grigri444 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Παιδιά η διαφορά των NIGHTLY ποιά είναι? Εγώ αυτή τη στιγμή έχω την CM10 20120824 SKANKY crespo. Για περάσω την τελευταία nightly που είναι κ σημερινή μπορώ απευθείας μόνο με wipe cache κ dalvik ή θέλει και wipe data/factory reset? Απλά έχω λίγο καιρό που ξανάστησα και βαριέμαι να ξαναπερνάω εφαρμογές, αν την φλασάρω απο πάνω θα δουλέψει σωστα? Nightly/weekly κτλ σημαινει πως ειναι test releases και οχι stable. Αν περασεις νεα εκδοση της ιδιας ρομ, factory reset δεν χρειαζεται. Μονο αν περασεις διαφορετικη ρομ. Wipe cache/davlik ειναι αρκετο. Να ξαναπερασεις εφαρμογες? Τι εννοεις? Δεν εχεις titanium backup? Αυτοματα σου επαναφερει ολες τις εφαρμογες με το πατημα ενος κουμπιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TourbilaS Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 πέρασα την baked-crespo-blackbean-4 με air kernel overclock 1,2ghz παρα πολύ καλή συμπεριφορά μέχρι στιγμής οποιος έχει όρεξη για δοκιμες πάρτε και link http://teamicemods.com/baked-changelogs/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Ψάχνοντας έναν καλό λόγο για αλλαγή Rom, υπάρχει κάποια custom Rom/kernel που, (πέρα απο επιπλέον δυνατότητες παραμετροποίησης) να αναβαθμίζει την ποιότητα κλήσης/λήψης του Nexus S σε σχέση με την επίσημη 4.1? Ή έχει να κάνει μόνο με το radio που, αν δεν κάνω λάθος, δεν αναβαθμίζεται? Μπορείς να φλασάρεις radio... Δεν νομίζω να δεις αξιοσημείωτη βελτίωση στην ποιότητα... Υπάρχει κάνας τρόπος να βάλω στην sdcard αρχεία video μεγαλύτερα από 4GB ? Έλεος... HD movies θα φορτώσεις; Το FAT32 έχει περιορισμούς στο μέγεθος των αρχείων... Αυτό είναι κλασικό πρόβλημα στα USB disks/sticks το οποίο το ξεπερνούμε μόνο με μετατροπή του partition σε NTFS Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Nightly/weekly κτλ σημαινει πως ειναι test releases και οχι stable. Αν περασεις νεα εκδοση της ιδιας ρομ, factory reset δεν χρειαζεται. Μονο αν περασεις διαφορετικη ρομ. Wipe cache/davlik ειναι αρκετο. Να ξαναπερασεις εφαρμογες? Τι εννοεις? Δεν εχεις titanium backup? Αυτοματα σου επαναφερει ολες τις εφαρμογες με το πατημα ενος κουμπιου. Ωραία. Απλά η έκδοση που έχω τώρα όπως είπα είναι SKANKY crespo 24082012 ενώ αυτές οι τελευταίες είναι nightlies... μπορώ να φλασάρω απευθείας χωρίς factory reset και σε αυτή την περίπτωση? Το titanium έχει ένα εκατομμύριο επιλογές και δεν βγάζω άκρη. Αρκεί να κάνω ένα "Αντίγραφα ασφαλείας όλων των εφαρμογών του χρήστη και των δεδομένων συστήματος?" Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Ωραία. Απλά η έκδοση που έχω τώρα όπως είπα είναι SKANKY crespo 24082012 ενώ αυτές οι τελευταίες είναι nightlies... μπορώ να φλασάρω απευθείας χωρίς factory reset και σε αυτή την περίπτωση? Το titanium έχει ένα εκατομμύριο επιλογές και δεν βγάζω άκρη. Αρκεί να κάνω ένα "Αντίγραφα ασφαλείας όλων των εφαρμογών του χρήστη και των δεδομένων συστήματος?" 1. Φλασάρεις κάνοντας πριν wipe cache + wipe dalvik 2. Κρατάς εφαρμογές και τα δεδομένα αυτών ΟΧΙ του συστήματος! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Βγήκε καινούρια AOKP. Εάν την περάσει κάποιος πέρα από εντυπώσεις για ταχύτητα σταθερότητα κτλ θα ήθελα να δει γίνεται να έχουμε την notification bar όπως στο tablet, είδα ότι μπορείς να ενεργοποιησεις το tablet ui σε οποιαδήποτε συσκευή αλλά εμένα με ενδιαφέρει μόνο η notification bar. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Βγήκε καινούρια AOKP. Εάν την περάσει κάποιος πέρα από εντυπώσεις για ταχύτητα σταθερότητα κτλ θα ήθελα να δει γίνεται να έχουμε την notification bar όπως στο tablet, είδα ότι μπορείς να ενεργοποιησεις το tablet ui σε οποιαδήποτε συσκευή αλλά εμένα με ενδιαφέρει μόνο η notification bar. Την δοκιμασα με air, γιατι ημουν πολυ ευχαριστημενος απο αυτο σε συνδιασμο με την aokp απο euroskank. Eιχα αρκετα κολληματα και ετσι εβαλα το update απο euroskank και ολα μια χαρα. Φαινεται πιο προσεγμενη δουλεια.euroskank +air οτι καλυτερο μεχρι στιγμης για το δικο μου και απο μπαταρια και επιδοσεις Table UI εχει και αυτη αλλα αν καταλαβα καλα απο τις δοκιμες ειναι για ολα δεν περιοριζεται στο notification bar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Την δοκιμασα με air, γιατι ημουν πολυ ευχαριστημενος απο αυτο σε συνδιασμο με την aokp απο euroskank. Eιχα αρκετα κολληματα και ετσι εβαλα το update απο euroskank και ολα μια χαρα. Φαινεται πιο προσεγμενη δουλεια.euroskank +air οτι καλυτερο μεχρι στιγμης για το δικο μου και απο μπαταρια και επιδοσεις Table UI εχει και αυτη αλλα αν καταλαβα καλα απο τις δοκιμες ειναι για ολα δεν περιοριζεται στο notification bar. Σ'ευχαριστώ. Την Κυριακή πέρασα την τελευταία cm και βαρίεμαι πάλι να το ξαναστήνω από την αρχή (έχω αυτό το κόλλημα). Ίσως σε 1-2 βδομάδες να την δοκιμάσω. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 (edited) 2. Κρατάς εφαρμογές και τα δεδομένα αυτών ΟΧΙ του συστήματος! Ok! Αυτό όμως σημαίνει ότι χάνω πχ. το σετάρισμα της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (Email, όχι gmail) μαζί με το συγχρονισμό 2 ετών που κάνει 2 ώρες να τον ολοκληρώσει κάθε φορά που το ξανασετάρω, το στήσιμο της επιφάνειας εργασίας με τις συντομεύσεις κ τα widget (κάποια επανέρχονται με αντίγραφο ασφαλείας του Apex), και ότι άλλο ξεχνάω αυτή τη στιγμή που είναι system-related, σωστά? YΓ. Όπως πχ. ποιους ήχους κλήσης έχω ορίσει σε κλήσεις, μηνύματα, email. Edited September 18, 2012 by mclisme Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 (edited) Ok! Αυτό όμως σημαίνει ότι χάνω πχ. το σετάρισμα της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (Email, όχι gmail) μαζί με το συγχρονισμό 2 ετών που κάνει 2 ώρες να τον ολοκληρώσει κάθε φορά που το ξανασετάρω, το στήσιμο της επιφάνειας εργασίας με τις συντομεύσεις κ τα widget (κάποια επανέρχονται με αντίγραφο ασφαλείας του Apex), και ότι άλλο ξεχνάω αυτή τη στιγμή που είναι system-related, σωστά? YΓ. Όπως πχ. ποιους ήχους κλήσης έχω ορίσει σε κλήσεις, μηνύματα, email. Κοίτα, (μερικές φορές) χάνεις μερικές απο τις ρυθμίσεις του συστήματος, έτσι είναι... Γλυτώνεις όμως το μπέρδεμα που μπορεί να προκύψει, εαν η νέα nightly έχει κάποιο setting +- και τρελάνει το σύστημα σου... Σχετικά με το μανίσιο email πάλι έχεις δίκιο... Σκέφτηκες το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσεις 3rd party email client ο οποίος 1. θα αποθηκεύει στην εξωτερική μνήμη 2. Τα settings του οποίου θα τα κρατάς με το titanium... Το στήσιμο της επιφάνειας εργασίας το αποθηκεύεις στον launcher και ξαναστήνεις μόνο τα widgets (το titanium κρατάει τις ρυθμίσεις αυτών και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα στήσεις στην επιφάνεια εργασίας). Το δίλλημα δικό σου :-) Edited September 18, 2012 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Κοίτα, (μερικές φορές) χάνεις μερικές απο τις ρυθμίσεις του συστήματος, έτσι είναι... Γλυτώνεις όμως το μπέρδεμα που μπορεί να προκύψει, εαν η νέα nightly έχει κάποιο setting +- και τρελάνει το σύστημα σου... Σχετικά με το μανίσιο email πάλι έχεις δίκιο... Σκέφτηκες το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσεις 3rd party email client ο οποίος 1. θα αποθηκεύει στην εξωτερική μνήμη 2. Τα settings του οποίου θα τα κρατάς με το titanium... Το στήσιμο της επιφάνειας εργασίας το αποθηκεύεις στον launcher και ξαναστήνεις μόνο τα widgets (το titanium κρατάει τις ρυθμίσεις αυτών και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα στήσεις στην επιφάνεια εργασίας). Το δίλλημα δικό σου :-) Καλή η πρόταση περί 3rd party email client... Σίγουρα κάτι χάνεις είναι λογικό, και βασικά επειδή πιστεύω πως αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι μπήκε σωστά η rom και δεν μετέφερες σκουπίδια από προηγούμενες, θα πρέπει να ξεκινάς από καθαρή εγκατάσταση, γιαυτό και δεν χρησιμοποιούσα titanium ως τώρα. Το έβλεπα σαν το τίμημα που πρέπει να πληρώνεις! Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 (edited) Καλή η πρόταση περί 3rd party email client... Σίγουρα κάτι χάνεις είναι λογικό, και βασικά επειδή πιστεύω πως αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι μπήκε σωστά η rom και δεν μετέφερες σκουπίδια από προηγούμενες, θα πρέπει να ξεκινάς από καθαρή εγκατάσταση, γιαυτό και δεν χρησιμοποιούσα titanium ως τώρα. Το έβλεπα σαν το τίμημα που πρέπει να πληρώνεις! Σε μερικες εφαρμογες συστηματος μπορεις να κανεις restore μονο τα data. Πχ στο Email, browser. Εχεις δει ποτε αναβαθμιση στην εφαρμογη Email? Εγω οχι. Την ιδια χρησιμοποιούν εδω και χρονια. Ενας ακομα τροπος ειναι να την κανεις εφαρμογη χρηστη, αντι για συστηματος, να την κανεις backup με titanium και οταν βαλεις νεα ρομ, την σβηνεις απο εφαρμογη συστηματος (παλι με titanium) και την επαναφερεις ως εφαρμογη χρηστη. Αυτο μπορεις να το κανεις σχεδον σε ολες τις εφαρμογες συστηματος. Το titanium ειναι πανευκολο στη χρηση αρκει να ασχοληθεις 5 λεπτα μαζι του. Με ενα απλο search στο google θα βρεις δεκαδες tutorial. Παρε ενα για αρχη http://www.doctorandroid.gr/2012/09/titanium-backup-rooted-android.html Αν κανεις τον apex (εγω εχω τον nova αλλα ειναι το ιδιο πραγμα) backup και μετα απο φλασαρισμα νεας ρομ τον κανεις restore, τοτε σου εμφανιζει τις οθονες ετσι οπως τις ειχες οταν ειχες κανει το backup. Μαζι με τα widgets. Δεν χρειαζεται να ξαναστησεις τιποτα. Edited September 18, 2012 by grigri444 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonick33 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 (edited) Ύστερα από μερικούς μήνες με την Apex 1.1.3 ROM (ICS) με την οποία ήμουν αρκετά ευχαριστημένος, κάνοντας χρήση του Matrix kernel (ICS) και Apex launcher, αποφάσισα να βάλω και εγώ κάτι σε JB. Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες σε αυτό το thread αποφάσισα να βάλω την codename android 3.5.0 καθώς διάβασα πως έχει αρκετά εργαλεία/δυνατότητες ενσωματωμένες. Οι πρώτες εντυπώσεις με τον kernel που έχει η codename δεν ήταν οι καλύτερες μιας και μου φαινόταν πιο βαρύ σαν λειτουργικό και από την (βαριά) ICS. Δοκίμασα επίσης τον airkernel, τον matrix και τον marmite, και κατέληξα στον marmite μιας και είναι ο πιο smooth / γρήγορος από όλους τους άλλους. Οι μόνες παρατηρήσεις που έχω προς το παρόν είναι κάποια κολλήματα που μπορεί να συναντήσω όπως το κινητό κάνει freeze για λίγη ώρα και δεν αποκρίνεται καθόλου όταν ασχοληθώ με το app2sd και μεταφέρω αρκετές εφαρμογές (και αυτό όχι πάντα), καθώς επίσης δεν βρήκα το: * Custom Camera App: (CyanogenMod) - Continuos focus - Iso Support - Support for red eye reduction - Ability to use the power button to take pictures αλλά μόνο την απλή κλασσική camera του JB. Προς το παρόν έχω το apk Camera ICS+. Εδώ να αναφέρω πως έβαλα και τα CNA-GAPPS-JRO03C-CameraFeatures-NoPicasa.zip αμέσως μετά την εγκατάσταση του CNA. Νίκος Edited September 20, 2012 by jonick33 Παράθεση 360° Visits | Υπηρεσίες Σφαιρικών Πανοραμικών Απεικονίσεων Υψηλής Ανάλυσης Grixel™ - Greek Pixel Fonts | Try 13 free pixel fonts ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpv Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 εγω εχω εδω και κανα μηνα την codename 3.3.2 με τον δικο της kernel τον 3.0.40 air kernel . Αξιζει να ξαναμπω στην διαδικασια να φλασαρω για να περασω την πιο καινουργια codename 3.5.0 ?? η δεν εχει καμια ιδιαιτερη διαφορα ?? Για κερνελ προτεινετε καποιον αλλον απο αυτον που εχω ?? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Εγώ είμαι εδώ και αρκετές μέρες με CNA 3.5.0 Προχτές άλλαξα κερνελ και δοκίμασα τον τελευταίο marmite αλλά είχα θέμα με την min freq η οποία δεν έπεφτε κάτω από 200MHz Έτσι ξαναέβαλα air kernel, weekly #211 αλλά όπως βλέπω έχω θέμα με το σύστημα android το οποίο μετά από 20ω μπορεί να φτάσει εως πάνω από 25% Είναι φυσιολογικό αυτό; Πιστεύω όχι γιατί στην 3.4.0 που είχα, με stock kernel, (έχω ανεβάσει και screenshots) μετά από τις ίδιες ώρες είχα 7%! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Καλημέρα, ώρα για φλασάρισμα υπναράδες! CNA 3.6.0 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Καλημέρα, ώρα για φλασάρισμα υπναράδες! CNA 3.6.0 χαχαχα καλημερα Δημητρη!!!!!εχεις δικιο ηρθε η στιγμη!!!! καποια στιγμη πες μας και τις εντυπωσεις σου! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grousso Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Bonjour, ρε παιδιά σε κάθε αλλαγή έκδοσης της CNA κάνω clean install. Εχει νοημα αυτο; Μηπως να κάνω μονο wipe cache & davlik? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 (edited) Bonjour, ρε παιδιά σε κάθε αλλαγή έκδοσης της CNA κάνω clean install. Εχει νοημα αυτο; Μηπως να κάνω μονο wipe cache & davlik? Πλέον και εγώ clean install κάνω... Παλιά έκανα "dirty" και απο την μετάβαση 3.4.1 -> 3.5.0 είχα θέματα με random reboots... Ουτως ή άλλως, με την χρήση του titanium ή αγγαρεία είναι μόνο οι ρυθμίσεις του συστήματος ;) Καλημέρα pik. ακόμα δεν το πολυέψαξα, γιατί το έχω στην φόρτιση (το φλάς και οι ρυθμίσεις μου ήπιαν την μπαταρία που είχα... LOL) Edited September 23, 2012 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grousso Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 (edited) Έκανα παλι clean install μεχρι τωρα ολα καλα. Και σε αυτην την εκδοση το bln στην καρτελα advance ειναι αχνο και δεν πατιέται. Μονο με nstools το δουλευετε;;; Edited September 23, 2012 by Grousso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Έκανα παλι clean install μεχρι τωρα ολα καλα. Και σε αυτην την εκδοση το bln στην καρτελα advance ειναι αχνο και δεν πατιέται. Μονο με nstools το δουλευετε;;; Πρέπει να αλλάξεις kernel για να το δεί με το που φλάσαρα τον matr1x (my love) έγινε διαθέσιμη η επιλογή και έτσι πλεον την διαχειρίζομαι με το bln control pro Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Τί νέα από την CNA 3.6.0? Λέω να την περάσω κι εγώ με clean install, αξίζει ή μιας και θα κάνω clean install να δοκιμάσω την CM10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Διαμαντάκι έβγαλε ο bedalus με τον marmite 4.7. Κορυφαίος χρόνος αναμονής και πολύ καλές επιδόσεις. Απο σταθερότητα πάει καλά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Διαμαντάκι έβγαλε ο bedalus με τον marmite 4.7. Κορυφαίος χρόνος αναμονής και πολύ καλές επιδόσεις. Απο σταθερότητα πάει καλά. Το κινητό μου σέρνεται με CNA 3.6.0 + matr1x 23.0 (μετά απο full wipe κτλ κτλ) Να δοκιμάσω λες τον marmite πριν επιστρέψω στην CNA 3.4.1; :X Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonick33 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Εγώ πέρασα την cna 3.6.0 από 3.5.0 χωρίς full wipe, μόνο με dalvik kai παίζει μια χαρά, και δεν χρειάζεται να ξαναπεράσεις όλα τα απλικέησον! Έβαλα και τον marmite 4.7. Πρώτες εντυπώσεις: Ελαφρώς πιο smooth συμπεριφορά συνολικά, και έχω την αίσθηση ότι το wifi δουλεύει ταχύτερα/καλύτερα. Μπαταρία δεν ξέρω ακόμα. Όσο αφορά την camera έχω βάλει την jb+ η οποία είναι πολύ καλή! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moblynx.camerajbplus Παράθεση 360° Visits | Υπηρεσίες Σφαιρικών Πανοραμικών Απεικονίσεων Υψηλής Ανάλυσης Grixel™ - Greek Pixel Fonts | Try 13 free pixel fonts ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts