Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξερω τι ισχυει για την εκδοση CM10.1.2 ROM που προφανως εχεις. Εγω περασα απο 4.2.2 σε 4.3 την SlimBean ROM και πραγματι χρειαζοταν, full wipe (factory reset). Θα πρεπει να συμβουλευτεισ τις οδηγιες που παρεχονται για τη συγκεκριμενη ROM. Μετα απο full wipe μπορεισ να βαλεισ κ SlimBean 4.3 οπου ειναι σιγουρα αξιοπιστη κ σταθερη.

http://slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewcategory/409-crespo

περασα και εγω την παραπανω ρομ για δοκιμη και μου εβγαλε στην εγκατασταση εκ νεου του titanium οτι ειμαι unroot!!! στο εκανε και εσενα?

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Χαιρετώ! Έχω μια απορία.

Έβαλα αυτήν εδώ την rom αλλά την έκδοση 3.9.13.

Καλή φάση, πάει σφαίρα το κινητό, μου αρέσουν όλα αυτά τα κολπάκια της ρομ , όπως όταν κρατάς το back κάνει exit το app.

Αλλά όταν πατάω τα volume keys, ή από το μενού πάω να το κάνω αθόρυβο, κάνει επανεκκίνηση! Ακούω μουσική και ξεχνιέμαι, και πάω να το χαμηλώσω, επανεκκίνηση! Παίρνω κάποιον τηλέφωνο και έχει φασαρία, πάω να το δυναμώσω, επανεκκίνηση!

Έκανα οτι έλεγε στις οδηγίες, ακριβώς. Όλα τα άλλα κόλπα, wifi, gps, τα πάντα όλα, δουλεύουν μια χαρά εκτός από αυτό.

Καμιά ιδέα;

Καλά τώρα πήρα το κολάι κάθε σκ και άλλη ρομ θα έχω :lol:

Siemens c10, c25, m35i, mc60, Sony ericsson w810i, LG 505 gt, Samsung Nexus S (Stock 4.1.2), Asus Nexus 7 (4.4.4 Stock root), LG Optimus L9 II D605 (4.1.2 Stock), Sony Xperia E4g (4.4.4 Stock), Lenovo A7010 (5.1 Stock).

περασα και εγω την παραπανω ρομ για δοκιμη και μου εβγαλε στην εγκατασταση εκ νεου του titanium οτι ειμαι unroot!!! στο εκανε και εσενα?

Ειναι φυσιολογικο πλεον, διοτι σε αυτη την εκδοση παιζει αλλιως το Superuser. Ειναι προεγκατεστημενο σαν αρχειο συστηματος κ οχι σαν εξωτερικη εφαρμογη. Πλεον δε χρειαζεται να εχεισ το SuperSU application. Υπαρχει το Superuser k ta settings tou στο System settings/Advanced options/Superuser. K κατι αλλο, για να ενεργοποιηθει, πρεπει να πας στο μενοu Developer options κ να ενεργοποιησεισ το Root Access. ;)

LG G6

Όσο αναφορά το πρόβλημα μου βρήκα οτι το πρόβλημα οφείλεται στο languge pack.... Έβαλα την καινούργια ρομ, και έφτιαξαν τα κουμπιά του ήχου. Έβαλα πάλι το language pack, πάλι επανεκκίνηση όποτε πήγαινα να το κάνω αθόρυβο. Οπότε το αφήνω στα αγγλικά, με ελληνικό πληκτρολόγιο. Ότι να ναι.
Siemens c10, c25, m35i, mc60, Sony ericsson w810i, LG 505 gt, Samsung Nexus S (Stock 4.1.2), Asus Nexus 7 (4.4.4 Stock root), LG Optimus L9 II D605 (4.1.2 Stock), Sony Xperia E4g (4.4.4 Stock), Lenovo A7010 (5.1 Stock).

Γνωρίζει κανείς τι να βάλουμε στα advanced settings του fastergps?

Με στοκ κλείδωνε 8 δορυφόρους και είχε φοβερή ακρίβεια, με MIUI κλειδώνει μόνο 5, και τους χάνει πολύ εύκολα.

επειδη το κινητακι μου τα χει φτυσει ειμαι για καινουργια ρομ , επειδη εχω μεινει λιγο πισω πια ρομ προτεινετε ρε παιδια σε 4,3 φανταζομαι..
:X

μετα απο 2+ χρονια συμβιωσης με το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ NEXUS S αποχαιρετω το νημα αυτο μιας και μετακομιζω........

μια τελευταια συμβουλη....το εδωσα το κινητακι με slim 4.3 !!! αφοβα και απορβληματιστα. :D

bye!!!!

Γνωρίζει κανείς τι να βάλουμε στα advanced settings του fastergps?

Με στοκ κλείδωνε 8 δορυφόρους και είχε φοβερή ακρίβεια, με MIUI κλειδώνει μόνο 5, και τους χάνει πολύ εύκολα.

DEBUG_LEVEL=0
INTERMEDIATE_POS=0
ACCURACY_THRES=80
REPORT_POSITION_USE_SUPL_REFLOC=1
ENABLE_WIPER=1

Με αυτά, και region europe , country greece, πιάνω 11/11 δορυφόρους :lol:

επειδη το κινητακι μου τα χει φτυσει ειμαι για καινουργια ρομ , επειδη εχω μεινει λιγο πισω πια ρομ προτεινετε ρε παιδια σε 4,3 φανταζομαι..

Για πληρη λειτουργικοτητα, χωρις προβληματα, πολυ καλη διαρκεια μπαταριας κ τεραστια δυνατοτητα παραμετροποιησης, σου προτεινω SlimBean 4.3 . Επιπλεον εχει υποστηριξη νεων update με ΟΤΑ συστημα.

Ανεπιφυλακτα. :D

LG G6

Για πληρη λειτουργικοτητα, χωρις προβληματα, πολυ καλη διαρκεια μπαταριας κ τεραστια δυνατοτητα παραμετροποιησης, σου προτεινω SlimBean 4.3 . Επιπλεον εχει υποστηριξη νεων update με ΟΤΑ συστημα.

Ανεπιφυλακτα. :D

μηπως εχεις κανα λινκ ??

μηπως εχεις κανα λινκ ??

Τα παντα αναφερονται. Εκδοσεις, συσκευες, changelogs, features, downloads.

http://slimroms.net/

LG G6

Τα παντα αναφερονται. Εκδοσεις, συσκευες, changelogs, features, downloads.

http://slimroms.net/

βρηκα αυτα http://slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewcategory/409-crespo

ποιο απο τα δυο ειναι η ρομ και που ειναι τα gaps ?? sory αλλα ειμαι λιγο ασχετος:(

βρηκα και αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2393971 το ιδιο δεν ειναι ?

Edited by kpv

Καλα τα βρηκες τα link. Αυτο με τα 89 ΜΒ ειναι η ROM

http://slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewdownload/409-crespo/5527-slim-crespo-4-3-build-1-official-885

ενω τα gapps θα τα βρεισ :

http://slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewcategory/383-addons/downloads/dlsearch

Οσον αφορα τα gapps, υπαρχουν διαθεσιμα 3 πακετα. Διαλεγεις 1. Εγω βαζω τη minimal (εχει τα ελαχιστα google apps.). Επισης καλη επιλογη ειναι κ to paketo "Slim Aroma selectable" στο οποιο διαλεγεισ κατα την εγκατασταση ποια apps θα εγκατασταθουν.

Το Photosphere μην το βαλεισ. Ειναι εφαρμογη τησ καμερασ για σφαιρικες φωτογραφιες. Ειναι αχρειαστο γιατι δεν παιζει στο crespo (i9023)

ποιο απο τα δυο ειναι η ρομ και που ειναι τα gaps ?? sory αλλα ειμαι λιγο ασχετος:(

βρηκα και αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2393971 το ιδιο δεν ειναι ?

Aυτο το λινκ ειναι απο τη σελιδα τους στο XDA. Ολα τα links τησ σελιδασ αυτης, οδηγουν τελικα στο δικο τους site.

:)

LG G6

μολις εβαλα την slimbean και ολα καλα. 1 απορια μονο , πως μπορω να μικρυνω την αναλυση γιατι τα δειχνει ολα ψειρες ???????? Edited by kpv

Guest triptico
κι εγω μολις εβαλα την slimbean και επαθα ακριβως το ιδιο. Εδω http://slimroms.net/index.php/faq/slimbean/71-how-too-change-dpi δινει καποιες οδηγιες αλλα σε μενα δεν δουλευει γιατι μου λεει οτι δεν εχω root access ενω το τηλ ειναι ρουταρισμενο...

κι εγω μολις εβαλα την slimbean και επαθα ακριβως το ιδιο. Εδω http://slimroms.net/index.php/faq/slimbean/71-how-too-change-dpi δινει καποιες οδηγιες αλλα σε μενα δεν δουλευει γιατι μου λεει οτι δεν εχω root access ενω το τηλ ειναι ρουταρισμενο...

Για δες στο developer options μήπως θέλει να ενεργοποιήσεις το root.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Εγω θα προτεινα να μην αλλαξεις την αναλυση. Αυτη η αναλυση αποτελει πλεονεκτημα της slimbean. Δοκιμασε να κανεις πλοηγηση στο Ιντερνετ. Βλεπεις πολλες περισσοτερες πληροφοριες κ με ευκρινεια. Απλα θελει λιγες ωρες συνηθεια γενικοτερα.
LG G6

Είμαι με CM 10.1 android 4.3 και περνάω κάθε 2-3 μέρες nightly μέσω update από τις ρυθμίσεις.

Σκέφτομαι να πάω σε slim. αξίζει;

αν ναι, να την περάσω με clean install (full wipe) ή από πάνω;

Θα ηταν καλυτερα clean install. Απο πανω περνιονται updates ιδιων ROMs. H slimbean αξιζει. Δε θα ξανα αλλαξεις rom.
LG G6

Την πέρασα με clean install.

Εκ πρώτης άποψης είναι όντως λίγο καλύτερη από την CM, τώρα στην πορεία θα δείξει περισσότερο.

παιδια η slimbean ειναι οντως φοβερη , το κινητακι μου παει σφαιρα και εχει πολλες επιλογες για να ρυθμισεις και να παιξεις.. :rolleyes: εμενα χθες μου εβγαλε μια ειδοποιηση για αναβαθμιση της 4.3 σε build 2 . αλλα απο οτι βλεπω δεν γινεται αυτοματα αλλα πρεπει να την κατεβασεις απο το σαιτ τους και να το ξαναφλασαρεις .. ετσι ειναι η μου διαφευγει κατι ??

Παιδιά εμένα κολλάει το κινητό και αργεί να ανοίξει το συρτάρι των εφαρμογών..με slim 4.3 build 1. Παίζει να αλλάξω κερνελ μήπως αλλάξει κάτι; να μειώσω εφαρμογες ίσως (έχω 150 περίπου)...

H slimbean σε ειδοποιει για την αναβαθμιση αλλα θα πρεπει να κατεβασεις εσυ το αρχειο .zip για το update, καθωσ κ το αρχειο για τα νεα gapps. Τα περνας απο πανω μεσα απο το recovery.

Φιλε stathis100 οι 150 εφαρμογες ειναι πολλες. Δε φταιει η Rom σιγουρα. Δοκιμασε πρωτα να καθαρισεις την cache συνολικα. Ισως συνελθει. Αλλιως ξηλωσε καποια apps που δε πολυδουλευεις.

LG G6