mico Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 To BLN σε εσάς λειτουργεί με τον semamphore? Εχω τον 1.8bm, έχω εγκαταστήσει το BLN contron free, έχω κάνει enable αλλά δεν βλέπω να δουλεύουν τα ledάκια. Α ωστε θέλει την pro έκδοση και ψιλομανούρα. Με βλέπω να μένω με το noled. Ευχαριστώ. Δεν ξέρω για 1.8bm αλλά με semaphore 1.6 (L&B rom) και GOsms η free έκδοση BLN cotrol δουλεύει μιά χαρά. το ΒLN είναι πλέον must για μένα Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Μπορουμε σε 2.3.4 να βαλουμε μοντεμ απο 2.2.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Μπορουμε σε 2.3.4 να βαλουμε μοντεμ απο 2.2.1? Ότι μόντεμ θέλεις βάζεις. με οντιν, χωρίς repartition και χωρίς f.reset time. (εκτός αν περνάς κάποιο cwm flashable βέβαια) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Ότι μόντεμ θέλεις βάζεις. με οντιν, χωρίς repartition και χωρίς f.reset time. (εκτός αν περνάς κάποιο cwm flashable βέβαια) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Δηλαδη nikos μπορουμε να βαλουμε σε Jvt το μοντεμ της Js8 που επιανε καλα το wifi, γιατι οι 2.3 δεν τα πανε καλα απο σημα wifi. Ειναι δοκιμασμενο η θα μπρικαρει και θα ξανα μονταρουμε απο την αρχη? Ευχαριστω Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Δηλαδη nikos μπορουμε να βαλουμε σε Jvt το μοντεμ της Js8 που επιανε καλα το wifi, γιατι οι 2.3 δεν τα πανε καλα απο σημα wifi. Ειναι δοκιμασμενο η θα μπρικαρει και θα ξανα μονταρουμε απο την αρχη? Ευχαριστω Sent from my GT-I9000 using Tapatalk έχω περάσει πολλά μοντεμ.Μπορείς να βάλεις ότι θέλεις! Το θέμα είναι οτι δεν πρόκειται να ανέβει η ισχύς του wifi.. Το λειτουργικό κάνει τη ζημιά και όχι το μοντεμ. Αλλα ακόμα και να μπρικαρε το κινητό, απλα θα έβαζες ενα ginger μοντεμ με το οντιν και θα επανερχόταν γιατί δεν αλλάζει τίποτε άλλο. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 δυστυχως εχει δικιο ο νικος...εβαλα και της js8 αλλα το wifi παραμενει ιδιο....ενω με 2.2.1 στο δωματιο μου έχω δυο μπάρες σημα(δυο τοιχοι εμποδια), με 2.3.4 συνεχως μια ή καμια μπάρα....με το optimus one καταντησα που εχει και μαμώ τα wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 (edited) δυστυχως εχει δικιο ο νικος...εβαλα και της js8 αλλα το wifi παραμενει ιδιο....ενω με 2.2.1 στο δωματιο μου έχω δυο μπάρες σημα(δυο τοιχοι εμποδια), με 2.3.4 συνεχως μια ή καμια μπάρα....με το optimus one καταντησα που εχει και μαμώ τα wifi το froyo ειχε σχετικα καλη εμβελεια wifi. απο 2.3.x ομως και μετα.. μονο η miui ειχε πιο δυνατο wifi απο ολες τις ρομ που εχω περασει εως τωρα (την ειχα με μοντεμ jvs την miui απο την ωρα που την περασα). zte blade στον 3ο οροφο του σπιτιου μου (μοντεμ στον πρωτο και κατι ντουβαρια "να" με το συμπαθειο ενδιαμεσα :lol:) επιανε 1 απο 3 μπαρες wifi (δεν υπολογιζω την τελιτσα στο εικονιδιο του wifi) και το s δεν επιανε ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ρε παιδι μου! και στον 2ο δεν πιανω σημα σε ολο το σπιτι με το s.. δεν ξερω τι κανανε στην samsung με το wifi, παντως το εξεφτελισαν κανονικα στις ginger.. επισης δεν εχω δει καποιο mod,fix, η κατι τετοιο καπου.. επισης και η cm εχει ιδιο wifi που δεν ειναι samsung based rom.. να συμβαινει κατι στον κωδικα της ginger η της samsung?? Dunno.. Edited October 24, 2011 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisnikaia Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 παιδια συγνωμη που ειμαι εκτος θεματος, αλλα ξερει κανεις τιποτα για langfix σε gingerbread:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 το froyo ειχε σχετικα καλη εμβελεια wifi. απο 2.3.x ομως και μετα.. μονο η miui ειχε πιο δυνατο wifi απο ολες τις ρομ που εχω περασει εως τωρα (την ειχα με μοντεμ jvs την miui απο την ωρα που την περασα). zte blade στον 3ο οροφο του σπιτιου μου (μοντεμ στον πρωτο και κατι ντουβαρια "να" με το συμπαθειο ενδιαμεσα :lol:) επιανε 1 απο 3 μπαρες wifi (δεν υπολογιζω την τελιτσα στο εικονιδιο του wifi) και το s δεν επιανε ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ρε παιδι μου! και στον 2ο δεν πιανω σημα σε ολο το σπιτι με το s.. δεν ξερω τι κανανε στην samsung με το wifi, παντως το εξεφτελισαν κανονικα στις ginger.. επισης δεν εχω δει καποιο mod,fix, η κατι τετοιο καπου.. επισης και η cm εχει ιδιο wifi που δεν ειναι samsung based rom.. να συμβαινει κατι στον κωδικα της ginger η της samsung?? Dunno.. Πάντως όταν είχα βάλει την JVR είχα χειρότερο σήμα από την JVI... Και βάζοντας το modem της JVS πάνω στην JVR είδα βελτίωση. Και με cm7 κομπλέ είμαι, βέβαια δεν έχω δοκιμάσει froyo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 fix για τα fc του phone.apk της jvt έχουμε? Στις προηγούμενες εκδόσεις (μέχρι και JVS) έβγαινε modάκι με το fix και με non-increasing-ring πακέτο. Εχει πάρει τίποτα το μάτι σας για την JVT? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 fix για τα fc του phone.apk της jvt έχουμε? Στις προηγούμενες εκδόσεις (μέχρι και JVS) έβγαινε modάκι με το fix και με non-increasing-ring πακέτο. Εχει πάρει τίποτα το μάτι σας για την JVT? Στην tornado έχω nonincr και δεν έχω fc's (κυριολεκτικά φιξ. Ούτε να βγαλεις τόνους κλήσης ούτε τίποτα) Κατέβασε την tornado jvt, κάνε unzip, παρε το phone.apk και phone.odex και βαλτα στο /system/app με root explorer. (κοιτα και τι permissions έχουν και τα δύο αρχεία τώρα στο κινητό σου για να βάλεις τα ίδια μετά) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 fix για τα fc του phone.apk της jvt έχουμε? Στις προηγούμενες εκδόσεις (μέχρι και JVS) έβγαινε modάκι με το fix και με non-increasing-ring πακέτο. Εχει πάρει τίποτα το μάτι σας για την JVT? Για τα fc βρήκα αυτό αλλά δεν ξέρω αν περιέχει και non-increasing ringtone. Για καλό και για κακό κάνε και ένα backup. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Την έχω φρεσκοπεράσει την ρομ (σήμερα το πρωί - πήγα να αλλάξω file system, μου έχασε όλα τα data, έκανα και ένα restore και βρέθηκα με κολλημένη οθόνη στο αρχικό galaxy S) και δεν θέλω να φλασάρω .zip που δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν. Θα δοκιμάσω να αντικαταστήσω το phone.apk apo την Tornado. Οταν κατέβει η rom βέβαια γιατί κατεβάζω με 3KB/sec και θέλει λέει 13 ώρες :lol: Τώρα ο server έχει γονατίσει? Η Forthnet? Θα σας γελάσω. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Την έχω φρεσκοπεράσει την ρομ (σήμερα το πρωί - πήγα να αλλάξω file system, μου έχασε όλα τα data, έκανα και ένα restore και βρέθηκα με κολλημένη οθόνη στο αρχικό galaxy S) και δεν θέλω να φλασάρω .zip που δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν. Θα δοκιμάσω να αντικαταστήσω το phone.apk apo την Tornado. Οταν κατέβει η rom βέβαια γιατί κατεβάζω με 3KB/sec και θέλει λέει 13 ώρες :lol: Τώρα ο server έχει γονατίσει? Η Forthnet? Θα σας γελάσω. Διάβασα ότι το έχουν χρησιμοποιήσει αρκετοί και έχει λυθεί το πρόβλημα με τα fc αλλά από την στιγμή που δεν το έχω δοκιμάσει για να σου πω σίγουρα πήγαινε από την ασφαλή οδό. Τραγικό να κατεβάζεις με 3KB/sec! Υπομονή...!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Την έχω φρεσκοπεράσει την ρομ (σήμερα το πρωί - πήγα να αλλάξω file system, μου έχασε όλα τα data, έκανα και ένα restore και βρέθηκα με κολλημένη οθόνη στο αρχικό galaxy S) και δεν θέλω να φλασάρω .zip που δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν. Θα δοκιμάσω να αντικαταστήσω το phone.apk apo την Tornado. Οταν κατέβει η rom βέβαια γιατί κατεβάζω με 3KB/sec και θέλει λέει 13 ώρες :lol: Τώρα ο server έχει γονατίσει? Η Forthnet? Θα σας γελάσω. Από ότι θυμάμαι το ίδιο λινκ είχα δώσει κι εγώ και το είχε περάσει κι άλλος πριν λίγες μέρες και είπε ότι του δούλεψε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Τελείως τραγικό! :) Ούτε πριν 10 χρόνια! :lol: Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Την έχω φρεσκοπεράσει την ρομ (σήμερα το πρωί - πήγα να αλλάξω file system, μου έχασε όλα τα data, έκανα και ένα restore και βρέθηκα με κολλημένη οθόνη στο αρχικό galaxy S) και δεν θέλω να φλασάρω .zip που δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν. Θα δοκιμάσω να αντικαταστήσω το phone.apk apo την Tornado. Οταν κατέβει η rom βέβαια γιατί κατεβάζω με 3KB/sec και θέλει λέει 13 ώρες :lol: Τώρα ο server έχει γονατίσει? Η Forthnet? Θα σας γελάσω. Δοκίμασε με internet download manager. (μην ξεχάσεις και το phone.odex :p ) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Καλό το tip για τον download manager, πάω με 30 Kb/sec τώρα :) 50 mins to go! Απο τη στιγμή που οι custom roms είναι βασισμένες στις stock πως και δεν έχουν το ίδιο phone.apk? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Καλό το tip για τον download manager, πάω με 30 Kb/sec τώρα :) 50 mins to go! Απο τη στιγμή που οι custom roms είναι βασισμένες στις stock πως και δεν έχουν το ίδιο phone.apk? Εμένα θα μου έκανε εντύπωση περισσότερο πως γίνεται να δουλεύει το αρχείο από την custom σε stock :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Εμένα θα μου έκανε εντύπωση περισσότερο πως γίνεται να δουλεύει το αρχείο από την custom σε stock :p Απλό. Η tornado είναι η πρώτη odex custom rom! ( damian & brotuck :cool: ) Απο τη στιγμή που οι custom roms είναι βασισμένες στις stock πως και δεν έχουν το ίδιο phone.apk? Το συγκεκριμένο phone είναι μονταρισμενο απο το brotuck με το final fix. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 nikos523 δεν έπιασε το tip. :( Με το που αντικατέστησα το Phone.apk της stock με αυτό της tornado, άρχισαν απανωτά fc του phone.apk. Μαζί έβαλα και το Phone.odex και έφτιαξα και τα permissions αλλά τίποτα. Ο μόνος τρόπος να σταματήσουν τα fc ήταν να επαναφέρω το phone.apk της stock. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 nikos523 δεν έπιασε το tip. :( Με το που αντικατέστησα το Phone.apk της stock με αυτό της tornado, άρχισαν απανωτά fc του phone.apk. Μαζί έβαλα και το Phone.odex και έφτιαξα και τα permissions αλλά τίποτα. Ο μόνος τρόπος να σταματήσουν τα fc ήταν να επαναφέρω το phone.apk της stock. Έτσι γίνεται. Με το που αλλάζεις phone χειροκίνητα έχεις fc's βροχη. Υποθέτω πως έκανες reboot ετσι; γιατί μετα το reboot κάθετε το νεο phone. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 (edited) Έτσι γίνεται. Με το που αλλάζεις phone χειροκίνητα έχεις fc's βροχη. Υποθέτω πως έκανες reboot ετσι; γιατί μετα το reboot κάθετε το νεο phone. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Δεν έκανα. Πάω να το ξαναδοκιμάσω. :lol: EDIT: Ok μετά το reboot σταμάτησαν τα fc. Το non increasing ringtone το διαπίστωσα, λειτουργεί :) Για τυχόν fc θα δούμε εν καιρώ. Ευχαριστώ για την συμβουλή! Edited October 25, 2011 by mindfield Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Δεν έκανα. Πάω να το ξαναδοκιμάσω. :lol: EDIT: Ok μετά το reboot σταμάτησαν τα fc. Το non increasing ringtone το διαπίστωσα, λειτουργεί :) Για τυχόν fc θα δούμε εν καιρώ. Ευχαριστώ για την συμβουλή! Δεν θα έχεις fc στα σίγουρα..! :) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izabo Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα και δημόσια για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσω τον Alex-Tyxerakia για την πολύτιμη βοήθειά του και το χρόνο που αφιέρωσε στο φλασάρισμα της jvt στο κινητό μου :up:!! Πραγματικά, με φίλους και συνοδοιπόρους σαν κι εσένα χαίρομαι που ανήκω στην "οικογένεια" αυτού του forum!! :thanks: Παράθεση Δήμητρα :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts