kill_noob Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Τελικα εβαλα την cybergr και μεχρι τωρα οι εντυπωσεις ειναι εξαιρετικες. Σταθεροτατη στα 1.2 μεχρι τωρα και εξαιρετικα γρηγορη ειδικα με τον στοκ launcher. Θελω να μετρησω κανα 2 μερες την αποδοση της μπαταριας αλλα για αρχη ειναι ενθαρρυντικα τα πραγματα. Μου εφαγε 25% σε 9 ωρες και ενω εστηνα τη νεα rom. Και γω θελω να τη περασω μεσα στο σκ αμα βρω χρονο, γενικα παντως διαβαζω πολυ καλα λόγια στο xda. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brokesmack Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Παίδες μιας που αργεί όπως φαίνεται να έρθει η official ICS, θέλω να περάσω μια ρομ με την 4.0. Λέω για την CyanogenMod 9 Alpha 13. Αξίζει η δοκιμή; Γενικά επειδή βαριέμαι να αλλάζω συνέχεια ρομς, προτείνεται για καθημερινή χρήση; Υπάρχει κάποια καλύτερη; Παράθεση Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Ναι αξίζει η δοκιμή σίγουρα. Να την βάλεις κάνει για καθημερινή χρήση απλά μπορεί μια με δύο φορές την μέρα να χρειάζεσαι ένα restart για να στρώσει καλά. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Αξίζει και με το παραπανω για καθημερινη χρήση. Εγώ πάλι δεν έβαλα την Cyanogen αλλα έβαλα αυτην και είμαι παρα πολυ ευχαριστιμένος. Την συνηστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 εχει δοκιμασει κανεις την MIUI με ICS? Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 εχει δοκιμασει κανεις την MIUI με ICS? Ναι, μόλις τώρα. Καλή αλλά όχι αρκετά καλή για να την βάλεις ακόμη. Άστο καλύτερα για λίγο καιρό να σταθεροποιηθεί να γίνει ολόκληρη η ROM με όλα της τα features γιατί τώρα απλά λείπουν πολλά... Βάλε καλύτερα μια ICS από το XDA. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 H Google ξεκινά απο σήμερα να δίνει με ΟΤΑ το ICS στο Nexus S. Θα χρειασθεί ένας μήνας για να το πάρουν όλοι. Οπότε λογικα αύριο μεθαύριο θα υπάρχουν custom που θα βασίζονται στην final εκδοση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 (edited) τελικά το βρήκα ας το σβήσει κάποιος mod Edited December 17, 2011 by nop77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Κατάφερα να αποκτήσω root στην 4.0.3 και γράφω εδώ το πως γιατί με δυσκόλεψε λιγάκι η διαδικασία είναι ίδια και με πριν. Λοιπόν χρειάζεται να έχουμε εγκαταστήσεις τους drivers για το κινητό καθώς θα είμαστε σε bootloader. Μετά κατεβάζουμε από εδώ το αρχείο και το αποσυμπιέζουμε σε έναν φάκελο που έχουμε εύκολα πρόσβαση. Ανάλογα το λειτουργικό σύστημα ανοίγουμε ένα cmd για Windows ή ένα terminal για Linux Ubuntu και κάνουμε cd στον φάκελο που δημιουργήθηκε. Π.Χ. cd C:\nexuss και πατάμε enter Μετά δίνοντας fastboot oem unlock ξεκλειδώνουμε τον bootloader (επιλέγοντας ναι -ΠΡΟΣΟΧΗ διαγράφει ΟΛΑ μας τα ΑΡΧΕΙΑ και από την SDCARD-) επιλέγοντας YES. Μετά πληκτρολογούμε fastboot flash recovery recovery-clockwork-5.0.1.0-crespo.img και περιμένουμε να τελειώσει η διαδικασία. Τώρα από την συσκευή επιλέγουμε με τα κουμπιά της έντασης να ξεκινήσουμε σε Recovery από το μενού Mounts and Storage επιλέγουμε mount USB storage. Από τον υπολογιστή μας τώρα αντιγράφουμε το αρχείο su-install.zip στο κινητό και πατάμε unmount USB storage. Μετά Go Back και Install .zip from sdcard. Διαλέγουμε to su-install.zip και μετά YES. Κάνουμε Reboot System Now και λογικά πρέπει να είστε και εσείς rooted πλεόν. Υ.Γ.: Για εμένα δούλεψε σε σύστημα Linux Ubuntu 11.10 64bit, δοκιμάστε το με δική σας ευθύνη. Υ.Γ.2: Για τους χρήστες Linux ίσως χρειαστεί να δείτε στα Permissions και να τσεκάρετε το Allow executing file as program και φυσικά αντί για fastboot η εντολή είναι ./fastboot-linux <το μήνυμα>. Τέλος ίσως χρειαστεί να έχετε super user δικαιώματα στο τερματικό. Για να τα αποκτήσετε γράφεται sudo passwd root και δίνεται δύο φορές τον κωδικό που επιθημείτε. Μετά απλά πριν πληκτρολογήσετε ./fastboot-linux για πρώτη φορά γράφεται su και τον κωδικό. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotbop Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 H Google ξεκινά απο σήμερα να δίνει με ΟΤΑ το ICS στο Nexus S. Θα χρειασθεί ένας μήνας για να το πάρουν όλοι. Οπότε λογικα αύριο μεθαύριο θα υπάρχουν custom που θα βασίζονται στην final εκδοση. δε ξερω αν φανω ασχετος αλλα εγω που περιμενω το τηλφνο (το nexus S 249,00 euro απο πλαισιο )τις επομενες μερες θα ερθει με το ice cream? ή θα πρεπει να το βαλω εγω και απλα θα μπορει να γινει αν καταλαβα σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 δε ξερω αν φανω ασχετος αλλα εγω που περιμενω το τηλφνο (το nexus S 249,00 euro απο πλαισιο )τις επομενες μερες θα ερθει με το ice cream? ή θα πρεπει να το βαλω εγω και απλα θα μπορει να γινει αν καταλαβα σωστα. Όταν θα το πάρεις έχει την 2.3.4 (αν θυμάμαι καλά), το κινητό θα σε ειδοποιήσει για να κατεβάσεις το ice cream. Δεν είναι σίγουρο οτι με το που το ανοίξεις θα πάρει και το update για το ice cream. Η αναβάθμιση στις συσκευές γίνεται σταδιακά και μπορεί να περιμένεις μερικές μέρες άμα δεν θέλεις να το περάσεις χειροκίνητα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brokesmack Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Κατάφερα να αποκτήσω root στην 4.0.3 και γράφω εδώ το πως γιατί με δυσκόλεψε λιγάκι η διαδικασία είναι ίδια και με πριν. Λοιπόν χρειάζεται να έχουμε εγκαταστήσεις τους drivers για το κινητό καθώς θα είμαστε σε bootloader. Μετά κατεβάζουμε από εδώ το αρχείο και το αποσυμπιέζουμε σε έναν φάκελο που έχουμε εύκολα πρόσβαση. Ανάλογα το λειτουργικό σύστημα ανοίγουμε ένα cmd για Windows ή ένα terminal για Linux Ubuntu και κάνουμε cd στον φάκελο που δημιουργήθηκε. Π.Χ. cd C:\nexuss και πατάμε enter Μετά δίνοντας fastboot oem unlock ξεκλειδώνουμε τον bootloader (επιλέγοντας ναι -ΠΡΟΣΟΧΗ διαγράφει ΟΛΑ μας τα ΑΡΧΕΙΑ και από την SDCARD-) επιλέγοντας YES. Μετά πληκτρολογούμε fastboot flash recovery recovery-clockwork-5.0.1.0-crespo.img και περιμένουμε να τελειώσει η διαδικασία. Τώρα από την συσκευή επιλέγουμε με τα κουμπιά της έντασης να ξεκινήσουμε σε Recovery από το μενού Mounts and Storage επιλέγουμε mount USB storage. Από τον υπολογιστή μας τώρα αντιγράφουμε το αρχείο su-install.zip στο κινητό και πατάμε unmount USB storage. Μετά Go Back και Install .zip from sdcard. Διαλέγουμε to su-install.zip και μετά YES. Κάνουμε Reboot System Now και λογικά πρέπει να είστε και εσείς rooted πλεόν. Υ.Γ.: Για εμένα δούλεψε σε σύστημα Linux Ubuntu 11.10 64bit, δοκιμάστε το με δική σας ευθύνη. Υ.Γ.2: Για τους χρήστες Linux ίσως χρειαστεί να δείτε στα Permissions και να τσεκάρετε το Allow executing file as program και φυσικά αντί για fastboot η εντολή είναι ./fastboot-linux <το μήνυμα>. Τέλος ίσως χρειαστεί να έχετε super user δικαιώματα στο τερματικό. Για να τα αποκτήσετε γράφεται sudo passwd root και δίνεται δύο φορές τον κωδικό που επιθημείτε. Μετά απλά πριν πληκτρολογήσετε ./fastboot-linux για πρώτη φορά γράφεται su και τον κωδικό. ΤΟ su σου δουλεύει κανονικά; Εμένα δεν κρατάει logs και επείσης δεν μου βγάζει ειδοποίηση allow or deny στις root εφαρμογές. Δοκίμασα όλες τι εκδόσεις su και binary αλλά πάλι τα ίδια. Όπως διαβάζω στο xda όλοι έχουν αυτό το πρόβλημα, οπότε περτιμένουμε για μια full-working version Παράθεση Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Και εμένα υπάρχει αυτό του πρόβλημα αλλά μέχρι κάτι νεότερο καλά είναι και έτσι. Εμένα αν κάνω update su binary χάνεται και του root. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonn Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 δε ξερω αν φανω ασχετος αλλα εγω που περιμενω το τηλφνο (το nexus S 249,00 euro απο πλαισιο )τις επομενες μερες θα ερθει με το ice cream? ή θα πρεπει να το βαλω εγω και απλα θα μπορει να γινει αν καταλαβα σωστα. Βασικά θα το ελέγχεις μεσα απο τις ρυθμισεις ενημερώσεις λογισμικου. Sent from my Nexus S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Έχω πελαγώσει λίγο :p Λέω να περάσω CWR/Root στη stock ICS..Για να κάνω αυτά πρέπει να ξεκλειδώσω τον bootloader πρώτα ή τα κάνει κι έτσι? :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Νομίζω πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις τον bootloader και μετά. Το σκέφτεσαι για την εγγύηση; (Ο bootloader κλειδώνει ξανά.) Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Το σκέφτομαι λόγω της διαγραφής των δεδομένων :p Βαριέμαι να ξαναστήνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Αυτό το είχα ξεχάσει και δεν νομίζω να γίνεται και κάτι κιόλας :O... Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brokesmack Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Δεν ζήταγα το τζόκερ :lol: ; Full-working superuser για την ICS, με app prompts για Allow/Deny και logs. To λινκ απο τον χρήστη rub1k του xda: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=820677&d=1324192510 Aπλά το κατεβάζετε και φλασάρετε απο την cwm. Παράθεση Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 (edited) Μπράβο που του έβαλες και εδώ του ήθελα. Σε ευχαριστώμου λειτουργεί και εμένα. Edit: Παιδιά και με Update στο su binary εξακολουθεί να δουλεύει κανονικά! Άντε τώρα περιμένουμε μια ενημέρωη της εφαρμογής και είμαστε τέλειοι γιατί μου την δίνει λιγάκι το πορτοκαλί στα κουμπάκια :P... Edited December 18, 2011 by Giannis_mathiou Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adimitr Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Δεν ζήταγα το τζόκερ :lol: ; Full-working superuser για την ICS, με app prompts για Allow/Deny και logs. To λινκ απο τον χρήστη rub1k του xda: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=820677&d=1324192510 Aπλά το κατεβάζετε και φλασάρετε απο την cwm. Ωραίος ! It works !:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Root για stock ICS Το έκανα με τον τρόπο που γράφει εδώ Δηλαδή κατέβασα αυτό το αρχείο και ακολούθησα τις οδηγίες. Δεν σβήνεται τίποτα (σε αντίθεση με αυτό που γράφει το bat αρχείο). Αφού γίνει σωστά το root μπείτε στο market, κάντε update στο superuser και στη συνέχεια ανοίξτε το superuser και στις επιλογές του επιλέξτε το tap to check for updates εκεί που γράφει Su binary. Καλό θα είναι στη συνέχεια να flashαρετε και την τελευταία cwm μέσα από τον rom manager. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brokesmack Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Η συγκεκριμένη έκδοση su έχει το πρόβλημα που αναφέραμε παραπάνω, το οποίο συνεχίζει έστω και αν το κάνεις update. Παράθεση Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Η συγκεκριμένη έκδοση su έχει το πρόβλημα που αναφέραμε παραπάνω, το οποίο συνεχίζει έστω και αν το κάνεις update. Αυτό με τα πορτοκαλί λες? Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Θελω να κανω αναβαθμιση την cwm 4.0.1.4 στην τελευταια. Πως γινεται? Μπαινω cwm και μετα διαλεγω install zip from sd card? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts