keymaster123 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Παιδιά για να flasharw Kernel πρεπει να κανω wipe cache pertition και wipe dalvik cache? +Πρώτα flasharw rom και μετά Kernel? Παράθεση Nexus s i9023-/CM 10(stable)-/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Παιδιά για να flasharw Kernel πρεπει να κανω wipe cache pertition και wipe dalvik cache? +Πρώτα flasharw rom και μετά Kernel? πρωτα rom και μετα kernel. το wipe cache και dalvik cache δεν είναι απαραίτητο αλλά συνίσταται. αν εχεις ηδη φλασαρει την ρομ ενοειται οτι δεν χρειαζεται να την ξαναφλασαρεις για να βαλεις τον kernel. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) παιδια το Power button του κινητου με αφησε χρόνους :P ..καμια εφαρμογη ή scipt ετσι ώστε να ανοιγω την οθονη με τα κουμπια του ήχου γνωριζετε? το κινητο ειναι root Τελικά έβαλα μια εφαρμογη ButtonRemapper και εκανα assign τις λειτουργιες του Power Button σε ένα Volume Key. Edited March 27, 2013 by stefanos_79 Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Έχετε καμια ιδέα γιατί ενώ μπορώ να στείλω κάποιο αρχείο με Bluetooth, δε μπορώ να παραλάβω κάποιο αρχείο? Το έχω δοκιμάσει με 2 paired συσκευές με το ίδιο φαινόμενο να συμβαίνει. Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 παιδια το Power button του κινητου με αφησε χρόνους :P ..καμια εφαρμογη ή scipt ετσι ώστε να ανοιγω την οθονη με τα κουμπια του ήχου γνωριζετε? το κινητο ειναι root Τελικά έβαλα μια εφαρμογη ButtonRemapper και εκανα assign τις λειτουργιες του Power Button σε ένα Volume Key. δουλευει σωστα; υπαρχει πιθανοτητα να χαλασει τα κουμπακια μου και να μην μπορω να τα φτιαξω μετα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Έχετε καμια ιδέα γιατί ενώ μπορώ να στείλω κάποιο αρχείο με Bluetooth, δε μπορώ να παραλάβω κάποιο αρχείο? Το έχω δοκιμάσει με 2 paired συσκευές με το ίδιο φαινόμενο να συμβαίνει. μηπως προσπαθεις να λάβεις αρχειο που δεν υποστηριζει το κινητο κατα την λήψη μέσω Bt? δοκιμασε να τα ζιπαρεις (.zip) πρωτα και μετα στειλε τα ..φανταζομαι εχεις καποιο file explorer για να τα ξεζιπαρεις μέσα στο κινητό δουλευει σωστα; υπαρχει πιθανοτητα να χαλασει τα κουμπακια μου και να μην μπορω να τα φτιαξω μετα; Μια χαρά μου δουλεψε εμένα με τη μια. κανενα προβλημα..να τα χαλάσει δεν νομίζω ..ξανα εβαλα την αρχικη λειτουργικοτητά τους και δεν υπαρχει προβλημα..το ζητημα με το δικο μου ειναι τελειως hardware failure οπότε αχρηστευτηκε τελειως το power κουμπι. Για καλό και για κακο κρατα και ένα nandroid backup Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 θέλω να φτιάξω κάτι παρόμοιο! http://stylishdroid.blogspot.co.uk/2012/10/tiles-uccw-theme.html Εχουμε κάποιον αναλυτικό οδηγό; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 θέλω να φτιάξω κάτι παρόμοιο! http://stylishdroid.blogspot.co.uk/2012/10/tiles-uccw-theme.html Εχουμε κάποιον αναλυτικό οδηγό; θα σου πω τα πρωτα βηματα αν θελεις. 1.αγοραζεις ενα Nokia με WP ή ενα Ativ S. 2.ετοιμος. ο δυσκολος οδηγος 1.αγοραζεις ενα S3 για μεγαλη οθονη... 2...οταν κανεις το 1 θα σου πω :P εβγαλα την jelly και περιμενω την νεα εκδοση! εχει δοκιμασει κανεις την αβαταρ; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 θα σου πω τα πρωτα βηματα αν θελεις. 1.αγοραζεις ενα Nokia με WP ή ενα Ativ S. 2.ετοιμος. ο δυσκολος οδηγος 1.αγοραζεις ενα S3 για μεγαλη οθονη... 2...οταν κανεις το 1 θα σου πω :P εβγαλα την jelly και περιμενω την νεα εκδοση! εχει δοκιμασει κανεις την αβαταρ; Βάζω wp8 launcher πφφφφ άλλωστε το εχεις δει στο άλλο φόρουμ. Το θέμα είναι ότι θέλω να πειραματιστώ λιγάκι στα πλαίσια του αντροιντ ΠΑΝΤΑ!:rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 (edited) Βάζω wp8 launcher πφφφφ άλλωστε το εχεις δει στο άλλο φόρουμ. Το θέμα είναι ότι θέλω να πειραματιστώ λιγάκι στα πλαίσια του αντροιντ ΠΑΝΤΑ!:rolleyes: ρε απατεωνα αφου σου ετρωγε μπαταρια και ραμ...παλι τα ιδια κανεις; :lol: εισαι μεγαλο λαμογιο... για βαλε buzz launcher... Edited March 27, 2013 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 μηπως προσπαθεις να λάβεις αρχειο που δεν υποστηριζει το κινητο κατα την λήψη μέσω Bt? δοκιμασε να τα ζιπαρεις (.zip) πρωτα και μετα στειλε τα ..φανταζομαι εχεις καποιο file explorer για να τα ξεζιπαρεις μέσα στο κινητό Ευχαριστώ για την ιδέα. Είχες δίκιο. Το αρχείο που προσπαθούσα να στείλω ήταν 1 .apk . Όταν το ζιπαρα το εστειλε. Όπως έστειλε κανονικά και 1 αρχείο φωτογραφίας. Είναι άραγε κάποιο νέος χειρισμός του Android Jelly bean? γιατί στο Gingerbread δεν υπήρχαν αυτά τα θέματα....? :rolleyes: Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 ρε απατεωνα αφου σου ετρωγε μπαταρια και ραμ...παλι τα ιδια κανεις; :lol: εισαι μεγαλο λαμογιο... για βαλε buzz launcher... ρε παπ@ρα άλλο είναι αυτό που θέλω να κάνω. uccw και δικά μου tiles με adroid menu. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 ρε παπ@ρα άλλο είναι αυτό που θέλω να κάνω. uccw και δικά μου tiles με adroid menu. ηταν να μην αρχιζεις να μπλεκεις εσυ... ασυγκρατητος εισαι!!!! :lol: οταν τελειωσεις ειμαι περιεργος να δω το αποτελεσμα μην μας ξεχασεις! ;) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Παιδια θελω να δοκιμασω Cm 10.1 . Εχετε καμια ιδεα για nightly αξιολογη ή να παω στην τελευταια snapshot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Παιδια θελω να δοκιμασω Cm 10.1 . Εχετε καμια ιδεα για nightly αξιολογη ή να παω στην τελευταια snapshot? Βάλε την τελευταία nightly (και τα τελευταία gapps) δεν υπάρχει κανένα σοβαρό bug και είναι πολύ σταθερή. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 (edited) Βαζεις ενα link για τα gapps?Με marmite τη συνδιαζεις? Με τιποτα ΒΜ tweaks ή ΝΟS tweak? Edited March 28, 2013 by PAN_10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Ρε παιδιά, ξέρει κανένας που οφείλονται αυτά τα battery drains; έφτασαν να μου τρώνε περισσότερη μπαταρία από την οθόνη. Μιλάω για το media server και το google services. Ξέρετε τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Βαζεις ενα link για τα gapps?Με marmite τη συνδιαζεις? Με τιποτα ΒΜ tweaks ή ΝΟS tweak? gapps Τώρα τελευταία δεν αλλάζω kernel και κρατάω τον stock της cm. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Εχω βαλει την cm 10.1 ειμαι πολυ ευχαριστημενος πραγμα που δεν το περιμενα γιατι η τελευαια μας συμβιωση στην 4.1.2 δεν ηταν καλη !Περιμενω να δω μπαταρια. Το μονο αρνητικο που δεν εχει μαυρο φοντο στα notification και δεν βλεπω τιποτα.αλλαζει αυτο? Δεν αλλαξα κερνελ εβαλα ομως τα NOS tweak,πολυ καλυτερα απο τα αλλα του brain που ειχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Εχω βαλει την cm 10.1 ειμαι πολυ ευχαριστημενος πραγμα που δεν το περιμενα γιατι η τελευαια μας συμβιωση στην 4.1.2 δεν ηταν καλη !Περιμενω να δω μπαταρια. Το μονο αρνητικο που δεν εχει μαυρο φοντο στα notification και δεν βλεπω τιποτα.αλλαζει αυτο? Δεν αλλαξα κερνελ εβαλα ομως τα NOS tweak,πολυ καλυτερα απο τα αλλα του brain που ειχα. δεν το εχω πολυψαξει το θεμα αλλα μπορεις να μου πεις πως εβαλες το nos tweak και γενικα πως βαζεις tweaks; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Ακολουθησα τη διαδικασια απο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1975379 και ολα μια χαρα.Γενικα σε ολα χρειαζεται busybox και καλο θα ειναι να κανεις παντα backup αν θες να επιστρεψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 (edited) Ακολουθησα τη διαδικασια απο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1975379 και ολα μια χαρα.Γενικα σε ολα χρειαζεται busybox και καλο θα ειναι να κανεις παντα backup αν θες να επιστρεψεις. ειδα οτι καποιοι εχουν nos εκδοση 0.3.1 αλλα δεν βρησκω download λινκ. τελος παντων... προκειται αυτο το tweak να μου κανει την jellyshot πιο ασταθη; Edited March 31, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Οριστε φιλε το σωστο link. Δεν θα εχει κανενα προβλημα αν ολα πανε καλα. Κανε ομως ενα backup να σαι σιγουρος. Αν τα βαλεις πες εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 (edited) Οριστε φιλε το σωστο link. Δεν θα εχει κανενα προβλημα αν ολα πανε καλα. Κανε ομως ενα backup να σαι σιγουρος. Αν τα βαλεις πες εντυπωσεις. θα περιμενω να βγει 3.3 jellyshot και θα βαλω marmite και μετα nos tweak. το λεω γιατι εχω μεινει στην 3.0 jellyshot edit: λιγα λεπτα αφοτου εγραψα το παραπανω post ειδα οτι βγηκε η καινουρια jellyshot. την φλασαρω, μετα gapps, μετα kernel και μετα nos. σωστα; εννοω, τα λεω με την σωστη σειρα; ή πρεπει πρωτα tweak και μετα kernel; ή δεν παιζει ρολο; Edited April 1, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 θα περιμενω να βγει 3.3 jellyshot και θα βαλω marmite και μετα nos tweak. το λεω γιατι εχω μεινει στην 3.0 jellyshot edit: λιγα λεπτα αφοτου εγραψα το παραπανω post ειδα οτι βγηκε η καινουρια jellyshot. την φλασαρω, μετα gapps, μετα kernel και μετα nos. σωστα; εννοω, τα λεω με την σωστη σειρα; ή πρεπει πρωτα tweak και μετα kernel; ή δεν παιζει ρολο; Προσωπικα βαζω tweak και μετα kernel γιατι ετσι επρεπε για καποια αλλα tweak και δουλευει μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts