Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια το folder του cwm στη μνημη μου εχει 3.9 GB χωρις να εχω backup αποθηκευμενο ειναι φυσιολογικο αυτο ?

εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις backup;;;; μηπως για καποιο λογο δεν γινεται να δεις τα αρχεια; μεσα απο το cwm μπορεις να δεις κανενα backup;

αν οχι, τοτε μηπως εχεις κατεβασει πολλες roms απο τον rom manager και ειναι στον clockworkmod/download αυτα που σου τρωνε χωρητηκοτητα;

μπες απο κανενα pc καλυτερα να δεις τα αρχεια σου.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις backup;;;; μηπως για καποιο λογο δεν γινεται να δεις τα αρχεια; μεσα απο το cwm μπορεις να δεις κανενα backup;

αν οχι, τοτε μηπως εχεις κατεβασει πολλες roms απο τον rom manager και ειναι στον clockworkmod/download αυτα που σου τρωνε χωρητηκοτητα;

μπες απο κανενα pc καλυτερα να δεις τα αρχεια σου.

Δεν εχω backup τα εχω στο pc μολις τα κανω ουτε εχω καταβασει ποτε μου απο rom manager. Τα 3.7 ειναι στο clockworkmod/blods αλλα δεν ξερω τι ειναι ολα αυτα.

Δεν εχω backup τα εχω στο pc μολις τα κανω ουτε εχω καταβασει ποτε μου απο rom manager. Τα 3.7 ειναι στο clockworkmod/blods αλλα δεν ξερω τι ειναι ολα αυτα.

Μην τα σβήσεις ακόμα. Καλύτερα παρε καμιά αλλη γνώμη. Λυπάμαι, δεν μου έχει τύχει κατι τέτοιο πότε.

Κλασσική συζήτηση αυτή με τα blobs, δες αυτό το topic του xda για να καταλάβεις τι παίζει.

Oneplus 6 8/128

ηθελα να δοκιμασω αλλο κερνελ στην JellyShot και τελικα βαζω τον Matrix v24 ενω θα βαλω και τον v25 χωρις OC μια και ποτε δεν κανω.

ευχαριστω τον NickName98 που μου απαντησε στο xda :lol: :p

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Παιδια το folder του cwm στη μνημη μου εχει 3.9 GB χωρις να εχω backup αποθηκευμενο ειναι φυσιολογικο αυτο ?

Ο φάκελος blobs δημιουργειται όταν κανείς nandroid backup στην cwm. Αν δεν υπάρχει και δεύτερος φάκελος με την ονομασία backup μέσα στον φάκελο clockworkmod, τότε το blobs είναι άχρηστο. Σβησ'τον.

Δεν ειχα καποιο backup ετσι τα εσβησα και τα χω φυλαξει στον υπολογιστη να μαι σιγουρος. Ευχαριστω πολυ παιδια.

Καλησπέρα σε όλους

Έχω Jellyshot με Marmite και σταμάτησε να λειτουργεί ο accelerator sensor με αποτέλεσμα να μην γυρίζει η οθόνη σε landscape αλλά ούτε και η πυξίδα να λειτουργεί ...

Έχετε να προτείνετε κάτι εκτός από το να περάσω ξανά την Rom ?

*Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!:

*Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι...

Καλησπέρα σε όλους

Έχω Jellyshot με Marmite και σταμάτησε να λειτουργεί ο accelerator sensor με αποτέλεσμα να μην γυρίζει η οθόνη σε landscape αλλά ούτε και η πυξίδα να λειτουργεί ...

Έχετε να προτείνετε κάτι εκτός από το να περάσω ξανά την Rom ?

Να αλλαξεις κερνελ μηπως;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Να αλλαξεις κερνελ μηπως;

Τελικά έλυσα το πρόβλημα αφού έκλεισα το κινητό, έβγαλα την μπαταρία και πάτησα το power on 2-3 φορές ...

Με απλή επανεκκίνηση δεν λυνόταν...

*Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!:

Έχω Jellyshot με Marmite και [....]

Σε μένα παρατηρώ ότι όταν κατεβάσω το τηλ από το κεφάλι καθυστερεί λίγο να ανάψει η οθόνη ώστε να κλείσω την κλήση.:blink:

(Κατά τα άλλα είναι σταθερότατη, γρήγορη και η μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο από την στοκ):cool:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Παίδες προτείνω ανεπιφύλακτα Franco kernel updater. Το συγκεκριμένο app είναι nexus specific και συμπεριλαμβάνει εκτός απο αυτόματο κατέβασμα και εγκατάστασης kernel έχει calibration οθόνης και πειράγματα CPU μπαταρίας και οτι ενεργειακό μπορείτε να φανταστείτε.

Πραγματικα αξίζει τα λεφτά του.

Μετα μπορείτε να βαλετε το touch control ειτε lite ειτε πληρωμένο να αναβετε οθόνη χωρίς κουμπιά. Και τέλος το GMD gesture control για τεραστια ευελιξία με κινησεις αλλά και σβήσιμο της οθόνης.

Παίδες προτείνω ανεπιφύλακτα Franco kernel updater. Το συγκεκριμένο app είναι nexus specific και συμπεριλαμβάνει εκτός απο αυτόματο κατέβασμα και εγκατάστασης kernel έχει calibration οθόνης και πειράγματα CPU μπαταρίας και οτι ενεργειακό μπορείτε να φανταστείτε.

Πραγματικα αξίζει τα λεφτά του.

Μετα μπορείτε να βαλετε το touch control ειτε lite ειτε πληρωμένο να αναβετε οθόνη χωρίς κουμπιά. Και τέλος το GMD gesture control για τεραστια ευελιξία με κινησεις αλλά και σβήσιμο της οθόνης.

Δεν είναι όμως μόνο για οσους έχουν Franco Kernel; Δουλεύει σε όλους τους kernels;

Σε μένα παρατηρώ ότι όταν κατεβάσω το τηλ από το κεφάλι καθυστερεί λίγο να ανάψει η οθόνη ώστε να κλείσω την κλήση.:blink:

(Κατά τα άλλα είναι σταθερότατη, γρήγορη και η μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο από την στοκ):cool:

και σε μενα κανει 2 δευτερολεπτα αλλα νομιζω παντα εκει ειμασταν.

εβαλα Matrix Kernel πλεον...

πιστευω ανωτερος απο τον Marmite.

παντα cfs CM 24αρι.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Έχει δοκιμάσει κανείς CM10.1?

Έχω JellyShot 3 με matr1x και τώρα τελευταία μου κάνει σπασίματα που παλιότερα δεν έκανε.

Έχει δοκιμάσει κανείς CM10.1?

Έχω JellyShot 3 με matr1x και τώρα τελευταία μου κάνει σπασίματα που παλιότερα δεν έκανε.

δεν θα την προτιμουσα... την ειχα καποτε και δεν με ενθουσιασε.

δοκιμασε την jellyshot 3.2

δεν θα την προτιμουσα... την ειχα καποτε και δεν με ενθουσιασε.

δοκιμασε την jellyshot 3.2

Έχω ήδη την προηγούμενη jellyshot και το κινητό πάει σφαίρα. Σκέφτομαι να περάσω την 3.2 γιατί που και που παθαίνει κάτι κολλήματα (δεν λειτουργεί ο acceleration sensor) και θέλει restart .

Για να περάσω την 3.2 από πάνω πρέπει να κάνω wipe κάτι πρώτα ή απλά φλασάρω ; Επίσης να υποθέσω θα χάσω ότι έχω ήδη εγκατεστημένο σωστά ;

Έχω ήδη την προηγούμενη jellyshot και το κινητό πάει σφαίρα. Σκέφτομαι να περάσω την 3.2 γιατί που και που παθαίνει κάτι κολλήματα (δεν λειτουργεί ο acceleration sensor) και θέλει restart .

Για να περάσω την 3.2 από πάνω πρέπει να κάνω wipe κάτι πρώτα ή απλά φλασάρω ; Επίσης να υποθέσω θα χάσω ότι έχω ήδη εγκατεστημένο σωστά ;

wipe και μετά flashαρω εγώ.

Και η 3 και η 3.2 μια χαρά είναι. Αλλος kernel έχει βγει από την μαρμιτα μας;:p Την 7.3.1 cm έχω...

Ι need a six month vacation, twice a year.

wipe και μετά flashαρω εγώ.

Και η 3 και η 3.2 μια χαρά είναι. Αλλος kernel έχει βγει από την μαρμιτα μας;:p Την 7.3.1 cm έχω...

νομιζω εχει σταματησει το developing απο marmite και matr1x για το κινητο μας οποτε τερμα οι νεες εκδοσεις kernel.

για να αναβαθμησετε την rom , καλο θα ηταν να γινει full wipe αλλα και το wipe cache, μονο, αρκει.

τα δεδομενα σας μπορειτε να τα κανετε backup μεσω του titanium backup, οσοι δεν το ξερετε... και μετα restore αφου αλλαξουμε rom.