Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H BB ήταν πιο αργή. Πάντως η rascream απογειώνεται με αλλαγή kernel, έρχεται με στοκ.

Ok με έπεισες, θα κάνω μια προσπάθεια! Με τι θα την απογειώσω; Με t11?

Έχω μια απορία, Αφού δεν έχουν πολλά από customizations όπως η AOKP ή η CM9 τί αλλαγές κάνουν στον κώδικα της google;

Edited by giorgos3924

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Ε ναι, βάλε κάποιον trinity, όποιον αντέχει το κινητό σου. Αν πείτε κι οι 2 ότι πετάει, μάλλον θα την βάλω κι εγώ απόψε :p

Ο κύριος λόγος που την είχα βγάλει ήταν ότι είχα data drops. Δεν έχω καταλάβει όμως αν φταίνε οι ρομ τελικά ή το δίκτυο μου. Είναι μέρες που η κατάσταση είναι χάλια.

Ε ναι, βάλε κάποιον trinity, όποιον αντέχει το κινητό σου. Αν πείτε κι οι 2 ότι πετάει, μάλλον θα την βάλω κι εγώ απόψε :p

Ο κύριος λόγος που την είχα βγάλει ήταν ότι είχα data drops. Δεν έχω καταλάβει όμως αν φταίνε οι ρομ τελικά ή το δίκτυο μου. Είναι μέρες που η κατάσταση είναι χάλια.

Εσύ τί φοράς τώρα; Τί εννοείς data drops;

Σούπερ είναι ταχύτατη και οι οπτικές αλλαγές καλές είναι στα πλαίσια του ics δεν ξεφεύγουν. Αλλά δεν γίνεται μια φορά ρε **** να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν μου εμφανίζει το ημερολόγιο είναι λες και δεν το έχω εγκαταστήσει.

thalamus, πολύ καιρό τώρα καθώς ο matrix χάλασε και trinity δεν την παλεύει το κινητό μου.

γιατί να μην την παλεύει, τί διαφορά θα χει από τα άλλα (nexus s) που δουλέυουν με trinity;

Εκτός αν δεν συνδιάζεται με τη ρομ σου.

Σούπερ είναι ταχύτατη και οι οπτικές αλλαγές καλές είναι στα πλαίσια του ics δεν ξεφεύγουν. Αλλά δεν γίνεται μια φορά ρε **** να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν μου εμφανίζει το ημερολόγιο είναι λες και δεν το έχω εγκαταστήσει.

Μήπως δεν υπάρχει ενσωματωμένο στη ρομ;

Απ' ότι θυμάμαι είναι απενεργοποιημένα τα animations.

Περίεργο που δεν έχει το ημερολόγιο.

γιατί να μην την παλεύει, τί διαφορά θα χει από τα άλλα (nexus s) που δουλέυουν με trinity;

Έλα ντε, αλλά έχω συνέχεια reboots

Μήπως δεν υπάρχει ενσωματωμένο στη ρομ;

Είναι το είδα και στο titanium και στο systam/app

Απ' ότι θυμάμαι είναι απενεργοποιημένα τα animations.

Περίεργο που δεν έχει το ημερολόγιο.

Έλα ντε, αλλά έχω συνέχεια reboots

Α δεν ξέρω πέρασα το δικό μου αρχείο για τα jb animations και όλα είναι ενταξει

Τί κάνει το busy box?

Πολύ καλή η rascream, έβαλα και apex launcher, αντί για Nova που χρησιμοποιώ.

Η καλύτερη ρομ που έχω δει!!! Προς το παρόν :P

Edited by giorgos3924

Ρε μην μου ανάβεται φωτιές τώρα που άραξα με την SLIM 4.0! :lol:

Το μεγάλο σπάσιμο θα είναι να μην κυκλοφορήσει η ΟΤΑ μέχρι να πάρω άδεια... (27/7) :X

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Τί κάνει το busy box?

Πολύ καλή η rascream, έβαλα και apex launcher, αντί για Nova που χρησιμοποιώ.

Απαιτείται για διάφορες λειτουργίες του τηλεφώνου κυρίως ότι έχει να κάνει με root κλπ. Δεν μου άρεσε που δεν είχε ημερολόγιο είναι κάτι που χρησιμοποιώ συχνά. Πίσω σε aokp b40 από το χθεσινό backup και όλα οκ. Ίδια ταχύτητα με rascream δεν είδα διαφορά. Μέχρι να βγει jb rom δεν πειράζω τίποτα με νευρίασε σήμερα.

Απαιτείται για διάφορες λειτουργίες του τηλεφώνου κυρίως ότι έχει να κάνει με root κλπ. Δεν μου άρεσε που δεν είχε ημερολόγιο είναι κάτι που χρησιμοποιώ συχνά. Πίσω σε aokp b40 από το χθεσινό backup και όλα οκ. Ίδια ταχύτητα με rascream δεν είδα διαφορά. Μέχρι να βγει jb rom δεν πειράζω τίποτα με νευρίασε σήμερα.

και γιατί δεν έβαλες το aCalendar για να κάνεις την δουλεία σου; (ή οποιοδήποτε άλλο freeware calendar)

και γιατί δεν έβαλες το aCalendar για να κάνεις την δουλεία σου; (ή οποιοδήποτε άλλο freeware calendar)

Θέλω το stock. Άσε που δεν ήταν απλά παράλειψη, ήταν μέσα στο system το apk αλλά για κάποιο λόγο δεν το έβρισκε. Τελος πάντων πίσω σε b40 ακριβώς ίδιες επιδόσεις με rascream + κανένα πρόβλημα με την ημερομηνία στη statusbar ;)

Θέλω το stock. Άσε που δεν ήταν απλά παράλειψη, ήταν μέσα στο system το apk αλλά για κάποιο λόγο δεν το έβρισκε. Τελος πάντων πίσω σε b40 ακριβώς ίδιες επιδόσεις με rascream + κανένα πρόβλημα με την ημερομηνία στη statusbar ;)

Σε μένα δουλέυει το ημερολόγιο!

Από μπαταρία δεν πάει και πολύ καλά η rascream.

Στα στατιστικά μπαταρίας βλέπω ότι το gmail έχει 11%, κάνω αναγκαστική διακοπή αλλά συνεχίζει και δουλεύει μετά από λίγο.

Επίσης σε 32λ με 7λ screen on έχω χάσει 4% περίπου.

Edited by giorgos3924

Γιουχοοουυυ ποιος θέλει ζελέ φασόλια?

Ο κώδικας είναι έξω!

τσκ τσκ τσκ....

Καραμελoμένο καλαμπόκι είναι :D

Edited by DimitrisAndNiki

Μπορούμε να το δοκιμάσουμε;

Δεν υπάρχει ακόμα τίποτα να κατεβάσουμε αλλά νομίζω οι αυτόματες αναβαθμίσεις έχουν ξεκινήσει για update.

Edited by giorgos3924

Χρησιμοποιώ CM9 RC1. Ποια προτείνετε να βάλω τώρα; Τι διαφορές έχουν αυτές οι δύο;

Χρησιμοποιώ CM9 RC1. Ποια προτείνετε να βάλω τώρα; Τι διαφορές έχουν αυτές οι δύο;

Αν θες aokp βάλε b40 γιατί η milestone 6 έχει προβλήματα. Η rascream έχει πάνω κάτω ίδιες επιδόσεις με την aokp αλλά όχι τόσες επιλογές παραμετροποίησης και τα οπτικά εφέ της, θυμίζουν λίγο honeycomb. Εγώ με aokp b40 + trinity t11 εδώ και μέρες είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ούτε ένα reboot.

Καλά λόγια λένε και για τον bedalus kernel λέω να τον δοκιμάσω

Απο χθες απογευμα ειμαι με SlimICS και beladus kernel o οποιος εχει υποστηριξη για mpt και κανει τη μεταφορα δεδομενων απο και προς το κινητο ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ και με σαφεστατα μεγαλυτερη ταχυτητα απο οτι με το κλασσικο τροπο.

Εχω την αισθηση οτι ειναι πιο smooth συνδιασμος απο την cybergr/airkernel/t11 ενω εχω την αισθηση οτι γενιζει πιο αργα τη μνημη, αν και μου πηρε λιγη ωρα να συνηθισω το 182dpi τελικα με βολεψε αφανταστα.

Edited by panoc

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

Απο χθες απογευμα ειμαι με SlimICS και beladus kernel o οποιος εχει υποστηριξη για mpt και κανει τη μεταφορα δεδομενων απο και προς το κινητο ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ και με σαφεστατα μεγαλυτερη ταχυτητα απο οτι με το κλασσικο τροπο.

Εχω την αισθηση οτι ειναι πιο smooth συνδιασμος απο την cybergr/airkernel/t11 ενω εχω την αισθηση οτι γενιζει πιο αργα τη μνημη, αν και μου πηρε λιγη ωρα να συνηθισω το 182dpi τελικα με βολεψε αφανταστα.

Αν είχε και ελληνικά μια χαρά θα ήταν. Έστω να μπορούσαμε να τα προσθέσουμε. Δεν μ'αρέσει να μην είναι στα ελληνικά το κινητό

Πάντως όλοι λένε καλά λόγια