alexx Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Το πληκτρολογιο απ την 4.2 δεν υποστηριζει Ελληνικα?Εννοω στην λειτουργια οπως το swype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Το πληκτρολογιο απ την 4.2 δεν υποστηριζει Ελληνικα?Εννοω στην λειτουργια οπως το swype. Όχι, μόνο αγγλικά μου φαίνεται. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Πιστεύω ότι θα την πάρουμε, αν και δεν με απασχολεί μια που ούτως ή άλλως θα την βάλω με καστομιά... :rolleyes: αυτο εννοειται.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Όχι, μόνο αγγλικά μου φαίνεται. Μολις πριν το εβαλα για δοκιμη και δεν βρηκα πουθενα Ελληνικα, και ελεγα μηπως μου ξεφυγε τιποτα. Οποτε περιμενουμε να βαλουν Ελληνικα και ξαναδοκιμαζω τοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Πότε βγήκε 4.2 ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Πότε βγήκε 4.2 ρε παιδιά; Δεν έχει βγει (ακόμα για το κινητό μας) . Απλά έχουν το dump από το nexus 4 και μπορούμε να βάλουμε την κάμερα, το πληκτρολογιο και τον launcher της 4.2 Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) μια βοηθεια,εκανα οτι αναφερει ο οδηγος για το ροοτ στην πρωτη σελιδα.ξεκλειδωσε η συσκευη,μου γραφει στο τελος οτι εγινε το ρουτ με επιτυχια,αλλα οταν καποια εφαρμογη θελει ρουτ,δεν το βρισκει.κατεβασα και απο το play το root checker αλλα επισης λεει οτι δεν εχει γινει ρουτ.:!: edit...τελικα εκανα δουλεια με το sabra rootkit. Edited November 6, 2012 by jnr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 εχει βαλει κανεις paranoid? εντυπωσεις; η μονη που δεν εχω δοκιμασει ακομα... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 εχει βαλει κανεις paranoid? εντυπωσεις; η μονη που δεν εχω δοκιμασει ακομα... Είχα περάσει την 2.16. Είναι πολύ καλή ιδέα αλλά πιστεύω οτι ταιριάζει περισσότερο σε κινητά με μεγαλύτερη οθόνη. Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για rom βασισμένη στην cm. Έχουν προσθέσει όμως την δυνατότητα να αλλάξεις το dpi στο λειτουργικό και σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά έτσι ώστε να έχεις tablet/phablet ui. Άμα σε ενδιαφέρει αυτή η δυνατότητα πέρνα την γιατί σαν rom είναι σταθερή και δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Άν πάλι οχι δεν πρόκειται να δεις διαφορά από την cm. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silotas Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) Καλησπέρα κι από μένα! Έχοντας 4.1.2 έκανα root (διαβάζοντας πάααρα πολύ στο forum) από αυτό το site http://nexusshacks.com/nexus-s-root/how-to-root-nexus-s-or-nexus-s-4g-on-ics-or-gingerbread/ βάζοντας ταυτόχρονα δλδ και την TWRP. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: α) Όταν πήγα να κατεβάσω ROM (θέλω την slim 2.7.0 official ) πραγματικά χάθηκα καθώς για κινητά samsung βγάζει διάφορες επιλογές με διάφορες κωδικές ονομασίες (turo, crespo, crespo4g). Ποιά είναι η κατάλληλη για εμένα (nexus S I9020)? β)Έχοντας βάλει την TWRP πως βάζω την ROM μέσω αυτής? Προσπάθησα να flashάρω το ClockworkMod Recovery (βάσει αυτών που διάβασα στο forum εδώ πήγα στο http://nexusshacks.com/nexus-s-hacks/how-to-install-a-rom-on-nexus-s-or-nexus-s-4g/) έχοντας κατεβάσει το ROM Manager αλλά μου βγάζει μήνυμα πως δεν μπορώ να το flashάρω (υποθέτω πως δεν γίνεται γιατί έχω ήδη το TWRP?....) γ)Μήπως πρέπει να το απεγκαταστήσω το TWRP (και πώς?) και να βάλω τοClockworkMod Recovery? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Edited November 7, 2012 by silotas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Το κινητό μας έχει τον κωδικό crespo και πρέπει να κατεβάζεις πάντα αυτή την έκδοση σε κάθε rom που θέλεις να βάλεις. Για το 2 δεν ξέρω γιατί στο βγάζει αλλά και να κρατήσεις το twrp δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 kill_noob καλησπερα! βλεπω οτι εχεις βαλει την Milestone 1 AOKP JB... οταν την εγκατεστησες παρατηρησες οτι εχει μεσα το calendar το παλιο; Και οταν μπαινεις στο play store σου δινει παλι την δυνατοτητα να εχεις και το καινουριο! αρα εχεις δυο. πως μπορω να βγαλω το παλιο; Απλα με το τιτανιουμ; ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ! το ιδιο ακριβως προβληματακι εχει και η CM10 N20121107 Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 (edited) kill_noob καλησπερα! βλεπω οτι εχεις βαλει την Milestone 1 AOKP JB... οταν την εγκατεστησες παρατηρησες οτι εχει μεσα το calendar το παλιο; Και οταν μπαινεις στο play store σου δινει παλι την δυνατοτητα να εχεις και το καινουριο! αρα εχεις δυο. πως μπορω να βγαλω το παλιο; Απλα με το τιτανιουμ; ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ! το ιδιο ακριβως προβληματακι εχει και η CM10 N20121107 Με κάποιον file explorer (es, astro, solid, root κλπ) πήγαινε system/app και σβήσε αυτό που δε θες, (μπορεί να είναι μόνο το παλιό εκεί αν κατέβασες το καινούριο από το play και δεν έκανες απλά update), και μετά απλά κάνε reboot το κινητό. Edited November 8, 2012 by karx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Σιγά σιγά η Google θέλει να βγάλει από τα gapps μερικές εφαρμογές για να αναβαθμιζονται πιο εύκολα μέσω του play store. Η αρχή έγινε με το Gmail και τώρα με το calender. Όπως είπε και ο φίλος από πάνω μπορείς να το κάνεις εύκολα με κάποιο πρόγραμμα που έχει root access. Εγώ το κάνω με το rom toolbox pro αλλά μπορείς και με titanium, es file explorer και άλλα πολλά. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 ευχαριστω.Αρα ειναι φυσιολογικο να υπαρχει και η παλια εκει οποτε απλα την πεταω και βαζω την καινουρια. Noμιζα οτι εγω εκανα κατι λαθος. οκ να ειστε καλα. πιστευω η CM10 20121107 ειναι ενα κλικ πιο γρηγορη απο την Milestone JB AOKP Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 πιστευω η CM10 20121107 ειναι ενα κλικ πιο γρηγορη απο την Milestone JB AOKP Και εγώ θα γυρίσω πάλι σε cm γιατί η μπαταρία είναι απαράδεκτη στην aokp όσο γρήγορη και να είναι. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Και εγώ θα γυρίσω πάλι σε cm γιατί η μπαταρία είναι απαράδεκτη στην aokp όσο γρήγορη και να είναι. Εμενα με aokp+marmite κανει 3 ωρες display με αρκετο wifi και bluetooth ακομη και στα 1200 mhz και το θεωρω αρκετα ικανοποιητικο. Εσας ποσο κανει η cm?αξιζει αλλαγη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 (edited) Και εγώ θα γυρίσω πάλι σε cm γιατί η μπαταρία είναι απαράδεκτη στην aokp όσο γρήγορη και να είναι. θα δεις μεγαλη διαφορα και μαλιστα απο την επομενη μερα. Κανε και ενα battery stats wipe ετσι να υπαρχει. εχω δοκιμασει 10 rom αυτον τον καιρο. Μεχρι τωρα οι καλυτερες ειναι η FloHimself (stock,rooted,voodoo,bln) και η CM10 η τελευταια αν θελετε περιμενετε ακομα μια μερα να σας δωσω στατιστικα της CM 20121107 αν θελουμε να ειμαστε πολυ ακριβεις στην CM10 δεν εχουμε BLN. Δεν εχω δοκιμασει με τον marmite Edited November 8, 2012 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Εμενα με aokp+marmite κανει 3 ωρες display με αρκετο wifi και bluetooth ακομη και στα 1200 mhz και το θεωρω αρκετα ικανοποιητικο. Εσας ποσο κανει η cm?αξιζει αλλαγη? Και εγώ 3 ώρες έχω συνήθως στην aokp αλλά στην cm είχα 4 και μερικές φορές είχα φτάσει σχεδόν 5 ώρες. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Θα ριξω τοττε καμια δοκιμη οταν μας πει και ο Pik εντυπωσεις απο την τελευταια.Απλα με την aokp βρηκα την ησυχια μου, restart μονο για αλλαξω kernel πλεον, πραγμα αδυνατο πιο παλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Καλησπέρα κι από μένα! Έχοντας 4.1.2 έκανα root (διαβάζοντας πάααρα πολύ στο forum) από αυτό το site http://nexusshacks.com/nexus-s-root/how-to-root-nexus-s-or-nexus-s-4g-on-ics-or-gingerbread/ βάζοντας ταυτόχρονα δλδ και την TWRP. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: α) Όταν πήγα να κατεβάσω ROM (θέλω την slim 2.7.0 official ) πραγματικά χάθηκα καθώς για κινητά samsung βγάζει διάφορες επιλογές με διάφορες κωδικές ονομασίες (turo, crespo, crespo4g). Ποιά είναι η κατάλληλη για εμένα (nexus S I9020)? β)Έχοντας βάλει την TWRP πως βάζω την ROM μέσω αυτής? Προσπάθησα να flashάρω το ClockworkMod Recovery (βάσει αυτών που διάβασα στο forum εδώ πήγα στο http://nexusshacks.com/nexus-s-hacks/how-to-install-a-rom-on-nexus-s-or-nexus-s-4g/) έχοντας κατεβάσει το ROM Manager αλλά μου βγάζει μήνυμα πως δεν μπορώ να το flashάρω (υποθέτω πως δεν γίνεται γιατί έχω ήδη το TWRP?....) γ)Μήπως πρέπει να το απεγκαταστήσω το TWRP (και πώς?) και να βάλω τοClockworkMod Recovery? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Για το πρωτο σου απαντησαν:crespo Για το δευτερο: η stock recovery του λειτουργικου μας εχει την εξης βλακεια: αν βαλεις οποιαδήποτε custom recovery (twrp, cwm) και χρησιμοποιεις stock rom, τοτε με το πρωτο restart επαναφερεται η stock recovery αντιγραφοντας την custom. Για να δεις πρωτα απο ολα αν εχεις custom recovery κλεισε το κινητο, πατα ταυτοχρονα το κουμπι της φωνης πανω και το power button, και μετα επελεξε "recovery" (με τα πληκτρα της φωνης πας πανω-κατω και με το power button επιλεγεις). Αν σε παει στο μενου της twrp εισαι οκ. Αν σου δειξει ενα android ανασκελα τοτε εχεις την στοκ recovery. Αν εχεις twrp τοτε κατεβασε την ρομ που θες, βαλτη στην sd card χυμα, μπες με τον τροπο που σου ειπα στην twrp, κανε factory reset και μετα install from sd card (και διαλεγεις τη ρομ που θεςνα φλασαρεις) Αν δεν εχεις twrp, μπες στο nexusshacks και ξανακανε τα βηματα μονο για την twrp και οταν μπεις στο μενου της κανε τα ιδια (factory reset-install from...) Οταν φλασαρεις custom rom η stock recovery δεν αντιγραφει την custom. Με το rom manager μηπως διαλεγεις λαθος συσκευη και δεν μπορει να φλασαρει την cwm? Σε μενα την φλασαρε με την μια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Καλησπέρα κι από μένα! Έχοντας 4.1.2 έκανα root (διαβάζοντας πάααρα πολύ στο forum) από αυτό το site http://nexusshacks.com/nexus-s-root/how-to-root-nexus-s-or-nexus-s-4g-on-ics-or-gingerbread/ βάζοντας ταυτόχρονα δλδ και την TWRP. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: α) Όταν πήγα να κατεβάσω ROM (θέλω την slim 2.7.0 official ) πραγματικά χάθηκα καθώς για κινητά samsung βγάζει διάφορες επιλογές με διάφορες κωδικές ονομασίες (turo, crespo, crespo4g). Ποιά είναι η κατάλληλη για εμένα (nexus S I9020)? β)Έχοντας βάλει την TWRP πως βάζω την ROM μέσω αυτής? Προσπάθησα να flashάρω το ClockworkMod Recovery (βάσει αυτών που διάβασα στο forum εδώ πήγα στο http://nexusshacks.com/nexus-s-hacks/how-to-install-a-rom-on-nexus-s-or-nexus-s-4g/) έχοντας κατεβάσει το ROM Manager αλλά μου βγάζει μήνυμα πως δεν μπορώ να το flashάρω (υποθέτω πως δεν γίνεται γιατί έχω ήδη το TWRP?....) γ)Μήπως πρέπει να το απεγκαταστήσω το TWRP (και πώς?) και να βάλω τοClockworkMod Recovery? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!Εχοντας ρουταρει ετσι και εγω παλια το κινητο μου πηγα να το κανω και στου αδερφου μου. Εισαι σιγουρος οτι στο ρουταρε;; Γτ εγω δν μπορεσα.. Μου κανει τα βηματα ολα αλλα στο τελος δν εχει ρουταριστει.. δες το απο το google play με το root checker. Μηπως γιαυτο δεν μπορει να σου φλασαρει;; Μηπως γτ εχει 4.1.2 θελει κανα πιο ανανεωμενο τροπο για ροοτ;;;; Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 καλησπερα! εβαλα πρωτη μερα σημερα την CM10 20121107 και ηδη εβγαλαν καινουρια που πλεον λειτουργει το BLN... απο το πρωι τις 8.30 εβγαλε 2,5 ωρες οθονη ανοικτα 3 mail widgets για καιρo,twitter ανοικτα κατεβασε το asphalt apo wifi 1 ωρα κλησεις gsm 45λεπτα skype περιπου 50 μην whatsapp 10 mail 5 youtube video για μενα δεν ειναι ασχημη αλλα με την CNA ειχα βγαλει περισσοτερο χρονο... να προσθεσω οτι δεν αλλαξα τον κερνελ ,μπορουσα να βαλω τον marmite για CM αλλα θα τον βαλω αποψε. Πολυ ευχαριστημενος με το ποσο σταθερη ειναι. τωρα ειμαι με 15% Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 καλησπερα! εβαλα πρωτη μερα σημερα την CM10 20121107 και ηδη εβγαλαν καινουρια που πλεον λειτουργει το BLN... απο το πρωι τις 8.30 εβγαλε 2,5 ωρες οθονη ανοικτα 3 mail widgets για καιρo,twitter ανοικτα κατεβασε το asphalt apo wifi 1 ωρα κλησεις gsm 45λεπτα skype περιπου 50 μην whatsapp 10 mail 5 youtube video για μενα δεν ειναι ασχημη αλλα με την CNA ειχα βγαλει περισσοτερο χρονο... να προσθεσω οτι δεν αλλαξα τον κερνελ ,μπορουσα να βαλω τον marmite για CM αλλα θα τον βαλω αποψε. Πολυ ευχαριστημενος με το ποσο σταθερη ειναι. τωρα ειμαι με 15% Την φοράω εδώ και κάνα 2μηνο και έχω κολλησει με αυτήν. Καλή σχετικά η μπαταρία και ειδικά το βραδύ(8-9 ώρες υπνου , τρώει 4-5%). Και απο σταθεροτητα αψογη. Αναβάθμιση μια φόρα την βδομάδα το κανω αφού βγάζουν καθημερινές αναβαθμίσεις και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωσή να φλασαρω νέα εκδοσή κάθε μέρα. Πιστεύω από τις κορυφαίες ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Μετά από μια βδομάδα+ με aokp milestone, πέρασα την τελευταία CM10 nightly Μεγάλη διαφορά! Σταθερότατη, με πολύ καλή αυτονομία! Διαφορά από την πρώτη κιολας μέρα... Εγκρίνεται για όσους διστάζουν ακόμα να τη δοκιμάσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts