Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση....ειμαι με ρομ jw5 εχω κανει nandroid backup με το cwm κ θελω να βαλω την jw6...μπορω μετα να κανω restore με το backup που πηρα απο την jw5???
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση....ειμαι με ρομ jw5 εχω κανει nandroid backup με το cwm κ θελω να βαλω την jw6...μπορω μετα να κανω restore με το backup που πηρα απο την jw5???

Αμφιβάλλω.

Εκτός αν μπορείς μέσω του advanced restore -το οποίο δεν έχω ποτέ χρησιμοποιήσει- για να αντιγράψεις το /data :)

Λογικα ναι μπορεις, αφου και οι δυο ειναι στοκ gingerbread. Δεν νομιζω να αντιμετωπισεις καποιο προβλημα, εγω θα το εκανα αφοβα

όσοι είχατε JW1 και έπειτα περάσατε JW6 είδατε κάποια αξιοσημείωτη διαφορά ?

Είμαι με την Jw1 από τότε που βγήκε και εκτός από ένα στιγμιαίο "πέρασμα" σε Slim τώρα πρόσφατα ξανά γύρισα στην Jw1.

Δεν έχω πειστεί ακόμα για το αν αξίζει η μετάβαση από Jw1 σε Jw6. το λέω καθαρά από θέμα "στησίματος" κινητού και πάλι από την αρχή ..

Την jw1 την ειχα πριν 4 μηνες για αρκετο καιρο αλλα σε εμενα τουλαχιστον παρουσιαζε μικροπροβληματακια, οπως ας πουμε καμια φορα το εβρισκα κλειστο, και μετα απο το περασμα αρκετων εφαρμογων αρχισε να κολλαει.

Tην jw6 την θεωρω καλυτερη, μεχρι τωρα τουλαχιστον δουλευει υποδειγματικα, ο tw4 πλεον συμπεριφερεται οπως πρεπει, η αυτονομια ειναι αψογη και γενικοτερα ειναι μια ολοκληρωμενη ρομ.

Κι αυτα με συνοδεια οπως παντα εννοειται του semaphore kernel 2.7.4 scbm με 385mb ram :)

Επομενως, οπως καταλαβες απο την δικη μου εμπειρια σου συνιστω την μεταβαση ;)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Λογικα ναι μπορεις, αφου και οι δυο ειναι στοκ gingerbread. Δεν νομιζω να αντιμετωπισεις καποιο προβλημα, εγω θα το εκανα αφοβα

@tsiglas: Θέλεις να κάνεις restore τα δεδομένα ή τη ROM ολόκληρη μέσω του nandroid backup;

Και ολοκληρη την ρομ αλλα και μονο τα δεδομενα του backup και εγω θα τα εκανα αφοβα αναμεσα σε αυτες τις δυο εκδοσεις :)

Την jw1 την ειχα πριν 4 μηνες για αρκετο καιρο αλλα σε εμενα τουλαχιστον παρουσιαζε μικροπροβληματακια, οπως ας πουμε καμια φορα το εβρισκα κλειστο, και μετα απο το περασμα αρκετων εφαρμογων αρχισε να κολλαει.

Tην jw6 την θεωρω καλυτερη, μεχρι τωρα τουλαχιστον δουλευει υποδειγματικα, ο tw4 πλεον συμπεριφερεται οπως πρεπει, η αυτονομια ειναι αψογη και γενικοτερα ειναι μια ολοκληρωμενη ρομ.

Κι αυτα με συνοδεια οπως παντα εννοειται του semaphore kernel 2.7.4 scbm με 385mb ram :)

Επομενως, οπως καταλαβες απο την δικη μου εμπειρια σου συνιστω την μεταβαση ;)

Σε ευχαριστώ πολύ Ηρακλή για το κατατοπιστικό σου ποστ !

Με βάζεις στην πρίζα ενώ δεν πρέπει :lol::lol:

πάντως ,αν και δεν έχω βάλει Jw6 να δω πως συμπεριφέρεται, με την Jw1 είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και είναι μια πολύ σταθερή και γρήγορη ΡΟΜ!.

πάω να δώ τα αρχεία που χρειάζονται για την JW6 και όταν δεν θα ξέρω τι να κάνω ίσως να την περάσω :p

Υ.Γ η JW6 είναι η value pack που βρίσκεται εδώ με τα 3 αρχεία ε? (XSA).

Pit file έχουμε το ίδιο από την Jw1, σωστά ?

Να φανταστώ πως δεν μπορούμε να φλασάρουμε με ODIN μόνο το αρχείο PDA και να αφήσουμε ως έχει τα υπόλοιπα :P

Edited by crazyio

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Σε ευχαριστώ πολύ Ηρακλή για το κατατοπιστικό σου ποστ !

Με βάζεις στην πρίζα ενώ δεν πρέπει :lol::lol:

πάντως ,αν και δεν έχω βάλει Jw6 να δω πως συμπεριφέρεται, με την Jw1 είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και είναι μια πολύ σταθερή και γρήγορη ΡΟΜ!.

πάω να δώ τα αρχεία που χρειάζονται για την JW6 και όταν δεν θα ξέρω τι να κάνω ίσως να την περάσω :p

Υ.Γ η JW6 είναι η value pack που βρίσκεται εδώ με τα 3 αρχεία ε? (XSA).

Pit file έχουμε το ίδιο από την Jw1, σωστά ?

Να φανταστώ πως δεν μπορούμε να φλασάρουμε με ODIN μόνο το αρχείο PDA και να αφήσουμε ως έχει τα υπόλοιπα :P

Παρακαλω :)

Ναι αυτη ειναι.Ειναι με 3 αρχεια και βαζεις pit 512.

Να ξερεις οτι μονο οταν η ρομ ειναι σε 1αρχειο την βαζεις στο πεδιο pda και χωρις repartition.Την jw6 θα την περασεις κανονικα συμπληρωνοντας και τα 3 πεδια.

Ηρακλής!

Να ξερεις οτι μονο οταν η ρομ ειναι σε 1αρχειο την βαζεις στο πεδιο pda και χωρις repartition.Την jw6 θα την περασεις κανονικα συμπληρωνοντας και τα 3 πεδια.

Thanks φιλαράκι .. !! :)

όταν με πιάσει η προκοπή και την περάσω (ή όταν την περάσω στο S ενός φίλου που θέλει μια "αλλαγή") θα ενημερώσω για διαφορές που θα δει το δικό μου απαίδευτο μάτι ανάμεσα στις δύο Rom :)

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Δε χρειάζεται καθόλου το pit αν είναι σε stock rom, που είναι.

- Alex

Δε χρειάζεται καθόλου το pit αν είναι σε stock rom, που είναι.

Το ξερω Αλεξ αλλα αφου το ηθελε ο φιλος να του χαλαγα το χατιρι..;εξαλλου καλο ειναι κακο δεν κανει :rolleyes:

Ηρακλής!

@tsiglas: Θέλεις να κάνεις restore τα δεδομένα ή τη ROM ολόκληρη μέσω του nandroid backup;

Με την jw5 μπηκα σε cwm κ εκανα backup.....αυτο λογικα (μαλλον σιγουρα) ειναι full backup των παντων....

Τωρα παιρνωντας την jw6 με semaphone φυσικα θελω να μπω παλι με cwm κ να κανω restore για να μη ξαναστεινω το τηλεφωνο απτην αρχη....

Θα εχω καποιο προβλημα?????

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Με την jw5 μπηκα σε cwm κ εκανα backup.....αυτο λογικα (μαλλον σιγουρα) ειναι full backup των παντων....

Τωρα παιρνωντας την jw6 με semaphone φυσικα θελω να μπω παλι με cwm κ να κανω restore για να μη ξαναστεινω το τηλεφωνο απτην αρχη....

Θα επαναφερεις παλι την jw5 που ειχες,ετσι απλα.Αν θελεις σωστο περασμα της ρομ,θα κατσεις να ξαναστησεις το κινητο απο την αρχη.Καλα,αφου θελεις μονο τις εφαρμογες απο την jw5,γιατι δεν παιρνεις αντιγραφα με titanium και να επαναφερεις τις εφαρμογες σου?Μην μπλεκεις το nandroid backup με κατι τετοιο,ειναι εντελως διαφορετικη περιπτωση και το κανουμε για να επαναφερουμε το συστημα στην κατασταση που ηταν πριν

Ο καλύτερος τρόπος να επαναφέρεις τις εφαρμογές είναι με titanium όπως είπε και ο truckman!

Τώρα αν θες να το κανείς με nadroid υπάρχει η επιλογή στο advanced restore: restore data!

Πρόσεχε γιατί αν κανείς full restore θα γυρίσεις στην jw5!

Ο καλύτερος τρόπος να επαναφέρεις τις εφαρμογές είναι με titanium όπως είπε και ο truckman!

Τώρα αν θες να το κανείς με nadroid υπάρχει η επιλογή στο advanced restore: restore data!

Πρόσεχε γιατί αν κανείς full restore θα γυρίσεις στην jw5!

Οκ αυτο ακριβως φοβομουν.....βασικα αυτο που βαριεμαι περισσοτερο ειναι η ρυθμησεις μια προς μια των εφαρμογων κ το χεοροτερο μου να αντιστοιχο καθε φορα τους ηχους με τις επαφες (κ εχω παρα πολλες)....

Κατάλαβες τώρα γιατί είχα τις αμφιβολίες μου νωρίτερα :)

Σε κάθε περίπτωση μπορείς να κάνεις restore την JW5 από το nandroid backup σου, να πάρεις το backup με το Titanium και να ξαναφλασάρεις την JW6 :ninja:

Οκ αυτο ακριβως φοβομουν.....βασικα αυτο που βαριεμαι περισσοτερο ειναι η ρυθμησεις μια προς μια των εφαρμογων κ το χεοροτερο μου να αντιστοιχο καθε φορα τους ηχους με τις επαφες (κ εχω παρα πολλες)....
Αν παρεις αντιγραφο των εφαρμογων με το titanium επιλεγεις στην επαναφορα των εφαρμογων εφαρμογη+δεδομενα και εχεις παλι τις εφαρμογες σου με τις ρυθμισεις που ειχες οταν πηρες το backup.Tο πρωι περασα κι εγω την jw6 κι εφαγα καμια ωριτσα μεχρι να την στησω,δεν γινεται αλλιως (ειχα πει να μην ξαναφλασαρω,αυτο το παλιοπαιδο ο Ηρακλης φταιει που με εβαλε στην πριζα :lol::lol:).

Αν παρεις αντιγραφο των εφαρμογων με το titanium επιλεγεις στην επαναφορα των εφαρμογων εφαρμογη+δεδομενα και εχεις παλι τις εφαρμογες σου με τις ρυθμισεις που ειχες οταν πηρες το backup.Tο πρωι περασα κι εγω την jw6 κι εφαγα καμια ωριτσα μεχρι να την στησω,δεν γινεται αλλιως (ειχα πει να μην ξαναφλασαρω,αυτο το παλιοπαιδο ο Ηρακλης φταιει που με εβαλε στην πριζα :lol::lol:).

Αλλο που δεν ηθελες κι εσυ φιλαρακι :p

Δεν μας ειπες ομως αν αξιζε τελικα τον κοπο ;)

Ηρακλής!

Πάρη τελικά τι λέει η Jw6 ?

τελικά ο Ηρακλής μπριζώνει κόσμο ... πρέπει να του στέλνουμε τα κινητά για να τα στήνει αυτός και να μας βγάζει από τον κόπο :lol::lol::lol:

Αλλο που δεν ηθελες κι εσυ φιλαρακι :p

Δεν μας ειπες ομως αν αξιζε τελικα τον κοπο ;)

Πάρη τελικά τι λέει η Jw6 ?

τελικά ο Ηρακλής μπριζώνει κόσμο ... πρέπει να του στέλνουμε τα κινητά για να τα στήνει αυτός και να μας βγάζει από τον κόπο :lol::lol::lol:

Παιδια δεν προλαβα να δω και πολλα πραγματα,ημουν στην τρεχαλα ολη μερα,μου δινει ομως την εντυπωση οτι ειναι ενα κλικ πιο γρηγορη απο jw5,δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου.Πρεπει να την δουλεψω λιγο για να δω τι κανει.Για αρχη μια χαρα την βλεπω κια αν κρινω απο την προκατοχο της,την jw5,δε θα μας απογοητευσει.

Ασχετο @crazyio Ιωσα,επειδη ειδα το ποστ σου στο s3,ριξε μια ματια εδω

στο δικο μου

Παιδια δεν προλαβα να δω και πολλα πραγματα,ημουν στην τρεχαλα ολη μερα,μου δινει ομως την εντυπωση οτι ειναι ενα κλικ πιο γρηγορη απο jw5,δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου.Πρεπει να την δουλεψω λιγο για να δω τι κανει.Για αρχη μια χαρα την βλεπω κια αν κρινω απο την προκατοχο της,την jw5,δε θα μας απογοητευσει.

Ασχετο @crazyio Ιωσα,επειδη ειδα το ποστ σου στο s3,ριξε μια ματια εδω

στο δικο μου

Κάτι μου λέει πως δεν το γλυτώνω το φλασάριμα για πέρασμα από την Jw1 στην Jw6 ...

και υπαίτιοι θα είστε και οι δύο (Ηρακλής & Πάρης ) :lol:

κι όμως .. ενώ όλοι ασχολούνται με το S3 κάποιοι παιδεύουμε ακόμα το S ..... :p:D:D:D

Y.Γ Thanks Πάρη for the info για τον Γερμανό ... ;)

Κάτι μου λέει πως δεν το γλυτώνω το φλασάριμα για πέρασμα από την Jw1 στην Jw6 ...

και υπαίτιοι θα είστε και οι δύο (Ηρακλής & Πάρης ) :lol:

κι όμως .. ενώ όλοι ασχολούνται με το S3 κάποιοι παιδεύουμε ακόμα το S ..... :p:D:D:D

Y.Γ Thanks Πάρη for the info για τον Γερμανό ... ;)

Το s ειναι σταθερη αξια κι εδω που τα λεμε δεν υπαρχει και τιποτα που δεν μπορει να το τρεξει :D.Καλα και πιο γρηγορα τα πιο καινουρια αλλα μην φανταστεις και τιποτα απιστευτες καταστασεις,για να δεις κατι το πολυ προχωρημενο μονο οταν βγουν εφαρμογες που απαιτουν πολυ δυναμη οι οποιες ακομη δεν υπαρχουν.Προς το παρον το s παραμενει ακομη ενας αξιος και τιμιος μαχητης. Edited by truckman

φιλαράκι πέρασε εχτές το βράδυ την Jw6.

όλα καλά και όλα ωραία αλλά δεν μπορεί να γίνει root με τον semaphore με τίποτα.

πέρασε τον 2.7.4 αλλά root δεν ...

κατέβασε έπειτα και το Superuser από το play αλλά και πάλι τίποτα .. πάει να το ανοίξει και του κλείνει σαν να μην έχει δικαιώματα ..

ξανα πέρασε semaphore από πάνω αφού είχε κατεβάσει το superuser και πάλι τίποτα ...

φλάσαρε τον Cf-root 4.4 και έγινε ροοτ κανονικά ...

όταν πέρασε πάλι από πάνω τον semaphore ξανά εχασε το ροοτ ....

καμία συμβουλή ? :)

Παιδια χαιρομαι πολυ που σας βρηκα!:-) Εχω ενα Gt I9000 branded by Vodafone αλλα χωρις κλειδωμα δικτυου(network locked). Θελω να εφαρμοσω το τελευταιο value pack και να το rootαρω αλλα φοβαμαι

1.να μην μπρικαρει

2.να μην χασω το IMEI

3.δεν γνωριζω τι γινεται με τις ρυθμισεις του ΑPN

Δεν εχω βρει κανεναν να rootαρει branded συσκευες. Αριθμος κατασκευης: GINGERBREAD.BUJVA

Σας παρακαλω βοηθηστε με να rootαρω το κινητο μου για να κανω τα απαραιτητα backup και εξηγηστε μου αν οντως αξιζει να φλασαρω τα καινουρια xwjw4 ή xwjw5 ή xxjw6 και στην συνεχεια να rootαρω? Διαβασα πολλους οδηγους αλλα μπερδευτηκα ως πρωταρης:-P

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις