PAN_10 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Φιλε εγω με jellyshot εβαλα αυτό μετά από τα gapps και δουλευουν ολα κανονικα και ας λεει οτι κάποια features χαλανε. Μετα εχεις δυο gallery εχει ομως οδηγιες και το φτιαχνεις. Κανω αυτη τη διαδικασια σε ολες τις jellyshot που εβαλα.Gapps εβαλα τα 20130215. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Τελικα εγκατέστησα το πρώτο package 1. One with the Stock Keyboard with Gestures and the Stock Photosphere Camera και η κάμερα δουλεύει κανονικά απλά χωρίς photosphere.. Παρατήρησα ότι μετά την μετάβαση στην 4.2.2 δεν έχω πάντοτε εικονίδιο 3G ή G αλλά μερικές φορές έχω και Η . Ποια η διαφορά του Η με το 3G ? Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gps_sat Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 καλησπέρα .Έχω το παρακάτω θεμα με το Nexus και θα ηθελα να μου πειτε αν εχει τυχει και σε κάποιον αλλο. Το τηλέφωνο με τα από ενα κόλλημα δεν μου ανοιγει με τιποτα.Ανοιγει μονο στον bootloader ( σαν να ειναι συνεχεια πατημενο το πλήκτρο ήχου και το start). Αν κάνεις rebοot πάλι εκει θα ανοιξει. Με οτι κι αν προσπάθησα να κάνω unlock τον bootloader ώστε να περάσω κάποια αλλη rom μέσω fastboot δεν γίνεται με τιποτα να ξεκλειδώσει. Μπορεί επίσης να μπεί σε recovery (6.0.1.0) όταν κάνεις επανεκκίνηση από τον bootloader αλλά οταν παω να κάνω εγγκατάσταση zip από στην sdcard, μου γραφει E:Can't mount /sdcard/. Έχεις κανεις αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 καλησπέρα .Έχω το παρακάτω θεμα με το Nexus και θα ηθελα να μου πειτε αν εχει τυχει και σε κάποιον αλλο. Το τηλέφωνο με τα από ενα κόλλημα δεν μου ανοιγει με τιποτα.Ανοιγει μονο στον bootloader ( σαν να ειναι συνεχεια πατημενο το πλήκτρο ήχου και το start). Αν κάνεις rebοot πάλι εκει θα ανοιξει. Με οτι κι αν προσπάθησα να κάνω unlock τον bootloader ώστε να περάσω κάποια αλλη rom μέσω fastboot δεν γίνεται με τιποτα να ξεκλειδώσει. Μπορεί επίσης να μπεί σε recovery (6.0.1.0) όταν κάνεις επανεκκίνηση από τον bootloader αλλά οταν παω να κάνω εγγκατάσταση zip από στην sdcard, μου γραφει E:Can't mount /sdcard/. Έχεις κανεις αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο; Ευχαριστώ. Αυτό πότε άρχισε για πρώτη φορά; δεν μου έχει τύχει τίποτα παρόμοιο αλλά ρωτάω μπας και βρούμε καμιά λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 εχεις καμμια rom μεσα;xmmmm Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gps_sat Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καλημερα. χτες το πρωι μου παρουσιαστηκε και το παλευα , με οτι ξερω βεβαια, απο το μεσημερι . Μεσα εχω την CM10. Τωρα που το ξανανοιξα παλι τα ιδια δυστυχως. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 καλησπέρα .Έχω το παρακάτω θεμα με το Nexus και θα ηθελα να μου πειτε αν εχει τυχει και σε κάποιον αλλο. Το τηλέφωνο με τα από ενα κόλλημα δεν μου ανοιγει με τιποτα.Ανοιγει μονο στον bootloader ( σαν να ειναι συνεχεια πατημενο το πλήκτρο ήχου και το start). Αν κάνεις rebοot πάλι εκει θα ανοιξει. Με οτι κι αν προσπάθησα να κάνω unlock τον bootloader ώστε να περάσω κάποια αλλη rom μέσω fastboot δεν γίνεται με τιποτα να ξεκλειδώσει. Μπορεί επίσης να μπεί σε recovery (6.0.1.0) όταν κάνεις επανεκκίνηση από τον bootloader αλλά οταν παω να κάνω εγγκατάσταση zip από στην sdcard, μου γραφει E:Can't mount /sdcard/. Έχεις κανεις αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο; Ευχαριστώ. κανε απο την αρχη την διαδικασια ξεκλειδωματος bootloader και ροοτ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καλησπέρα σας, έχω ένα θεμα με το nexus. εδώ και μια εβδομάδα περίπου μου έχει εμφανιστεί μια κίτρινη κάθετη γραφή στην δεξιά πλευρά της οθόνης. σκέφτομαι να το στείλω για επισκευή αξίζει ή τσάμπα ο κόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καλησπέρα σας, έχω ένα θεμα με το nexus. εδώ και μια εβδομάδα περίπου μου έχει εμφανιστεί μια κίτρινη κάθετη γραφή στην δεξιά πλευρά της οθόνης. σκέφτομαι να το στείλω για επισκευή αξίζει ή τσάμπα ο κόπος? Μηπως ειναι και στην εγγυηση? Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Επειδη σκεφτομαι να αλλαξω rom επειδη το κινητό κυριολεκτικά σερνεται, XenonHD ή SlimBean?? Θα παρει καθολου τα πανω του? Ειμαι με μαμα ROM Παράθεση Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stathis100 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καλησπέρα σας, έχω ένα θεμα με το nexus. εδώ και μια εβδομάδα περίπου μου έχει εμφανιστεί μια κίτρινη κάθετη γραφή στην δεξιά πλευρά της οθόνης. σκέφτομαι να το στείλω για επισκευή αξίζει ή τσάμπα ο κόπος? Καλησπέρα, έχω το ίδιο πρόβλημα. Σου έχει πέσει ή έτσι εμφανίστηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καλησπέρα σας, έχω ένα θεμα με το nexus. εδώ και μια εβδομάδα περίπου μου έχει εμφανιστεί μια κίτρινη κάθετη γραφή στην δεξιά πλευρά της οθόνης. σκέφτομαι να το στείλω για επισκευή αξίζει ή τσάμπα ο κόπος? Σαν κι αυτό περίπου? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1253730 Αν ναι η κιτρινίλα δεν φεύγει παρά μόνο με αλλαγή οθόνης που την καλύπτει η εγγύηση αν έχεις ακόμα. Βέβαια δεν θα καταφέρεις και πολλά μιας και εγώ που πριν κανένα χρόνο την άλλαξα για τον ίδιο λόγο, ξαναεμφανίστηκε πριν λίγες μέρες στο ίδιο ακριβώς σημείο, οπότε μάλλον θα το αφήσω έτσι αυτή την φορά από το να τρέχω στο Χαιδάρι όποτε ξανά ανέβω Αθήνα. Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Επειδη σκεφτομαι να αλλαξω rom επειδη το κινητό κυριολεκτικά σερνεται, XenonHD ή SlimBean?? Θα παρει καθολου τα πανω του? Ειμαι με μαμα ROM Οτιδήποτε μου φαίνεται καλύτερο απο την στοκ ρομ. Εγώ σου προτείνω jellyshot. Ο developer έχει κάνει πραγματικά, καταπληκτική δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Οτιδήποτε μου φαίνεται καλύτερο απο την στοκ ρομ. Εγώ σου προτείνω jellyshot. Ο developer έχει κάνει πραγματικά, καταπληκτική δουλειά. +1 στην Jellyshot Mέχρι στιγμής σταθερότατη και οικονομικότατη στην μπαταρία. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Οτιδήποτε μου φαίνεται καλύτερο απο την στοκ ρομ. Εγώ σου προτείνω jellyshot. Ο developer έχει κάνει πραγματικά, καταπληκτική δουλειά. +1 στην Jellyshot Mέχρι στιγμής σταθερότατη και οικονομικότατη στην μπαταρία. οτι πουν τα παιδιά :) ξεκινάω αμέσως Παράθεση Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 +1 jelly shot αλλά δεν βάζεις και την καινούργια xenon μπας και έστρωσε να μας πεις εντυπώσεις...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Τις τελευταίες μέρες έχω τον devil kernel και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις επιδόσεις συγκριτικά με τον marmite που χρησιμοποιούσα τόσο καιρό. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Τις τελευταίες μέρες έχω τον devil kernel και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις επιδόσεις συγκριτικά με τον marmite που χρησιμοποιούσα τόσο καιρό. Σε ποια ρομ; jellyshot; γιατί θέλω να τον δοκιμάσω αλλά δεν ξέρω αν είναι συμβατός για την jellyshot και δεν έχω δει καμια αναφορά σε αυτήν την ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Σε ποια ρομ; jellyshot; γιατί θέλω να τον δοκιμάσω αλλά δεν ξέρω αν είναι συμβατός για την jellyshot και δεν έχω δει καμια αναφορά σε αυτήν την ρομ. Μόνο για cm λέει ο τίτλος του topic. Άμα δεν βαριέσαι κάνε ένα nandroid και φλασαρε για να δεις άμα λειτουργεί. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Μόνο για cm λέει ο τίτλος του topic. Άμα δεν βαριέσαι κάνε ένα nandroid και φλασαρε για να δεις άμα λειτουργεί. Οκ. Το σκ θα το δοκιμάσω και θα σας πω για το αποτέλεσμα αν και δεν περιμένω τίποτα σπουδαίο, για να πω την αλήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 +1 στην Jellyshot Mέχρι στιγμής σταθερότατη και οικονομικότατη στην μπαταρία. σαν ψεμα....εσυ να δινεις συμβουλες για ROM και να εχεις την JellyShot... :D ωραιος!!!!!!!!!! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Παρόλα ποου εμ συμβουλευσατε την Jellyshot εγω πατησα πόδι και περασα την XenonHD :p Βασικά περασα και τις 2 για να τις δω πριν περάσω εφαρμογες και τετοια για να την τσεκάρω αλλα εμεινα στην HD Πολύ ωραία και με τρελές ρυθμίσεις . εχει και την λειτουργία PIE αλλά εμένα δεν μου φάνηκε και τοσο ευχρηστη και την απενεργοποιησα. τσεκαρετε την ROm δεν ειναι κακή... ;) Παράθεση Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Βγήκε Ubuntu OS για το κινητακι μας. Το έχει δοκιμάσει κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Βγήκε Ubuntu OS για το κινητακι μας. Το έχει δοκιμάσει κανένας; δεν δουλευουν πολλα ακομα ομως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Παιδια το folder του cwm στη μνημη μου εχει 3.9 GB χωρις να εχω backup αποθηκευμενο ειναι φυσιολογικο αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts