Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω δεν πειραζω ποτε CPU και το αφηνω οπως εχει!

επισης πολυ σημαντικο ειναι καποιος να εχει CWM recovery 6.0.2.5 για να βαλει rom 4.2 αλλιως θα εχει θεμα,ομως οπως ειπαμε αυτη δεν εχει usb mounting.

εγω εβαλα την jellyshot με marmite 7.2.3CM

εννοειται πριν την βαλουμε κανουμε τα

delete /sdcard/.android_secure

delete /cache

delete /data/dalvik-cache

format /cache

format /data

format /boot

format /system

και μετα την παιρναμε,μετα gapps και μετα kernel.

Οκ. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αν μπορέσω θα την δοκιμάσω σήμερα και θα σας πω εντυπώσεις.

εχω καποιο αλλο προβλημα τωρα. ενω στο rom manager μου λεει κανονικα οτι εχω CWM recovery 6.0.2.5 οταν μπαινω recovery μου λεει πανω πανω και κατω κατω ClockworkMod Recovery v5.8.0.2

δεν ειχα ποτε καποιο θεμα σχετικα με το φλασαρισμα αλλα θελω να ξερω αν ειναι ασφαλες.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

εχω καποιο αλλο προβλημα τωρα. ενω στο rom manager μου λεει κανονικα οτι εχω CWM recovery 6.0.2.5 οταν μπαινω recovery μου λεει πανω πανω και κατω κατω ClockworkMod Recovery v5.8.0.2

δεν ειχα ποτε καποιο θεμα σχετικα με το φλασαρισμα αλλα θελω να ξερω αν ειναι ασφαλες.

φλασαρε το απο το ρομ μανατζερ!

ετσι εκανα και εγω μια χαρα πηγε

Δημήτρης

XS Max 512gb.

δεν το εκανα ακομα αλλα θα το κανω. ρε παιδια να σας ρωτησω κατι...

εβαλα jellyshot και ενω παει σχετικα καλα μου βγαζει πολυ χαμηλα benchmarks.

συγκεκριμενα μου εβγαλε 1 φορα 3300 και μια αλλη 3400.

με την paranoid εβγαλα 5000.

ξερει κανενας τι μπορω να κανω για να ανεβασω το performance;

Παιδια εγω ειμαι με jelly 2.6 εδω και πολυ καιρο. Ειμαι πολυ πολυ ευχαριστημενος. Την δοκιμασα με trinity στο 1.3 χωρις κανενα προβλημα και ειχα φτασει τα 5284 στο antutu για πρωτη φορα. Τωρα εδω και 9 μερες uptime την εχω με marmite 7.2 cm στο 1.2 όπου το step στα 1096 mhz δεν υπαρχει στο OC στο 1.2, που το θεωρω πλεονεκτημα. Πραγματικα αναγεννημενο το κινητο, εδω και 10 μερες ξεχασα οτι θελω να αλλαξω κινητο:p

εσυ πως καταφερες να βγαλεις τοσο μεγαλο benchmark;

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

εσυ πως καταφερες να βγαλεις τοσο μεγαλο benchmark;

Με jellyshot+trinity στο performance. Δεν πολυ μετρανε αυτα ομως εσυ να δεις τι καθετε πιο καλα στο κινητο σου και στις αναγκες.

Με jellyshot+trinity στο performance. Δεν πολυ μετρανε αυτα ομως εσυ να δεις τι καθετε πιο καλα στο κινητο σου και στις αναγκες.

μπορεις να μου πεις ποια εκδοση του trinity kernel εχεις; απο εδω το κατεβασες ετσι;

edit: εβαλα matr1x v24.0 και παει πολυ καλα το κινητο. ευχαριστω για την βοηθεια παιδια!!!!

Ξαναφλασαρα και το cwm recovery και τώρα πλέον είναι στην τελευταία έκδοση.

edit 2: το ξέρω ότι το έχω πάρει μονόλογο ολο το topic αλλά... μπορει κάποιος να μου εξηγήσει πως ακριβώς δουλεύει το fast charge; το έχω δει σε πολλές roms και kernels αλλά δεν έχω καταλάβει ακομα τι ακριβώς κάνει.

edit 3: μόλις έκανα ρεκόρ στα εντιτ. Τέλος πάντων. Ξέρει κανένας κανέναν τρόπο να βάλω dsp manager στην jellyshot; Είναι πιθανό να γίνει κάτι τέτοιο;

Edited by NickName98

Εγώ εκεί είμαι πάντως.

δεν εχω δει αλλο σκορ με την Jelly.

marmite εχω

ειπαμε οχι και τοσο χαμηλα... εγω τωρα εκανα 4700. δοκιμασε matr1x v24.0 (οχι την τελευταια εκδοση) και θα δεις οτι ειναι καλυτερος αυτο τον marmite. και εχει το τεραστιο πλεονεκτημα οτι δεν rebootαρει αν το κανεις overclock στα 1320mhz. τουλαχιστον για εμενα ειναι οτι καλυτερο. ισος υπαρχει διαφορα στην μπαταρια αλλα αξιζει να την θυσιασεις, πιστευω, για το καταπληκτικο performance που προσφερει.

Μετα απο τόσο καιρό με το s τώρα το χρειάστηκα..... Βιντεοκληση έχουμε και πως...;mms...?

Βιντεοκλήση μέσω 3g δεν μπορείς να κάνεις, για mms δεν έχω ιδέα.

Oneplus 6 8/128

Βιντεοκλήση μέσω 3g δεν μπορείς να κάνεις, για mms δεν έχω ιδέα.

tango skype και πρεπει να εχει και ο αλλος και γινεται και μεσω 3g.

mms εχει τα φτιαχνει αυτοματα μου φαινεται

Δημήτρης

XS Max 512gb.

tango skype και πρεπει να εχει και ο αλλος και γινεται και μεσω 3g.

Προφανώς αναφέρομαι σε βιντεοκλήσεις μέσω δικτύου κινητής.

Oneplus 6 8/128

Παίδες όλα εντάξει τελικά.Μόλις τέλειωσα.Ξεκλείδωμα,ρουτ και έβαλα την Jellyshot με μαρμίτη...Στο quadrant πόσο βγάζετε;;;

Παίδες όλα εντάξει τελικά.Μόλις τέλειωσα.Ξεκλείδωμα,ρουτ και έβαλα την Jellyshot με μαρμίτη...Στο quadrant πόσο βγάζετε;;;

εγω οσο ειδες στην προηγουμενη σελιδα

Δημήτρης

XS Max 512gb.

εγω οσο ειδες στην προηγουμενη σελιδα

Στο quadrant βρε...Όχι στο untutu...:p

Στο quadrant βρε...Όχι στο untutu...:p

εγω τωρα που εκανα ενα τεστ, εβγαλα 1608. εχω θεμα στο i/o ή μου φαίνεται;

Προφανώς αναφέρομαι σε βιντεοκλήσεις μέσω δικτύου κινητής.

δυστυχως αυτο δεν γινεται. το εχω ρωτησει και σε διαφορα καταστηματα. μου ειπαν ολοι οτι τις εχουν καταργησει και διαφορα τέτοια.

ειχα δοκιμασει και ο ιδιος να κανω βιντεοκληση στο nexus s. μεσω ενως αλλου, που τις επετρεπε, αλλα τιποτα.

οποτε γινεται ή με tango, skype ή οτι αλλο υπαρχει.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Παιδιά ποιος είναι ο πιο σταθερός και ο πιο battery friendly κέρνελ που κυκλοφορεί;;;

Εκανα δουλεια με skype τελικά αλλά δεν είχα ήχο. Ξέρεις κανεις γιατί; η έτσι είναι μέσω wifi?? ....βιντεοκληση πάντως ......γιοκ που λένε... !!

καλησπερα σε ολους...εχω το nexus s εδω και ενα χρονο και κατι...αποπειραθηκα μια φορα να κανω root αλλα ηταν αποτυχια και το εχω ακομα στην αρχικη κατασταση...τωρα τελευταια τρωει τρελλα κολληματα ενω και η μπαταρια κραταει πολυ λιγο και σκεφτομαι να κανω παλι αποπειρα για root και αλλη rom...επειδη ομως ειμαι ασχετος με το αντικειμενο θα ηθελα απο καποιον αναλυτικες οδηγιες για το τι ακριβως κανω (ακομα και βημα βημα αν γινεται ) για να πετυχει το root και να βαλω μια καλη ρομ (αν γινεται ελληνικη)...ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τη βοηθεια...

καλησπερα σε ολους...εχω το nexus s εδω και ενα χρονο και κατι...αποπειραθηκα μια φορα να κανω root αλλα ηταν αποτυχια και το εχω ακομα στην αρχικη κατασταση...τωρα τελευταια τρωει τρελλα κολληματα ενω και η μπαταρια κραταει πολυ λιγο και σκεφτομαι να κανω παλι αποπειρα για root και αλλη rom...επειδη ομως ειμαι ασχετος με το αντικειμενο θα ηθελα απο καποιον αναλυτικες οδηγιες για το τι ακριβως κανω (ακομα και βημα βημα αν γινεται ) για να πετυχει το root και να βαλω μια καλη ρομ (αν γινεται ελληνικη)...ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τη βοηθεια...

θα προσπαθησω να σε βοηθησω εγω. θα μιλησουμε μεσω προσωπικων μηνυματων. οκ; για να μην το γεμισουμε και με ασκοπα posts εδω περα.

εγω ειμαι ακομα στιν cm 4.1.2 και σκεφτομαι να βαλω καμια καινουργια ρομ αλλα και κερνελ. ρε παιδια δωστε κανα λινκ τι να κατεβασω γιατι ειμαι λιγο τουβλο σε αυτα....

αυτη λεει τιποτα ?? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1888829

:X

εγω ειμαι ακομα στιν cm 4.1.2 και σκεφτομαι να βαλω καμια καινουργια ρομ αλλα και κερνελ. ρε παιδια δωστε κανα λινκ τι να κατεβασω γιατι ειμαι λιγο τουβλο σε αυτα....

βαλε JellyShot ή περιμενε λιγο ακομα να γινει η PARANOIDANDROID 3.0 λιγο πιο σταθερη. θα ειναι φοβερη rom.

Γιατί δεν βάζεις cm 10.1 (4.2.1); Αφού είσαι ήδη με cm και ξέρεις οτι είναι σταθερή, γιατί να αλλάζεις σε άλλη ρομ; Εκτός αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό. Για την παραπάνω δυστυχώς δεν έχω άποψη γιατί είμαι με cm εδώ και μήνες.