NickName98 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Παιδια το folder του cwm στη μνημη μου εχει 3.9 GB χωρις να εχω backup αποθηκευμενο ειναι φυσιολογικο αυτο ? εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις backup;;;; μηπως για καποιο λογο δεν γινεται να δεις τα αρχεια; μεσα απο το cwm μπορεις να δεις κανενα backup; αν οχι, τοτε μηπως εχεις κατεβασει πολλες roms απο τον rom manager και ειναι στον clockworkmod/download αυτα που σου τρωνε χωρητηκοτητα; μπες απο κανενα pc καλυτερα να δεις τα αρχεια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις backup;;;; μηπως για καποιο λογο δεν γινεται να δεις τα αρχεια; μεσα απο το cwm μπορεις να δεις κανενα backup; αν οχι, τοτε μηπως εχεις κατεβασει πολλες roms απο τον rom manager και ειναι στον clockworkmod/download αυτα που σου τρωνε χωρητηκοτητα; μπες απο κανενα pc καλυτερα να δεις τα αρχεια σου. Δεν εχω backup τα εχω στο pc μολις τα κανω ουτε εχω καταβασει ποτε μου απο rom manager. Τα 3.7 ειναι στο clockworkmod/blods αλλα δεν ξερω τι ειναι ολα αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Δεν εχω backup τα εχω στο pc μολις τα κανω ουτε εχω καταβασει ποτε μου απο rom manager. Τα 3.7 ειναι στο clockworkmod/blods αλλα δεν ξερω τι ειναι ολα αυτα. Μην τα σβήσεις ακόμα. Καλύτερα παρε καμιά αλλη γνώμη. Λυπάμαι, δεν μου έχει τύχει κατι τέτοιο πότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Δεν εχω backup τα εχω στο pc μολις τα κανω ουτε εχω καταβασει ποτε μου απο rom manager. Τα 3.7 ειναι στο clockworkmod/blods αλλα δεν ξερω τι ειναι ολα αυτα. Κλασσική συζήτηση αυτή με τα blobs, δες αυτό το topic του xda για να καταλάβεις τι παίζει. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 ηθελα να δοκιμασω αλλο κερνελ στην JellyShot και τελικα βαζω τον Matrix v24 ενω θα βαλω και τον v25 χωρις OC μια και ποτε δεν κανω. ευχαριστω τον NickName98 που μου απαντησε στο xda :lol: :p Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Παιδια το folder του cwm στη μνημη μου εχει 3.9 GB χωρις να εχω backup αποθηκευμενο ειναι φυσιολογικο αυτο ? Ο φάκελος blobs δημιουργειται όταν κανείς nandroid backup στην cwm. Αν δεν υπάρχει και δεύτερος φάκελος με την ονομασία backup μέσα στον φάκελο clockworkmod, τότε το blobs είναι άχρηστο. Σβησ'τον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Δεν ειχα καποιο backup ετσι τα εσβησα και τα χω φυλαξει στον υπολογιστη να μαι σιγουρος. Ευχαριστω πολυ παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Καλησπέρα σε όλους Έχω Jellyshot με Marmite και σταμάτησε να λειτουργεί ο accelerator sensor με αποτέλεσμα να μην γυρίζει η οθόνη σε landscape αλλά ούτε και η πυξίδα να λειτουργεί ... Έχετε να προτείνετε κάτι εκτός από το να περάσω ξανά την Rom ? Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Καλησπέρα σε όλους Έχω Jellyshot με Marmite και σταμάτησε να λειτουργεί ο accelerator sensor με αποτέλεσμα να μην γυρίζει η οθόνη σε landscape αλλά ούτε και η πυξίδα να λειτουργεί ... Έχετε να προτείνετε κάτι εκτός από το να περάσω ξανά την Rom ? Να αλλαξεις κερνελ μηπως; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Να αλλαξεις κερνελ μηπως; Τελικά έλυσα το πρόβλημα αφού έκλεισα το κινητό, έβγαλα την μπαταρία και πάτησα το power on 2-3 φορές ... Με απλή επανεκκίνηση δεν λυνόταν... Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Βγήκε cm10.1 m2, καθώς και καινούρια gapps http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130301-signed.zip Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toolis Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Βγήκε cm10.1 m2, καθώς και καινούρια gapps http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130301-signed.zip Αντε να την δοκιμασει κανεις να δουμε τι λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Έχω Jellyshot με Marmite και [....] Σε μένα παρατηρώ ότι όταν κατεβάσω το τηλ από το κεφάλι καθυστερεί λίγο να ανάψει η οθόνη ώστε να κλείσω την κλήση.:blink: (Κατά τα άλλα είναι σταθερότατη, γρήγορη και η μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο από την στοκ):cool: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Παίδες προτείνω ανεπιφύλακτα Franco kernel updater. Το συγκεκριμένο app είναι nexus specific και συμπεριλαμβάνει εκτός απο αυτόματο κατέβασμα και εγκατάστασης kernel έχει calibration οθόνης και πειράγματα CPU μπαταρίας και οτι ενεργειακό μπορείτε να φανταστείτε. Πραγματικα αξίζει τα λεφτά του. Μετα μπορείτε να βαλετε το touch control ειτε lite ειτε πληρωμένο να αναβετε οθόνη χωρίς κουμπιά. Και τέλος το GMD gesture control για τεραστια ευελιξία με κινησεις αλλά και σβήσιμο της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Παίδες προτείνω ανεπιφύλακτα Franco kernel updater. Το συγκεκριμένο app είναι nexus specific και συμπεριλαμβάνει εκτός απο αυτόματο κατέβασμα και εγκατάστασης kernel έχει calibration οθόνης και πειράγματα CPU μπαταρίας και οτι ενεργειακό μπορείτε να φανταστείτε. Πραγματικα αξίζει τα λεφτά του. Μετα μπορείτε να βαλετε το touch control ειτε lite ειτε πληρωμένο να αναβετε οθόνη χωρίς κουμπιά. Και τέλος το GMD gesture control για τεραστια ευελιξία με κινησεις αλλά και σβήσιμο της οθόνης. Δεν είναι όμως μόνο για οσους έχουν Franco Kernel; Δουλεύει σε όλους τους kernels; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Το touch control δεν δουλεύει με ολους τους κερνελ, υπάρχει support forum. Το GMD με ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Σε μένα παρατηρώ ότι όταν κατεβάσω το τηλ από το κεφάλι καθυστερεί λίγο να ανάψει η οθόνη ώστε να κλείσω την κλήση.:blink: (Κατά τα άλλα είναι σταθερότατη, γρήγορη και η μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο από την στοκ):cool: και σε μενα κανει 2 δευτερολεπτα αλλα νομιζω παντα εκει ειμασταν. εβαλα Matrix Kernel πλεον... πιστευω ανωτερος απο τον Marmite. παντα cfs CM 24αρι. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Οχι δεν ήταν έτσι 100%. Για να παρατηρώ καθυστέρηση δεν είναι έτσι. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς CM10.1? Έχω JellyShot 3 με matr1x και τώρα τελευταία μου κάνει σπασίματα που παλιότερα δεν έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς CM10.1? Έχω JellyShot 3 με matr1x και τώρα τελευταία μου κάνει σπασίματα που παλιότερα δεν έκανε. δεν θα την προτιμουσα... την ειχα καποτε και δεν με ενθουσιασε. δοκιμασε την jellyshot 3.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 δεν θα την προτιμουσα... την ειχα καποτε και δεν με ενθουσιασε. δοκιμασε την jellyshot 3.2 Έχω ήδη την προηγούμενη jellyshot και το κινητό πάει σφαίρα. Σκέφτομαι να περάσω την 3.2 γιατί που και που παθαίνει κάτι κολλήματα (δεν λειτουργεί ο acceleration sensor) και θέλει restart . Για να περάσω την 3.2 από πάνω πρέπει να κάνω wipe κάτι πρώτα ή απλά φλασάρω ; Επίσης να υποθέσω θα χάσω ότι έχω ήδη εγκατεστημένο σωστά ; Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Έχω ήδη την προηγούμενη jellyshot και το κινητό πάει σφαίρα. Σκέφτομαι να περάσω την 3.2 γιατί που και που παθαίνει κάτι κολλήματα (δεν λειτουργεί ο acceleration sensor) και θέλει restart . Για να περάσω την 3.2 από πάνω πρέπει να κάνω wipe κάτι πρώτα ή απλά φλασάρω ; Επίσης να υποθέσω θα χάσω ότι έχω ήδη εγκατεστημένο σωστά ; wipe και μετά flashαρω εγώ. Και η 3 και η 3.2 μια χαρά είναι. Αλλος kernel έχει βγει από την μαρμιτα μας;:p Την 7.3.1 cm έχω... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Ας την δοκιμάσω... Με full wipe και πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 wipe και μετά flashαρω εγώ. Και η 3 και η 3.2 μια χαρά είναι. Αλλος kernel έχει βγει από την μαρμιτα μας;:p Την 7.3.1 cm έχω... νομιζω εχει σταματησει το developing απο marmite και matr1x για το κινητο μας οποτε τερμα οι νεες εκδοσεις kernel. για να αναβαθμησετε την rom , καλο θα ηταν να γινει full wipe αλλα και το wipe cache, μονο, αρκει. τα δεδομενα σας μπορειτε να τα κανετε backup μεσω του titanium backup, οσοι δεν το ξερετε... και μετα restore αφου αλλαξουμε rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Αυτό κάνω πάντα. :D Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts