nyxterinos Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Παιδες εβαλα χθες την jw1 με Semaphore 2.2.0 bm και παρατηρησα battery drain τις μεσημεριανες ωρες απο 55% περιπου επεσε στα 20 μεσα σε 3 ωρες με λειτουργια πτησης και κλειστες τις εφαρμογες που τρωνε.Πριν την αλλαγη απο jvt εκανα wipe data-factory reset απο cwm και μετα επαναφορα εργοστασιακων.Επι την ευκαιρια αν και off topic υπεγραψα και εγω το petition στο λινκ σελ.15 που παρεθεσε ο συμφορουμιτης προς την Samsung στο θεμα για την Ice Cream Sandwish.Ολοι να υπογραψουμε για να μας ακουσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosk Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Παιδες εβαλα χθες την jw1 με Semaphore 2.2.0 bm και παρατηρησα battery drain τις μεσημεριανες ωρες απο 55% περιπου επεσε στα 20 μεσα σε 3 ωρες με λειτουργια πτησης και κλειστες τις εφαρμογες που τρωνε.Πριν την αλλαγη απο jvt εκανα wipe data-factory reset απο cwm και μετα επαναφορα εργοστασιακων.Επι την ευκαιρια αν και off topic υπεγραψα και εγω το petition στο λινκ σελ.15 που παρεθεσε ο συμφορουμιτης προς την Samsung στο θεμα για την Ice Cream Sandwish.Ολοι να υπογραψουμε για να μας ακουσουν. Δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή που να δικαιολογεί αυτή τη συμπεριφορά, ιδίως τις μεσημεριανές ώρες. :) Θα έλεγα να δεις μήπως κάποια εφαρμογή/widget δεν αφήνει το τηλέφωνο να μπει σε deep sleep. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 τι διαφορετικό έχει ο Semaphore 2.3.0 ? εμένα πάντως το BLN Control δεν μου έχει δουλέψει ούτε στο test mode που έχει ... δεν ξέρω γιατί ... σβήνει η οθόνη αλλά δεν ανάβουν τα led ... :O Μόλις το δοκίμασα και δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 (edited) Μόλις το δοκίμασα και δουλεύει. Τι να πω δεν ξέρω .... :O δουλεύει μόνο στις αναπάντητες κλήσεις και στα μηνύματα ? γιατί παρότι είχα δει πως δεν δούλευε στο test mode είχα στείλει μήνυμα στον εαυτό μου για να δω αν δουλέψει έτσι αλλά τίποτα .. :O Θα το ξανα προσπαθήσω πάντως ... θα κατεβάσω το BLN control και θα το ενεργοποιήσω .... χρειάζεται να κάνω κάτι στο τηλέφωνο ή στο Semaphore ?? :X όσο αφορά την διάρκεια της μπαταρίας μπορώ να πώ πως είμαι πολύ ευχαριστημένος .... με πολύ πείραγμα και μενού και απο δώ και απο εκεί, και με wifi και με data (από λίγο κάθε μέρα, κανά 10λεπτο το κάθε ένα )και με αρκετά μηνύματα κρατάει ανετότατα 2 μέρες η μπαταρία .. κάτι πρέπει να σου "ρουφάει" την μπαταρία φίλε nyxterinos Edited December 27, 2011 by crazyio Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 (edited) Τι να πω δεν ξέρω .... :O δουλεύει μόνο στις αναπάντητες κλήσεις και στα μηνύματα ? γιατί παρότι είχα δει πως δεν δούλευε στο test mode είχα στείλει μήνυμα στον εαυτό μου για να δω αν δουλέψει έτσι αλλά τίποτα .. :O Θα το ξανα προσπαθήσω πάντως ... θα κατεβάσω το BLN control και θα το ενεργοποιήσω .... χρειάζεται να κάνω κάτι στο τηλέφωνο ή στο Semaphore ?? :X Το bln free λειτουργεί για τα μηνύματα και το bln pro λειτουργεί και στις αναπάντητες. Στα μηνύματα δεν λειτουργεί με τη stock εφαρμογή. Κατέβασε και το gosms pro. Στο Go sms pro θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, να επιλέξεις ρυθμίσεις ειδοποίησης, εκεί να ξετικάρεις το "οθόνη ανοιχτή" και μετά στο ίδιο μενού να μπεις στις Προεπιλεγμένες ρυθμίσεις ειδοποίησης και εκεί να τικάρεις το φλας led αν δεν είναι τικαρισμένο. Πάντως το test έπρεπε να λειτουγεί όπως και να έχει. έχεις και pm. Edited December 27, 2011 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Το BLN λειτουργεί και στην stock SMS εφαρμογή αρκεί να βάλεις ένα patched services.odex αρχείο. Έχω βρει ένα αλλά έχει ένα bug. Όταν ακουμπάς την οθόνη ανάβουν και τα soft keys οπότε το έβγαλα. Αν θέλετε πάντως μπορώ να το ανεβάσω για να το δοκιμάσετε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 (edited) Καλησπερα σε ολους. Μολις εκανα install την 2.3.6 και θελω για να τελειωσω αλλαζοντας το Product code οπως γραφει πως πρεπει να κανω ο τυχερακιας. Το θεμα ειναι οτι εχω vodafone και δε βλεπω καπου στις επιλογες το vgr.. πρεπει να επιλεξω το aut? Edited December 27, 2011 by QQTilt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Καλησπερα σε ολους. Μολις εκανα install την 2.3.6 και θελω για να τελειωσω αλλαζοντας το Product code οπως γραφει πως πρεπει να κανω ο τυχερακιας. Το θεμα ειναι οτι εχω vodafone και δε βλεπω καπου στις επιλογες το vgr.. πρεπει να επιλεξω το aut? Βάλε το πιο γενικό....eur. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Βάλε το EUR και κατά πάσα πιθανότητα θα μπουν τα APN της Vodafone. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Το BLN λειτουργεί και στην stock SMS εφαρμογή αρκεί να βάλεις ένα patched services.odex αρχείο. Έχω βρει ένα αλλά έχει ένα bug. Όταν ακουμπάς την οθόνη ανάβουν και τα soft keys οπότε το έβγαλα. Αν θέλετε πάντως μπορώ να το ανεβάσω για να το δοκιμάσετε. Στο sii με το που ακουμπάς την οθόνη ανάβουν από default! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 (edited) Δεν το ήξερα αυτό αλλά είναι λίγο ενοχλητικό με αυτό το bug γιατί ανάβουν για 1-2 δευτερόλεπτα και σβήνουν και μόλις αγγίξεις την οθόνη πάλι το ίδιο. Για όποιον θέλει να το δοκιμάσει εδώ είναι. Κάντε ένα backup το services.odex πρώτα ώστε να το επαναφέρετε αν δεν θέλετε το mod. Edited December 27, 2011 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 στο τεστ αυτή τη φορά μου δούλεψε αλλά από ότι γράψατε πρέπει να έχεις third party εφαρμογές για να δουλέψει το bln .. :O Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Μολις ανεβασα εδώ το mod για τα 14 toggle buttons. Οποιος θέλει μπορει να κατεβασει μονο αυτο και δεν θα γινει καμια αλλαγη στο συστημα του αν έχει περασμενο καποιο θέμα για παραδειγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Το bln free λειτουργεί για τα μηνύματα και το bln pro λειτουργεί και στις αναπάντητες. Στα μηνύματα δεν λειτουργεί με τη stock εφαρμογή. Κατέβασε και το gosms pro. Στο Go sms pro θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, να επιλέξεις ρυθμίσεις ειδοποίησης, εκεί να ξετικάρεις το "οθόνη ανοιχτή" και μετά στο ίδιο μενού να μπεις στις Προεπιλεγμένες ρυθμίσεις ειδοποίησης και εκεί να τικάρεις το φλας led αν δεν είναι τικαρισμένο. Πάντως το test έπρεπε να λειτουγεί όπως και να έχει. έχεις και pm. Είμαι 1000% σίγουρος ότι όταν το είχα κάνει παλαιότερα δεν χρειάστηκε να ξετσεκάρω αυτή την επιλογή και παρόλο που άναβε η οθόνη μόλις έσβηνε ξανα άναβαν αν είχες νέα ειδοποίηση! Τώρα δε συμβαίνει όμως. (Στράτο, μου σβήστηκε η εσωτερική sd με το φλασάρισμα του semaphore :cry:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosk Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (Στράτο, μου σβήστηκε η εσωτερική sd με το φλασάρισμα του semaphore :cry:) :( Κι ο άλλος ο Νίκος το είχε πάθει αυτό. Μήπως ήσουν κι εσύ σε ext2 με του damian? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) :( Κι ο άλλος ο Νίκος το είχε πάθει αυτό. Μήπως ήσουν κι εσύ σε ext2 με του damian? Ναι! Το θυμάμαι ότι το έπαθε και ο άλλος Νίκος αλλά εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκα καν. Μα γιατί να συμβαίνει αυτό αφού ext2 δε γίνεται η sd... Το πολύ παράξενο είναι ότι ο φάκελος thumbnails έχει αρχεία (παρόλο που δεν μπήκα σε καμία εφαρμογή που θα μπορούσε να τα δημιουργήσει :worry:) βέβαια ίσως δημιουργήθηκαν με το media scan, ή μπορεί να μην σβήστηκαν καν!? Θα προσπαθήσω να επαναφέρω αρχεία, αν πετύχει... Μερικές φωτό θέλω. Edited December 28, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior7 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) Παιδια καλημερα θα ηθελα να σας ρωτησω αν ειναι καλη η I9000XWJVN να περασω, ειχα την 2.2.1 και χρειαζεται να φλασαρω τι λετε? ποια θεωρειτε αρκετα καλη με ελληνικο πληκτρολογιο , Edited December 28, 2011 by junior7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Παιδια καλημερα θα ηθελα να σας ρωτησω αν ειναι καλη η I9000XWJVN να περασω, ειχα την 2.2.1 και χρειαζεται να φλασαρω τι λετε? ποια θεωρειτε αρκετα καλη με ελληνικο πληκτρολογιο , Είχα μέχρι χτες την JW 2.3.6...ήμουν πολύ ευχαριστημένος..Χτες πέρασα την JW1..δείχνει πολύ γρήγοφη αλλά δεν μπόρεσα σε μία μέρα να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα ως προς την μπαταρία. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior7 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 και root πως εκανες , αν βαλω την 2.2.3 δεν βρισκω πως να το ρουταρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Παιδια καλημερα θα ηθελα να σας ρωτησω αν ειναι καλη η I9000XWJVN να περασω, ειχα την 2.2.1 και χρειαζεται να φλασαρω τι λετε? ποια θεωρειτε αρκετα καλη με ελληνικο πληκτρολογιο , Εαν δεν σε ενδιαφέρει/αφορά η εγγύηση τότε δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να προτιμήσεις την JVN. Είναι η έκδοση 2.3.3 και έχει αναφερθεί από πολλούς ότι παρουσιάζει προβλήματα battery drain κτλ. Θα μπορούσε να ακολουθήσεις τον οδηγό αυτό και να περάσεις την επίσημη Πολωνική JVZ, η οποία είναι έκδοση 2.3.6 και περιέχει ελληνικό πληκτρολόγιο και swype. Προτείνεται να την συνδιάσεις με τον semaphore kernel που μπορείς να βρεις εδώ. Οδηγίες για την εγκατάστασή του εδώ. Νεότερη είναι η JW1 αλλά δεν έχει δοθεί επίσημα από την samsung. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Μολις ανεβασα εδώ το mod για τα 14 toggle buttons. Οποιος θέλει μπορει να κατεβασει μονο αυτο και δεν θα γινει καμια αλλαγη στο συστημα του αν έχει περασμενο καποιο θέμα για παραδειγμα. Το περασα.Σε ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) και root πως εκανες , αν βαλω την 2.2.3 δεν βρισκω πως να το ρουταρω root με semaphore. Αν διαβάσεις το πρώτο post στο νήμα, έχει αναλυτικά οδηγίες. Παιδες εβαλα χθες την jw1 με Semaphore 2.2.0 bm και παρατηρησα battery drain τις μεσημεριανες ωρες απο 55% περιπου επεσε στα 20 μεσα σε 3 ωρες με λειτουργια πτησης και κλειστες τις εφαρμογες που τρωνε.Πριν την αλλαγη απο jvt εκανα wipe data-factory reset απο cwm και μετα επαναφορα εργοστασιακων.Επι την ευκαιρια αν και off topic υπεγραψα και εγω το petition στο λινκ σελ.15 που παρεθεσε ο συμφορουμιτης προς την Samsung στο θεμα για την Ice Cream Sandwish.Ολοι να υπογραψουμε για να μας ακουσουν. Αυτό που παρατήρησα εγώ (αν και την πέρασα μόλις χτες ) είναι ότι μου τελείωσε η μπαταρία πολύ γρήγορα. Βάζοντας να τη φορτίσω, πάλι μου γέμισε γρήγορα. Άφησα το κινητό το βράδυ να φορτίζει (κλειστό) και το πρωί που σηκώθηκα έδειχνε 100%. Έβγαλα την μπαταρία για ένα δεκάλεπτο και εδώ και 1.30 ώρα συνεχίζει να φορτίζει. Θα κάνω και ένα battery calibration όταν πάει 100% και θα δω πως θα πάει. Αυτό μου το έχει κάνει μόνη η συγκεκριμένη rom. Edited December 28, 2011 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosk Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Ναι! Το θυμάμαι ότι το έπαθε και ο άλλος Νίκος αλλά εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκα καν. Μα γιατί να συμβαίνει αυτό αφού ext2 δε γίνεται η sd... Το πολύ παράξενο είναι ότι ο φάκελος thumbnails έχει αρχεία (παρόλο που δεν μπήκα σε καμία εφαρμογή που θα μπορούσε να τα δημιουργήσει :worry:) βέβαια ίσως δημιουργήθηκαν με το media scan, ή μπορεί να μην σβήστηκαν καν!? Θα προσπαθήσω να επαναφέρω αρχεία, αν πετύχει... Μερικές φωτό θέλω. Ειλικρινά, δεν ξέρω. Ίσως να μην φταίει το ext2. Ίσως κάποια άλλη μετατροπή/πείραγμα που κάνει ο damian κάνει conflict όταν μπαίνει ο Semaphore. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει πρόβλημα. Οπότε πριν από την μετάβαση καλό θα ήταν ήταν επαναφορά σε rfs και backup. Το επίσης παράξενο είναι ότι μετά από τόσες χιλιάδες downloads ποτέ κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε για κάτι τέτοιο (εκτός αν δεν το ανέφερε στο XDA). Ζητώ συγνώμη για την ταλαιπωρία και την απώλεια των δεδομένων σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) Καταρχάς να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου τα παιδιά για την απιστευτη δουλειά που έχουν ρίξει και έχουμε οφεληθεί όλοι μας. Μέχρι πριν ένα μήνα ήμουν τελείως άσχετος (τότε πήρα το Galaxy) και τώρα έχω ήδη φλασάρει δύο φορές. Πριν είχα την ελβετική JVW και τώρα έβαλα και την JW1 (με έπιασε το μικρόβιο και εμένα - μαζί και με το κράξιμο της κοπελιάς βεβαίως βεβαίως). Εννοείται ότι σημαντικές διαφορές δεν έχουν από το λίγο που παρατήρησα οπότε για όποιον έχει ήδη την JVW δεν νομίζω ότι αξίζει ιδιαίτερα τον κόπο να φλασάρει (αν και αυτά είναι σχετικά). Για όσους έχουν ακόμα την στοκ 2.3.3 δεν το συζητάω βέβαια... Μια ερώτηση μόνο για τον Στράτο (ή και για όποιον γνωρίζει). Η κυριότερη διαφορά στον καινούριο Semaphore 2.3.0 είναι η δυνατότητα να κάνεις auto-brightness μέσω του kernel. Πιστεύετε ότι είναι καλύτερο από το να το έχεις manual περίπου στο 25% που το έχω εγώ; Και με την ευκαιρία: εσείς με πόση φωτεινότητα είστε συνήθως; Ναι μεν η πολλή φωτεινότητα ρουφάει την μπαταρία αλλά από την άλλη super amoled οθόνη με χαμηλό brightness είναι δώρο άδωρον... Γνώμες please... Α και κάτι άλλο μια και το ανέφερε ένα παιδί παραπάνω: τελικά battery calibration κάνουμε όταν έχει τελειώσει η μπαταρία ή όταν είναι γεμάτη; Edited December 28, 2011 by chrisdela Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Καταρχάς να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου τα παιδιά για την απιστευτη δουλειά που έχουν ρίξει και έχουμε οφεληθεί όλοι μας. Μέχρι πριν ένα μήνα ήμουν τελείως άσχετος (τότε πήρα το Galaxy) και τώρα έχω ήδη φλασάρει δύο φορές. Πριν είχα την ελβετική JVW και τώρα έβαλα και την JW1 (με έπιασε το μικρόβιο και εμένα - μαζί και με το κράξιμο της κοπελιάς βεβαίως βεβαίως). Εννοείται ότι σημαντικές διαφορές δεν έχουν από το λίγο που παρατήρησα οπότε για όποιον έχει ήδη την JVW δεν νομίζω ότι αξίζει ιδιαίτερα τον κόπο να φλασάρει (αν και αυτά είναι σχετικά). Για όσους έχουν ακόμα την στοκ 2.3.3 δεν το συζητάω βέβαια... Μια ερώτηση μόνο για τον Στράτο (ή και για όποιον γνωρίζει). Η κυριότερη διαφορά στον καινούριο Semaphore 2.3.0 είναι η δυνατότητα να κάνεις auto-brightness μέσω του kernel. Πιστεύετε ότι είναι καλύτερο από το να το έχεις manual περίπου στο 25% που το έχω εγώ; Και με την ευκαιρία: εσείς με πόση φωτεινότητα είστε συνήθως; Ναι μεν η πολλή φωτεινότητα ρουφάει την μπαταρία αλλά από την άλλη super amoled οθόνη με χαμηλό brightness είναι δώρο άδωρον... Γνώμες please... Α και κάτι άλλο μια και το ανέφερε ένα παιδί παραπάνω: τελικά battery calibration κάνουμε όταν έχει τελειώσει η μπαταρία ή όταν είναι γεμάτη; Καλή ερώτηση ; εγω πάντως την καλιμπραρω όταν είναι γεμάτη.....και πιστεύω ότι έχω καλά αποτελέσματα Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts