Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δοκιμασα να ξανακανω root αλλα δεν γινεται φιλε μου...

με ποιον τροπο; με καποιο toolkit;

edit: η συζητηση με το παραπανω ατομο για το συγκεκριμενο θεμα συνεχίστηκε μεσω προσωπικων μηνυματων.

Edited by NickName98

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

πρωτα απ' ολα να πω οτι επιστρεφω μετα απο πολυ καιρο στην καταπληκτικη miui (3.4.5).

ειχα jellyshot αλλα για ακομα μια φορα με τραβηξε η ομορφια την καταπληκτικης αυτης rom και δεν καταφερα να αντισταθω.

το απογευμα θα την βαλω αλλα εχω μια απορια οσον αφορα τον kernel. θελω να βαλω marmite αλλα δεν ξερω αν πρεπει να βαλω την κανονικη ή την cm εκδοση. ξερω οτι ειναι βασισμένη στην cyanogenmod αλλα δεν ξερω αν ταιριαζει και με αυτην. ;)

παντως προτεινω ανετα miui για ατομα που κανουν απλη χρηση κινητου. το λεω γιατι η συγκεκριμενη rom πιανει πολυ ram και δεν εχει περιθωρια για πολυ multitasking (βασικα το nexus s δεν ειναι γενικοτερα καλο σε αυτο το θεμα) αλλα ειναι πολυ smooth και μονο που κοιτας την οθονη μαγεύεσαι. να συμπληρωσω οτι η lcd του κινητου μας βοηθαει την συγκεκριμενη rom καθως ειναι βασησμενη στο ασπρο χρωμα και η lcd πλεονεκτει εκει. βεβαια αν την βαρύνεις λιγο, πολλες φορες ζοριζεται. θυμίζει iphone (το οποιο μισω) αλλα δεν παύει να ειναι android. αξιζει...

θα ηθελα να ακουσω κιαλλες γνωμες για την miui. (και μην ξεχασετε και την ερωτηση μου παραπανω)

Edited by NickName98

πρεπει να βαλεις μη CM εκδοση...

δηλαδη αυτα στην στηλη C/all other roms.

μπορεις αν θελεις να βαλεις και το κερνελ matrix/non CM/με CFS. εγω ειχα βαλει την εκδοση v25.

αυτη η ρομ αλλα και η pure android 100,1% του FloHimself ειναι οι καλυτερες για το κινητο μας.

ΥΓ. εχω MIUI εδω και 3 μηνες και σκεφτομαι να αγορασω xiaomi Μi2s αν αυτο σου λεει κατι...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

πρεπει να βαλεις μη CM εκδοση...

δηλαδη αυτα στην στηλη C/all other roms.

μπορεις αν θελεις να βαλεις και το κερνελ matrix/non CM/με CFS. εγω ειχα βαλει την εκδοση v25.

αυτη η ρομ αλλα και η pure android 100,1% του FloHimself ειναι οι καλυτερες για το κινητο μας.

ΥΓ. εχω MIUI εδω και 3 μηνες και σκεφτομαι να αγορασω xiaomi Μi2s αν αυτο σου λεει κατι...

Ευχαριστώ για την απάντηση. Πραγματικά πολύ καλό το mi 2s (αν όντως είναι έτσι όπως ακούγεται). Και φυσικά με συνδυασμό με την μοναδική τιμή και miui ρομ είναι ότι καλύτερο για εμένα αυτή τη στιγμή. Και εγώ σκέφτομαι να το παραγγείλω. Αλλά ας μην ξεφεύγουμε... Ίσως αυτό ακουστεί κάπως αλλά θα βάλω ΤΩΡΑ την miui. (στις 00:20). Έφαγα τόσο κόλλημα ξαφνικά που δεν μπορώ να περιμένω μέχρι αύριο... :p

Ευχαριστώ για την απάντηση. Πραγματικά πολύ καλό το mi 2s (αν όντως είναι έτσι όπως ακούγεται). Και φυσικά με συνδυασμό με την μοναδική τιμή και miui ρομ είναι ότι καλύτερο για εμένα αυτή τη στιγμή. Και εγώ σκέφτομαι να το παραγγείλω. Αλλά ας μην ξεφεύγουμε... Ίσως αυτό ακουστεί κάπως αλλά θα βάλω ΤΩΡΑ την miui. (στις 00:20). Έφαγα τόσο κόλλημα ξαφνικά που δεν μπορώ να περιμένω μέχρι αύριο... :p

Παιδια τη miui απο εδω τη κατεβάζετε ή απο το official site?Βασισμενη στην 4.1.2 ή στην 4.2 ειναι? Εβαλα και πιο παλια οταν ηταν βασισμενη στην 4.0.2 νομιζω αλλα δεν την παλευε. τωρα ζηλεψα:p Απο μπαταρια και ταχυτητα τι λέει?

Παιδια τη miui απο εδω τη κατεβάζετε ή απο το official site?Βασισμενη στην 4.1.2 ή στην 4.2 ειναι? Εβαλα και πιο παλια οταν ηταν βασισμενη στην 4.0.2 νομιζω αλλα δεν την παλευε. τωρα ζηλεψα:p Απο μπαταρια και ταχυτητα τι λέει?

Εγώ προσωπικά την κατέβασα από εδώ.

http://miuiandroid.com/community/threads/3-4-5.20002/

Είναι η τελευταία έκδοση και έχει μόνο κινέζικα και αγγλικά. Εγω εχω αγγλικά αλλα οποίος θέλει και ελληνικά υπάρχει zipακι να φλασαρετε.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Πρώτα φλασαρουμε ρομ, REBOOTΑΡΟΥΜΕ και μετα ξανα recovery και φλασαρουμε gapps.

Αν και ακόμα δεν την έχω βάλει, απο την έκδοση που είχα πριν, η rom είναι πολύ smooth μπορεί βέβαια καμιά φορα να κολλάει (κατι που είναι θεμα του συγκεκριμένου κινητού) και απο μπαταρια ούτε καλα αλλά ούτε και άσχημα.

Θα ενημερώσω με περισσότερες πληροφορίες οταν την βαλω.

Είναι η τελευταία έκδοση και έχει μόνο κινέζικα και αγγλικά. Εγω εχω αγγλικά αλλα οποίος θέλει και ελληνικά υπάρχει zipακι να φλασαρετε.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Πρώτα φλασαρουμε ρομ, REBOOTΑΡΟΥΜΕ και μετα ξανα recovery και φλασαρουμε gapps.

Αν και ακόμα δεν την έχω βάλει, απο την έκδοση που είχα πριν, η rom είναι πολύ smooth μπορεί βέβαια καμιά φορα να κολλάει (κατι που είναι θεμα του συγκεκριμένου κινητού) και απο μπαταρια ούτε καλα αλλά ούτε και άσχημα.

Ευχαριστω φιλε οταν τη δουλεψεις λιγο πες εντυπωσεις

Gapps βάζουμε αυτά απο την jellyshot έτσι; και το patch για Ελληνικά;;;

Gapps βάζουμε αυτά απο την jellyshot έτσι; και το patch για Ελληνικά;;;

τα gapps ειναι αυτα εδω. τα εχει λιγο πιο κατω αν κοιταξεις...

μπορεις να βρεις αλλες γλωσσες για την miui 3.4.5 εδω καθως επισης και τα ελληνικα. για να πω την αληθεια δεν ειμαι σιγουρος τι πρεπει να κανεις με αυτο. νομιζω απλως φλασαρεις το αρχειο αλλα δεν το εχω δοκιμασει.

α! επισης... PAN_10, η rom ειναι 4.1.2 αλλα δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο. ειναι μια εντελως διαφορετικη rom και δεν μοιαζει οτι με 4.1.2 ουτε με 4.2.2

μολις την εβαλα και δεν εχω βρει κανενα απολυτως προβλημα. αντιδρα γρηγορα και ειναι πολυ smooth (οπως ακριβως το περιμενα)

και για οσους θα την βαλουν υπενθυμιζω... πρωτα ρομ, μετα reboot και μετα ξανα recovery για gapps

Edited by NickName98

Καλησπερα εκανα ρουτ τη συσκευη με το γνωστο εργαλειο στη συνεχεια μου εμφανισε το ανοικτο λουκετο αλλα στην ουσια δεν ειναι ρουτ διοτι δεν μπορω να δουλεψω το clockwork και αλλες εφαρμογες που θελουν ρουτ οπως το root cheker

Τι αλλο χρειαζετε

Δυο αποριες για τη miui: Πως μπορουν να φυγουν τα κινεζικα απο τα θεματα στην Lockscreen?

Υπαρχει τροπος να επεξεργαστω τους φακελους για rename και πολλαπλη επιλογη?

Γενικα ειναι πολυ καλυτερη απο την ICS που δοκιμασα πιο παλια. Ειναι κατι διαφορετικο ετσι για αλλαγη. Εχω αλλαξει kernel σε marmite cm ομως γιατι non cm δεν Bootare το κινητο.

δοκιμασε Matrix...

μου βγαζει 3,5 ωρες οθονη ανετα

Τον v25 non cm? Με τους φακελλους δεν μπορω ουτε rename να κανω. Καπου βρηκα οτι πρεπει να εχει ενα σημαδακι edit πανω αριστερα αλλα δεν βρισκω τιποτα.

Τον v25 non cm? Με τους φακελλους δεν μπορω ουτε rename να κανω. Καπου βρηκα οτι πρεπει να εχει ενα σημαδακι edit πανω αριστερα αλλα δεν βρισκω τιποτα.

μπορεις να κανεις rename μεσα απ τον file manager πατωντας οτι θες συνεχομενα και μετα more και rename (οπως στην εικονα)

εχω και εγω αυτη την απορια. μου ειχατε πει να μην βαλω cm based kernel αλλα απ' οτι ακουω υπαρχει ενα μπερδεμα. ξερετε αν μπορουμε να το ρωτησουμε καπου αυτο; εννοω σε καποιο forum της miui... να παρουμε μια σαφη απαντηση.

Έχετε να προτείνετε καμια καλή και ελαφριά ρομ 4.2.2 για το κινητό μας;

Έχω δοκιμάσει JellyShot έως την v3 και ήμουν σχετικά ικανοποιημένος. Μετά από αρκετή χρήση βέβαια

έκανε τα σπασιματάκια της και τα κολληματάκια. Και προχτές πέρασα CM10.1

Ξεκίνησα από την 7/4 nightly μέχρι και την τελευταία M3 αλλά με την πρώτη ματιά και με διαφορά φαίνεται χειρότερη.

Να δοκιμάσω την JellyShot V3.3 ?

Υπάρχει καμια ελαφριά με γρήγορη απόκριση;

Για χρήση λίγο τηλ 5-10 λεπτά τη μέρα sms.

Κυρίως internet, μερικές φορές GPS. Και 3ώρες οθόνη max (συνολικά, όχι 3 ώρες ιντερνετ).

μπορεις να κανεις rename μεσα απ τον file manager πατωντας οτι θες συνεχομενα και μετα more και rename (οπως στην εικονα)

εχω και εγω αυτη την απορια. μου ειχατε πει να μην βαλω cm based kernel αλλα απ' οτι ακουω υπαρχει ενα μπερδεμα. ξερετε αν μπορουμε να το ρωτησουμε καπου αυτο; εννοω σε καποιο forum της miui... να παρουμε μια σαφη απαντηση.

Cm based marmite 7.2 δουλευει μια χαρα παντως η non cm εκδοση οχι

εγω σε matrix ειχα την εκδοση non CM.

marmite δεν εχω βαλει και ουτε προκειται.

Ομως σε ιταλικο φορουμ οσα παιδια ειχαν βαλει marmite ειχαν την μη CM version

ωπα προσοχη!!! εγω δεν μιλαω για την 3.4.5

αυτη ειναι CM10 based το γραφει και στο αντιστοιχο xda topic.

αρα... CM kernels

για μενα τρεξτε την και με ματριξ.

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Έχετε να προτείνετε καμια καλή και ελαφριά ρομ 4.2.2 για το κινητό μας;

Έχω δοκιμάσει JellyShot έως την v3 και ήμουν σχετικά ικανοποιημένος. Μετά από αρκετή χρήση βέβαια

έκανε τα σπασιματάκια της και τα κολληματάκια. Και προχτές πέρασα CM10.1

Ξεκίνησα από την 7/4 nightly μέχρι και την τελευταία M3 αλλά με την πρώτη ματιά και με διαφορά φαίνεται χειρότερη.

Να δοκιμάσω την JellyShot V3.3 ?

Υπάρχει καμια ελαφριά με γρήγορη απόκριση;

Για χρήση λίγο τηλ 5-10 λεπτά τη μέρα sms.

Κυρίως internet, μερικές φορές GPS. Και 3ώρες οθόνη max (συνολικά, όχι 3 ώρες ιντερνετ).

δεν νομιζω να βρεις καλυτερη απο την jellyshot.

και αν σου κολλαει πολυ για αρκετο χρονικο διαστημα τοτε μια καλη λυση ειναι να κανει full wipe και ξανα install. και επαναφερεις εφαρμογες. καθαριζει λιγο το σύστημα...

η 3.4.5 η ανεπισημη που υπαρχει στο xda ειναι CM based αρα προφανως δεχεται CM kernels...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Καθόλου καλές εντυπώσεις η 3.4.5 μου κολλαγε συνέχεια . ωραία μεν, αλλά.... Πίσω παλι λοιπον jellyshot!

Καθόλου καλές εντυπώσεις η 3.4.5 μου κολλαγε συνέχεια . ωραία μεν, αλλά.... Πίσω παλι λοιπον jellyshot!

Έμενα πάλι δεν κολλάει καθόλου. Μονό βαριά παιχνίδια δεν μπορώ να παίξω άλλα κατά τ' άλλα τρέχει όμορφα. Δεν έχω και πολλές εφαρμογές κατεβασμένες μιας και η miui έχει από μόνη της αρκετές ωραίες εφαρμογές που δεν κολλαν καθόλου. Λίγο χειρότερη μπαταρία από την jelly shot άλλα δεν έχω δοκιμάσει άλλον kernel ακόμα. Κλασσικά έχει τεράστια επιλογή θεμάτων αν και έχω παραμείνει με το προυπάρχον θέμα.Επισης εβγαλα το Swift key γιατί αργούσε να εμφανιστεί. Μακάρι να ήταν λίγο πιο ελαφριά ROM να την αντεχε πιο άνετα το nexus s... Έχω πραγματικά ερωτευτεί την miui. Με βλέπω να παραγγελνω κάνα mi 2s όταν βγει...

Πάω ξανά στην Jellyshot 3.3

εγω παντως αυτην δεν την βαζω στο κινητο...

αντε να βαλω μια πιο παλια και τελος.

Επισημη...οχι port.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Δημητρη εσυ ποια miui εχεις απο που την κατεβαζεις?

Πως γινεται να εχει γινει update η miui και να λεει εδω οτι απο 3.4.5 πηγε 3.4.12?

Edited by PAN_10

Δημητρη εσυ ποια miui εχεις απο που την κατεβαζεις?

Πως γινεται να εχει γινει update η miui και να λεει εδω οτι απο 3.4.5 πηγε 3.4.12?

εδω εισαι!!!!

ειχα βαλει την 2.12.21 μια και τοτε ηταν stable και η ιδια.

επισης τελεια ειναι και η 3.2.22

μπορεις να βαλεις και marmite με μην CM κερνελ.

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.