Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειμαι στην διαδικασια εγκαταστασης του semaphore απο τον οδηγο του Superuser. Στο βημα που λεει

''Σύνδεσε το κινητό σου στον υπολογιστή με το USB καλώδιο και περίμενε να γίνει κίτρινο το ID:COM.''

μου εχουν γινει κιτρινα 6 ID (0,1,2,3,4,5). Ειμαι οκ?

Ρωταω γιατι πρώτον σε κανενα video που εχω δει σχετικα στο youtube δεν το εχω παρατηρησει αυτο και δευτερον ενω οσες φορες συνδεσα το κινητο στο pc (και με kies και χωρις) το εβλεπε κανονικα, τωρα μου εκανε αναζήτηση οδηγων εγκαταστασης. Παιζει ρολο που εχω τικαρισμενο το ''εντοπισμος σφαλμάτων'' η μηπως επιδη εκλεισα το kies απο τις διεργασιες ?

Edited by salmador

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ειμαι στην διαδικασια εγκαταστασης του semaphore απο τον οδηγο του Superuser. Στο βημα που λεει

''Σύνδεσε το κινητό σου στον υπολογιστή με το USB καλώδιο και περίμενε να γίνει κίτρινο το ID:COM.''

μου εχουν γινει κιτρινα 6 ID (0,1,2,3,4,5). Ειμαι οκ?

Ρωταω γιατι πρώτον σε κανενα video που εχω δει σχετικα στο youtube δεν το εχω παρατηρησει αυτο και δευτερον ενω οσες φορες συνδεσα το κινητο στο pc (και με kies και χωρις) το εβλεπε κανονικα, τωρα μου εκανε αναζήτηση οδηγων εγκαταστασης. Παιζει ρολο που εχω τικαρισμενο το ''εντοπισμος σφαλμάτων''?

Δεν παίζει ρόλο ο εντοπισμός σφαλμάτων γιατί εσένα σε ενδιαφέρει να μπεις σε download mode οπότε δεν τρέχει καν το λειτουργικό σύστημα.

Τώρα αν κατάλαβα καλά σου κιτρίνισαν παραπάνω από 1 κουτάκια στο odin, σωστά κατάλαβα? Το μόνο που μπορώ να υποθέσω για αυτό, είναι αν έχεις και άλλες συσκευές αποθήκευσης στον υπολογιστή σου και τις βλέπει το odin :wacko:

Δοκίμασε πάλι καλου κακού να μην έχεις καμία συσκευή συνδεδεμένη, και ξεκίνα την διαδικασία από την αρχή. Κλείσε το κινητό, βάλτο πάλι σε download mode και άνοιξε το odin κλπ κλπ

Δεν παίζει ρόλο ο εντοπισμός σφαλμάτων γιατί εσένα σε ενδιαφέρει να μπεις σε download mode οπότε δεν τρέχει καν το λειτουργικό σύστημα.

Τώρα αν κατάλαβα καλά σου κιτρίνισαν παραπάνω από 1 κουτάκια στο odin, σωστά κατάλαβα? Το μόνο που μπορώ να υποθέσω για αυτό, είναι αν έχεις και άλλες συσκευές αποθήκευσης στον υπολογιστή σου και τις βλέπει το odin :wacko:

Δοκίμασε πάλι καλου κακού να μην έχεις καμία συσκευή συνδεδεμένη, και ξεκίνα την διαδικασία από την αρχή. Κλείσε το κινητό, βάλτο πάλι σε download mode και άνοιξε το odin κλπ κλπ

σωστα καταλαβες. οχι δεν εχω κατι εξωτερικα συνδεμενο στον υπολογιστή. παιζει ρολο που εκλεισα το kies απο τις διεργασιες?

οκ, δοκιμαζω ξανα

Edited by salmador

σωστα καταλαβες. οχι δεν εχω κατι εξωτερικα συνδεμενο στον υπολογιστή. παιζει ρολο που εκλεισα το kies απο τις διεργασιες?

οκ, δοκιμαζω ξανα

Το KIES πρέπει να είναι κλειστό ούτως η άλλως. Το βάζουμε μόνο για τους drivers.

οκ, το ξαναδοκιμασα και εγινε κιτρινο μονο το πρωτο ID κουτακι. ειναι απαραιτητο να αναβει μονο ενα και αν οχι τι γινετε?

οκ, το ξαναδοκιμασα και εγινε κιτρινο μονο το πρωτο ID κουτακι. ειναι απαραιτητο να αναβει μονο ενα και αν οχι τι γινετε?

Δε ξέρω τι γίνεται αν ανάβουν κι άλλα, δεν έχω δοκιμάσει να φλασάρω αν ανάβουν κι άλλα. Μια φορά μου έτυχε να είναι δύο κουτάκια κίτρινα και το ξαναέκανα από την αρχή. Λογικά μπορεί να μην ξεκινήσει η διαδικασία αν δεν μπορεί το Odin να δει σε ποια θύρα είναι το κινητό.

Πέρασα τον semaphore και πάμε τώρα για την jw1:D

Αυτή η παρενέργεια που φαίνεται στιγμιαία μια πράσινη απόχρωση πως διορθώνεται? Το voodoo control δεν υπάρχει πλέον στο market:(

Ορίστε και το Voodoo Control αφού δεν υπάρχει πλέον στο market (αν και δεν καταλαβαίνω το λόγο).

Θα το προσθέσω και στον οδηγό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Παραθετω 2 λινκ απο mediafire που μπορουν ολοι να κατεβασουν δωρεαν......

1)το crt off μονο για jw1 - http://www.mediafire.com/?oadplab1d6u14ba Υπαρχει στην πρωτη σελιδα απο το xda αλλα ειναι multiupload η οποια εχει κλιση...

2)το Talk 1.3 που υποστηριζει σιγουρα βιντεοκληση (jw1 αν κ μονο με την πισω καμερα αλλα παλι καλα) στις επιλογες - http://www.mediafire.com/?lpc9410egv63ma5

Και τα δυο ειναι .zip κ φλασαρουμε με CWN ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.....Ειδιετερα το Talk καλο ειναι να μπει στην πρωτη σελιδα...Ευχαριστω

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Το CRT screen-off για JW1 είχε δοθεί πάλι λίγες σελίδες πιο πίσω.

Το Talk δεν είναι κάποια εφαρμογή που να Τροποποιεί/Βελτιώνει το Galaxy S ή που να αφορά μόνο την συσκευή μας οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να μπει στην πρώτη σελίδα.

Να υπενθυμίσω επί της ευκαιρίας πως οι stock roms του κινητού μας υποστηρίζουν και βιντεοκλήση που χρησιμοποιεί τον χρόνο ομιλίας μας αφού η Samsung φρόντισε να ενσωματώσει την συγκεκριμένη λειτουργία.

Όποιος βέβαια θέλει βιντεοκλήση η οποία χρησιμοποιεί Wi-Fi ή πακέτα δεδομένων του εκάστοτε φορέα κινητής τηλεφωνίας μπορεί να βρει και να εγκαταστήσει μία από τις πολλές εφαρμογές που κυκλοφορούν ρίχνοντας μια ματιά εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Ορίστε και το Voodoo Control αφού δεν υπάρχει πλέον στο market (αν και δεν καταλαβαίνω το λόγο).

Θα το προσθέσω και στον οδηγό.

Έγινε voodoo sound

Άκυρο όνομα του έδωσε αφού με αυτή την εφαρμογή μπορείς να διαχειριστείς και το Voodoo Color. Τέλος πάντων... θα ενημερώσω και πάλι τον οδηγό.

Ευχαριστώ Νίκο για την πληροφορία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Το CRT screen-off για JW1 είχε δοθεί πάλι λίγες σελίδες πιο πίσω.

Το Talk δεν είναι κάποια εφαρμογή που να Τροποποιεί/Βελτιώνει το Galaxy S ή που να αφορά μόνο την συσκευή μας οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να μπει στην πρώτη σελίδα.

Να υπενθυμίσω επί της ευκαιρίας πως οι stock roms του κινητού μας υποστηρίζουν και βιντεοκλήση που χρησιμοποιεί τον χρόνο ομιλίας μας αφού η Samsung φρόντισε να ενσωματώσει την συγκεκριμένη λειτουργία.

Όποιος βέβαια θέλει βιντεοκλήση η οποία χρησιμοποιεί Wi-Fi ή πακέτα δεδομένων του εκάστοτε φορέα κινητής τηλεφωνίας μπορεί να βρει και να εγκαταστήσει μία από τις πολλές εφαρμογές που κυκλοφορούν ρίχνοντας μια ματιά εδώ.

περασα το crt animation σε jw1 stock και κανει bootloop συνεχεια...καμια βοηθεια?

Μπες σε CWM και κάνε wipe cache και dalvik cache. Αν δεν φτιάξει προσπάθησε να βάλεις το restore. Αν και πάλι δεν γίνει τίποτα τότε θέλω να πιστεύω ότι έκανες ένα nandroid backup πριν περάσεις το mod ώστε να το επαναφέρεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Εβαλα το Talk για τον λογο οτι σε καμια επισημη ρομ (εκτος 1 νομιζω) η συγκεκριμενη εφαρμογη δεν δινει την επιλογη βιντεοκλησης κ επιδει εγω εφαγα 6 ωρες βοζοντας κ βγαζοντας ειπα να βοηθησω.... κ η βιντεοκληση που αναφερομαι δεν εχει να κανει με βιντεοκληση μεσο παροχου αλλα αφορα αυτους που λειτουργουν το google plus μιας κ αυτο υπολειτουργει μεταξη pc κ κινητου... anyway.... Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Thanks to @superuser ,εχω την stock jw1 με semaphore ! Θα ηθελα να ρωτησω , περαν απ τη λιστα που διαβασα στο πρωτο ποστ, υπαρχει καποιος πιο...ευκολος τροπος να σβησουμε ο,τι ειναι αχρηστο ή περιττο; πχ καποιο zip ας πουμε install zip from sd card :ninja: :O
:superman:

Thanks to @superuser ,εχω την stock jw1 με semaphore ! Θα ηθελα να ρωτησω , περαν απ τη λιστα που διαβασα στο πρωτο ποστ, υπαρχει καποιος πιο...ευκολος τροπος να σβησουμε ο,τι ειναι αχρηστο ή περιττο; πχ καποιο zip ας πουμε install zip from sd card :ninja: :O

Sd maid. Αφαιρει όλη τη σαβούρα που αφηνουν τα apps.

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Μα γιατί πέρασες πρώτα semaphore και μετά φλάσαρες? Ο semaphore θα φύγει εξάλλου μόλις περάσεις άλλη ρομ.

Για τσέκαρε αυτό

Επιλέγεις τι δε θες στο κινητό σου, και σου φτιάχνει ένα zip το οποίο το κάνεις install από cwm και διαγράφετε ότι επέλεξες.

Για τσέκαρε αυτό

Επιλέγεις τι δε θες στο κινητό σου, και σου φτιάχνει ένα zip το οποίο το κάνεις install από cwm και διαγράφετε ότι επέλεξες.

ευχαριστω πολυ ! θα το δοκιμασω...

:cool:

:superman:

καλημέρα σε όλους. Πρίν από 15 ημέρες περίπου φλάσαρα stock jw1 με semaphore και πραγματικά ευχαριστήθηκα το τηλέφωνο ίσως και περισσότερο απύην 2.2.1 froyo που είχα πρίν. Επίσεις μυήθηκα και στο root με το οποίο δυστυχώς εθίστηκα. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν στην αρχή η ένδειξη της μπαταρίας -την οποίαν την τακτοποίηση με το battery calibration (γιαυτό ο πλέον ο εθισμός στο root) και με μερικές πλήρεις αποφορτίσεις και εκφορτήσεις- και η απώλεια από μη υποστήριξη του Destinator (και αυτό παράξενο αφού η αναβάθμιση είναι για Gingerbread) που λύθηκε αγοράζοντας Sygic. Και ενώ είχα χαλαρώσει και απολάμβανα με άριστη μπαταρία (έχω αγοράσει και το Green battery premium) ξαφνικά το τηλέφωνο κταναλώνει τρελλή μπαταρία και μέσα στην νύχτα (6 ώρες) που δεν συνδέται με internet δεδομένα από 100% πήγε στο 65% ενώ πρίν κατανάλωνε μόνο 3 ποσοστιαίες μονάδες και το πολύ να το έβρισκα στο 97%. Ανοιγοντας τα στατιστικά της μπαταρίας είδα με εκπλήξη το Yahoo.mail με κατανάλωση 70% και αργότερα τα δυο πιο ενεργοβόρα με διαφορά να είναι η προβολή (Screen) και το Yahoo.mail. Παρατήρησα μετά ότι το Yahoo.mail ξεσκίζεται στον αυτόματο συγχρονισμό. Το απεγκατέστησα και το ξαναεγκατέστησα αλλά το ίδιο και τέλος αναγκάστηκα να το αφαιρέσω από τους λογαριασμούς του αυτόματου συγχρονισμού. Έχει κανείς καμμιά ιδέα γιατί το χρησιμοποιώ πολύ για επαγγελματικούς λόγους και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Επίσης τον αυτόματο συγχρονισμό τον είχα σε όλες τις ROM ενεργό και το τηλέφωνο με το Green battery κρατούσε παντα τουλάχιστον 2 ημέρες με πολύ χρήση. Και ένα άλλο πρόβλημα που παρατήρησα είναι ότι στην κατανάλωση της μπαταρίας όταν πατήσω το γράφημα της κατανάλωσης οι γραμμές κάτω με την επεξήγηση είναι διακεκομμένες και όχι συνεχείς και με ανάμικτα χρώματα, μήπως δεν κάθησε καλά το flash της rom? Ευχαριστώ.

Μα γιατί πέρασες πρώτα semaphore και μετά φλάσαρες? Ο semaphore θα φύγει εξάλλου μόλις περάσεις άλλη ρομ.

Δεν ειχα καν root. Ηθελα να παρω ενα titanium backup πρωτα.

Edited by salmador

Καλημέρα. Εγκατεστησα πριν λιγες μερες την JW1 με τα 3 αρχεια. Ολα καλα εκτος απο ενα προβλημα που παρατηρησα. Εγω ειχα τη συνηθεια, καθε φορα που θελω να μπω internet να γυριζω το δικτυο σε WCDMA και οταν τελειωσω να το γυριζω σε GSM! Δεν προτιμω την αυτοματη λειτουργια και λογω μπαταριας αλλα κυριως επειδη το κινητο προτιμαει να με εχει σε WCDMA με 1 μπαρα σηματος, παρα σε GSM με 4 μπαρες!!! Αρα κακο σημα!!! Μετα την αναβαθμιση ομως, καποιες φορες κατα την αλλαγη, κολλαει στην αλλαγη για καποια ωρα και το κινητο εκεινη την ωρα δεν εχει σημα. Αναγκαζομαι να επανακινησω τη συσκευη... Εχει ξαναπαρατηρηθει αυτο; Υπαρχει καποια λυση;;;;

Αυτή η παρενέργεια που φαίνεται στιγμιαία μια πράσινη απόχρωση πως διορθώνεται? Το voodoo control δεν υπάρχει πλέον στο market:(

Καλησπέρα φιλαράκι,

Έχω την απάντηση σε αυτό σου το πρόβλημα και με την Semaphore 2.5.0 (το έκανα και εγώ με λίγο ψάξιμο :)) δεν χρειάζεται καν application.

Λοιπόν πρέπει να ακολουθήσεις τα εξής βήματα

1)Ανοίγεις το app της Semaphore(αφού του δώσεις privilages ως superuser), εμφανίζονται 3 scroll downs

2)Ανοίγεις το 2ο "AddOn Tweaks"

3)Πατάς την 2η επιλογή "Voodoo Color Settings"

4)Από την λίστα επιλέγεις "Stock-Color"

5)Αυτό ήτανε, ξεμπέρδεψες :)

Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s

Slimbean version 3.1.0

~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~

Καλημέρα. Εγκατεστησα πριν λιγες μερες την JW1 με τα 3 αρχεια. Ολα καλα εκτος απο ενα προβλημα που παρατηρησα. Εγω ειχα τη συνηθεια, καθε φορα που θελω να μπω internet να γυριζω το δικτυο σε WCDMA και οταν τελειωσω να το γυριζω σε GSM! Δεν προτιμω την αυτοματη λειτουργια και λογω μπαταριας αλλα κυριως επειδη το κινητο προτιμαει να με εχει σε WCDMA με 1 μπαρα σηματος, παρα σε GSM με 4 μπαρες!!! Αρα κακο σημα!!! Μετα την αναβαθμιση ομως, καποιες φορες κατα την αλλαγη, κολλαει στην αλλαγη για καποια ωρα και το κινητο εκεινη την ωρα δεν εχει σημα. Αναγκαζομαι να επανακινησω τη συσκευη... Εχει ξαναπαρατηρηθει αυτο; Υπαρχει καποια λυση;;;;

και ε γω ειχα ενα θεματακι με αυτο που λες. και πλεον το εχω στο αυτοματο και δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα. για την μπαταρια που λες οκ και αν τρωει λιγο παραπανω δε με πολυ νοιαζει.

TCe

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...φλασαρα χθες με odin την 2.3.3 I9000XWJVN (στην οποια κ το pda,csc k phone γραφουν jvn - την ειχα κατεβαση καιρο τωρα απο το επισημο θεμα για να την εχω backup σε καμια στραβη) σε ενα φιλο που ηθελε original για να την βλεπει το kies

Το δυκτιο του ειναι της wind κ οταν ανοιξαμε το κινητο στα μηνυματα δεν ειχε επιλογη ελληνικων....αλλαξα το prodact cod σε eur κ ετσι δουλεψε αλλα κ παλι το kies δεν το αναγνωριζει σαν επισημο λογισμηκο....τι να φταιει????

κ αν αυτη που φλασαρα δεν ηταν η σωστη πια θα πρεπει να του βαλω????

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις