Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

εχουμε κανενα νεο για Linaro; διαβασα οτι το δουλευει η CyanogenMod.

Χαλάρωσε μεγάλε, αυτά δεν γίνονται απο την μια μέρα στην άλλη... :)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Ξαναέβαλα την 19.5 και όλα μια χαρά. Είχα κάποια παράξενα battery drains με 20, 20.5 όπως και κολλήματα επίσης. Με την 20.5 πρώτη φορά μου κόλλησε τόσο που έπρεπε να βγάλω την μπαταρία ποτέ ξανά δεν το έπαθε αυτό. Με 19.5 όλα οκ.

Είχα ένα τέτοιο κόλλημα με τον 20.5

Σκέφτομαι να γυρίσω σε trinity T12. Είχα πολύ καλές επιδόσεις αλλά και μπαταρία επίσης!

Χρησιμοποιείτε κάποιο ιδιαίτερο radio ή αφήνετε όποιο έχει η rom σας;

Ο τύπος εδώ (http://bit.ly/KwNZxJ) υποτίθεται ότι χρησιμοποιεί τα Linaro tweaks στην rom του.

Χρησιμοποιείτε κάποιο ιδιαίτερο radio ή αφήνετε όποιο έχει η rom σας;

Ο τύπος εδώ (http://bit.ly/KwNZxJ) υποτίθεται ότι χρησιμοποιεί τα Linaro tweaks στην rom του.

Καλά το είπες, λέει και καμιά μαμακία για να γίνει γνωστή η ROM του :lol:

Προσωπικά πιστεύω πως οι πρώτοι που θα ενσωματώσουν linaro support θα είναι η ομάδα του Cyanogenmod

Εχει βγαλει v21 ο matrix με διορθωμενο στα 56 Hz απο οτι λεει. Κυκλοφορησε και η ΑΟΚP b39 χωρις linaro ακομη αν καταλαβα καλα, τα εχει δοκιμασει κανεις?

Καλή σας ημέρα... σήμερα βγήκε η b39 της AOKP....

θα ήθελα να ρωτήσω σαν αίσθηση δεν μπορούσα να καταλάβω διαφορά με CM9 v7 και b38....

εσείς?

έχω δεί που λέτε οτι η b28 είναι ταχύτερη... δοκίμασα κάποια benchmark (Quadrant Standard Edition και AnTuTu Benchmark)

και οι διαφορές ήταν τεράστιες στα σκορ.... ας πούμε η b38 στα γραφήματα φαινόταν πολύ χειρότερα ακόμα και απο την στοκ.... αντίθετα η CM βελτιωμένη.... τι γίνεται?

για τον κώδικα linaro γράφει στην AOKP:

"a note about linaro (warning, tech mumbo jumbo ahead)

These builds do NOT include the new Linaro optimizations. The optimizations don't increase the speed of Android by 100%, nor do they inject butter. They use a newer toolchain to compile Android, which has more optimizations. The Linaro people have also made the proper changes in Android code to allow builds to be compiled with -O3 instead of -O2 flags (think of it as another pass of code optimizations).

Please do not ask us whether we will include them in the future. We like speed as much as the next guy, but we want to make sure that it doesn't break ANYTHING. When/if it's ready, you'll know.

Enjoy! "

Άρα υπομονή.....

Καλή σας ημέρα... σήμερα βγήκε η b39 της AOKP....

θα ήθελα να ρωτήσω σαν αίσθηση δεν μπορούσα να καταλάβω διαφορά με CM9 v7 και b38....

εσείς?

έχω δεί που λέτε οτι η b28 είναι ταχύτερη... δοκίμασα κάποια benchmark (Quadrant Standard Edition και AnTuTu Benchmark)

και οι διαφορές ήταν τεράστιες στα σκορ.... ας πούμε η b38 στα γραφήματα φαινόταν πολύ χειρότερα ακόμα και απο την στοκ.... αντίθετα η CM βελτιωμένη.... τι γίνεται?

για τον κώδικα linaro γράφει στην AOKP:

"a note about linaro (warning, tech mumbo jumbo ahead)

These builds do NOT include the new Linaro optimizations. The optimizations don't increase the speed of Android by 100%, nor do they inject butter. They use a newer toolchain to compile Android, which has more optimizations. The Linaro people have also made the proper changes in Android code to allow builds to be compiled with -O3 instead of -O2 flags (think of it as another pass of code optimizations).

Please do not ask us whether we will include them in the future. We like speed as much as the next guy, but we want to make sure that it doesn't break ANYTHING. When/if it's ready, you'll know.

Enjoy! "

Άρα υπομονή.....

Φιλε και γω με το Quadrant πολυ χαμηλα με την Aokp με το Αntutu οχι. Δεν τα πολυ εχω ομως σε εκτιμηση, γενικα με ΑΟΚP βρηκα την ησυχια μου, ξερω οτι υπαρχει μια ομαδα απο πισω που θα βγαλει καθε λιγες μερες κατι καινουριο και ολα καλα. Γιατι πιο πριν δεν ειχα τηλεφωνο πειραματοζωο ητανε:lol: καθε δυο μερες φλασαρισμα. Καποια στιγμη θελω να δοκιμασω και CM9 .

Μιας και αναφέρετέ καλά λόγια για την aokp θα την δοκιμάσω. Μιας και η CYBERGR που έχω τώρα έχει γίνει πολύ αργή και δεν πρέπει να την έχω πάνω από 2-3 μήνες.

Έχω βαρεθεί αυτό το πράγμα. Στην αρχή όλες είναι σφαίρα και με τον γίνονται όλο και πιο αργές.

Ο WildestPixel (PixelROM) το έκλεισε το μαγαζί...

O MathKid (matr1x) πάει για άλλα (bye bye Crespo)...

Ο GyberGR φαντάρος

Ο AndroidUser00110001 (Codename Android) με οικογενειακά προβλήματα...

...και γω τώρα τελευταία δεν νοιώθω τόσο καλά! :blink:

Φιλε και γω με το Quadrant πολυ χαμηλα με την Aokp με το Αntutu οχι. Δεν τα πολυ εχω ομως σε εκτιμηση, γενικα με ΑΟΚP βρηκα την ησυχια μου, ξερω οτι υπαρχει μια ομαδα απο πισω που θα βγαλει καθε λιγες μερες κατι καινουριο και ολα καλα. Γιατι πιο πριν δεν ειχα τηλεφωνο πειραματοζωο ητανε:lol: καθε δυο μερες φλασαρισμα. Καποια στιγμη θελω να δοκιμασω και CM9 .

θα συμφωνησω και εγω μαζι σου φιλε μου. εδω και 10+ μερες χρησιμοποιω BlackICE crespo Kangorade αρχικα την B37 και μετα την αναβαθμιση της b38.1 ! βρηκα αυτο που ηθελα! πολυ γρηγορο και ομαλο scrollαρισμα, ταχυτατη χωρις ανα τακτα χρονικα διαστηματα να χρειαζεται να κανα επαννεκινηση για τυχων lags οπως σε cyber ή apex. πολυ δυσκολα θα αλλαζα για κατι αλλο. σε συνδυασμο και με Τ12 ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

Ο WildestPixel (PixelROM) το έκλεισε το μαγαζί...

O MathKid (matr1x) πάει για άλλα (bye bye Crespo)...

Ο GyberGR φαντάρος

Ο AndroidUser00110001 (Codename Android) με οικογενειακά προβλήματα...

...και γω τώρα τελευταία δεν νοιώθω τόσο καλά! :blink:

Λογικό είναι να εγκαταλείπουν οι developers την συσκευή και να πηγαίνουν σε κάποια καινούρια. Το θέμα είναι εμείς πότε θα βρούμε λεφτά να πάρουμε καινούριο κινητό :lol:

Oneplus 6 8/128

θα συμφωνησω και εγω μαζι σου φιλε μου. εδω και 10+ μερες χρησιμοποιω BlackICE crespo Kangorade αρχικα την B37 και μετα την αναβαθμιση της b38.1 ! βρηκα αυτο που ηθελα! πολυ γρηγορο και ομαλο scrollαρισμα, ταχυτατη χωρις ανα τακτα χρονικα διαστηματα να χρειαζεται να κανα επαννεκινηση για τυχων lags οπως σε cyber ή apex. πολυ δυσκολα θα αλλαζα για κατι αλλο. σε συνδυασμο και με Τ12 ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

τον matrix 21 τον δοκιμάσατε? μόλις πέρασα b39 και σκέφτομαι να δοκιμάσω matrix 21.

η 38,1 σου εμφανιζει την google μπαρα στο πανω μερος της οθονης;

η 38,1 σου εμφανιζει την google μπαρα στο πανω μερος της οθονης;

οχι, αλλα ποτε δεν την χρησιμοποιησα οποτε δεν με ενδιεφερε. δεν θυμαμε εαν εχει επιλογη γι αυτο μιας και χρησιμοποιω Nova launcher :O

Πάντως παίδες δεν ξέρω, όποτε βάζω custom kernel, αργά ή γρήγορα θα μου βγάλει κάποια αστάθεια.

Οπότε, έχω προτιμήσει να κρατάω τον "μαμά" της εκάστοτε rom, κι ας μην έχει OC σε πολλές περιπτώσεις...

Σκέφτομαι να δοκιμάσω την τελευταία δουλειά της Cyanogen.

Κάπου είδα ότι ενσωμάτωσαν κώδικα linaro.

Την έχει δοκιμάσει κανείς;

Σκέφτομαι να δοκιμάσω την τελευταία δουλειά της Cyanogen.

Κάπου είδα ότι ενσωμάτωσαν κώδικα linaro.

Την έχει δοκιμάσει κανείς;

η σειρά nightly ?

Την πέρασα την σημερινή nightly. Είναι λίγο πιο γρήγορη αλλά μην περιμένετε εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Oneplus 6 8/128

Από την AOKP b38?

Βγήκε η b39!

Λέω να την δοκιμάσω, έχω κρατήσει backup με titanium. Μετά ξαναβάζω το titanium και κάνω restore μόνο τις εφαρμογές και δουλεύουν κανονικά;

Δεν μου επανέφερε τις ρυθμίσεις για τις εφαρμογές.

Άκυρο, τις επανέφερε όλες κανονικά! :)

Edited by giorgos3924