osotirasas Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) Βάλε 11 ή 10.1.χ. Η 10.2 δεν έκατσε ποτέ καλά στο nexus s. Βάλε 11 που τσουλαει ικανοποιητικά. οκ, ευχαριστώ. Να φανταστώ ότι μπορώ να περάσω την 11 είτε από rom manager είτε απευθείας από recovery (με wipe σε κάθε περίπτωση) και μετά από recovery τα gapps; Edited April 24, 2014 by osotirasas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 οκ, ευχαριστώ. Να φανταστώ ότι μπορώ να περάσω την 11 είτε από rom manager είτε απευθείας από recovery (με wipe σε κάθε περίπτωση) και μετά από recovery τα gapps; Ναι αλλά θες την τελευταία recovery cwm ή twrp Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osotirasas Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ναι αλλά θες την τελευταία recovery cwm ή twrp έγινε, ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Για λιγες ωρες ακομα το Cerberus εχει promo δινωντας δωρεαν αδειες. Οσοι θελετε μπειτε να το κατεβασετε. The promotion ends April 26th, at 6AM (GMT) http://phandroid.com/2014/...-free-license/ Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 μου εχει χαλασει η αφη στο κατω μερος της οθόνης και δεν μπορω να ξεκλειδωσω το κινητο, ουτε να χρησιμοποιησω την twrp ουτε να αμπω στις εφαρμογες...το πρωτο λυνεται αν βαλω να μην κλειδωνει! το δευτερο αν βαλω cwm αλλα το τριτο?μηπως ξερετε καποια ρομ ή καποιον launcher που να μπορω να βαλω το εικονίδιο για τις εφαρμογες στο πανω μερος ή οταν πλαγιαζω το κινητο να πηγαινει στη μεση? για αλλαγη οθονης δεν το σκεφτομαι 35ευρω ειναι πολλα :lol: !! αν δεν κανω λαθος δεν αλλαζει το digiter ε? αλλα και να αλλαζει θα ειναι δυσκολο να το κανω μονος μ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 (edited) μου εχει χαλασει η αφη στο κατω μερος της οθόνης και δεν μπορω να ξεκλειδωσω το κινητο, ουτε να χρησιμοποιησω την twrp ουτε να αμπω στις εφαρμογες...το πρωτο λυνεται αν βαλω να μην κλειδωνει! το δευτερο αν βαλω cwm αλλα το τριτο?μηπως ξερετε καποια ρομ ή καποιον launcher που να μπορω να βαλω το εικονίδιο για τις εφαρμογες στο πανω μερος ή οταν πλαγιαζω το κινητο να πηγαινει στη μεση? για αλλαγη οθονης δεν το σκεφτομαι 35ευρω ειναι πολλα :lol: !! αν δεν κανω λαθος δεν αλλαζει το digiter ε? αλλα και να αλλαζει θα ειναι δυσκολο να το κανω μονος μ!35 ευρω να κανει η οθονη; :lol: χλωμοοοο... οθονη και digitizer και το εξω το γυαλι πανε μαζι. Και δυσκολα θα βρεις και μαγαζι να σου αλλαξει το digitizer μονο... εδω για το εξω γυαλι και δεν το κανουν... *** εχεις δικιο για την τιμη.. Μν το σκεφτεσαι αν θες να κρατησεις το κινητο.. πριν κανα χρονο κανανε 120Ε οι οθονες.. και μονος σου αλλαζεις το σετ οθονη αν δεις πως γινεται στο youtube Edited April 27, 2014 by nikos_adamo Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 πλεον δεν ειναι καθολου λειτουργικο χαλασε σχεδον απο τη μεση και κατω η αφη!το κινητο το εχω σαν back up και το εχω λυσει καμποσες φορες και πειραματιστει! μαλλον θα την παραγγειλω θα το φτιαξω και θα το δωσω ή θα το πουλησω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Alert!!! Όσοι έχουν CM 11 snapshot 7 και άνω συμπεριλαμβανομένων και των nightlies, βγήκε κερνελ που δίνει 404mb μνήμη και σε χρήση περίπου 80 - 100 ελεύθερα. Βοηθάει πραγματικά πολύ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783561 [KERNEL][CM][KK] Guru Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toolis Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Alert!!! Όσοι έχουν CM 11 snapshot 7 και άνω συμπεριλαμβανομένων και των nightlies, βγήκε κερνελ που δίνει 404mb μνήμη και σε χρήση περίπου 80 - 100 ελεύθερα. Βοηθάει πραγματικά πολύ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783561 [KERNEL][CM][KK] Guru Τον έχεις περάσει? Αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 (edited) Παίδες βοήθεια. Είχα πρόβλημα με το wifi ενω ειχα περάσει καθαρή ρομ, κανονικα καστομ κερνερλ και περνουσα στο αυτοματο τα apk που συγχρονιζε απο το μαρκετ. Επιστρέφω και δεν μπορούσα να αναψω το wifi. Πηγα απο recovery και εκανα wipe αλλα δεν εχω πλεον OS. Γενικα δουλευα το τοολκιτ του skipsoft αλλα μαλλον δεν θα με βοηθήσει τώρα. Εχω fastboot, εχω recovery αλλα ολα τα άλλα ειναι καθαρισμένα. Πως μπορώ να κανω sideload το image χωρις adb; Δεν βλεπω και το κινητο μεσα απο το pc σαν storage ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Eπίσης μεσα απο το team win recovery δεν μπορω να κανω mount το usb-otg Edited June 17, 2014 by vagosman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Τον έχεις περάσει? Αξίζει? Αξίζει 100% και θα βελτιώνεται εν καιρό. Παρακολουθήστε το. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 (edited) Παιδιά μια βοήθεια.το κινητό σέρνεται χωρίς να το έχω φορτώσει.έβαλα και το τελευταίο update της slim αλλά τίποτα.μήπως θέλει άλλη κερνελ?αυτά τα χαρακτήριστικα εχω.αμα βρω πως ανεβαζω την φωτο θα την στειλω http://prntscr.com/3vywjl Edited June 24, 2014 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Παιδιά μια βοήθεια.το κινητό σέρνεται χωρίς να το έχω φορτώσει.έβαλα και το τελευταίο update της slim αλλά τίποτα.μήπως θέλει άλλη κερνελ?αυτά τα χαρακτήριστικα εχω.αμα βρω πως ανεβαζω την φωτο θα την στειλω http://prntscr.com/3vywjl κανεις εδω?το κινητο λαγκαρη πολυ.αλλαξα gaps μηπως δεν εκατσαν καλα αλλα τιποτα.περασα προηγουμενη slim αλλα ειχε πολυ μικρη διαφορα.στην αναμονη ειδικα οταν παταω να ξεκλειδωσει κανει πολυ ωρα να ανοιξει.το ιδιο και οταν με καλουν για να φανει το κουμπι να απαντησω θελει πολυ ωρα.καποια βοηθεια? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 κανεις εδω?το κινητο λαγκαρη πολυ.αλλαξα gaps μηπως δεν εκατσαν καλα αλλα τιποτα.περασα προηγουμενη slim αλλα ειχε πολυ μικρη διαφορα.στην αναμονη ειδικα οταν παταω να ξεκλειδωσει κανει πολυ ωρα να ανοιξει.το ιδιο και οταν με καλουν για να φανει το κουμπι να απαντησω θελει πολυ ωρα.καποια βοηθεια? Άλλαξε ρομ για να δεις. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Άλλαξε ρομ για να δεις. πια να βαλώ?με την cm10 σερνοταν Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 πια να βαλώ?με την cm10 σερνοταν Cm11 με guru kernel Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Cm11 με guru kernel οκ θα την δοκιμασω μιας και δεν εχω και αλλη επιλογη.θυμισε μου αν μπορεις πρωτα φλασατω cm και μετα guru η το αντιθετο? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 οκ θα την δοκιμασω μιας και δεν εχω και αλλη επιλογη.θυμισε μου αν μπορεις πρωτα φλασατω cm και μετα guru η το αντιθετο? Πρώτα ρομ μετά κερνελ, με τελευταία έκδοση recovery πάντα έτσι; Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros11472 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Δύσκολο το βλέπω αλλά ας δοκιμάσουμε . Φίλος κοιμήθηκε και το πρωί το κινητό βρέθηκε στην κατάσταση της φωτό . Το ασχημο της υπόθεσης είναι ότι δεν μπαίνει σε fastboot με την καμία . Ότι και να κάνω πετάει το logo και μένει εκεί . Δεν δοκίμασα να το συνδέσω στο πισι , αυτο θα γίνει αυριο , αλλα απο την στιγμή που δεν μπαίνει σε fastboot δεν νομίζω να το δει το pc ... Καμία πρόταση η σχετικό link με οδηγίες ? Το σπάσιμο στην οθόνη είναι άσχετο και προϋπήρχε από καιρό ... Ευχαριστώ http://i52.photobucket.com/albums/g9/djnoookie/myphone/IMG_20140701_005217_zps0e79fe1d.jpg Παράθεση Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Πρώτα ρομ μετά κερνελ, με τελευταία έκδοση recovery πάντα έτσι; αν και ειναι απο τα πρωτα που ειχα κανει δεν θυμαμαι ακριβως.θελω να τα σβησω ολα απο το τηλεφωνο και να περασει απο την αρχη ρομ.απο που το κανω εκτος απο το φακτορυ ρεσετ?καπου απο ρικοβερυ αν θυμαμαι.και αν το κανω πως περναω μετα τα ζιπ για φλασαρισμα? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 αν και ειναι απο τα πρωτα που ειχα κανει δεν θυμαμαι ακριβως.θελω να τα σβησω ολα απο το τηλεφωνο και να περασει απο την αρχη ρομ.απο που το κανω εκτος απο το φακτορυ ρεσετ?καπου απο ρικοβερυ αν θυμαμαι.και αν το κανω πως περναω μετα τα ζιπ για φλασαρισμα? Wipe data/factory reset, format system, flash rom. Μπορείς να τη βάλεις με mount USB storage ή να αντιγράψεις τα zip που θέλεις στο τηλέφωνο από πριν. Δεν θα σβηστούν. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AKOBITES Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) Πράγματι με τον Guru kernel (http://forum.xda-developer....php?t=2783561) ζωντάνεψε κατά τι, αλλά η κατανάλωση μπαταρίας σε idle mode ( χωρίς wi-fi, data, κλειστή οθόνη κλπ. μόνο σήμα τηλεφώνου) ήταν -10% την ώρα. Σε 12 ώρες άδειασε η μπαταρία με το τηλέφωνο ουσιαστικά ανενεργό. Edited July 3, 2014 by AKOBITES Παράθεση OnePlus 6T - Nexus 6P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) Wipe data/factory reset, format system, flash rom. Μπορείς να τη βάλεις με mount USB storage ή να αντιγράψεις τα zip που θέλεις στο τηλέφωνο από πριν. Δεν θα σβηστούν. λοιπον πηγα να κανω βημα βημα αυτα που λεμε εκανα Wipe data/factory reset, format system, flash romκαι δεν μου φλασαρει την ρομ.λεει this package is for maguro devices this is crespo.τι κανω λαθος? θα τρελαθω.πως σβηνουμε ρε παιδια ολα απο τον εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο?τα εκανα ολα και οι φακελοι ειναι ακομα εκει Edited July 3, 2014 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 λοιπον πηγα να κανω βημα βημα αυτα που λεμε εκανα Wipe data/factory reset, format system, flash romκαι δεν μου φλασαρει την ρομ.λεει this package is for maguro devices this is crespo.τι κανω λαθος? θα τρελαθω.πως σβηνουμε ρε παιδια ολα απο τον εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο?τα εκανα ολα και οι φακελοι ειναι ακομα εκει Σου λέει ότι η ρομ είναι για galaxy nexus, maguro δηλαδή. Προφανώς έχεις κατεβάσει λάθος ζιπ. Κάνε format usb storage για να σβηστεί. Εννοείται ότι έχεις cwm 6.0.4.3 και άνω ή twrp 2.7+ Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Σου λέει ότι η ρομ είναι για galaxy nexus, maguro δηλαδή. Προφανώς έχεις κατεβάσει λάθος ζιπ. Κάνε format usb storage για να σβηστεί. Εννοείται ότι έχεις cwm 6.0.4.3 και άνω ή twrp 2.7+ οκ.θα κατεβασω τα σωστα και θα το ξανακανω.εχω την cwm 6.0.4.3. format usb storage εκανα αλλα οι φακελοι ηταν ολοι εκει.και απο τον αποθηκευτικο χωρο εκανα και απο ρεκαβερυ Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts