giorgos3924 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 (edited) H BB ήταν πιο αργή. Πάντως η rascream απογειώνεται με αλλαγή kernel, έρχεται με στοκ. Ok με έπεισες, θα κάνω μια προσπάθεια! Με τι θα την απογειώσω; Με t11? Έχω μια απορία, Αφού δεν έχουν πολλά από customizations όπως η AOKP ή η CM9 τί αλλαγές κάνουν στον κώδικα της google; Edited July 9, 2012 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Ε ναι, βάλε κάποιον trinity, όποιον αντέχει το κινητό σου. Αν πείτε κι οι 2 ότι πετάει, μάλλον θα την βάλω κι εγώ απόψε :p Ο κύριος λόγος που την είχα βγάλει ήταν ότι είχα data drops. Δεν έχω καταλάβει όμως αν φταίνε οι ρομ τελικά ή το δίκτυο μου. Είναι μέρες που η κατάσταση είναι χάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Ε ναι, βάλε κάποιον trinity, όποιον αντέχει το κινητό σου. Αν πείτε κι οι 2 ότι πετάει, μάλλον θα την βάλω κι εγώ απόψε :p Ο κύριος λόγος που την είχα βγάλει ήταν ότι είχα data drops. Δεν έχω καταλάβει όμως αν φταίνε οι ρομ τελικά ή το δίκτυο μου. Είναι μέρες που η κατάσταση είναι χάλια. Εσύ τί φοράς τώρα; Τί εννοείς data drops; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 thalamus, πολύ καιρό τώρα καθώς ο matrix χάλασε και trinity δεν την παλεύει το κινητό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Σούπερ είναι ταχύτατη και οι οπτικές αλλαγές καλές είναι στα πλαίσια του ics δεν ξεφεύγουν. Αλλά δεν γίνεται μια φορά ρε **** να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν μου εμφανίζει το ημερολόγιο είναι λες και δεν το έχω εγκαταστήσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 thalamus, πολύ καιρό τώρα καθώς ο matrix χάλασε και trinity δεν την παλεύει το κινητό μου. γιατί να μην την παλεύει, τί διαφορά θα χει από τα άλλα (nexus s) που δουλέυουν με trinity; Εκτός αν δεν συνδιάζεται με τη ρομ σου. Σούπερ είναι ταχύτατη και οι οπτικές αλλαγές καλές είναι στα πλαίσια του ics δεν ξεφεύγουν. Αλλά δεν γίνεται μια φορά ρε **** να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν μου εμφανίζει το ημερολόγιο είναι λες και δεν το έχω εγκαταστήσει. Μήπως δεν υπάρχει ενσωματωμένο στη ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Σούπερ είναι ταχύτατη και οι οπτικές αλλαγές καλές είναι στα πλαίσια του ics δεν ξεφεύγουν. Αλλά δεν γίνεται μια φορά ρε **** να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν μου εμφανίζει το ημερολόγιο είναι λες και δεν το έχω εγκαταστήσει. Απ' ότι θυμάμαι είναι απενεργοποιημένα τα animations. Περίεργο που δεν έχει το ημερολόγιο. γιατί να μην την παλεύει, τί διαφορά θα χει από τα άλλα (nexus s) που δουλέυουν με trinity; Εκτός αν δεν συνδιάζεται με τη ρομ σου. Έλα ντε, αλλά έχω συνέχεια reboots Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 γιατί να μην την παλεύει, τί διαφορά θα χει από τα άλλα (nexus s) που δουλέυουν με trinity; Εκτός αν δεν συνδιάζεται με τη ρομ σου. Μήπως δεν υπάρχει ενσωματωμένο στη ρομ; Είναι το είδα και στο titanium και στο systam/app Απ' ότι θυμάμαι είναι απενεργοποιημένα τα animations. Περίεργο που δεν έχει το ημερολόγιο. Έλα ντε, αλλά έχω συνέχεια reboots Α δεν ξέρω πέρασα το δικό μου αρχείο για τα jb animations και όλα είναι ενταξει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 (edited) Τί κάνει το busy box? Πολύ καλή η rascream, έβαλα και apex launcher, αντί για Nova που χρησιμοποιώ. Η καλύτερη ρομ που έχω δει!!! Προς το παρόν :P Edited July 9, 2012 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Ρε μην μου ανάβεται φωτιές τώρα που άραξα με την SLIM 4.0! :lol: Το μεγάλο σπάσιμο θα είναι να μην κυκλοφορήσει η ΟΤΑ μέχρι να πάρω άδεια... (27/7) :X Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Τί κάνει το busy box? Πολύ καλή η rascream, έβαλα και apex launcher, αντί για Nova που χρησιμοποιώ. Απαιτείται για διάφορες λειτουργίες του τηλεφώνου κυρίως ότι έχει να κάνει με root κλπ. Δεν μου άρεσε που δεν είχε ημερολόγιο είναι κάτι που χρησιμοποιώ συχνά. Πίσω σε aokp b40 από το χθεσινό backup και όλα οκ. Ίδια ταχύτητα με rascream δεν είδα διαφορά. Μέχρι να βγει jb rom δεν πειράζω τίποτα με νευρίασε σήμερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Απαιτείται για διάφορες λειτουργίες του τηλεφώνου κυρίως ότι έχει να κάνει με root κλπ. Δεν μου άρεσε που δεν είχε ημερολόγιο είναι κάτι που χρησιμοποιώ συχνά. Πίσω σε aokp b40 από το χθεσινό backup και όλα οκ. Ίδια ταχύτητα με rascream δεν είδα διαφορά. Μέχρι να βγει jb rom δεν πειράζω τίποτα με νευρίασε σήμερα. και γιατί δεν έβαλες το aCalendar για να κάνεις την δουλεία σου; (ή οποιοδήποτε άλλο freeware calendar) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 και γιατί δεν έβαλες το aCalendar για να κάνεις την δουλεία σου; (ή οποιοδήποτε άλλο freeware calendar) Θέλω το stock. Άσε που δεν ήταν απλά παράλειψη, ήταν μέσα στο system το apk αλλά για κάποιο λόγο δεν το έβρισκε. Τελος πάντων πίσω σε b40 ακριβώς ίδιες επιδόσεις με rascream + κανένα πρόβλημα με την ημερομηνία στη statusbar ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 (edited) Θέλω το stock. Άσε που δεν ήταν απλά παράλειψη, ήταν μέσα στο system το apk αλλά για κάποιο λόγο δεν το έβρισκε. Τελος πάντων πίσω σε b40 ακριβώς ίδιες επιδόσεις με rascream + κανένα πρόβλημα με την ημερομηνία στη statusbar ;) Σε μένα δουλέυει το ημερολόγιο! Από μπαταρία δεν πάει και πολύ καλά η rascream. Στα στατιστικά μπαταρίας βλέπω ότι το gmail έχει 11%, κάνω αναγκαστική διακοπή αλλά συνεχίζει και δουλεύει μετά από λίγο. Επίσης σε 32λ με 7λ screen on έχω χάσει 4% περίπου. Edited July 9, 2012 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grousso Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Γιουχοοουυυ ποιος θέλει ζελέ φασόλια? Ο κώδικας είναι έξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 (edited) Γιουχοοουυυ ποιος θέλει ζελέ φασόλια? Ο κώδικας είναι έξω! τσκ τσκ τσκ.... Καραμελoμένο καλαμπόκι είναι :D Edited July 10, 2012 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 (edited) Μπορούμε να το δοκιμάσουμε; Δεν υπάρχει ακόμα τίποτα να κατεβάσουμε αλλά νομίζω οι αυτόματες αναβαθμίσεις έχουν ξεκινήσει για update. Edited July 10, 2012 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus_k Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 ρε παιδιά από που κατεβάζω την aokp ή τη rascream; στον rom manager δεν είδα κάτι εκτός αν μου διέφυγε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Aokp http://aokp.co/index.php/releases/_/milestone-6-r27 Rascream http://fitsnugly.euroskank.com/rascream/?id=crespo Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus_k Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Aokp http://aokp.co/index.php/releases/_/milestone-6-r27 Rascream http://fitsnugly.euroskank.com/rascream/?id=crespo Χρησιμοποιώ CM9 RC1. Ποια προτείνετε να βάλω τώρα; Τι διαφορές έχουν αυτές οι δύο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Χρησιμοποιώ CM9 RC1. Ποια προτείνετε να βάλω τώρα; Τι διαφορές έχουν αυτές οι δύο; Αν θες aokp βάλε b40 γιατί η milestone 6 έχει προβλήματα. Η rascream έχει πάνω κάτω ίδιες επιδόσεις με την aokp αλλά όχι τόσες επιλογές παραμετροποίησης και τα οπτικά εφέ της, θυμίζουν λίγο honeycomb. Εγώ με aokp b40 + trinity t11 εδώ και μέρες είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ούτε ένα reboot. Καλά λόγια λένε και για τον bedalus kernel λέω να τον δοκιμάσω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 τι εγινε τελικα με την jelly bean? εχουμε κανα νεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Σήμερα βγήκε ο κώδικας. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 (edited) Απο χθες απογευμα ειμαι με SlimICS και beladus kernel o οποιος εχει υποστηριξη για mpt και κανει τη μεταφορα δεδομενων απο και προς το κινητο ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ και με σαφεστατα μεγαλυτερη ταχυτητα απο οτι με το κλασσικο τροπο. Εχω την αισθηση οτι ειναι πιο smooth συνδιασμος απο την cybergr/airkernel/t11 ενω εχω την αισθηση οτι γενιζει πιο αργα τη μνημη, αν και μου πηρε λιγη ωρα να συνηθισω το 182dpi τελικα με βολεψε αφανταστα. Edited July 10, 2012 by panoc Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Απο χθες απογευμα ειμαι με SlimICS και beladus kernel o οποιος εχει υποστηριξη για mpt και κανει τη μεταφορα δεδομενων απο και προς το κινητο ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ και με σαφεστατα μεγαλυτερη ταχυτητα απο οτι με το κλασσικο τροπο. Εχω την αισθηση οτι ειναι πιο smooth συνδιασμος απο την cybergr/airkernel/t11 ενω εχω την αισθηση οτι γενιζει πιο αργα τη μνημη, αν και μου πηρε λιγη ωρα να συνηθισω το 182dpi τελικα με βολεψε αφανταστα. Αν είχε και ελληνικά μια χαρά θα ήταν. Έστω να μπορούσαμε να τα προσθέσουμε. Δεν μ'αρέσει να μην είναι στα ελληνικά το κινητό Πάντως όλοι λένε καλά λόγια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts