karx Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 (edited) Καλά το είπες, λέει και καμιά μαμακία για να γίνει γνωστή η ROM του :lol: :lol: Ακριβώς! Ο WildestPixel (PixelROM) το έκλεισε το μαγαζί... O MathKid (matr1x) πάει για άλλα (bye bye Crespo)... Ο GyberGR φαντάρος Ο AndroidUser00110001 (Codename Android) με οικογενειακά προβλήματα... ...και γω τώρα τελευταία δεν νοιώθω τόσο καλά! :blink: Σε νιώθω! Μάζεψε λεφτά να πάμε στο νέο Nexus γιατί δεν μας βλέπω καλά. :lol: Αν και μέχρι να τα μαζέψω, μάλλον θα πάρω κατευθείαν το επόμενο τον Νοέμβρη. Τουλάχιστον να βγει η oxygen βρε παιδί μου, να τη βάλουμε να τελειώνουμε με τα φλασαρίσματα. Αλλά κι αυτός, πατέρας έγινε...που χρόνος να φτιάχνει ρομ τώρα. Τώρα είμαι με slim και T12. Δεν αποσυνδέεται πια από το ιντερνετ και είμαι ευχαριστημένος που το δουλεύω 2 μέρες τώρα. Πάντως παίδες δεν ξέρω, όποτε βάζω custom kernel, αργά ή γρήγορα θα μου βγάλει κάποια αστάθεια. Οπότε, έχω προτιμήσει να κρατάω τον "μαμά" της εκάστοτε rom, κι ας μην έχει OC σε πολλές περιπτώσεις... Καλά κάνεις. Είναι γεγονός ότι από κερνελς έχουν γίνει κάπως τα πράγματα. Μέχρι και για τον matr1x προβλήματα διαβάζω. Αν θες σταθερό κέρνελ, χωρίς πολλά πολλά, σαν τον στοκ, αλλά πολύ καλύτερος, βάλε thalamus (από oxygen κι αυτός). Edited June 15, 2012 by karx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 απο το μεσημέρι δουλεύω b39 + matrix 21 με έχει τρελάνει στα κολλήματα... δεν ξέρω αν φταίει η rom ή ο kernel αλλά ΔΕΝ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 απο το μεσημέρι δουλεύω b39 + matrix 21 με έχει τρελάνει στα κολλήματα... δεν ξέρω αν φταίει η rom ή ο kernel αλλά ΔΕΝ! Μάλλον ο κέρνελ είναι. Από matr1x μέχρι τον 19.5 άντε 20.0 έκανε τη δουλειά του ο τύπος, μετά μας τα χάλασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 (edited) απο το μεσημέρι δουλεύω b39 + matrix 21 με έχει τρελάνει στα κολλήματα... δεν ξέρω αν φταίει η rom ή ο kernel αλλά ΔΕΝ! βάλε trinity T12 Δοκιμάζω τον thalamus kernel Edited June 15, 2012 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 βάλε trinity T12 Δοκιμάζω τον thalamus kernel Ρε παιδια δεν σας ρουφαει την μπαταρια ο T12. Tον ειχα δοκιμασει ηταν πολυ καλο αλλος μου ετρωγε πολυ ακομα και στο 1GHz και ειχα προσεξει πως ειχε τα ιδια volt στο 1.2 και στο 1. Μπορει να χει αλλαξει τωρα εχει καιρο που τον δοκιμασα. Ο thalamus τι λεει? Εχει βαλει καμια επιλογη για OC, UV ή το εχει αφησει απλο οπως τον stock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Ρε παιδια δεν σας ρουφαει την μπαταρια ο T12. Tον ειχα δοκιμασει ηταν πολυ καλο αλλος μου ετρωγε πολυ ακομα και στο 1GHz και ειχα προσεξει πως ειχε τα ιδια volt στο 1.2 και στο 1. Μπορει να χει αλλαξει τωρα εχει καιρο που τον δοκιμασα. Ο thalamus τι λεει? Εχει βαλει καμια επιλογη για OC, UV ή το εχει αφησει απλο οπως τον stock? Είναι απλός, όπως ο stock. αλλά φαίνεται μια χαρά! Ο T12 σε μένα είχε πολύ καλή μπαταρία. το βράδι είχα το πολύ -3% Τώρα λέω να κρατήσω τον thalamus, έτσι κ αλλιώς δεν πειράζω πολύ τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 μπορω να πω οτι εχω δοκιμασει ολες τις rom κατεληξα εδω και μερες στην Cyanogen και εχω βρει την ηρεμια μου. δεν τολμαω να αλλαξω kernel γιατι ολο προβληματα διμιουργουνται σε ολες τις rom. καμμια φορα μου δινουν την εντυπωση οτι οι νεοι kernel ειναι δουλειες του ποδαριου. Cyanogen και παλι Cyanogen. απο την AOKP ολο επανεκκινήσεις ειχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 μπορω να πω οτι εχω δοκιμασει ολες τις rom κατεληξα εδω και μερες στην Cyanogen και εχω βρει την ηρεμια μου. δεν τολμαω να αλλαξω kernel γιατι ολο προβληματα διμιουργουνται σε ολες τις rom. καμμια φορα μου δινουν την εντυπωση οτι οι νεοι kernel ειναι δουλειες του ποδαριου. Cyanogen και παλι Cyanogen. απο την AOKP ολο επανεκκινήσεις ειχα. Σοφή επιλογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Εγώ πάλι έχω γυρίσει σε CyberMOd 12 με Matrix 19.5 cfs και νομίζω είναι ένας τίμιος συνδυασμός :P.. βαρέθηκα τους πειραματισμούς Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Εγώ ξαναλέω να δοκίμασε τον air kernel. Μπορεί να μην βγάζει πλέον updates άλλα συνδυάζει τέλεια την σταθερότητά με την ταχύτητα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Εγώ ξαναλέω να δοκίμασε τον air kernel. Μπορεί να μην βγάζει πλέον updates άλλα συνδυάζει τέλεια την σταθερότητά με την ταχύτητα. Μέτα το Σαββατοκύριακο λένε ότι θα βγάλει update πάντως. Δυστυχώς το κινητό μου μ' αυτόν τον κερνελ κάνει όλο reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Με matrix 20,20.5 και 21 είχα πολλά προβλήματα και κολλήματα. Γύρισα σε 19.5 και ησύχασα. O mathkid πάει για galaxy s3 και μάλλον αύριο θα βγάλει την τελευταία έκδοση που θα λύνει και τα προβλήματα μιας που κατάφερε να τα εντοπίσει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Σε νιώθω! Μάζεψε λεφτά να πάμε στο νέο Nexus γιατί δεν μας βλέπω καλά. :lol: Αν και μέχρι να τα μαζέψω, μάλλον θα πάρω κατευθείαν το επόμενο τον Νοέμβρη. Τουλάχιστον να βγει η oxygen βρε παιδί μου, να τη βάλουμε να τελειώνουμε με τα φλασαρίσματα. Αλλά κι αυτός, πατέρας έγινε...που χρόνος να φτιάχνει ρομ τώρα. Τώρα είμαι με slim και T12. Δεν αποσυνδέεται πια από το ιντερνετ και είμαι ευχαριστημένος που το δουλεύω 2 μέρες τώρα. Καλά κάνεις. Είναι γεγονός ότι από κερνελς έχουν γίνει κάπως τα πράγματα. Μέχρι και για τον matr1x προβλήματα διαβάζω. Αν θες σταθερό κέρνελ, χωρίς πολλά πολλά, σαν τον στοκ, αλλά πολύ καλύτερος, βάλε thalamus (από oxygen κι αυτός). #1 Όοοοοοχι! Δεν κάνω την χάρη στις εταιρίες κινητών να αγοράσω νέα συσκευή! Μόνο όταν "λοιώσει" το Nexus S (το έχω μόλις 9 μήνες). Προτιμώ να μαζέψω λεφτά για τα παιδάκια μου :lol: Δύσκολες εποχές πατριώτη.... #2 Γεγονός ότι τώρα τελευταία έχουν χαλάσει ROMS + Kernels (ιδίως οι kernels, ψάχνεις να βρείς stable με το κυάλι!) Έτσι μου έρχεται να ρίξω την rooted stock του Evilisto να ξεμπερδεύω απο τα κολλήματα :X Ντάξει κακά τα ψέματα σήμερα έκλεισα 9 μέρες uptime με Slim + matr1x 19.5.... not bad :cool: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Πολύ καλή η thalamus το ίδιο καλή με την trinity και καλύτερη αλλά η T12 μου έδωσε καλύτερη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Γεγονός ότι τώρα τελευταία έχουν χαλάσει ROMS + Kernels (ιδίως οι kernels, ψάχνεις να βρείς stable με το κυάλι!) Έτσι μου έρχεται να ρίξω την rooted stock του Evilisto να ξεμπερδεύω απο τα κολλήματα :X Ντάξει κακά τα ψέματα σήμερα έκλεισα 9 μέρες uptime με Slim + matr1x 19.5.... not bad :cool: Κι εγώ σκέφτηκα να πάω σε rooted stock με τα φλασαρίσματα των τελευταίων ημερών, αλλά μετά συνειδητοποίησα όλα τα αρνητικά. Νομίζω ότι έχουμε μπει σε ένα φαύλο κύκλο για την απόλυτη και τελειότατη ρομ σε συνδυασμό με κέρνελ, πράγμα λιγάκι δύσκολο. Αλλού κερδίζει η μία, αλλού η άλλη. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι σε ρομ κατά την άποψή μου. Υπάρχει μια στασιμότητα. Καλά είσαι πάντως αφού έχεις 9 μέρες uptime! Λογικά, μόνο με oxygen (όταν βγει) θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Πολύ καλή η thalamus το ίδιο καλή με την trinity και καλύτερη αλλά η T12 μου έδωσε καλύτερη μπαταρία. Κι εγώ σ' αυτούς τους 2 τελικά κατέλειξα. Νομίζω έχεις δίκιο και για την μπαταρία. Ο matr1x είναι καλός, αλλά σε παιχνίδια δεν μου αρέσει καθόλου η απόδοσή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Αυτή τη στιγμή δοκιμάζω aokp 39 με trinity T12 4.7. Η μπαταρία φαίνεται να κινείται σε λογικά πλαίσια και το κινητό δείχνει πιο αποκρίσιμο απ'ότι με matrix. Δεν έχει εμφανίσει το παραμικρό κόλλημα ή καθυστέρηση. Πολύ καλή δουλειά έγινε στον trinity. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 (edited) Ξαναγύρισα σε T12. Σήμερα βρήκα ένα άλλο πρόβλημα. Μετά που έβαλα την b39 (με full wipe data κτλ...) έκανα restore τις εφαρμογές που είχα με titanium. Ανακάλυψα όμως ότι το iGO δεν δουλεύει. Μόλις πάει να ανοίξει, εκεί που τελειώνει το loading και λεει starting... κλείνει! Το επανεγκατέστησα αλλά πάλι τα ίδια... Καμια ιδέα; Άλλαξα kernel, έβαλα T12 (ειχα thalamus) αλλά τίποτα. Τί φταίει; :( Αν είναι πρόβλημα της rom, πάω για cyanogen Edited June 16, 2012 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Ξαναγύρισα σε T12. Σήμερα βρήκα ένα άλλο πρόβλημα. Μετά που έβαλα την b39 (με full wipe data κτλ...) έκανα restore τις εφαρμογές που είχα με titanium. Ανακάλυψα όμως ότι το iGO δεν δουλεύει. Μόλις πάει να ανοίξει, εκεί που τελειώνει το loading και λεει starting... κλείνει! Το επανεγκατέστησα αλλά πάλι τα ίδια... Καμια ιδέα; Άλλαξα kernel, έβαλα T12 (ειχα thalamus) αλλά τίποτα. Τί φταίει; :( Αν είναι πρόβλημα της rom, πάω για cyanogen Για κάνε wipe cache, wipe dalvik cache και fix permissions απο recovery Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Το έσβησα, έκανα reboot, το εγκατέστησα, ξαναπέρασα τον φάκελο από το pc και δούλεψε! :) Αλλά θα κάνω ένα fix permissions Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Το έσβησα, έκανα reboot, το εγκατέστησα, ξαναπέρασα τον φάκελο από το pc και δούλεψε! :) Αλλά θα κάνω ένα fix permissions Ήθελε να σου σπάσει τα νεύρα χαχαχα. Τι λέει ο T12 ευχαριστημένος? Με matrix 19.5 (δεν συζητώ απο 20 και μετά!) σε μερικά σημεία φαινόταν να "ζορίζεται" το κινητό με Τ12 δεν έχει εμφανίσει κάτι. Επίσης "δένει" άριστα με aokp κανένα παράξενο δεν συνέβη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Ειμαι και γω με Β39 και ειπα να δοκιμασω και γω με trinity TEUV στα 880. Περισσοτερο απο περιεργεια τον εβαλα ημουν σιγουρος πως θα ηταν αργο στα 880 και θα το αλλαζα, με εξεπληξε ευχαριστα ομως και το κινητο πηγαινει πολυ ικανοποιητικα δεν το περιμενα. Σημαινει κανουν πολυ καλη δουλεια στους trinity. Απο μπαταρια θα περιμενω λιγο ακομα για να δω αν υπαρχει αισθητη διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Οι trinity αν κάτσουν καλά στο κινητό, τότε είναι ότι καλύτερο. Ιδίως αυτός ο Τ11 είναι άλλο πράγμα και σε μπαταρία και απόδοση, αλλά δεν μου κάθεται με τίποτα. Ο matr1x όντως ζορίζεται που και που, αλλά κερδίζεις σε μπαταρία. Ο thalamus αν και καλός σε όλα του, έχει το μόνο πρόβλημα της μνήμης όταν κάνω multitasking και browsing λόγω μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Όντως ο trinity Πολύ καλός! Θα δοκιμάσω και τον T11. Η διαφορά τους είναι η μέγιστη συχνότητα; γιατί ο ένας λέει 1100MHz και ο άλλος 1200MHz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Όντως ο trinity Πολύ καλός! Θα δοκιμάσω και τον T11. Η διαφορά τους είναι η μέγιστη συχνότητα; γιατί ο ένας λέει 1100MHz και ο άλλος 1200MHz Η διαφορά είναι πόσο overclock μπορείς να κάνεις όπως είπες, στα volt που ο Τ11 είναι πάρα πολύ undervolted και τέλος στη gpu που κι αυτή στον Τ11 δεν είναι στοκ, αλλά 220ΜHz αντί 200 που είναι η στοκ. Έχει πέσει πολύ πειραματισμός σ αυτούς τους πυρήνες από τον τύπο. Αν τον αντέξει το κινητό σου, θα βρεις την υγειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Άρα θα βάλω τον T11 γιατί δεν κάνω OC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts