Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Data drops? Που? Πότε?

EDIT: Αστο, το διάβασα στο xda

EDIT1: Να υποθέσω ότι έχεις στο wifi advanced settings το "Keep WIFI on during Sleep"

Δοκίμασες κάποιο utility? here here

EDIT2: Έκαναν μια καλή πρόταση στο ποστ σου στο xda, τσέκαρε το! :)

Ευχαριστώ. Θα πρέπει να κάνω restore την ρομ και να τσεκάρω μήπως φταίει κάτι απ' όλα αυτά. Πάντως δεν πείραξα τίποτα στις ρυθμίσεις. Οι default επιλογές είναι να κλείνουν δεδομένα και wifi στη slim;

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Ευχαριστώ. Θα πρέπει να κάνω restore την ρομ και να τσεκάρω μήπως φταίει κάτι απ' όλα αυτά. Πάντως δεν πείραξα τίποτα στις ρυθμίσεις. Οι default επιλογές είναι να κλείνουν δεδομένα και wifi στη slim;

Απ ότι είδα όχι...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Απ ότι είδα όχι...

Η πλάκα είναι ότι μου το κάνει και με τη rascream τώρα. Τέλος πάντων, θα φορτίσω το κινητό σε λίγο, θα περιμένω να βγει ο matr1x 20.5 και μετά θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη.

καλησπέρα σε όλους...έχω ένα πρόβλημα με το καινούριο μου Nexus S και όσο και αν έψαξα δεν βρήκα καμία λύση, οπότε και απευθύνομαι σε εσάς

κάποιες φορές το κινητό ενώ είναι σε sleep mode ανάβει η οθόνη για ένα δευτερόλεπτο και ξανασβήνει σαν να έχω πατήσει εγώ το power button

βρήκα και ένα video που δείχνει ακριβώς το πρόβλημα

http://www.youtube.com/watch?v=kx2QpLMGzNo

έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει?...να αναφέρω πως του έχω κάνει την αναβάθμιση σε 4.0.4

ευχαριστώ

καλησπέρα σε όλους...έχω ένα πρόβλημα με το καινούριο μου Nexus S και όσο και αν έψαξα δεν βρήκα καμία λύση, οπότε και απευθύνομαι σε εσάς

κάποιες φορές το κινητό ενώ είναι σε sleep mode ανάβει η οθόνη για ένα δευτερόλεπτο και ξανασβήνει σαν να έχω πατήσει εγώ το power button

βρήκα και ένα video που δείχνει ακριβώς το πρόβλημα

http://www.youtube.com/watch?v=kx2QpLMGzNo

έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει?...να αναφέρω πως του έχω κάνει την αναβάθμιση σε 4.0.4

ευχαριστώ

Μου το έκανε και μένα κάποτε, κάποια εφαρμογή στο ξυπνάει...

Ή απεγκατέστησε τις τελευταίες εφαρμογές που έστησες, και ξαναστήσε μια μια μπας και εντοπίσεις την προβληματική

ή (εαν δεν έκανες wipe μετά την αναβάθμιση σε ICS) κάνε wipe και ξαναστήστα όλα απο την αρχή

Μου το έκανε και μένα κάποτε, κάποια εφαρμογή στο ξυπνάει...

Ή απεγκατέστησε τις τελευταίες εφαρμογές που έστησες, και ξαναστήσε μια μια μπας και εντοπίσεις την προβληματική

ή (εαν δεν έκανες wipe μετά την αναβάθμιση σε ICS) κάνε wipe και ξαναστήστα όλα απο την αρχή

την αναβάθμιση την έκανα με το που το αγόρασα οπότε ίσως είναι κάποια εφαρμογή όντως...θα το δοκιμάσω και ελπίζω να φτιάξει...thx όπως και να' χει

την αναβάθμιση την έκανα με το που το αγόρασα οπότε ίσως είναι κάποια εφαρμογή όντως...θα το δοκιμάσω και ελπίζω να φτιάξει...thx όπως και να' χει

Δεν παίζει ρόλο, καλό είναι να γίνεται wipe ακόμα και αν κάνεις αναβάθμιση με το που το αγοράζεις

Δεν είναι τυχαίο που σε αναβάθμιση μιας custom rom απαιτείται wipe cache + dalvik :)

Το ιδιο πρεπει να γινει και με αλλαγη κερνελ;;; Γτ εχω μια εκδοση του trinity αλλα οταν περναω αλλη δεν μου βρισκει σημα το κινητο... Μηπως φταιει αυτο;; Εχουμε κανα site με κερνελ να δοκιμασω καμοια αλλη;;

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

Τελικά διαβάζω και από άλλους το πρόβλημα με data drops. Ευτυχώς το έχω μόνο όταν σβήνω την οθόνη και με το που την ανοίγω επανέρχεται, άλλα άλλοι χρειάζονται reboot. Θυμάμαι είχα το πρόβλημα με το που έβαλα τη 4.0 στο νέξους, στην gingerbread δεν έπεγτε με τίποτα. Σήμερα, ο Rascarlo στο twitter είπε ότι είναι γνωστό πρόβλημα στο ICS και η κατάσταση χειροτερεύει αν έχει και κακό σήμα.

Υπάρχει μια λύση βέβαια που έχω βρει, να βάλω kik messenger για την επικοινωνία με μηνύματα που τρέχει συνέχεια και κρατάει τη σύνδεση, σε αντίθεση με το gtalk, αλλά η μπαταρία...

Άρα σταματάω το ψάξιμο και βάζω πάλι την slim! (αφού δοκιμάσω τη νέα rascream με linaro...τώρα την ανεβάζει).

Βγήκε και ο matr1x 20.5, 56άρης και πάλι.

Εχει δοκιμασει κανεις να δει τα fps του matrix 20.5 ? Γιατι στο antutu μου βγαζει και παλι 50 ενω o matrix εχει αναφερει οτι επανηλθε στα 56. Το ξερω οτι δεν αποτελει και την πιο αξιοπιστη πηγη αλλα υπαρχει αλλος τροπος να τα μετρησω?

Το ιδιο πρεπει να γινει και με αλλαγη κερνελ;;; Γτ εχω μια εκδοση του trinity αλλα οταν περναω αλλη δεν μου βρισκει σημα το κινητο... Μηπως φταιει αυτο;; Εχουμε κανα site με κερνελ να δοκιμασω καμοια αλλη;;

Κατέβασε τον Matr1x 19.5 , είναι καλός!

Για αλλαγή kernel κάνεις wipe cache + dalvik ή κατεβάζεις και flashάρεις το utility του Brainmaster "dalvik-wiper.zip"

Τελικά διαβάζω και από άλλους το πρόβλημα με data drops. Ευτυχώς το έχω μόνο όταν σβήνω την οθόνη και με το που την ανοίγω επανέρχεται, άλλα άλλοι χρειάζονται reboot. Θυμάμαι είχα το πρόβλημα με το που έβαλα τη 4.0 στο νέξους, στην gingerbread δεν έπεγτε με τίποτα. Σήμερα, ο Rascarlo στο twitter είπε ότι είναι γνωστό πρόβλημα στο ICS και η κατάσταση χειροτερεύει αν έχει και κακό σήμα.

Υπάρχει μια λύση βέβαια που έχω βρει, να βάλω kik messenger για την επικοινωνία με μηνύματα που τρέχει συνέχεια και κρατάει τη σύνδεση, σε αντίθεση με το gtalk, αλλά η μπαταρία...

Άρα σταματάω το ψάξιμο και βάζω πάλι την slim! (αφού δοκιμάσω τη νέα rascream με linaro...τώρα την ανεβάζει).

Βγήκε και ο matr1x 20.5, 56άρης και πάλι.

Αδερφε πιστεύω ότι θα δούμε θαυματα μολις ενσωματώσουν υποστήριξη linaro :rolleyes:

Κατέβασε τον Matr1x 19.5 , είναι καλός!

Για αλλαγή kernel κάνεις wipe cache + dalvik ή κατεβάζεις και flashάρεις το utility του Brainmaster "dalvik-wiper.zip"

Αν τα κανω αυτα χανω τα δεδομενα (εφαρμογες κ τετοια) ;;;;

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

Με λίγα λόγια 'A hole in the water' :P ο τελευταίος matrix και στο xda λένε οτι είναι ακόμα στα 50Hz έκανα και τεστ κολλημένο στα 50 ήταν άρα δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό

Αδερφε πιστεύω ότι θα δούμε θαυματα μολις ενσωματώσουν υποστήριξη linaro :rolleyes:

Μακάρι φίλε μου, θα δείξει σε λίγο καιρό. Ήδη πετάει το android, αν έκανε και δουλειά ο τυπάκος (Linaro, μεγάλη μορφή :lol: ο κλασσικός nerd που κάνει θαύματα!) θα απογειωθεί. Εν τω μεταξύ δες εδώ. Έχουν αρχίσει και βάζουν στοιχεία στην AOSP! Αυτή είναι η δύναμη του opensource.

Τί διαφορά έχει η AOSP από την AOKP?

AOSP = Android Open Source Project

AOKP = Android Open Kang Project

Σε πιο απλά:

"AOSP is essentially what Google sends out (Android Open Source Project) as in completely stock.

AOKP is a custom ROM that's based on AOSP with some mods baked into it.

Also, the word "kang" is essentially stealing/copying. One thing that's common in Android development, to its detriment. Devs. like AOKP also cite their sources whether they're other devs. or Google themselves."

http://androidforums.com/4318133-post2.html

Εχει αναφερει ο matrix πριν απο λιγο οτι πραγματι στα ι9023 υπαρχει προβλημα και θα το αλλαξει στην v21 αν υπαρξει, οποτε δεν ειναι δικο μας το προβλημα.

Το αλλο που χει βαλει Ezekeel FSync Control το χεις δοκιμασεις?Δεν πολυ καταλαβα τι κανει.

Όχι, γιατί έχει μια πιθανότητα να χάσεις δεδομένα. Δεν το πολυέψαξα. Το κέρδος είναι μεγαλύτερη ταχύτητα. Δεν με ενθουσιάζει να σου πω την αλήθεια. Είμαι γενικά υπέρ της σταθερότητας αντί της ταχύτητας. Αν έχω και τα δύο καλώς.

Δεν παίζει ρόλο, καλό είναι να γίνεται wipe ακόμα και αν κάνεις αναβάθμιση με το που το αγοράζεις

Δεν είναι τυχαίο που σε αναβάθμιση μιας custom rom απαιτείται wipe cache + dalvik :)

just for the record να αναφέρω ότι όντως ήταν κάποια εφαρμογή...έσβησα κάτι πρόσφατες που είχα εγκαταστήσει και έφτιαξε το πρόβλημα (υποπτεύομαι ότι έφταιγαν κάτι Live wallpapers)...thx again :)

Ξαναέβαλα την 19.5 και όλα μια χαρά. Είχα κάποια παράξενα battery drains με 20, 20.5 όπως και κολλήματα επίσης. Με την 20.5 πρώτη φορά μου κόλλησε τόσο που έπρεπε να βγάλω την μπαταρία ποτέ ξανά δεν το έπαθε αυτό. Με 19.5 όλα οκ.