pik. Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 θα την περασω και εγω καποια στιγμη αποψε αλλα δεν βαζω nos. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 (edited) λοιπον, δοκιμασα την καινουρια εκδοση jellyhot (3.3) και πλεον αλλαξα σε marmite (τοσο καιρο ήμουν matr1x) και δεν παρατηρω τιποτα εξερετικα διαφορετικο. τουλαχιστον κανεις μια ανανεωση στο κινητο. το nos tweak βελτιωνει καθολου την μπαταρια; εχετε να προτείνετε γενικοτερα κατι για να αντεχει περισσοτερη ωρα; την πεμπτη φευγω τετραημερη και θα ηθελα να κραταει ολη τη μερα γιατι δεν θα εχω την ευκαιρια να το φορτίζω αλλη ωρα εκτος απο το βραδυ. οτιδηποτε... απο εφαρμογη μεχρι kernel ακομα και καποια καλη συμβουλη (δεν θελω ομως να αλλαξω rom). Edited April 2, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 λοιπον, δοκιμασα την καινουρια εκδοση jellyhot (3.3) και πλεον αλλαξα σε marmite (τοσο καιρο ήμουν matr1x) και δεν παρατηρω τιποτα εξερετικα διαφορετικο. τουλαχιστον κανεις μια ανανεωση στο κινητο. Η διαφορά στην αυτονομία μου φτάνει και μου περισσεύει εμένα πάντως. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Η διαφορά στην αυτονομία μου φτάνει και μου περισσεύει εμένα πάντως. Εχω ενα ανεξήγητο drain μπαταριας απο την εφαρμογη maps. Ξέρει κανένας γιατί συμβαίνει αυτό και πως μπορώ να το σταματήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 ποιά ROM είναι αυτήν την στιγμή η πιο σταθερή χωρίς κολλήματα? αντίστοιχα και ποιός Kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Εχω ενα ανεξήγητο drain μπαταριας απο την εφαρμογη maps. Ξέρει κανένας γιατί συμβαίνει αυτό και πως μπορώ να το σταματήσω; Πάγωσε την εφαρμογή αλλιώς σβήσε την τελείως.Είναι ο νο1 λόγος για το drain της μπαταρίας κι αυτό γιατί προσπαθεί συνέχεια να συνδεθεί με ίντερνετ και gps για να αποστείλει δεδομένα στην google... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 ποιά ROM είναι αυτήν την στιγμή η πιο σταθερή χωρίς κολλήματα? αντίστοιχα και ποιός Kernelγια μενα απο αυτες που εχω δοκιμασει και με σκληρη χρηση ειναι η cm10.1 http://get.cm/?device=crespoμε τον μαμα της κερνελ.. την εχω μια βδομαδα με φουλ χρηση παντου χωρις κανενα κολημα και το κινητο αρκετα φορτωμενο με apps.. Η χειροτερη για μενα ηταν η jellyshot.. Οποια εκδοση ειχα βαλει ειχα restart με πτωση της μπαταριας κατα 8-10% οταν ανοιγε ... Ακομα τον λογο δν το καταλαβα.. Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Πάγωσε την εφαρμογή αλλιώς σβήσε την τελείως.Είναι ο νο1 λόγος για το drain της μπαταρίας κι αυτό γιατί προσπαθεί συνέχεια να συνδεθεί με ίντερνετ και gps για να αποστείλει δεδομένα στην google... την παγωνω μεσα απο το titanium σωστα; τι ακριβως θα κανει αυτο; η αληθεια ειναι οτι θα την χρειαστω τις επομενες μερες αλλα δεν θελω να μου τρωει μπαταρια ενω ειναι κλειστη. εχω ακουσει αρκετα καλα λογια για αυτην εδω την εφαρμογη. νομιζω απλως "σκωτωνει" τις εφαρμογες που δεν θες να τρεχουν ενω δεν τις χρησιμοποιεις. θα δκιμασω αυτο και θα δω τι θα κανω αν συνεχιστεί τo "ρούφηγμα" μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Οριστε φιλε το σωστο link. Δεν θα εχει κανενα προβλημα αν ολα πανε καλα. Κανε ομως ενα backup να σαι σιγουρος. Αν τα βαλεις πες εντυπωσεις. Καλημερα! Τι ειναι το nos και τι ακριβως κανει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Καλημερα! Τι ειναι το nos και τι ακριβως κανει?? Καποια tweaks τα οποια εφαρμοζονται στις custom rom και βοηθανε οπως λεει αυτος που τα κανε στη καλυτερη διαχειριση ram, πιο γρηγορη αποκριση και στην αυτονομια και διαφορα αλλα. Στο δικο μου τηλ εκατσαν καλα σε καποιους αλλους οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Ειχα CM10.1+marmite και δοκιμασα να περασω για καποιες μερες trinity. Τωρα που προσπαθησα να βαλω ξανα marmite το κινητο σερνεται σε υπερβολικο βαθμο δεν μπορω να το δουλεψω με τιποτα και επεστρεψα σε trinity. Τι μπορει να φταιει? Υπαρχουν καπου οι kernel απο CM για download? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Ειχα CM10.1+marmite και δοκιμασα να περασω για καποιες μερες trinity. Τωρα που προσπαθησα να βαλω ξανα marmite το κινητο σερνεται σε υπερβολικο βαθμο δεν μπορω να το δουλεψω με τιποτα και επεστρεψα σε trinity. Τι μπορει να φταιει? Υπαρχουν καπου οι kernel απο CM για download? Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με τον trinity. Για να γυρίσεις σε stock kernel ξαναφλασάρεις το zip της cm χωρίς να κάνεις wipe κάτι. Δεν χάνεται τίποτα με αυτόν τον τρόπο. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με τον trinity. Για να γυρίσεις σε stock kernel ξαναφλασάρεις το zip της cm χωρίς να κάνεις wipe κάτι. Δεν χάνεται τίποτα με αυτόν τον τρόπο. Moνο την rom χωρις τα gapps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Moνο την rom χωρις τα gapps? Ακριβώς. 10 χαρ Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 (edited) Ποσο quadrant / antutu βγαζετε μα την Cm10/10.1 - jelly shot? Εγω τρελαθηκα λιγο και.. Το ειχα παει και τρια χιλιαρικα με την cpu στα 1.3 Edited April 6, 2013 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Ποσο quadrant / antutu βγαζετε μα την Cm10/10.1 - jelly shot? Εγω τρελαθηκα λιγο και.. Το ειχα παει και τρια χιλιαρικα με την cpu στα 1.31723 με cm10.1 στα 1,300cpu. Στο antuntu ειμαι περιπου 3850.. Το πιο πολυ που εχω βαρεσει ηταν 4200 με 4.1.2 stock με matrix kernel. Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Καποια tweaks τα οποια εφαρμοζονται στις custom rom και βοηθανε οπως λεει αυτος που τα κανε στη καλυτερη διαχειριση ram, πιο γρηγορη αποκριση και στην αυτονομια και διαφορα αλλα. Στο δικο μου τηλ εκατσαν καλα σε καποιους αλλους οχι. Οποτε τι προτεινετε? Περνάω την τελευταία cyanogetmod (cm-10.1-20130406-NIGHTLY-crespo.zip) , εν συνεχεία marmite (marmite_v7.3.1CM.zip) και τέλος πέρασμα την nos (4cyl_Turbo_engine_200_shot_v0.3.2_r1.zip) ??? Με απλο cache wipe & dalvik ειμαι οκ? Ελπιζω να μην χρειαζεται να κανω full wipe... Ειμαι ηδη στην Jellyshot 3.2 με marmite αλλα ειχα διαρκως σε ασχετες φασεις restart, κολαγε το κινητο στην καμερα και η μπαταρια εκανε κατι κουλα και αλλαζε ποσοστά (να σημειωσω οτι εχω χρονισει στα 1300 MHz) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Οποτε τι προτεινετε? Περνάω την τελευταία cyanogetmod (cm-10.1-20130406-NIGHTLY-crespo.zip) , εν συνεχεία marmite (marmite_v7.3.1CM.zip) και τέλος πέρασμα την nos (4cyl_Turbo_engine_200_shot_v0.3.2_r1.zip) ??? Με απλο cache wipe & dalvik ειμαι οκ? Ελπιζω να μην χρειαζεται να κανω full wipe... Ειμαι ηδη στην Jellyshot 3.2 με marmite αλλα ειχα διαρκως σε ασχετες φασεις restart, κολαγε το κινητο στην καμερα και η μπαταρια εκανε κατι κουλα και αλλαζε ποσοστά (να σημειωσω οτι εχω χρονισει στα 1300 MHz) Όταν πας από μια rom σε κάποια άλλη πρέπει να κάνεις wipe data/factory reset για να μην έχεις προβλήματα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilio06 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Εγω παλι με jellyshot 3.3 kai marmite 7.3.1 cm και ολα καλα εκτος απο το wifi tethering που δε δουλευει , καμμια συμβουλη ρε παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Σου δουλεύει το volume tile ? Γιατί λέει ότι δεν δουλεύει ο "μάγειρας" της jellyshot. Volume tile not working for now Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilio06 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Volume tile? What is that? Οσο για το tethering ξέρω ότι λεει να αλλάξεις κερνελ αλλα με ποιον που να δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 με βλεπω να γυριζω στην CM9.1 ή αντε στην stock... αν και θελω να δοκιμασω και την UltraGen αλλα δεν μπορω να την κατεβασω! αλλιως πισω σε MIUI που την ειχα 1,5 μηνα χωρις προβλημα και πηγαινε τελεια και σε μπαταρια και σε ολα με κερνελ matrix Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
negous Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 καλησπερα....κατοχος nexus s με σοβαρο προβλημα...ειχα κανει root στο κινητο και ηταν ολα καλα...παρουσιασε ομως ενα προβλημα στην οθονη και για να το παω για σερβις επιχειρησα να κανω unroot.Δεν ξερω τι ακριβως εκανα βλακωδως και τωρα το κινητο εχει ξεκλειδωτο bootloader με rom 2.3.6 (αρχαιο πραγμα) και οταν μπαινω σε recovery μου βγαζει ενα ανθρωπακι με θαυμαστικο και μεχρι εκει...επισης δεν μου αναγνωριζει το wi fi του σπιτιου...πως μπορω να το ζωντανεψω παλι???οποιος μπορει ας με βοηθησει...ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 καλησπερα....κατοχος nexus s με σοβαρο προβλημα...ειχα κανει root στο κινητο και ηταν ολα καλα...παρουσιασε ομως ενα προβλημα στην οθονη και για να το παω για σερβις επιχειρησα να κανω unroot.Δεν ξερω τι ακριβως εκανα βλακωδως και τωρα το κινητο εχει ξεκλειδωτο bootloader με rom 2.3.6 (αρχαιο πραγμα) και οταν μπαινω σε recovery μου βγαζει ενα ανθρωπακι με θαυμαστικο και μεχρι εκει...επισης δεν μου αναγνωριζει το wi fi του σπιτιου...πως μπορω να το ζωντανεψω παλι???οποιος μπορει ας με βοηθησει...ευχαριστω... πρωτα απ' ολα δεν θα σου προτεινα επισημη αναβλαθμηση. ειχα παθει κατι παρομοιο και κατεληξα να εχω μονο boot στο ics. μπορεις να δοκιμασεις να το ξαναrooταρεις και , αν και δεν το εχω δοκιμασει ποτε, να φλασαρεις μια την επισημη 4.1.2 για το nexus s και μετα παλι unroot. με καποιον αλλον τροπο ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
negous Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 πρωτα απ' ολα δεν θα σου προτεινα επισημη αναβλαθμηση. ειχα παθει κατι παρομοιο και κατεληξα να εχω μονο boot στο ics. μπορεις να δοκιμασεις να το ξαναrooταρεις και , αν και δεν το εχω δοκιμασει ποτε, να φλασαρεις μια την επισημη 4.1.2 για το nexus s και μετα παλι unroot. με καποιον αλλον τροπο ομως. δοκιμασα να ξανακανω root αλλα δεν γινεται φιλε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts