crazyio Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Καλησπέρα .... έχω το S λίγες μέρες στα χέρια μου και προσπαθώ να διαβάσω όσα περισσότερα μπορώ για αυτό (πριν μου είχαν βγεί τα μάτια για το ACE :p ) Φοράω πάνω την JVW (?) η οποία σαν αρχείο PDA έχει JVW ,σαν MODEM έχει phone_JVT και σαν CSC έχει JV9. πώς γίνεται το κάθε ένα να έχει διαφορετική έκδοση ? τελικά ποιά ROM φοράω ? την JVW ? :X Επίσης έχω περάσει και τον Semaphore JVZ 2.1.1 ... αυτό που έχω παρατηρήσει (πάντα σε σύγκριση με το ACE) είναι τα εξής: 1. όταν είμαι σε mode δικτύου MONO GSM έχει καλό σήμα και σταθερό. όταν το γυρνάω σε αυτόματο GSM/WCDMA το σήμα δεν είναι καθόλου σταθερό και υπάρχουν αρκετές φορές που παίζει από καμία γραμμή έως και full ...αλλά δεν είναι καθόλου μα καθόλου σταθερό. αυτό το κάνει γενικά και όχι συγκεκριμένα (σπίτι μου πχ που μπορεί να μην έχει καλή κάλυψη δικτύου 3G) οπότε και καλό σήμα δεν έχω αλλά όταν μπένω internet αργεί περισσότερο και από μόνο GSM. αυτό που μπορεί να οφείλεται ? 2. το κλείδωμα δορυφόρων για GPS γίνεται ταχύτατα μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα ... καμία σχέση με το ACE που μπορεί να περνάγανε και 5 λεπτά για να κλειδώσει δορυφόρους. 3. οι εφαρμογές αργούν να ανοίξουν. βγαίνει μαύρη οθόνη και μετά ανοίγουν. τρέχουν μια χαρά αλλά αργούν να ανοίξουν. 4. προσπάθησα να παίξω ένα HD VIDEO 1920 χ 1080 (350mb το αρχείο) αλλά το παίζει με καθυστέρηση. Σαφώς στο ACE το έπαιζε καρεδιαστά αλλά εδώ περίμενα στο S να το παίζει χαρτί .... το δοκίμασα με 3 διαφορετικούς Players ( ΜΧ video player, Mobo Video player, mVideo Player) και είναι και στους 3 το ίδιο. δεν υποστηρίζει τόσο μεγάλη ανάλυση ή μπορώ να κάνω κάτι ? 5. Υπάρχει κάποιο άρθρο που μπορεί να μου δώσει κάποιος ένα Link (ή να τα αναφέρει εδώ) που να εξηγεί ποιες λειτουργίες αφορούν το Modem, ποιες το Phone και ποιες το CSC ? δηλαδή το για το σήμα δικτύου και λειτουργίας σαν κινητό τηλέφωνο είναι υπεύθυνο το modem ή το phone ? για την λειτουργία του PDA ? για την λειτουργία του GPS ? για το αν έχει Ελληνικά ή όχι μια ROM ? αυτά τα ολίγα και ελπίζω να μην σας κούρασα (πολύ ) ... :) ευχαριστώ .. Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 (edited) Καλημερα,ειμαι καινουργιος κατοχος και νεο μελος και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει λυση στο εξης προβλημα που αντιμετωπιζω. Το κινητο το εχω περιπου ενα μηνα και μου παρουσιαζει αυτο ,παραθετω το βιντεο γιατι ειναι κατατοπιστικο. Μου το εχει κανει τρεις φορες μεχρι σημερα ενω λειτουργει,την πρωτη φορα μετα απο δυο μερες λειτουργιας και χωρις root,και αλλες δυο μετα το root,αρα υποθετω οτι δεν εχει να κανει με αυτο. Η οθονη ειναι μαυρη κανενα κουμπι δεν λειτουργει ενω το τηλ δουλευει κανονικα γιατι δεχεται κλησεις αλλα δεν μπορεις να απαντησεις χωρις οθονη. Για να επανελθει θελει επανεκκινηση. Εαν υπαρχει εμπειρια και λυση στο θεμα αυτο θα το εκτιμουσα. Το ιδιο παθαινω και εγω καμμια φορα... Απο οτι ομως ενημερωθηκα απτα παιδια στο thread της CyanogenMod προκειται για SOD(sleep of death) Δεν ξερω αν ειναι μονο θεμα της cyanogenmod ή οχι,απλα εγω εχω συνηθισει να το βλεπω καθε 3-4 μερες :p Sleep of death... Αλλά αν σου το κάνει τόσο συχνά δες μήπως φταίει κάποιο πρόγραμμα όπως λέει ο φίλος παραπάνω, και αν δεν βρεθεί λύση θα σου πρότεινα να φλασάρεις άλλο firmware (ειδικά αν έχεις το 2.3.3) και να δεις αν φτιάξει. Αν δε φτιάξει και τότε, το γυρνάς σε εργοστασιακό λογισμικό και το πας σέρβις μήπως έχει πρόβλημα η συσκευή!Παιδια δεν ειναι SOD αυτο που παθαινει ο Spipar,στο SOD μολις σβηση η οθονη και πεσει σε αδρανεια το κινητο,νεκρωνει εντελως και παπαλα (εξου και ο ορος sleep of death, υπνος του θανατου).Θελει να γινει κανονικο boot στη συνεχεια για να ανοιξει η συσκευη απο την αρχη,αντιθετα ο φιλος λεει οτι το κινητο δουλευει κανονικα αλλα δεν ανταποκρινεται η οθονη και τα πληκτρα (τα παντα παμενουν μαυρα),πραγμα που το ειχα παθει κι εγω 1-2 φορες με καποιες ρομ (δεν θυμαμαι με ποιες),θα προτεινα να κανεις ,μια και εισαι ηδη ρουτ και εχεις cwm recovery,wipe data + wipe cache +wipe dalvik μηπως και διορθωθει,ειδαλως να περασεις μια απο τις καινουριες ρομ,πιθανοτατα να ειναι bug καποιων ρομ γιατι οπως ειπα και πριν μου ειχε τυχει κι εμενα. Edited December 22, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Καλησπέρα .... έχω το S λίγες μέρες στα χέρια μου και προσπαθώ να διαβάσω όσα περισσότερα μπορώ για αυτό (πριν μου είχαν βγεί τα μάτια για το ACE :p ) Φοράω πάνω την JVW (?) η οποία σαν αρχείο PDA έχει JVW ,σαν MODEM έχει phone_JVT και σαν CSC έχει JV9. πώς γίνεται το κάθε ένα να έχει διαφορετική έκδοση ? τελικά ποιά ROM φοράω ? την JVW ? :X Επίσης έχω περάσει και τον Semaphore JVZ 2.1.1 ... Φοράς την έκδοση που λεει το PDA. Σαν CSC στην Ελλάδα βάζουμε το JV9 που έχει τα CSC των cosmote, vodafone gr κλπ αφού η ελληνική Samsung δεν μας έχει δώσει update εδώ και καιρό. Οπότε και εμείς χρησιμοποιούμε ένα παλιό CSC που περιέχει αυτά τα codes σε συνδυασμό με το κάθε PDA. O λόγος είναι για να έχουμε ελληνικά πληκτρολόγια και τα apn των ελληνικών πάροχων. O Semaphore που έχεις, έχει φτιαχτεί για την JVZ που είναι πιο πρόσφατη απο την JVW που φοράς αλλά κάνει μια χαρά και στη δική σου. Γενικά κάθε φορά που βγαίνει μια rom, βγαίνει ένας καινούργιος semaphore που πατάει σε κάποια αρχεία αυτής. Ο semaphore αυτός λειτουργεί κανονικά και με όλες τις παλαιότερες rom (αρκεί να είναι gingerbread) αυτό που έχω παρατηρήσει (πάντα σε σύγκριση με το ACE) είναι τα εξής: 1. όταν είμαι σε mode δικτύου MONO GSM έχει καλό σήμα και σταθερό. όταν το γυρνάω σε αυτόματο GSM/WCDMA το σήμα δεν είναι καθόλου σταθερό και υπάρχουν αρκετές φορές που παίζει από καμία γραμμή έως και full ...αλλά δεν είναι καθόλου μα καθόλου σταθερό. αυτό το κάνει γενικά και όχι συγκεκριμένα (σπίτι μου πχ που μπορεί να μην έχει καλή κάλυψη δικτύου 3G) οπότε και καλό σήμα δεν έχω αλλά όταν μπένω internet αργεί περισσότερο και από μόνο GSM. αυτό που μπορεί να οφείλεται ? 2. το κλείδωμα δορυφόρων για GPS γίνεται ταχύτατα μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα ... καμία σχέση με το ACE που μπορεί να περνάγανε και 5 λεπτά για να κλειδώσει δορυφόρους. 3. οι εφαρμογές αργούν να ανοίξουν. βγαίνει μαύρη οθόνη και μετά ανοίγουν. τρέχουν μια χαρά αλλά αργούν να ανοίξουν. 4. προσπάθησα να παίξω ένα HD VIDEO 1920 χ 1080 (350mb το αρχείο) αλλά το παίζει με καθυστέρηση. Σαφώς στο ACE το έπαιζε καρεδιαστά αλλά εδώ περίμενα στο S να το παίζει χαρτί .... το δοκίμασα με 3 διαφορετικούς Players ( ΜΧ video player, Mobo Video player, mVideo Player) και είναι και στους 3 το ίδιο. δεν υποστηρίζει τόσο μεγάλη ανάλυση ή μπορώ να κάνω κάτι ? 5. Υπάρχει κάποιο άρθρο που μπορεί να μου δώσει κάποιος ένα Link (ή να τα αναφέρει εδώ) που να εξηγεί ποιες λειτουργίες αφορούν το Modem, ποιες το Phone και ποιες το CSC ? δηλαδή το για το σήμα δικτύου και λειτουργίας σαν κινητό τηλέφωνο είναι υπεύθυνο το modem ή το phone ? για την λειτουργία του PDA ? για την λειτουργία του GPS ? για το αν έχει Ελληνικά ή όχι μια ROM ? 1. αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ είναι το εξής. Αν βρίσκομαι κάπου με καλό σήμα 3g, όλα οκ. Αν εκεί που είμαι το 3g είναι ασθενες και το έχω στο αυτόματο, το κινητό παλεύει να πιάσει 3g, όταν το χάνει τελείως πάει σε GSΜ, με την πρώτη ευκαιρία προσπαθεί πάλι για 3g και πάει λέγοντας. Ετσι βλέπω μια να έχω τελειο σήμα (εκέινη τη στιγμή προφανώς είναι αυτόματα σε GSM) και μια σχεδόν καθόλου (εκείνη τη στιγμή προσπαθεί να πιάσει 3g) Προσωπικά το έχω πάντα στο GSM και όταν είναι να μπω στο ιντερνετ το πάω μόνο WCDMA για εκείνη την ώρα. Στο αυτόματο δεν το βάζω ποτέ. 3. πόση ώρα κρατάει αυτή η μαύρη οθόνη? Γιατί 1-2 δευτερόλεπτα σε κάποιες εφαρμογές είναι φυσιολογικό. Αν κρατάει αρκετά παραπάνω, κάτι δεν έχεις κάνει καλά στην εγκατάσταση της rom (πχ δεν έκανες σωστά τα διάφορα wipes) 4. Νομίζω το κινητό δεν μπορεί να παίξει σωστά 1080p. Είναι κατάλληλο για αναπαραγωγή αρχείων 720p και κάτω. Δεν θυμάμαι αν το έχω διαβάσει κάπου αλλά το είχα ως δεδομένο στο μυαλό μου ότι 1080p δεν μπορώ να δω με αυτό το κινητό χωρίς όμως να το έχω δοκιμάσει ποτέ. Τώρα γιατί, φαντάζομαι έχει να κάνει με την επεξεργαστική ισχύ και την ταχύτητα της GPU. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 σε ευχαριστώ φίλε μου, ήσουν κατοπιστικότατος. Οπότε μπορούμε να επιλέγουμε εμείς ποια έκδοση PDA, Modem, CSC θέλουμε και να την περνάμε σωστά ? μετά από κάθε τέτοια αλλαγή (ένα από όλα) πρέπει να γίνονται και τα απαραίτητα wipes ? ή wipe κάνουμε όταν πάμε σε καθολική αλλαγή ROM ? όταν αλλάζει τι (pda, modem, CSC) χάνονται τα δεδομένα μας ? η δεν χάνοντε με καμία αλλαγή παρά μόνο όταν γίνουν τα wipes cache, data + factory defaults. ευχαριστώ και πάλι και αν κάποιος γνωρίζει για την ερώτηση 5 θα χαιρόμουν να διαβάσω μια απάντηση ... :) Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 (edited) Καλησπέρα .... έχω το S λίγες μέρες στα χέρια μου και προσπαθώ να διαβάσω όσα περισσότερα μπορώ για αυτό (πριν μου είχαν βγεί τα μάτια για το ACE :p ) Φοράω πάνω την JVW (?) η οποία σαν αρχείο PDA έχει JVW ,σαν MODEM έχει phone_JVT και σαν CSC έχει JV9. πώς γίνεται το κάθε ένα να έχει διαφορετική έκδοση ? τελικά ποιά ROM φοράω ? την JVW ? :X Επίσης έχω περάσει και τον Semaphore JVZ 2.1.1 ... αυτό που έχω παρατηρήσει (πάντα σε σύγκριση με το ACE) είναι τα εξής: 1. όταν είμαι σε mode δικτύου MONO GSM έχει καλό σήμα και σταθερό. όταν το γυρνάω σε αυτόματο GSM/WCDMA το σήμα δεν είναι καθόλου σταθερό και υπάρχουν αρκετές φορές που παίζει από καμία γραμμή έως και full ...αλλά δεν είναι καθόλου μα καθόλου σταθερό. αυτό το κάνει γενικά και όχι συγκεκριμένα (σπίτι μου πχ που μπορεί να μην έχει καλή κάλυψη δικτύου 3G) οπότε και καλό σήμα δεν έχω αλλά όταν μπένω internet αργεί περισσότερο και από μόνο GSM. αυτό που μπορεί να οφείλεται ? 2. το κλείδωμα δορυφόρων για GPS γίνεται ταχύτατα μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα ... καμία σχέση με το ACE που μπορεί να περνάγανε και 5 λεπτά για να κλειδώσει δορυφόρους. 3. οι εφαρμογές αργούν να ανοίξουν. βγαίνει μαύρη οθόνη και μετά ανοίγουν. τρέχουν μια χαρά αλλά αργούν να ανοίξουν. 4. προσπάθησα να παίξω ένα HD VIDEO 1920 χ 1080 (350mb το αρχείο) αλλά το παίζει με καθυστέρηση. Σαφώς στο ACE το έπαιζε καρεδιαστά αλλά εδώ περίμενα στο S να το παίζει χαρτί .... το δοκίμασα με 3 διαφορετικούς Players ( ΜΧ video player, Mobo Video player, mVideo Player) και είναι και στους 3 το ίδιο. δεν υποστηρίζει τόσο μεγάλη ανάλυση ή μπορώ να κάνω κάτι ? 5. Υπάρχει κάποιο άρθρο που μπορεί να μου δώσει κάποιος ένα Link (ή να τα αναφέρει εδώ) που να εξηγεί ποιες λειτουργίες αφορούν το Modem, ποιες το Phone και ποιες το CSC ? δηλαδή το για το σήμα δικτύου και λειτουργίας σαν κινητό τηλέφωνο είναι υπεύθυνο το modem ή το phone ? για την λειτουργία του PDA ? για την λειτουργία του GPS ? για το αν έχει Ελληνικά ή όχι μια ROM ? αυτά τα ολίγα και ελπίζω να μην σας κούρασα (πολύ ) ... :) ευχαριστώ .. Δεν έχεις και πολλές απαιτήσεις...:p. 1) Φοράς την JVW. Το pda είναι η καθ' αυτή rom. Μodem και csc είναι παρακολουθήματα της rom και (υπό συνθήκες) μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικές rom. Ο semaphore που φοράς είναι ο πηρύνας (kernel) της rom. Η έκδοσή του δεν παίζει ρόλο για να χαρακτηρίσει την rom. Αναφέρεται μόνο πάνω σε ποιόν πυρήνα έχει πατήσει αλλά κάνει για όλες τις gigerbread εκδόσεις. 2) Το σήμα αφορά αποκλειστικά και μόνο τον πάροχο σου. Εγώ πάντως δεν θα το άφηνα σε αυτόματο. Αυτό το παιχνιδάκι πήγαινε έλα από συχνότητα σε συχνότητα τρώει τρελή μπαταρία. Βάλτο σε gsm only και μόνο στην περίπτωση που θέλεις να μπεις στο internet από το κινητό γύρνα το σε 3g. 3) Αργούν να ανοίξουν οι εφαρμογές όταν δεν βρίσκονται σε αναμονή από το σύστημα. Αν θέλεις να ανοίγουν γρήγορα μην τις κλείνεις, απλά πάτα το home button. 4) Το κινητό νομίζω ότι υποστηρίζει μέχρι 720p αλλά δεν είμαι σίγουρος. 5) PDA = Αυτή είναι η rom. Αν πριν από τα τρία τελευταία ψηφία έχει τον κωδικό XW τότε κατά πάσα πιθανότατα έχει ελληνικά πληκτρολόγια. Αν έχει τον κωδικό ΧΧ δεν έχει ελληνικά πληκτρολόγια. Modem ή phone = Το ίδιο πράγμα. Αρμόδιο για την λειτουργία της συσκευής ως τηλέφωνο (π.χ. τηλεφωνικό σήμα). csc = Παραμετροποίηση του pda. Συνήθως περιέχει τα apns των παρόχων στους οποίους απευθύνεται η rom και κάμποσες φορές την σαβούρα τους (εφαρμογές - logos κτλ). Edit: Nevermind. Απαντήθηκε από τον mindfield. Edited December 22, 2011 by Lakerdas Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 σε ευχαριστώ φίλε μου, ήσουν κατοπιστικότατος. Οπότε μπορούμε να επιλέγουμε εμείς ποια έκδοση PDA, Modem, CSC θέλουμε και να την περνάμε σωστά ? μετά από κάθε τέτοια αλλαγή (ένα από όλα) πρέπει να γίνονται και τα απαραίτητα wipes ? ή wipe κάνουμε όταν πάμε σε καθολική αλλαγή ROM ? όταν αλλάζει τι (pda, modem, CSC) χάνονται τα δεδομένα μας ? η δεν χάνοντε με καμία αλλαγή παρά μόνο όταν γίνουν τα wipes cache, data + factory defaults. ευχαριστώ και πάλι και αν κάποιος γνωρίζει για την ερώτηση 5 θα χαιρόμουν να διαβάσω μια απάντηση ... :) Τα δεδομένα μας χάνονται όταν κάνουμε wipe data/factory reset. Αν αλλάξεις πυρήνα (πχ πας απο έναν semaphore σε κάποιον άλλο νεώτερο ή σε στοκ) δεν χάνεις δεδομένα. Ούτε χρειάζεται να κάνεις τίποτα wipes. Αν θες να φλασάρεις άλλο modem (πχ για να δεις μήπως πετύχεις καλύτερη επίδοση του GPS) φλασάρεις μέσω ODIN, βάζεις μόνο το καινούργιο modem στο Phone και κοιτάς να μην είναι τσεκαρισμένα repartition και f.reset time. Τα υπόλοιπα κουτιά (PDA, CSC) άδεια. Για CSC δεν ξέρω γιατί δεν έχει τύχει να αλλάξω CSC ενώ είμαι ήδη σε κάποιο άλλο. Συνήθως βάζω αυτό που πρέπει εξαρχής. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Παιδια θελω να μου προτεινεται καποιο προγραμμα gps πλοηγησης για τα κινητα μας ακριβιας...αν αλλαζεις δρομο να σου κανει επανυπολογισμο διαδρομης και γενικος να μην δειχνει οτι ναι.Δοκιμασα sygic και co pilot μεχρι στιγμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Παιδια θελω να μου προτεινεται καποιο προγραμμα gps πλοηγησης για τα κινητα μας ακριβιας...αν αλλαζεις δρομο να σου κανει επανυπολογισμο διαδρομης και γενικος να μην δειχνει οτι ναι.Δοκιμασα sygic και co pilot μεχρι στιγμης Η ερώτησή σου ανήκει εδώ. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Σωστά, υπάρχει θέμα αφιερωμένο στις εφαρμογές, απλά να πω στον φίλο ότι ειδικά για το κινητό μας, το sygic έχει πλέον πάρει αναβάθμιση που βελτιώνει αρκετά την ακρίβεια θέσης που δίνει. Αν θυμάμαι σωστά οι εκδόσεις που λύνουν το θέμα στο i9000 είναι απο 11.2.1 και μετά. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Καλησπέρα για να καταλαβω λιγο καλυτερα (πολυ κατατοπιστικα τα τελευταια ποστ) αν κατεβασω καποια απο τις τελευταιες ρομ, κρατησω το pda + modem που δινουν, και βαλω και csc JV9 λογικα θα ειναι ενταξει? Σε περιπτωση που τελικα δεν λειτουργησει, υπαρχει περιπτωση το κινητο να μην ανοιγει καθολου και να το ξεχασω ή θα μπορω να βαλω οτι ειχα πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Το JV9 μπορείς να το βάλεις μόνο σε XW εκδόσεις. Το CSC δεν παίζει και πολύ ουσιαστικό ρόλο οπότε και λάθος να βάλεις κατά πάσα πιθανότητα δεν θα γίνει και τίποτα εκτός του ότι δεν θα έχεις σωστά APN και Ελληνικό πληκτρολόγιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Το JV9 μπορείς να το βάλεις μόνο σε XW εκδόσεις. Το CSC δεν παίζει και πολύ ουσιαστικό ρόλο οπότε και λάθος να βάλεις κατά πάσα πιθανότητα δεν θα γίνει και τίποτα εκτός του ότι δεν θα έχεις σωστά APN και Ελληνικό πληκτρολόγιο. Ευχαριστώ Ελληνικό Πληκτρολογιο + ΑΡΝ περασω μανουαλ απο τους οδηγους φανταζομαι.Σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Σωστά! Υπάρχουν οι απαραίτητοι οδηγοί για όλα!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Καλησπέρα για να καταλαβω λιγο καλυτερα (πολυ κατατοπιστικα τα τελευταια ποστ) αν κατεβασω καποια απο τις τελευταιες ρομ, κρατησω το pda + modem που δινουν, και βαλω και csc JV9 λογικα θα ειναι ενταξει? η jvw είναι έτοιμη κομπλέ για πέρασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για όλα ... μου λύσατε πολλές απορίες που είχα καιρό τώρα που παίζω με τις ROM και στο ACE αλλά και τώρα με το S ! Y.Γ για πλοήγηση πολύ καλές εντυπώσεις μου έχει αφήσει το Don' t Panic... και είναι και ταχύτατο ... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Παιδια εχει παρει το ματι σας για το κινητο μας ,το live wallpaper του Galaxy note που ειναι με τις παρουσιασεις photo , ειναι φοβερο! my Galaxy S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Παιδια δεν ειναι SOD αυτο που παθαινει ο Spipar,στο SOD μολις σβηση η οθονη και πεσει σε αδρανεια το κινητο,νεκρωνει εντελως και παπαλα (εξου και ο ορος sleep of death, υπνος του θανατου).Θελει να γινει κανονικο boot στη συνεχεια για να ανοιξει η συσκευη απο την αρχη,αντιθετα ο φιλος λεει οτι το κινητο δουλευει κανονικα αλλα δεν ανταποκρινεται η οθονη και τα πληκτρα (τα παντα παμενουν μαυρα),πραγμα που το ειχα παθει κι εγω 1-2 φορες με καποιες ρομ (δεν θυμαμαι με ποιες),θα προτεινα να κανεις ,μια και εισαι ηδη ρουτ και εχεις cwm recovery,wipe data + wipe cache +wipe dalvik μηπως και διορθωθει,ειδαλως να περασεις μια απο τις καινουριες ρομ,πιθανοτατα να ειναι bug καποιων ρομ γιατι οπως ειπα και πριν μου ειχε τυχει κι εμενα. Μα όταν πέσει σε SOD δεν bootarei αν δεν βγάλεις την μπαταρία... Είναι ανοιχτό αλλά δεν ξυπνάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Λοιπον κατεβασα αυτο το πακετακι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1398629 Ειναι μια χαρα για οποιον ενδιαφερεται Επειδη θελω την μπαταρια μαυρη με ασπρη γραμματα αν παω στο kitchen και ανεβασω τα framework + systemui και αλλαξω μονο την μπαταρια τα υπολοιπα παραμενουν ως εχουν.Σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Λοιπον κατεβασα αυτο το πακετακι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1398629 Ειναι μια χαρα για οποιον ενδιαφερεται Επειδη θελω την μπαταρια μαυρη με ασπρη γραμματα αν παω στο kitchen και ανεβασω τα framework + systemui και αλλαξω μονο την μπαταρια τα υπολοιπα παραμενουν ως εχουν.Σωστα? Ναι αλλάζει μόνο αυτό που θες, αλλά αν ανεβάσεις τα στοκ αρχεία, μετά θα χάσεις το mod. Υποθέτω πως θα ανεβάσεις τα αρχεία από το mod :) Κράτα και ένα backup πριν περάσεις το zip από την kitchen καλού κακού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Ναι αλλάζει μόνο αυτό που θες, αλλά αν ανεβάσεις τα στοκ αρχεία, μετά θα χάσεις το mod. Υποθέτω πως θα ανεβάσεις τα αρχεία από το mod :) Κράτα και ένα backup πριν περάσεις το zip από την kitchen καλού κακού. Ολα ενταξει.Τον τελευταιο μηνα εχω μαθει παρα πολλα με την βοηθεια σας Να στε καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 (edited) γνωρίζει κανείς που είναι αποθηκευμένα τα wallpaper από την CM ? όταν την είχα περάσει στο ACE, μου άρεσε πολύ το wallpaper με το χέρι που κρατάει το andoid ... αν την έχει κανείς και μπορεί να ανεβάσει κάπου το wallpaper ευχαρίστως θα το πέρναγα στην υγεία του :lol::lol::lol: το έχω βρει στο google αλλά δεν το έχει σε σωστή ανάλυση για να παίξει καλά στην οθόνη του κινητού και πιξελιάζει ... :rolleyes: Edited December 22, 2011 by crazyio Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 γνωρίζει κανείς που είναι αποθηκευμένα τα wallpaper από την CM ? όταν την είχα περάσει στο ACE, μου άρεσε πολύ το wallpaper με το χέρι που κρατάει το andoid ... αν την έχει κανείς και μπορεί να ανεβάσει κάπου το wallpaper ευχαρίστως θα το πέρναγα στην υγεία του :lol::lol::lol: το έχω βρει στο google αλλά δεν το έχει σε σωστή ανάλυση για να παίξει καλά στην οθόνη του κινητού και πιξελιάζει ... :rolleyes: Νομίζω περιέχονται σαν εφαρμογή apk μέσα στο system/app. Αν βρεις το apk το ανοίγεις με winrar και παίρνεις τις εικόνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Και επισήμως δεν παίρνουμε ics http://www.sammobile.com/2011/12/22/official-no-android-4-0-for-galaxy-s-and-galaxy-tab/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Και επισήμως δεν παίρνουμε ics http://www.sammobile.com/2011/12/22/official-no-android-4-0-for-galaxy-s-and-galaxy-tab/ Περισσότερο σαν δικαιολογία μου φαίνεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Δηλαδή στην ουσία η Samsung θα αναβαθμίσει 3 συσκευές όλες κι όλες. Το S2, το R και το Note. Την στιγμή που η SE θα αναβαθμίσει 10+ συσκευές... Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts