Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά! έχω την 4.1.2 που ήταν και η τελευταία official που μας έδωσε η Google. Υπάρχει κάποια stable 4.2.2 ? Αξίζει να την περάσω?

*** Η μπαταρία μου δεν πάει ποτέ 100% . Σταματάει στο 95% και λέει φορτίστηκε! Υπάρχει λύση γι'αυτό ?

Ευχαριστώ :)

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

αν δεις πιο πανω μιλαμε για την jellyshot που ειναι σχετικα πολυ σταθερη.

Για την μπαταρια λυση υπαρχει αν αλλαξεις ρομ

kernel jellyshot μονο CM based

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Καλησπέρα παιδιά! έχω την 4.1.2 που ήταν και η τελευταία official που μας έδωσε η Google. Υπάρχει κάποια stable 4.2.2 ? Αξίζει να την περάσω?

*** Η μπαταρία μου δεν πάει ποτέ 100% . Σταματάει στο 95% και λέει φορτίστηκε! Υπάρχει λύση γι'αυτό ?

Ευχαριστώ :)

αν δεις πιο πανω μιλαμε για την jellyshot που ειναι σχετικα πολυ σταθερη.

Για την μπαταρια λυση υπαρχει αν αλλαξεις ρομ

Και rom/kernel να αλλάξει σε κάποιον που υποστηρίζει blx δεν πρόκειται παρά αισθητικής αλλαγής, η μπαταρία δεν φορτίζει μέχρι 100%.

Δεν είναι πρόβλημα που δεν πηγαίνει μέχρι 100% δηλαδή.

Oneplus 6 8/128

Και rom/kernel να αλλάξει σε κάποιον που υποστηρίζει blx δεν πρόκειται παρά αισθητικής αλλαγής, η μπαταρία δεν φορτίζει μέχρι 100%.

Δεν είναι πρόβλημα που δεν πηγαίνει μέχρι 100% δηλαδή.

Στην Jellyshot v.3.3 εμένα πάει έως το 100%.

Ι need a six month vacation, twice a year.

με βαρια καρδια, μετα την ανακοινωση της αναβαθμισης της Jellyshot 3.5, αποφάσισα να επιστρεψω jellyshot. :(

ο βασικοτερος λογος που επιστρεφω ειναι μπαταρια. ολα στην miui ηταν τελεια, εκτος απο την μπαταρια. μετα απο 3 μερες χρησης παρατηρησα οτι τρωει πολυ μπαταρια και δεν αντεχω την συνεχη φόρτιση... κατα τ' αλλα, οσοι δεν εχουν προβλημα με την διαρκεια μπαταρια τους την προτεινω χωρις δευτερη σκεψη. :happy:

με βαρια καρδια, μετα την ανακοινωση της αναβαθμισης της Jellyshot 3.5, αποφάσισα να επιστρεψω jellyshot. :(

ο βασικοτερος λογος που επιστρεφω ειναι μπαταρια. ολα στην miui ηταν τελεια, εκτος απο την μπαταρια. μετα απο 3 μερες χρησης παρατηρησα οτι τρωει πολυ μπαταρια και δεν αντεχω την συνεχη φόρτιση... κατα τ' αλλα, οσοι δεν εχουν προβλημα με την διαρκεια μπαταρια τους την προτεινω χωρις δευτερη σκεψη. :happy:

αν ειχες βαλει μια παλια stable με αλλο κερνελ,ακομα και airkernel, θα εβλεπες 3,5 ωρες οθονη σαν εμενα...

μην ξεχνας η 3.4.5 δεν ειναι επισημη...

Στην Jellyshot v.3.3 εμένα πάει έως το 100%.

αυτη ηταν πολυ καλη ρομ...οπως και η 3.1

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Το κινητό ζωντάνεψε με JellyShot v3.3 + marmite 8.5cm bigmem.

Ειδικά μετά από fix permision.

Ρυθμισμενο με NStool στα 200/1096.

Δεν κολάει, δεν κάνει σπασίματα.

Το κινητό ζωντάνεψε με JellyShot v3.3 + marmite 8.5cm bigmem.

Ειδικά μετά από fix permision.

Ρυθμισμενο με NStool στα 200/1096.

Δεν κολάει, δεν κάνει σπασίματα.

what is that? νέος μαρμιτοκέρνελ? αν ναι ένα λινκ παρακαλώ...

Και σε μενα η 3.4.5 κανει τρελλα πραγματα και σπασιματα. Μπαταρια ομως δεν ειναι ασχημη. Θα κανω restore μια CM που εχω και θα ξαναδοκιμασω official miui πιο μετα οταν βρω χρονο γιατι ειναι πραγματι κατι διαφορετικο που αξιζει μια δοκιμη.

what is that? νέος μαρμιτοκέρνελ? αν ναι ένα λινκ παρακαλώ...

ναι. ειναι νεα εκδοση του marmite.

δεν ξερω για πιο λογο αλλα ενω ειχα δει οτι σταματησε τον προγραμματισμο του marmite kernel στο nexus s, αυτος συνεχησε και μαλιστα εχει βγαλει πολλες εκδοσεις την τελευταια εβδομαδα. :lol:

ναι. ειναι νεα εκδοση του marmite.

δεν ξερω για πιο λογο αλλα ενω ειχα δει οτι σταματησε τον προγραμματισμο του marmite kernel στο nexus s, αυτος συνεχησε και μαλιστα εχει βγαλει πολλες εκδοσεις την τελευταια εβδομαδα. :lol:

ποιό από όλα κατεβάζω ρε?:)

ποιό από όλα κατεβάζω ρε?:)

νομιζα πως ηξερες τι να κανεις γιαυτο στο εδωσα ετσι πριν. τελος παντων... αυτο ειναι το σωστο για την jellyshot. απλως πατας download

νομιζα πως ηξερες τι να κανεις γιαυτο στο εδωσα ετσι πριν. τελος παντων... αυτο ειναι το σωστο για την jellyshot. απλως πατας download

Γηράσκω αει διδασκόμενος ...ΠΑΝΤΑ.:lol:

Καλήμερα! Εγώ γύρισα σε MIUI V5(3.4.5) + marmite 8.5 CM και το κινητό μεταμορφώθηκε! Άψογη συμπεριφορά για την ώρα. Μπαταριά υπό παρακολουθηση...

Μάλιστα σήμερα είδα ότι βγήκε και καινούργια έκδοση 3.4.12, θα την κατεβάσω και θα σας πω....

Καλήμερα! Εγώ γύρισα σε MIUI V5(3.4.5) + marmite 8.5 CM και το κινητό μεταμορφώθηκε! Άψογη συμπεριφορά για την ώρα. Μπαταριά υπό παρακολουθηση...

Μάλιστα σήμερα είδα ότι βγήκε και καινούργια έκδοση 3.4.12, θα την κατεβάσω και θα σας πω....

ενδιαφερον!!!!!

με βλεπω και εγω να γυριζω σε MIUI...σιγα σιγα να εγκλιματιζομαι μια και παω για Xiaomi....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

ενδιαφερον!!!!!

με βλεπω και εγω να γυριζω σε MIUI...σιγα σιγα να εγκλιματιζομαι μια και παω για Xiaomi....

Και εγώ ψυνομαι για xiami m2 s. Τι λες αξίζει η με αυτά τα λεφτά να πάω σε πιο επώνυμο; πχ galaxy s3 η nexus 4? Sorry ,για το off topic αλλά τόσο καιρό στο ίδιο τοπικ όσο να το κανεις σας αισθανομαι πιο οικείους....

δεν νομιζω να αλλαζει και τιποτα στην νεα εκδοση. καμια διόρθωση θα εκαναν.

ποτε δεν κανω μικροupdates (βαριεμαι :p ) αλλα αφου εχεις κέφι καντο.

Και εγώ ψυνομαι για xiami m2 s. Τι λες αξίζει η με αυτά τα λεφτά να πάω σε πιο επώνυμο; πχ galaxy s3 η nexus 4? Sorry ,για το off topic αλλά τόσο καιρό στο ίδιο τοπικ όσο να το κανεις σας αισθανομαι πιο οικείους....

ο καλυτερος τροπος να το μαθεις ειναι να ρωτησεις καποιον που εχει xiaomi. ειναι πολυ καλα κινητα στα στα τεχνικα και στη τιμη (ειδικα στην τιμη) αλλα υπαρχουν τα εξης προβληματα:

1) πρεπει να το παραγγειλεις απο κινα. που σημαινει παραπανω εξοδα και χρονος αναμονης αλλα και ο κοπος να μπενεις σε αυτη τη διαδικασια οταν απλα μπορεις να παρεις ενα αλλο απο καταστημα.

2) εγγυηση. το κινητο θα εχει λογικα 2 χρονια αλλα εκει που ειναι θα θελει το λιγοτερο εβδομαδα για να το πας και να σου ξαναρθει αν παθει ζημια. και ειναι και παλι εξτρα κοπος να μπεις στη διαδικασια της επιστροφης κινητου για φτιαξημο.

3) ειναι κινητο που δεν μπορεις να λυσεις μονος σου προβληματα και αυτο γιατι θα βρεις λιγα ατομα να σε βοηθησουν να τα λυσεις. εννοω πως αν θες για παραδειγμα καποιον οδηγο για οτιδηποτε στο κινητο θα πρεπει να ζοριστεις για να βρεις βοηθεια. αν ας πουμε ειχες s3 πας xda και βρησκεις την απαντηση χωρις να χρειαστει καν να μιλησεις.

δεν εχω εμπειρια σε αυτα που λεω αλλα φανταζομαι ισχυουν.

αν δεν παρεις xiaomi μια καλη λυση ειναι το s3. και εγω θα ηθελα πολυ το mi 2s αλλα το κοβω δυσκολο γιαυτο σκεφτομαι s3 κατα το πασχα που το s4 θα κυκλοφορήσει και επισημα στα καταστηματα και οχι σαν προπαραγγελια οπως ειναι τωρα και η τιμη του s3 θα πεσει κιαλλο. ηδη το βρίσκεις στα 370 σε σκρουτζομαγαζα και απ΄οτι εχω ρωτησει η αγορα απο ενα τετοιο μαγαζι δεν ειναι κακη επιλογη. δεν αλλαζει τιποτα που αξιζει να μας απασχολει.

Edited by NickName98

δεν με ενθουσιασε.... ειχε καποια κολληματα τουλαχιστον στην δικη μου συσκευη...:( βεβαια βρηκα αυτο που ηθελα στην Jellyshot και ακομα περισσοτερο 2 μερες τωρα που δουλευω την miui!! αλλο κινητο1!!!

Δεν είναι και τόσο απροβλημάτιστη η miui όμως.

Τελικά η καλύτερη και σταθερότερη όλων είναι η js.

Το έβαλα λάθος εδώ , το βάζω και εδώ :

Καλήμερα παιδιά!

Λοιπόν , samsung nexus s, το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ. 2.5 χρόνια τώρα, ούτε ένα πρόβλημα, που δεν λύθηκε με restart.

Νομίζω είναι καιρός να του αλλάξω τα φώτα, με rooting και τέτοια. Βρήκα αυτό το νήμα ,και διάφορα άλλα στο xda , αλλά θέλω και δεύτερες γνώμες, και αυτό το νήμα έχει πάει 389(!) σελίδες, δεν έχω χρόνο να τις διαβάσω όλες!

Το κινητό είναι το Ι9023, με μαμά τα πάντα όλα. δεν έχω πειράξει τίποτα. Η μαμά το έχει αφήσει στο 4.1.2. Με ενδιαφέρει να το κάνω root, αλλά απο οτι διάβασα, η διαδικασία τα σβήνει όλα. Σβήνει και την εσωτερική SD? Υπάρχει τρόπος να γίνουν όλα back up (apps, settings, sms) μετά root, και μετά restore?

Τελικά πως γίνεται root? διάβασα τόσες μεθόδους, ποια είναι η πιο καλή, και πιο πρόσφατη μέθοδος;

ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Πολυ διάβασμα ρε παιδιά, παλιά για να φλασαρεις το bios ήθελες μια δισκέτα, θυμάμαι φλασαραμε το αντιγραφικό να γράφει cd σε 48χ από 40χ, και χαιρόμασταν..... :)

Siemens c10, c25, m35i, mc60, Sony ericsson w810i, LG 505 gt, Samsung Nexus S (Stock 4.1.2), Asus Nexus 7 (4.4.4 Stock root), LG Optimus L9 II D605 (4.1.2 Stock), Sony Xperia E4g (4.4.4 Stock), Lenovo A7010 (5.1 Stock).

εγω ειχα κανει root την συσκευη μου με αυτο. ειναι ευκολη διαδικασια αλλα αν θες περισοοτερη βοηθεια στειλε μου μηνυμα να σε βοηθησω πιο αναλυστικα. εχω βοηθησει αλλο ενα ατομο να rootαρει το nexus s του και αυτη τη στιγμη αλλο ενα. δεν θα εχω προβλημα να σε βοηθησω και εσενα. :)

νεα jellyshot 3.6 μια-δυο μερες μετα... δεν τον εχουμε συνηθησει να κανει τοσο γρηγορα updates. :lol:

edit: 2 λεπτα μετα το ποστ μου απο πανω, λεει οτι βγαζει 3.6.1... δεν παμε καλα... κριση επαθε;

Edited by NickName98

νεα jellyshot 3.6 μια-δυο μερες μετα... δεν τον εχουμε συνηθησει να κανει τοσο γρηγορα updates. :lol:

edit: 2 λεπτα μετα το ποστ μου απο πανω, λεει οτι βγαζει 3.6.1... δεν παμε καλα... κριση επαθε;

δεν βάζω τίποτα αμέσως.

βαριέμαι και συνεχώς να αναβαθμίζω.

μια στο τόσο...:lol: