elteo Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Γιατί αρκετές φορές στον στοκ δεν το έπαιρνε και κόλλαγε μετά και έμενες μακάκας να ακούς να σε καλεί κάποιος χωρίς να μπορείς να απαντήσεις. Γνωστή π@παριά στο android. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Γιατί αρκετές φορές στον στοκ δεν το έπαιρνε και κόλλαγε μετά και έμενες μακάκας να ακούς να σε καλεί κάποιος χωρίς να μπορείς να απαντήσεις. Γνωστή π@παριά στο android. αν σου πω οτι δεν το εχω παθει ποτε αυτο;;; :p μαλλον ειμαι τυχερος...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 αν σου πω οτι δεν το εχω παθει ποτε αυτο;;; :p μαλλον ειμαι τυχερος...:lol: μαλλον η εξαιρεση εισαι....γιατι πολλοι αναμεσα τους και εγω ειχα το ιδιο θεμα με stock!!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toolis Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 μαλλον η εξαιρεση εισαι....γιατι πολλοι αναμεσα τους και εγω ειχα το ιδιο θεμα με stock!!:O Και σε μενα κολαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 παιδια εχω το nexus s με την 4.1.2 ,το τηλεφωνο ειναι απειραχτο,σιγουρα εχει αναφερθει εδω μεσα αλλα θελει πολυ διαβασμα για να το βρω επειδη ειναι μεγαλο το νημα, λοιπον θελω να το ξεκλειδωσω να γινω superuser και root ποιος ειναι ο ποιο ευκολος τροπος δωστε λινκ ,αγγλικα δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 παιδια εχω το nexus s με την 4.1.2 ,το τηλεφωνο ειναι απειραχτο,σιγουρα εχει αναφερθει εδω μεσα αλλα θελει πολυ διαβασμα για να το βρω επειδη ειναι μεγαλο το νημα, λοιπον θελω να το ξεκλειδωσω να γινω superuser και root ποιος ειναι ο ποιο ευκολος τροπος δωστε λινκ ,αγγλικα δεν ξερω Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1984858 , αλλά χωρίς αγγλικά δεν βγάζεις άκρη. Βρες κάποιο φίλο σου που να ξέρει αγγλικά και κάντε το μαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 σε αυτό έχω καταλήξει και εγω επειδή άκουσα ότι ειναι το ευκολότερο, τωρα κατεβασα αυτο το αρχείο(NRT_v1.6.2.sfx.exe) απο εδω:http://goo.im/devs/WugFresh/NexusRootToolkit/NRT_v1.6.2.sfx.exe,εκανα εγκατσαταση μου ζητησε αριθμο μοντελου εβαλα nexus s το worldwide i 9023 παταω την εκδοση που εχω custom rom ics μετα apply και μου λεει δεν δουλευει σε αυτην την εκδοση ,παταω μετα την soju-crespo 4.1.2 build jzo54k μετα apply κανω κατι λαθος ως εδω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stathis100 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Παίδες καλησπέρα! Να πω πως είμαι πλέον root και σκέφτομαι να κάνω Overclock με το Setcpu. Βλέπω θέλει ειδικό kernel κλπ. Αν μπορεί κάποιος θα ήθελα μια βοήθεια. Ποιό kernel, από πού και κυρίως πάλι θα σβήσουν όλα από sd κλπ; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Παίδες καλησπέρα! Να πω πως είμαι πλέον root και σκέφτομαι να κάνω Overclock με το Setcpu. Βλέπω θέλει ειδικό kernel κλπ. Αν μπορεί κάποιος θα ήθελα μια βοήθεια. Ποιό kernel, από πού και κυρίως πάλι θα σβήσουν όλα από sd κλπ; Ευχαριστώ!Μπες στο http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=883 και θα βρεις αρκετους. Οι πιο γνωστοι ειναι o bedalus , air , matrix , trinity...και αλλοι..Απλα προσεχε ποιον θα καταβεσεις , να ειναι για την εκδοση των android που εχεις. Οχι δν σβηνετε κατι αν φλασαρεις κερνελ. Κανεις εγκατασταση το zip αρχειο που θα κατεβασεις και μπηκε. Αν θες κανε απλα ενα wipe dalvin cashe.. Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Όσοι έχετε δοκιμάσει miui τι εντυπώσεις σας άφησε; ποια θα προτιμάτε; πιο πρόσφατη εννοεί τε...άρχισα και το βαριεμαι το κινητά κι μας βλέπετε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 (edited) χρησιμοποιω την stable 2.12.21 ειναι android 4.1.2 και της εχω μαλιστα αλλαξει και theme. Την εχω με το kernel Matrix v25 προσεχε μονο να ειναι το cfs. δεν ειναι ελαφρια οπως πχ η FloHimself με kernel Serenity φτιαγμενο απο τον ιδιο,ομως εχει πολλες λεπτομερειες που μου αρεσουν Edited February 22, 2013 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 (edited) χρησιμοποιω την stable 2.12.21 ειναι android 4.1.2 και της εχω μαλιστα αλλαξει και theme. Την εχω με το kernel Matrix v25 προσεχε μονο να ειναι το cfs. δεν ειναι ελαφρια οπως πχ η FloHimself με kernel Serenity φτιαγμενο απο τον ιδιο,ομως εχει πολλες λεπτομερειες που μου αρεσουν Εχεις ευκαιρο λινκ;συμπεριλαμβανονται gapps; και απο κερνελ;; Edited February 22, 2013 by spirosteam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διαφορά bfs και cfs στον matr1x kernel; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 (edited) Εχεις ευκαιρο λινκ;συμπεριλαμβανονται gapps; και απο κερνελ;; απο εδω κατεβασα την rom. http://miui.nexus-lab.com/site/download/ απο εδω τον κερνελ http://downloadandroidrom.com/file/matr1x/NexusSandNexusS4G/25.0 για gapps πολλοι φλασαρουν τις 2012.12.12 ή ακομα και τις 2012.10.11 αλλα εγω δεν το εκανα. απλα μολις μπηκα στην rom περασα το play (δεν το εχει) με ενα apk και το εγκατεστησα και τις εβαλα χειροκινητα. εσυ δοκιμασε ομως να βαλεις τις 2012.10.11 . καλη ιδεα μπορει να δοκιμασω πιο μετα! :P Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διαφορά bfs και cfs στον matr1x kernel; ειλικρινα δεν ξερω!!!! ομως εγω εχω το Matr1x-cfs_v25.0.zip δηλαδη το τελευταιο. Φιλος που εχει το ιδιο κινητο με εμας εβαλε το airkernel απο εδω https://skydrive.live.com/?cid=6e90729259e00064&id=6E90729259E00064!310&authkey=!AKllJ4q9lHbrYRw την εκδοση Blue Color χωρις NHB και επισης του αρεσε ενω η οθονη ειχε πιο ομορφα χρωματα. το τελευταιο το ειχε με την 3.2.8 Edited February 22, 2013 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Αυτή που προτείνεις έχει Ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Αυτή που προτείνεις έχει Ελληνικά; αυτη που εχω εγω οχι.Δεν ξερω για την τελευταια αλλα η δικια μου δεν εχει Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 αυτη που εχω εγω οχι.Δεν ξερω για την τελευταια αλλα η δικια μου δεν εχει Μια που βρήκα στο xda, την πιο πρόσφατη και πιο ενεργή...δεν έχει....κρίμα... Ευχαριστώ παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διαφορά bfs και cfs στον matr1x kernel; CFS kernels have been known to be more consistent and stable than BFS kernels. Not to say that BFS kernels aren't stable, it's just that they have been known to have some slowdowns and whatnot, but overall, BFS kernels are supposed to be faster. They score higher on Quadrant and stuff. Απο το xda το βρηκα.. Δλδ η cfs ειναι πιο συνεπης σταθερη. Ενω η αλλη ειναι πιο ασταθης αλλα πιο γρηγορη.. Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Καλησπέρα σε όλους Σκέφτομαι να κάνω root για να περάσω άλλη rom και kernel το nexus s που έχω και έχω την εξής απορία: Στις ρυθμίσεις του κινητού έχει το μενού backup στο οποίο έχω επιλέξει να κρατάει backup των εφαρμογών που έχω περάσει στο κινητό καθώς και των επιλογών τους. Αν περάσω καινούργια rom 4.1.2 θα περαστούν ξανά όλες οι εφαρμογές μόλις συνδεθώ στον λογαριασμό μου ή θα πρέπει να χρησιμοποιήσω titanium backup γι αυτό το σκοπό ; Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Καλησπέρα σε όλους Σκέφτομαι να κάνω root για να περάσω άλλη rom και kernel το nexus s που έχω και έχω την εξής απορία: Στις ρυθμίσεις του κινητού έχει το μενού backup στο οποίο έχω επιλέξει να κρατάει backup των εφαρμογών που έχω περάσει στο κινητό καθώς και των επιλογών τους. Αν περάσω καινούργια rom 4.1.2 θα περαστούν ξανά όλες οι εφαρμογές μόλις συνδεθώ στον λογαριασμό μου ή θα πρέπει να χρησιμοποιήσω titanium backup γι αυτό το σκοπό ; οι εφαρμογες σου θα περαστουν στο κινητο αλλα εχει τα εξής κακα: θα μπουν στο κινητο ΟΛΕΣ οι εφαρμογες που εχεις κατεβασει και ας τις εχεις σβησει. επαναφαιρονται χωρις τα data τους δηλαδη θα ειναι σαν να τις ανοιγεις για πρωτη φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 (edited) οι εφαρμογες σου θα περαστουν στο κινητο αλλα εχει τα εξής κακα: θα μπουν στο κινητο ΟΛΕΣ οι εφαρμογες που εχεις κατεβασει και ας τις εχεις σβησει. επαναφαιρονται χωρις τα data τους δηλαδη θα ειναι σαν να τις ανοιγεις για πρωτη φορα. Λογικά θα επαναφέρονται όσες είναι ακόμη κρατημένες στον λογαριασμό μου στο google... Αυτές που έχω σβήσει τελείως από το λογαριασμό δεν θα περαστούν κ πάλι , σωστά ; // Επίσης αν τελικα χρησιμοποιήσω το titanium backup επιλέγω back up all user apps ή backup all user apps and system data ? Θυμάμαι ότι το backup all user apps and system data δημιουργούσε πρόβλημα όταν πήγαινες από sense σε AOSP Edited February 23, 2013 by stefanostam Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Λογικά θα επαναφέρονται όσες είναι ακόμη κρατημένες στον λογαριασμό μου στο google... Αυτές που έχω σβήσει τελείως από το λογαριασμό δεν θα περαστούν κ πάλι , σωστά ; // Επίσης αν τελικα χρησιμοποιήσω το titanium backup επιλέγω back up all user apps ή backup all user apps and system data ? Θυμάμαι ότι το backup all user apps and system data δημιουργούσε πρόβλημα όταν πήγαινες από sense σε AOSP Τελικά έκανα root το κινητό αλλά επειδή ήταν κλειδωμένος ο bootloader αναγκαστικά έπρεπε να τα σβήσω όλα νωρίτερα. Τώρα ετοιμάζομαι να περάσω JellyShot και μετά θέλω να περάσω τα gapps. Στο link που δίνει ο developer της ROM για gapps υπάρχουν οι 4 διαφορετικές εκδόσεις που έχω παρακάτω : 1. One with the Stock Keyboard with Gestures and the Stock Photosphere Camera 2. One without the Stock Keyboard with Gestures and without the Stock Photosphere Camera so you can use the AOSP ones that come in some ROMS 3. One without the Stock Calendar and the Stock Keyboard with Gestures and Stock Photosphere Camera so you can use the AOSP ones that come in some ROMS 4. A minimal gapps package only containing Gtalk, Gmail, Playstore with syncing stuff -There is also a Stock Emoji Addon zip if you want the extra emoji keyboard Ποιά έκδοση είναι καλύτερο να περάσω ; Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Τελικά έκανα root το κινητό αλλά επειδή ήταν κλειδωμένος ο bootloader αναγκαστικά έπρεπε να τα σβήσω όλα νωρίτερα. Τώρα ετοιμάζομαι να περάσω JellyShot και μετά θέλω να περάσω τα gapps. Στο link που δίνει ο developer της ROM για gapps υπάρχουν οι 4 διαφορετικές εκδόσεις που έχω παρακάτω : 1. One with the Stock Keyboard with Gestures and the Stock Photosphere Camera 2. One without the Stock Keyboard with Gestures and without the Stock Photosphere Camera so you can use the AOSP ones that come in some ROMS 3. One without the Stock Calendar and the Stock Keyboard with Gestures and Stock Photosphere Camera so you can use the AOSP ones that come in some ROMS 4. A minimal gapps package only containing Gtalk, Gmail, Playstore with syncing stuff -There is also a Stock Emoji Addon zip if you want the extra emoji keyboard Ποιά έκδοση είναι καλύτερο να περάσω ; 1............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Εγώ που την πέρασα την 1 δεν έχει PhotoSphere. Το λέει άλλωστε και ο romαρχης ότι: Description : If you want Photosphere For Fully working in crespo, Flash THIS and picasa sync, Flash this. But This will break Other Camera features. ξέρει κανείς τι χαλάει; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Εγώ που την πέρασα την 1 δεν έχει PhotoSphere. Το λέει άλλωστε και ο romαρχης ότι: Description : If you want Photosphere For Fully working in crespo, Flash THIS and picasa sync, Flash this. But This will break Other Camera features. ξέρει κανείς τι χαλάει; Λογικά δεν θα δουλεύει η δυνατότητα φωτογράφισης, το video recording και το panorama. Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω εγώ. Αν το κάνεις ενημέρωσε μας για το αποτέλεσμα. Πάντως εγώ δεν το θεωρώ σοβαρό πρόβλημα να τα χάσεις όλα αυτα. Υπάρχουν άλλωστε πολλές εφαρμογές όπως η snap camera που είναι σχεδόν ίδια με την κανονική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts