Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Παιδιά ετοίμασα ένα πακετάκι που έχει ελληνικό λεξικό με πρόβλεψη επόμενης λέξης (σαν το swiftkey) για το stock πληκτρολόγιο της jb (επειδή μερικές rom δεν έχουν ελληνικό λεξικό) και έχει επίσης "πειραγμένη" εφαρμογή για SMS που επιτρέπει αποστολή μηνυμάτων με 160 χαρακτήρες, ανεξάρτητα απο το τι πληκτρπλόγιο χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να το κατεβάσετε απο εδώ. Απλά το φλασάρετε μέσω CWM Recovery και είστε έτοιμοι ;)

Εχω ηδη πειραγμενη εφαρμογη για sms στη rom που φοραω (deodexed) και χρειαζομαι μονο το λεξικο. Εχεις μηπως καποιο zip μονο με Ελληνικο λεξικο; Ή, για να μην πολυπαιδευομαστε, αν το φλασαρω ετσι οπως ειναι, θα δημιουργησει καποιο προβλημα στην ηδη πειραγμενη εφαρμογη;

καλο απογευμα!

ποιο κερνελ σε συνεργασια με JB μου δινει την δυνατοτητα να εχω τον φωτισμο στα πληκτρα σαν notification light?

ευχαριστω.

προς το παρον σκεφτομαι μονο να αλλαξω κερνελ

επισης...και συγνωμη...αλλα πως μπορω να επαναφερω το κινητο εντελως στην αρχικη κατασταση google μετα απο φλασαρισματα και παιχνιδια με root/ κλπ?

Δημήτρης

XS Max 512gb.

για να αποφύγω κάποια κολλήματα σκέφτομαι να πάω σε stock JB. ξέρετε αν υπάρχει τρόπος σε stock να έχω την επιλογή να αλλάζω themes?

EDIT: σκέφτομαι να περάσω DR.Android. είναι καλύτερη απο stock?

Edited by MALACHASKOS

καλο απογευμα!

ποιο κερνελ σε συνεργασια με JB μου δινει την δυνατοτητα να εχω τον φωτισμο στα πληκτρα σαν notification light?

ευχαριστω.

προς το παρον σκεφτομαι μονο να αλλαξω κερνελ

επισης...και συγνωμη...αλλα πως μπορω να επαναφερω το κινητο εντελως στην αρχικη κατασταση google μετα απο φλασαρισματα και παιχνιδια με root/ κλπ?

matrix, simplekernel, bedalus

για να αποφύγω κάποια κολύμματα σκέφτομαι να πάω σε stock JB. ξέρετε αν υπάρχει τρόπος σε stock να έχω την επιλογή να αλλάζω themes?

με ποια εισαι τωρα ; κερνελ ;

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

με XENONHD. την δοκιμάζω απο χτες. Πριν είχα slim JB.

Με slim ήταν σχετικά καλά. με Xenon δεν την παλεύει καθόλου, όπως και με την προηγούμενη έκδοση του!

Kernel αφήνω μέχρι τώρα αυτόν που έχει η ROM!

με XENONHD. την δοκιμάζω απο χτες. Πριν είχα slim JB.

Με slim ήταν σχετικά καλά. με Xenon δεν την παλεύει καθόλου, όπως και με την προηγούμενη έκδοση του!

Kernel αφήνω μέχρι τώρα αυτόν που έχει η ROM!

Και εμενα η xenon δε μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις, slim μια χαρα αλλα λειπουν πολλα πραγματα ακομα και αργει πολυ η αναπτυξη της.

Δε θυμαμαι με πιο kenrel ερχεται η xenon, παντως επειδη τους εχω δοκιμασει ολους ο καλυτερος feature kernel ειναι ο dedalus 3.5 και ο καλυτερος close to stock ειναι ο matrix 22.5.

Δοκιμασε την Androxide 3.1.0 μαζι με bedalus 3.5

ΥΓ, με στοκ οχι δε μπορεις να αλλαζεις themes.

==============

Μετα απο αρκετες προσπαθειες μιας και δεν ειμαι dev καταφερα και εφτιαξα flashable zip για το playstore που να παιζει με ολα τα dpi στις περισσοτερες αν οχι ολες rom.

Τουλαχιστο για εμενα που ειμουν με slimics και ειχα συνηθισει το 182dpi το να παω πισω στο τερατωδες 240 ηταν παλουκι :)

Οποιος ενδιαφερεται ειναι εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1834330

Motorola Moto G

για να αποφύγω κάποια κολλήματα σκέφτομαι να πάω σε stock JB. ξέρετε αν υπάρχει τρόπος σε stock να έχω την επιλογή να αλλάζω themes?

EDIT: σκέφτομαι να περάσω DR.Android. είναι καλύτερη απο stock?

Δες το σχολιο μου #2528. Ειναι μια πολυ καλη πειραγμενη stock rom

Δες το σχολιο μου #2528. Ειναι μια πολυ καλη πειραγμενη stock rom

της λειπουν πολλα ακομα performace και customisation features.

Motorola Moto G

Ακουσα οτι η google εχει βάλει κάποιους περιορισμούς στη κατανομή της ισχύος του επεξεργαστή. Εχετε ακούσει κάτι τέτοιο? Υπάρχει τρόπος να πουσαριστεί...η συσκευή ώστε να γίνει ταχύτερη? Ακόμα δεν έχω κάνει root κλπ γιατί σκεφτόμουν αλλαγή με το nexus (ακόμα δε το πήρα βέβαια!!) αλλά μου αρέσει το νέο λειτουργικό.

Ακουσα οτι η google εχει βάλει κάποιους περιορισμούς στη κατανομή της ισχύος του επεξεργαστή. Εχετε ακούσει κάτι τέτοιο?

μπαρουφες.

Υπάρχει τρόπος να πουσαριστεί...η συσκευή ώστε να γίνει ταχύτερη? Ακόμα δεν έχω κάνει root κλπ γιατί σκεφτόμουν αλλαγή με το nexus (ακόμα δε το πήρα βέβαια!!) αλλά μου αρέσει το νέο λειτουργικό.

ναι με custom kernel μπορεις να κανεις overclocking.

Motorola Moto G

μπαρουφες.

ναι με custom kernel μπορεις να κανεις overclocking.

Αν βάλω custom kernel μετά μπαίνει και ο original? Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη και αξιόπιστη λύση?

Αν βάλω custom kernel μετά μπαίνει και ο original? Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη και αξιόπιστη λύση?

πρωτον πριν περασεις custom kernel καλο ειναι να παρεις ενα nandroid backup ωστε να επαναφερεις το τηλ ακριβως οπως ηταν τη στιγμη που πηρες το backup. Δευτερον για να περασεις παλι το μαμα kernel πρεπει να περασεις παλι τη μαμα ρομ που φορας ηδη αλλα θα χασεις τον custom.

σε καθε περιπτωση πριν κανεις οτιδηποτε πρεπει να ρουταρεις τη συσκευη και να περασεις custom recovery.

Motorola Moto G

Μόλις την πέρασα. Μετά από αρκετό ψάξιμο είμαι από χτες με CM10 και τώρα με official.

Ειχα δοκιμάσει

slim καλή και κάτι έλειπε.... xenonhd δεν μου δούλευε καθόλου καλά.

Dr.adnroid και εδώ κάτι έλειπε και έκανε κάποια κολλήματα

Με την CM νομίζω τρέχει πολύ καλά.... με την χτεσινή CM δοκίμασα το Gps και κλείδωσε σε λιγότερο από 5" δεν θυμάμαι σε καμιά άλλη Rom να έκανε κάτω από 15-20

Αν και είναι πολύ νωρίς για πες τι έχει και ποια είναι τα μειονέκτημα. Έχει για παράδειγμα notifications toggles;
Oneplus 6 8/128

Ξεκινάνε από σήμερα και οι επίσημες cm10 nightly.

Έχει βγεί τίποτα καινούριο;

Στο προφίλ του Rafael Salas στο google+ δεν υπάρχει κάτι.

Επανεχομαι παλι για να πω τις εντυπωσεις μου σχετικα με την Androxide, ο καλυτερος συνδιασμος με κερνελ που μπορεσα να κανω ειναι με τον Bedalus 3.5.

Ο Matrix καλος σε μπαταρια αλλα του λειπει η σπιρταδα, ο airkernel σπιρτο μεν αλλα τρωει κολληματα σε μακροχρονια χρηση και θελει reboot.

Μεχρι τωρα ο συνδιασμος androxide και bedalus 3.5 μου εδωσε τα καλυτερα αποτελεσματα σε smoothness και μπαταρια.

3,5 ωρες με οθονη ανοιχτη και 50 ωρες standby ειναι ικανοποιητικα, πλησιαζουν τη slimics + matrix 22 που ειχα.

Οπως και πριν εχω wifi + data policy on μονο οταν ειναι ανοιχτη η οθονη.

Motorola Moto G

Έχει βγεί τίποτα καινούριο;

Στο προφίλ του Rafael Salas στο google+ δεν υπάρχει κάτι.

Άλλο η επίσημη nightly και άλλο η rom του Salas.

Oneplus 6 8/128

Που είναι η επίσημη;

στο επισημο site της cm10... http://download.cyanogenmod.com/?type=nightly&device=crespo

Motorola Moto G

στο επισημο site της cm10... http://download.cyanogenmod.com/?type=nightly&device=crespo

Την κατεβάζω τώρα! Θα την περάσω χωρίς wipe πάλι. πάνω από την aokp.

Τα gapps που είναι;

Edited by giorgos3924

Την κατεβάζω τώρα! Θα την περάσω χωρίς wipe πάλι. πάνω από την aokp.

Τα gapps που είναι;

Καλή ερώτηση... Όσο κιαν έψαξα δεν τα βρήκα...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”