Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καποιος τον δοκιμασε με την 2.3.5 και ειπε οτι ειχε καποιο προβλημα με το wifi, δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ειναι ακριβη ολα αυτα...

Είμαι σίγουρος ότι σε λίγες μέρες, αν όχι άμεσα, θα έχουμε νέα έκδοση του Semaphore!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μέχρι τότε οι βιαστικοί μπορούν να κάνουν root με fuguroot, και τα links για τη rom ανέβηκαν στις αντίστοιχες σελίδες.

Κανονικά repartition με 512.pit, και ναι, το CODE είναι το PDA.

Eίναι επίσημη rom, υποθέτω θα κυκλοφορήσει και μέσω Kies στην Αγγλία σε λίγο :)

Edited by Tyxerakias
- Alex

Μέχρι τότε οι βιαστικοί μπορούν να κάνουν root με fuguroot, και τα links για τη rom ανέβηκαν στις αντίστοιχες σελίδες.

Κανονικά repartition με 512.pit, και ναι, το CODE είναι το PDA.

Eίναι επίσημη rom, υποθέτω θα κυκλοφορήσει και μέσω Kies στην Αγγλία σε λίγο :)

Απίστευτο ότι βγήκε με την μία επίσημη 2.3.5 ενώ ακόμα δεν έχει δοθεί η 2.3.4 σε πάνω από 3-4 χώρες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Απίστευτο ότι βγήκε με την μία επίσημη 2.3.5 ενώ ακόμα δεν έχει δοθεί η 2.3.4 σε πάνω από 3-4 χώρες!

Ίσως είσαι λίγο καινούριος στο Galaxy S... αυτό γίνεται συνέχεια από την εποχή των Eclair 2.1 roms... Η Samsung κάνει ό,τι να'ναι. Πολλές χώρες δεν έχουν πάρει καν τη 2.3.3, είναι ακόμα σε Froyo. Πάντως το'χουμε συνηθίσει. Η JVS ακόμα δεν έχει δοθεί επίσημα σε καμία χώρα, είναι leaked έκδοση.

P.S. Μη δοκιμάσετε άλλον kernel μέχρι να το πει κάποιος developer, γιατί άλλαξαν λέει κάποια permissions και δε δουλεύει το wifi. Aν θέλετε να κάνετε root μέχρι στιγμής μόνο με fuguroot... ή με insecure kernel, όπως στο Galaxy S II... ο 2ος τρόπος εδώ.

- Alex

Λιγο υπομονη,μεχρι αυριο θα εχουν βγει οι κερνελς για ρουταρισμα,την περναω κι εγω τωρα να δουμε τι ψαρια θα πιασει.

Ίσως είσαι λίγο καινούριος στο Galaxy S... αυτό γίνεται συνέχεια από την εποχή των Eclair 2.1 roms... Η Samsung κάνει ό,τι να'ναι. Πολλές χώρες δεν έχουν πάρει καν τη 2.3.3, είναι ακόμα σε Froyo. Πάντως το'χουμε συνηθίσει. Η JVS ακόμα δεν έχει δοθεί επίσημα σε καμία χώρα, είναι leaked έκδοση.

Το έχω ένα χρόνο τώρα αλλά δεν ασχολήθηκα από την αρχή με Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις του κινητού. Όπως και να έχει, είμαι εντυπωσιασμένος που η Samsung συνεχίζει ακόμα να υποστηρίζει το Galaxy S!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Kι εγω Παναγιωτη πιστευα οτι <τελειωσε> το SI για την samsung,ισως μας εχουν και για πειραματοζωα πλεον (πολυ πιθανο).

Δεν την εχουν ανεβασει ακομη,περιμενουμε...

Καθολου περιεργο Παρη. Παντως περιμενουμε εντυπωσεις (εγκυκλοπεδικα γιατι δεν με βλεπω να ξαναγυρναω σε στοκ μετα την εμπειρια της cm7).

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

εντυπωσεις κανεις?αριθμος του κερνελ?το προβλημα με το κλεισιμο της εφαρμογης του τηλεφωνου λυθηκε?εχω jvr+semaphore +fix for phone fc +rfs -ext4 εδω και 10 μερες και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα(,εκτος απο το asphalt to 6 adrenaline hd που κολαει καμια φορα)...ταχυτητα πολυ καλη ..φευγω αυριο εξωτερικο για λιγες μερες και αναρωτιεμαι αν τη φλασαρω η οχι..απο την αλλη ομαδα που νικαει τη πειραζεις?

εντυπωσεις κανεις?αριθμος του κερνελ?το προβλημα με το κλεισιμο της εφαρμογης του τηλεφωνου λυθηκε?εχω jvr+semaphore +fix for phone fc +rfs -ext4 εδω και 10 μερες και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα(,εκτος απο το asphalt to 6 adrenaline hd που κολαει καμια φορα)...ταχυτητα πολυ καλη ..φευγω αυριο εξωτερικο για λιγες μερες και αναρωτιεμαι αν τη φλασαρω η οχι..απο την αλλη ομαδα που νικαει τη πειραζεις?

την αλλαζεις γιατι μπορει να νικαει πιο ευκολα... ;)

στη θεση σου δεν θα το πειραζα, οχι αν δεν ειχα χρονο να την τεσταρω λιγο, γιατι την εχω παθει ετσι στο παρελθον που δεν εκατσε καλα η ρομ και μου τελειωνε η μπαταρια σε μιση μερα...

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

μεχρι να περασει η jvs τις πρωτες δοκιμες,εννοειτε δεν την πειραζεις...

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Μαλιστα!αυτα ειναι πολυ καλα νεα για τον γαλαξια μας.αντε και στα καλυτερα!

Xiaomi 12 Pro

Παραμένει το πρόβλημα με το τηλέφωνο και το google talk δεν υποστηρίζει βίντεο ...

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=17454665&postcount=93

Γιάννης

Γεια σας παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει fix για το μικρόφωνο όταν τραβάς βίντεο ?

Έχω την JVS 2.3.5 .

επιχείρησα να φλασαρω την 2.3.5 με repartition και με την εκκίνηση του repartition έσβησε το κινητό και έμεινε εκεί!

Χρησιμοποίησα το odin 1.83 έχει συμβεί σε άλλον αυτό; :confused:

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

επιχείρησα να φλασαρω την 2.3.5 με repartition και με την εκκίνηση του repartition έσβησε το κινητό και έμεινε εκεί!

Χρησιμοποίησα το odin 1.83 έχει συμβεί σε άλλον αυτό; :confused:

ειχε μπαταρια το κινητο?

fail μπορει να σου συμβει σε καθε ρομ ειναι τυχη

Xiaomi 12 Pro

ειχε μπαταρια το κινητο?

fail μπορει να σου συμβει σε καθε ρομ ειναι τυχη

to κινητό έχει φουλ μπαταρία, δεν έβγαλε fail απλά μόλις ξεκίνησε το rep, εσβησε η οθόνη του κινητού και στο λαπτοπ φαινόταν κανονικά συνδεδεμένο, κάτω αριστερά στο odin έμεινε στο set repartition

το επιχείρησα 2 φορές και έκανε το ίδιο και τις 2

ΕDIT: μην με βαρέσετε, είχα βάλει το 1ο κατέβασμα που έκανα και το οποίο είχε διακοπεί λόγω αποσύνδεσης του ρουτερ! δεν πρόσεχα και την πάτησα...

sorry παίδες:p

Edited by dimitrisioak

Δημήτρης

to κινητό έχει φουλ μπαταρία, δεν έβγαλε fail απλά μόλις ξεκίνησε το rep, εσβησε η οθόνη του κινητού και στο λαπτοπ φαινόταν κανονικά συνδεδεμένο, κάτω αριστερά στο odin έμεινε στο set repartition

το επιχείρησα 2 φορές και έκανε το ίδιο και τις 2

κοιτα θελει και το χρονο του καμια φορα,οπως επισεις μπορει να σου κανει και ρεμπουτ πολες φορες μεχρι να τελιωσει.δε δοκιμαζεις να περιμενεις λιγο?

Xiaomi 12 Pro

κοιτα θελει και το χρονο του καμια φορα,οπως επισεις μπορει να σου κανει και ρεμπουτ πολες φορες μεχρι να τελιωσει.δε δοκιμαζεις να περιμενεις λιγο?

μπράβο ταχύτητα απάντησης θενκς φίλε μου, δες το edit πιο πάνω βλακεία δική μου τελικά:X

Δημήτρης

Καλησπέρα, νέος kernel από τον stratosk.

Ευχαριστώ

Γιώργος

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

μπράβο ταχύτητα απάντησης θενκς φίλε μου, δες το edit πιο πάνω βλακεία δική μου τελικά:X

τπτ,απλα ετυχε να ειμαι μεσα!ειδες που παντα υπαρχει λυση!!

Xiaomi 12 Pro

Καλησπέρα, νέος kernel από τον stratosk.

Ευχαριστώ

Γιώργος

Ναι, παρακαλούμε :lol:

Νάτος, για όποιον ενδιαφέρεται.

- Alex

τπτ,απλα ετυχε να ειμαι μεσα!ειδες που παντα υπαρχει λυση!!

ε, ναι ασφαλώς και πάντα υπάρχει λύση, εχω κάνει δεκάδες φλασαρίσματα και μου φάνηκε τρελό αυτό.

τέσπα, πέρασε η ώρα και θα το κάνω αύριο και θα βάλω και τον νέο κερνελ του Στράτου

Δημήτρης

Ναι, παρακαλούμε :lol:

Νάτος, για όποιον ενδιαφέρεται.

ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του; :lol::p

Δημήτρης

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις