Home button μαυρίζει ο τόπος για 4-5 δευτερλόπετα... :mad:

Να το πω με ενα παράδειγμα. Είμαι τις προάλλες σε μια παρέα, είναι και ο κολλητός μου ο οποίος ψάχνεται για κινητό, με ρωτάει πως είναι το FB στα smartphones και πετάγεται να του δείξει ένας με ένα iphone 3GS. Ε μετά ντρεπόμουν να του δείξω στο δικό μου (φορούσα JW5). Προχθές στη δουλειά είμαι με έναν τύπο με ένα iphone 4s που μου παραπονιέται για το facebook app οτι αργεί να ανοίξει συνδέσμους. Μου ζητάει να δει πως τα παει στο android, ε του το έδωσα χωρίς ντροπές και το βρήκε ότι τρέχει στην εντέλεια. Με CM9 φυσικά.
Κώστας

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις